madzialena11 08.05.05, 15:08 Jak sprawuje się ten wózek? Jak jest w nim dziecku? I jak z wysokością oparcia? Nie wystaje główka 2-latkowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.sk Re: Naprawdę nikt nie używa??? 10.05.05, 07:18 Ja wczoraj kupiłam, na razie byliśmy tylko na jednym spacerze, ale nie zobaczyłam nic co by mnie zaniepokoiło. No może materiał, z krórego jest wykonany daszek- jest stanowczo za cienki i już robią się dziórki na szwach. Aha i jeszcze kółka- przy zakupie przednie były zdjęte i trzeba uważać przy zakładaniu aby zrobić to w dobrą stronę ( nie ma instrukcji do tego), w razie złego założenia - aby je zdjąć trzeba ścisnąć obcęgami dwie leciutko wystające części na ramie przy kółku i zdejmie się. Moje dziecko jest wyrośniętym roczniakiem ( 92-98 cm) ale nie "wystaje" z wózka- zresztą wózek ten jest raczej większy niż zwykła parasolka, ale jest bardzo poręczny. Odpowiedz Link Zgłoś
matulu Re: Naprawdę nikt nie używa??? 19.05.05, 11:56 A jak jest faktyczna waga tego wozka? Chce kupic w necie i sprzedawcy podaja rozna wage od 4,5 do 5,8!!!! A swoja droga historia z dziurkami i kolkami juz mnie przerazila! Matula Odpowiedz Link Zgłoś
ewitak25 Re: Czy ktoś używa CONECO JOKER???? 19.05.05, 12:59 Dwuletnia córka mojej sąsiadki mieści się na styk ale mówi, że wózek jest beznadziejny, "staje dęba" na najmniejszych nierównościach. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś