Dodaj do ulubionych

ZRZUTA NA KONOWAŁA!

IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 11.02.05, 14:44
Dla wszystkich wcieleń wiesławy.Biedna,chora osoba.Jeszcze jako pierwszy twór
wiesława-siemiankowska bywała zabawna udając wszechwiedzącą panią z
telewizji,teraz jest żałosna.Zalatuje mi tu psychiatrykiem.
Obserwuj wątek
    • wieslawa-siemiatkowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 15:42
      Znachor czy wiesz, ze istnieje taka teoria w psychologii behawioralnej, która
      mówi o tym, że najbardziej skrywane kompleksy, nieakceptowane cechy,
      wydarzenia, o których chcemy nie pamiętać, wychodzą na jaw jak lis z nory? Mam
      nawet taką koszulkę z napisem: a te moje dwa bufory wyglądają jak lis z nory.

--
      Z poważaniem:
      Wiesława Siemiątkowska

• Gość: Znachor Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 11.02.05, 16:00
        Zamiast spoglądać na bufory swoje,zadbaj o mózgowe zwoje!Bo występuje ich
        postępujący atrofizm.
    • Gość: xxx Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! IP: 83.238.160.* 11.02.05, 17:42
      popieram
    • michal_82 Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 20:02
      Zaczyna to rzeczywiście być męczące. Tym bardziej, że nasza prawdziwa Wieśka
      wdaje się w te głupawe dyskusje, więc to się ciągnie i rozrasta. Dziś narodziła
      się Wiesława Siemiakowska. :(
      • wieslawa-siemiankowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 20:04
        Michale, czy to mnie uważasz za prawdziwą Wieskę ? Bo ja tu byłam najpierwsza ,
        co łatwo sprawdzić.
        • michal_82 Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 20:06
          Oczywiście, że tak. Ty jesteś prawdziwa i tego nie muszę sprawdzać. Ja to
          wiem. :D
          • wieslawa-siemiankowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 20:29
            No tak Michał, ale ja nie mogę nikomu zabronić zakładania podobnych nicków do
            mojego.
            • wieslawa-siemiatkowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 13.02.05, 10:15
              Wiesiu kochana! Jestem wykończona po tej bibie! Żałuj, że się tak szybko
              ulotniłaś. Zabrakło proszku już o 20.34 i wszyscy wypiliśmy łącznie 150 butelek
              tussipectu (wyobrać sobie ile aptek musieliśmy odwiedzić! 150!) i mieliśmy
              strzały jak po mące. Siemakowska upierała się, że jest Tobą, Wisława – że
              Siemionkowską, a na koniec chciałyśmy wszystkie popełnić zbiorowe harakiri.
              Niestety, poszłyśmy razem spać. Przynajmniej wesoło było.

--
              Wiesława Siemiankowska jest moją szczerą przyjaciółką
              i jestem z tego dumna do kwadratu

• Gość: Anakonda Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! IP: *.chello.pl 11.02.05, 21:07
        Michał,uważałam Cię za bardziej rozgarniętego.Każdy w miarę inteligentny
        człowiek zauważy to od razu,że babsztyl sam ze sobą gada.To właśnie wiesława-
        siemiankowska tworzy te wszystkie swoje klony.I jest to do wyrzygu nudne.
        • wieslawa-siemiankowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 21:15
          Przykro mi , ale na forum telewizja występuję jedynie pod tym nickiem. Jak nie
          wierzysz spytaj adminów GW. Oni widzą coś takiego co się nazywa IP. Wiesz co to
          jest mam nadzieję ?
          • around_the_sun Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 21:49
            Może nasz opiekun ottek się wypowie!!
            • ottek Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 22:20
              around_the_sun,
              zastanawialem sie, czy ktos sie zapyta :)
              michal ma racje, Wieski to nie jedna i ta sama osoba - widac to na pierwszy rzut oka zreszta
              Wiesława Siemiankowska byla pierwsza, potem pojawila sie Siemiatkowska, a ostatnio sie posypalo roznych Wiesiek

tak czy siak, to rozne osoby
              • Gość: Anakonda Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! IP: *.chello.pl 11.02.05, 22:40
                ottek napisał:

> around_the_sun,
                > zastanawialem sie, czy ktos sie zapyta :)
                > michal ma racje, Wieski to nie jedna i ta sama osoba - widac to na pierwszy
                rzu
                > t oka zreszta
                > Wiesława Siemiankowska byla pierwsza, potem pojawila sie Siemiatkowska, a
                ostat
                > nio sie posypalo roznych Wiesiek
                >
                > tak czy siak, to rozne osoby
                ale musisz mieć radochę,że ktoś Cię zpytał,co??
                bardzo marne wyjaśnienie,ottek;)
                1.nic na pierwszy rzut oka nie widac,to po pierwsze-trochę zmienić styl,to
                żadna filozofia.
                2.to że wiesława-siemiankowska była pierwsza,a potem się posypały inne-też
                nie dowodzi niczego.

a i tak,jeśli wiesz,że to jedna osoba czy 150 sób-to mam nadzieję,że tego nie
                powiesz.bo wtedy juz będziesz autentycznym forumowym capo.sami sobie rozwiążemy
                tę zgadkę!
                • ottek Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 22:49
                  Anakondo,
                  juz napisalem, czy to jedna czy wiele osob, nie zauwazylas?
                  teraz mozesz mnie juz _autentycznie_ nazwac capo, prosze bardzo - padlo pytanie, padla tez odpowiedz; gdyby nikt sie nie zapytal, to bym tego nie napisal - to dosyc proste rozumowanie
                  zastanawialem sie po prostu, jak dlugo bedziecie sie tylko domyslac i czy ktos wpadnie na pomysl i zapyta mnie o zdanie - to tez dosyc logicznie
                  jedna z Wiesiek mnie prosila, around_the_sun tez, widac im zalezy, zeby wszystko bylo jasne
                  tobie nie, wolisz bawiac sie w ciuciubabke, trudno

a swojej wiedzy nie opieram na ocenie stylu i dacie pojawienia sie na forum danego nicku
                  • wieslawa-siemiankowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 23:27
                    Adminie kochany, nareszcie to wyjaśniłeś. Tylko uważaj, bo zaraz anakonda
                    powie,że Ty robisz tu za Wiesię :))
                • wieslawa-siemiatkowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 13.02.05, 10:15
                  Anakondo i czemu się upierasz? Cierpisz na nerwicę natręctw? Czy jesteś z
                  natury niedowiarkiem? Zapewniam cię, że to się leczy. Tylko trzeba przełamać
                  opór wewnętrzny i udac się do specjalisty. Wiem, wiem, że tylko zdrowi potrafią
                  dostrzec w sobie pewne nieprawidłowości, chorzy naprawdę zawsze będą twierdzić,
                  że z nimi wszystko o.k.

--

• around_the_sun Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 12.02.05, 21:18
                ottek napisał:

> around_the_sun,
                > zastanawialem sie, czy ktos sie zapyta :)
                > michal ma racje, Wieski to nie jedna i ta sama osoba - widac to na pierwszy
                rzu
                > t oka zreszta
                > Wiesława Siemiankowska byla pierwsza, potem pojawila sie Siemiatkowska, a
                ostat
                > nio sie posypalo roznych Wiesiek
                >
                > tak czy siak, to rozne osoby

Dzięki, taką odpowiedź miałam nadzieję przeczytać, bo Wieśki sa odróżnialne
                chociażby w stylu wypowiedzi i w końcu należało o tym jasno powiedzieć.
                >
        • michal_82 Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 11.02.05, 21:46
          Nie mam żadnych dowodów, ale wyczuwam wyraźną różnice stylów. Do tego potrafię
          odróżnić bzdury od faktów, a tym się te dwie najpopularniejsze Wieśki różnią.
          Przecież cały rok (a może dłużej) był spokój - jedna Wieśka bez żadnych klonów.
          Myślisz, że nagle zgłupiała?

Ktoś sobie robi sobie jaja. :) Prędzej twierdziłbym, że osoby wmawiające nam,
          że to jedna i ta sama pani, mają coś wspolnego z Siemiątkowską, np. wasz-
          psychiatra. Ty jesteś poza podejrzeniami, bo się nie zalogowałaś :).
          • wieslawa-siemiatkowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 13.02.05, 10:16
            Michale, widzę, ze czytasz uważnie wpisy wszystkich Wieś. Dokonujesz analizy,
            potem syntezy, wyciągasz wnioski. A że nie zawsze słuszne, cóż to? Ważne, że
            jakiekolwiek. 87,6% społeczeństwa nie jest w stanie zrozumieć słowa pisanego.
            Ty przynajmniej nie masz z tym problemów. A jak przysiądziesz fałdów to za rok
            masz doktorat honoris causa uniwersytetu w Yale jak w banku. Mam w Yale
            znajomego profesora. Może poproszę go telefonicznie o wypowiedź na tym forum.
            Nie ma za co.

--

• wieslawa-siemiatkowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 13.02.05, 10:14
      Znachorku pięknie rymujesz. Ale zauważ, że twoje rymy są wtórne do Moich.
      Oryginalność polega na tym m.in., że koncypuje się swoją własną formę do
      przekazania treści. A tak w ogóle to zażyłeś już dzisiaj swoje pastylki różowe
      na uspokojenie?

--
      • wieslawa-siemiankowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 13.02.05, 11:57
        Wiesiu, jaką masz śliczną sygnaturkę :))
        • wieslawa-siemiatkowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 13.02.05, 12:12
          Srebro moje żywe! Dla Ciebie zawsze wszystko nawet kosztem mnie samej!
          całuski landrynki i krakersy! muuuuaa!
          --
          • wieslawa-siemiankowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 13.02.05, 12:25
            Wiesz Wiesiu jakiego mam kaca po Twoim weselu ? Poradź kochana co mam robić ?
            • wieslawa-siemiatkowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 13.02.05, 12:29
              wypij kochana szklankę roztopionego łoju albo gorącego smalcu. Mnie zawsze
              pomaga!

--
              • wieslawa-siemiankowska Re: ZRZUTA NA KONOWAŁA! 13.02.05, 12:39
                Mówisz, to lecę sobie zrobić. Bo już nie wytrzymam, łeb mi rozsadza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka