pieli1 17.11.04, 08:34 kiosk.onet.pl/art.html?NA=2&ITEM=1202886&KAT=239 Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieli1 Re: warto przeczytać i wyciągnąć wnioski 17.11.04, 08:36 przepraszam ale puscilam linka do drugiej strony tego artykułu, oto link do 1 kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1202886&KAT=239 Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
joannaku Re: warto przeczytać i wyciągnąć wnioski 17.11.04, 08:37 dokładnie to samo chciałam wkleić. Smutne to i przerażające.... Może warto zatrzymać się na chwilę w tym pędzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
makdak Re: warto przeczytać i wyciągnąć wnioski 17.11.04, 09:32 Boję się tego strasznie czy uda mi się dobrze wychować moją córkę. Takie durne czasy, z jednej strony chcialabym jej poświęcić dużo czasu, a z drugiej chcę się realizować zawodowo, zarabac pieniądze aby zapewnić naszej małej dobre warunki życia. Mój mąż bardzo dużo pracuje, ja jestem choleryczką i nerwusem. Staram się zmienić ze względu na dziecko, chcę żeby była szczęśliwa i wyrosła na zdrowego emocjonalnie cxłowieka. Jak będzie strasza chcę aby uczyła się angielskiego i myślę że ma słuch muzyczny to może pianino i jeszcze basen,jakieś tańce...ale zaraz,stop,a kiedy czas na zabawę!? Rozmowe z nami,a moze my tez nie bedziemy mieli czasu?!Bo kto wie jak będzie?! Gubię się w tym wszystkim,boję się że nie wiem co zrobić,aby dobrze wychować dziecko,by czuło się kochane,potrzebne,szczęśliwe,a zarazem,aby samemu czuć się spełnionym. Ale ten artykuł chyba trochę mi pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś