Gość: ax IP: *.elpos.net 11.03.05, 18:14 nie mogłam wczoraj zobaczyc ostatniego odcinka, oglądał ktoś i mi powie jak aię skończyło, bo chyba do końca życia się będę zastanawiać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baś Re: horoskop śmierci - kto był mordercą? IP: *.devs.futuro.pl 11.03.05, 19:02 Okazało się że brat bliżniak Ester żyje- to był Mathias- i to on był zodiakiem. Nie umarł przy porodzie jak babcia poweidziała Grace(matce Ester). Wychowała go babcia wpajając mu nienawiśc do matki(że niby go porzuciła)i do całej rodziny Sant Andre, potem wychowywał sie w fundacji Sant Andre. To on miał pomścić Francoisa. Zamordował córke Pierra i mamę Cantena. A widziałaś przedostatni odcinek?? Ester adoptowała Cantena i wyznała miłość komisarzowi Kellerowi. To tak w skrócie. Jakieś pytania to odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: horoskop śmierci - kto był mordercą? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.05, 19:04 ale wcześniej okrutnie pociął kozikiem dzielnego komisarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: horoskop śmierci - kto był mordercą? IP: *.elpos.net 11.03.05, 19:22 wielkie dzięki ale happy end był - Komisarz przeżył to "pocięcie kozikiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baś Re: horoskop śmierci - kto był mordercą? IP: *.devs.futuro.pl 12.03.05, 19:48 Przeżył, oczywiście.Ostatnia scena : Ester wyznaje mu miłość, na tle jakiś skał, on z ręka chyba na temblaku. A potem żyli długo i szczęśliwie(chyba). Niezły ten serial był. Choć "Gliny' nic nieprzebije. Od czwartku "Oficer"- zobaczym co to . Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal_ally Re: horoskop śmierci - kto był mordercą? 19.03.05, 19:56 "Horoskop" mnie "wciągnął", chociaż nie lubię tasiemców. Nieoczekiwane zakończenie, chociaż po takiej "jatce" przeżycie komisarza mało prawdopodobne... Odpowiedz Link Zgłoś