villa79 18.01.05, 21:04 Czesc dziewczyny, Czy któraś z was może podzielić sie opinią o Pani dr T. Wilk? Wiem tyle, że współpracuje ze szpitalem Ujastek w Krakowie. pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penelina Re: Ginekolog T. Wilk - Kraków 18.01.05, 21:18 Robiła mi cesarkę Tamara jest super)) Wklejam Ci linka na Jej stronę: www.katalog.krakow.pl/twilk/adres.php Odpowiedz Link Zgłoś
klara_76 Re: Ginekolog T. Wilk - Kraków 18.01.05, 21:24 Ja tez polecam!!! Jest super! Prowadzila ciaze dwom moim kolezankom i rowniez ja bardzo chwalily - porody przez cesarke w szpitalu na Ujastku (wszystko poszlo ok). W gabinecie na os. Kolorowym ma aparat usg, wiec badanie mozna zrobic na miejscu podczas wizyty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
villa79 Re: Ginekolog T. Wilk - Kraków 19.01.05, 11:22 Jeszcze jedno pytanie. Chciałabym rodzić w Ujastku, zatem czy mogłabym poprosić Panią doktor aby odbierała poród, czy przy pierwszej już wizycie poinformować ją o tym? I czy inkasuje pieniądze za odbieranie porodu na moje życzenie? I jaki byłby koszt znieczulenia? Prosze o odpowiedz, jestem w 1-wszej ciąży i ta cała otoczka wokół porodu mnie przeraża, nasłuchałam się od mam, które juz rodziły jaki to straszny ból aż sie cała trzęsę. Odpowiedz Link Zgłoś