Dodaj do ulubionych

Kaczyński trzyma się mocno

10.06.05, 20:44
Brawo Lechu Brawo Jarek
Obserwuj wątek
    • zulus3 Co na to Nalecz i Parada Rowerow. 10.06.05, 20:49
      • hiker05 [...] 10.06.05, 20:53
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • blazik KACZYZM STOP!!! CZAS NA INICJATYWĘ 3/4!!! 10.06.05, 22:12
          Pamiętacie słynną kiedyś inicjatywę 3/4. Historia nie może się powtórzyć. Nie
          może zostać prezydentem ktoś kogo popiera tylko 1/4 społeczeństwa. W drugiej
          turze głosujemy przeciw KACZYZMOWI!!! Religa, Borowski... Tymiński ;-)))
          • mozart Tak, kolego inicjatywa 3 cwiartek 11.06.05, 00:03

• kaczynski_to_porazka Kaczyński nie potrafi zarządzać Warszawą a co ... 11.06.05, 12:21
              Kaczyński nie potrafi zarządzać Warszawą a co dopiero całym krajem.

Warzaszawa stanęła za Kaczyńskiego prezydentury w miejscu. Na ulicach bałagan, a prezydent nie potrafi zapewnić bezpieczeństwa kilku nieduzym manifestacjom!

Kpina! Niech Kaczor idzie na prezydenta to chociaż Warszawa odetchnie bez tego "dziada"!

Ania
              • ciekawymbardzo Re: Śmieciara 11.06.05, 12:41
                Na ulicach bałagan,
                > a prezydent nie potrafi zapewnić bezpieczeństwa kilku nieduzym manifestacjom!

Widziałem jak śmieci na ulicę rzucałaś, to też wina Kaczyńskiego?
                Teraz zaśmiecasz forum.
              • opelek44 Re: Kaczyński nie potrafi zarządzać Warszawą a co 11.06.05, 15:53
                Nie mam nic przeciw zasadom demokracii ale:Na wysokie funkcje panstwowe powinna
                byc okreslona jakaś procedura obowiazująca prezentacii dużego Państwa jakim
                jest Polska .Człowiek taki powinien mieć: Wiek powyżej min.40 lat ,staż pracy i
                opinie niepodwazalną, wykształcenie min.wyższe o kirunku
                politycznym,niekaralność osobistą i rodziny,wzrost min.175cm,odpowiednią dykcje
                wymowy,super stan zdrowia,( t.z.w.prezentacje osobistą.i t.p. Uważam że są tacy
                ludzie w polsce tylko nie maja szans,.Takich waronków nie spełniają mali
                Kaczyńscy i wstyd dla polski że możemy mięć Prezydenta-: o slabym zdrówku
                (zadyszka i dławienie sie powietrzem),wzrostu liliputa, ciężką wymowe,.
                Poprostu mali ludzie o dużych ambicjach i dużym zacietrzewieniu,prezentacii b.
                kipskiej.
              • pawian01 Re: Kaczyński nie potrafi zarządzać Warszawą a co 13.06.05, 20:26
                Poieram ,żę Kaczyński to dupek i nie potrafi być Prezygentem.
                Facet w Warszawie od ponad 2 lat nie zrobił nic
          • pawian01 Re: KACZYZM STOP!!! CZAS NA INICJATYWĘ 3/4!!! 13.06.05, 20:29
            blazik napisał:

> Pamiętacie słynną kiedyś inicjatywę 3/4. Historia nie może się powtórzyć. Nie
            > może zostać prezydentem ktoś kogo popiera tylko 1/4 społeczeństwa. W drugiej
            > turze głosujemy przeciw KACZYZMOWI!!! Religa, Borowski... Tymiński ;-)))
            Ja poprę ewentualnie Borowskiego
      • wilczysko1 lepsza Parada Rowerów niźli Zboczków z Tylawy 10.06.05, 21:29
        finansowanych z Afery Telegrafu, notabene do dzisiaj nie rozliczonej, a może
        tak Komisję ?
      • mike-great Re: Co na to Nalecz i Parada Rowerow. 11.06.05, 11:09
        Problem z gejami jest taki, jak to określił jeden z psychologów polskich:

"można gejów TOLEROWAĆ, ale niekoniecznie trzeba ich (i ich zachowania)
        AKCEPTOWAĆ. Natomiast gejom ni wystarcza jak są tolerowani, oni chcą być za
        wszelką cenę akceptowani, i by ludzie o innej orientacji seksualnej (cóż za
        omówienie - bo to po prostu znaczy normalni) ich akeptowali".

A ja gejów mogę tolerować, ale ich i ich zachowań NIE AKCEPTUJĘ.
        W demokratycznym kraju mam takie prawo. W dodatku to jest prawo znaczącej
        większości (poki co)

Pozdraiam gejów (z daleka)
      • strikep DEKOMUNIZACJA TO JEDYNY RATUNEK DLA POLSKI 11.06.05, 19:40
        DEKOMUNIZACJA TO JEDYNY RATUNEK DLA POLSKI!!!!!
        OKRAGLY STOL TO ZDRADA POLSKI!!!!!!!
        PZPR=SB=SLD Powinna wisiec na latarniach!!!!
        PSY z PZPR=SLD to zdrajcy Polski, pacholki Moskwy,REPREZENTUJAC INTERESY
        WROGIEGO POLSCE ZSRR GNEBILI POLAKOW PRZEZ 45 lat, powinni wisiec, majatki
        skonfiskowac!!!!!
    • hiker05 ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 10.06.05, 20:51
      Będzie prezydentem. Zrobił porządek w Warszawie, teraz czas posprzatać Polskę
      po sld.
      • xriz Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 10.06.05, 21:01
        gratuluje swietny LEPPER 2 poprostu -
        • hiker05 Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 10.06.05, 21:05
          No cóż, propaganda sld trzyma się mocno. Zacznijcie się bać, juz niedługo ON
          sie wami zajmie i bedzie porządek w Rzeczpospolitej.
          • theladyofthehousespeaking Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 10.06.05, 23:31
            jestes hiker chyba paranoikiem a to wymaga wizyty u psychiatry.

jesli kazdy kto nie lubi Kaczynskich lub ich najzwyczajniej olewa jest dla
            ciebie ofiara sld-owskiej propagandy to co najmniej czesciowo widzisz rzeczy i
            zjawiska jakie nie wystepuja w rzeczywistosci. paranoja.
            • doktortraktor Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 10.06.05, 23:47
              Sam się lecz, jeśli uważasz, że można mówić o Kaczyńskim "Lepper 2".
              • hiker05 Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 11.06.05, 00:28
                właśnie, co racja to racja.

Tylko slduchy tak zwierzeco nienawidzą Kaczyńskiego bo się obiecał dobrać do
                tych złodziei i aferzystów.
                • theladyofthehousespeaking Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 11.06.05, 00:32
                  paranoik z ciebie...
                  • hiker05 Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 11.06.05, 00:34
                    na millera, jakubowską i czarzastego już niedługo miejsce w mamrze bedzie
                    czekało...a jeszcze trochę innych też pójdzie w ich slady...
                    • theladyofthehousespeaking Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 11.06.05, 00:41
                      Ciekawe, ze to wszystko dzieje sie teraz, kiedy rzadzi SLD, a Kaczory sa w
                      opozycji. Jakos to nie pasuje do twojej teorii, ze to dopiero Kaczory przyjda i
                      pozamiataja. Porzadki trwaja, choc zaden z Kaczorow jeszcze do wladzy nie
                      oczlapal.
                      • hiker05 Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 11.06.05, 00:43
                        Pozyjemy, zobaczymy, już niedługo. Sam już nie mogę sie doczekać. Trzeba będzie
                        chyba adaptować jakieś nowe obiekty na więzienia dla sldowców.
                • henryk.log Komu i do czego "FAWORYT" się dobiera -"bracie" ?? 11.06.05, 09:36

• dzioobas armageddon 10.06.05, 21:07
        kaczor jest jeszcze bardziej niebezpieczny od Leppera. Lepper to populista.
        Kaczor to niestety typowy przykład cholerycznego dyktatora przekonanego, że
        twardą ręką można zaprowadzić porządek w kraju. Od tego już tylko krok do
        budowania autostrad, wywożenia bezdomnych na wieś, dobrze zorganizowanej służby
        publicznej, zdyscyplinowanego społeczeństwa, budowania stadionów, pracy dla
        wszystkich, wysokich podatków, dobrego zaplecza socjalnego, nieprzekupnych
        urzędników i marionetkowych polityków.

Wszystko pięknie i idealnie, dokładnie tak jak chcemy, jakie są nasze
        pragnienia. Nie potrafimy sobie sami poradzić z własnymi problemami, nieporadni
        wobec demokracji, zagubieni w wolnym rynku bezradnie patrzymy na to jak cwańsi
        od nas potrafią sobie zagospodarować swoją część naszego sukcesu gospodarczego.

Niestety, historia kołem się toczy i juz wiemy, że niejednokrotnie wybór z
        pozoru dobrej drogi mocnej ręki i ukarania niekompetencji zawsze prowadzi do
        dyktatu jednostki.

Nawet Kaczor co widać nie próbuje personifikować się z pospolitym ruszeniem do
        naprawy kraju. Każda jego wypowiedź zaczyna się od "JA":

JA rozliczę, JA załatwię, itd itp. PIS jest tak bezosobowy jak niegdyś NSDAP.
        Takie narzędzie do zaprowadzenia ordnungu.

Przykro mi.... idą złe czasy palenia czarownic
        • vat69 Re: armageddon 10.06.05, 22:20
          To jest zastanawiające, ale i przekonywujące.
          • doktortraktor Re: armageddon 10.06.05, 23:49
            Bynajmniej. To jest głupie i wredne. Porównywanie PiSu do NSDAP to taka głupota
            i zła wola, że aż się nie chce z tym dyskutowac - bo co tu mówić do głupka,
            który widzi i słyszy tylko to, co mu napiszą w GW i pokażą w TVP.
            • adamdark01 Re: armageddon 11.06.05, 06:24
              Jezeli on jest glupi, to ty jestes zabita pala,a moze nawt kretyn.
          • kralik1 Re: armageddon 11.06.05, 02:34
            Nietyle zastanawiajace co straszne!
        • geza_jung harmideron 11.06.05, 00:10
          krajst de sejwijor! aż się zląkłem, taki demon?! Wszystkie siły w kraju od razu staną się demonowi posłuszne, aż strach o tym myśleć. już trzęsę portkami.
          a on jest najzwyczajniej w świecie kiepski i tak trudno o tym pomyśleć
          Dotyczy to słabizny doktrynalnej i programowej przede wszystkim. Banie się Kaczyńskiego jest dopiero chore, to żadna osobowość, a sondaże mu skoczyły na zasadzie kontrastu, na bazie afer i odpowiedniej koniunktury. Mam nadzieję, że wyłoniony rząd chociaz przetrwa ze dwa lata (PO PiS)i sondaże tego rządu nie zejdą poniżej 10% po roku, bo to jest prawdopodobne w kraju sezonowych sympatii i ze dwóch twardych elektoratów (PO i SLD).
      • hematemesis ty sie lepiej lecz 10.06.05, 21:16
        choc moze i dla ciebie jest juz za pozno. Jakie onpozadki w wawce zrobil . Nic nie zrobil tylko paszcza do kamery klapal. Balagan jak byl tak jest. NO dodatek jest z niego kawal s-----syna . Nietolerancyjny, bufonowaty, a jego idolami to chyba byli pa H-ler i pan S-in sadzac po zdjeciach z kampani. Maly wypierdek do ktorego trzeba sie schylac zeby slyszec. Bezmozgi imbecyl , jelop i miernota . ani silny ani nie bedzi e w stanie reprezentowac panstwa na zewnatrz. Do tego mierny dyplomata i mitoman. Slowem najgorsze co sie moze przydarzyc naszemu krajowi.
        • hiker05 Re: ty sie lepiej lecz 10.06.05, 21:20
          No cóż - argumentacja ubolowo-sldowska i wszystko jasne.
          • kralik1 Re: ty sie lepiej lecz 11.06.05, 02:43
            hiker05 napisał:

> No cóż - argumentacja ubolowo-sldowska i wszystko jasne.

No nie do konca mozna to tak okreslic, widzisz Kaczor naprawde nie jest dobrym
            plitykiem, ani dyplomata ma sklonnossci dyktatorskie i jest gburem, to sa fakty
            o ktorych trzeba pamietac, bo bedziemy wybierali prezydenta naszego kraju,
            czlowieka ktory bedzie nas reprezentowal na arenie miedzynarodowej a Kaczor
            moze sie okazac drugim czyrakiem tylko ze o 100% glupszym przez co bardziej
            niebespiecznym.
            • aron2004 Re: ty sie lepiej lecz 11.06.05, 07:02
              > No nie do konca mozna to tak okreslic, widzisz Kaczor naprawde nie jest dobrym
              > plitykiem, ani dyplomata ma sklonnossci dyktatorskie i jest gburem, to sa fakty
              > o ktorych trzeba pamietac, bo bedziemy wybierali prezydenta naszego kraju,
              > czlowieka ktory bedzie nas reprezentowal na arenie miedzynarodowej a Kaczor
              > moze sie okazac drugim czyrakiem tylko ze o 100% glupszym przez co bardziej
              > niebespiecznym.

zgadza się na przykład nie będzie przytakiwał Putinowi - skandal! z UE nas Szreder i Szirak wyrzucą!
      • holyboy_666 Re: cóż takiego zrobil? 10.06.05, 22:05
        moze jakies inwestycje? moze cos usprawnił? moze jakies inicjatywy
        (niepolegajace na lamaniu prawa)? może administracja lepiej działa?

nie? niemożliwe;-)
      • vat69 Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 10.06.05, 22:15
        nic nie zrobił dla W-wy.
        Wszystko pod swą popularność.
        Ludzie (przyjmując proporcje społeczeństwa 20:80) nie rozumieją w większości
        jego populistycznych zachowań "zrobi porządek", "szeryf" - to kupują. W
        większości elektorat to ludzie (80% por. tezę powyżej)chcą czystych, czytelnych
        zachowań i dlatego bez głębszych przemyśleń kupują jego ataki na zawsze z lewa i
        prawa skorumpowany aparat władzy. Liczą, że zrobi porządek. To prości, nie
        zajmujący się na co dzień polityką ludzie. Nie pamiętają jednak jego zachowań w
        okresie wystepowania u boku prez. Wałęsy i pożniejszego niebytu politycznego.
        Ale niech tam, ten elektorat jest w większości i on zdecyduje, aby swe
        rozgoryczenie przejawić w nasępnych wyborach.
      • theladyofthehousespeaking Re: TWÓJ FAWORYT TO NIEUDACZNIK I BEZTALENCIE 10.06.05, 23:04
        porzadek w Warszawie ? brud, smrod i ubostwo. ten nieudacznik i beztalencie
        zaprzepaszcza kazda szanse na pieniadze z Unii Europejskiej na tak potrzebne
        Warszawie inwestycje ( w drogi, metro itd ). dewiza jego rzadów to stagnacja, ,
        marazm w inwestycjach, nie podejmowanie ryzyka robienia rzeczy wielkich i
        spokojne okupuwanie róznych stolków az do smierci.
        • hiker05 Re: TWÓJ FAWORYT TO NIEUDACZNIK I BEZTALENCIE 11.06.05, 00:42
          Taaa...najlepiej na prezydenta to millera, a na premiera to czarzastego. Wtedy
          dopiero Polska będzie piekna i dostatnia.
      • ketsok Re: ŚWIETNIE, TO MÓJ FAWORYT NA PREZYDENTA RP 10.06.05, 23:35
        Hmm... jakoś nie zauważam zrobionego porządku w Warszawie. Jak było brudno, tak
        jest, jak handlowali na ulicach, tak handlują. Jeżeli tak samo będzie
        prezydencił Krajem jak Miastem, to współczuję... sobie również.
      • henryk.log ŚWIETNIE!!!, TO "FAWORYRA" BRATA N/T 11.06.05, 09:31

• henryk.log ŚWIETNIE!!!, TO "FAWORYTA" BRATA N/T 11.06.05, 09:44
          miało byyć !!
    • adalberto3 Kacza mentalność ! 10.06.05, 20:53
      "Rzeczpospolita" 31.05.2005

Z SADU - Prezydent Kaczynski kontra pielegniarka
      Echa wieczornej wizyty "Rzeczpospolita" 31.05.2005
      Lech Kaczynski zachowywal sie po chamsku - zeznali wczoraj swiadkowie w trakcie
      procesu wytoczonego przez pielegniarke zwolniona z podleglego ratuszowi
      Szpitala Bielanskiego.
      Pielegniarka twierdzi, ze zostala zwolniona za zwrócenie uwagi prezydentowi
      Warszawy. 23 lipca 2003 roku okolo godz. 21 do Szpitala Bielanskiego zglosila
      sie Ewa Ziomecka-Junczyk, znajoma prezydenta Kaczynskiego
      (jest czlonkiem rady nadzorczej miejskiej spólki Zarzad Palacu Kultury i
      Nauki). Czula sie zle po przeprowadzonej wczesniej operacji. Zostala przyjeta,
      pielegniarki pobraly jej krew. Nie zbadal jej jednak od razu zaden lekarz.
      - Dwóch naszych chirurgów akurat operowalo, a trzeci byl na szybkim oddziale
      ratownictwa - mówi Maria Machera, zwolniona pielegniarka. - Kolezanki uznaly,
      ze nie ma zagrozenia zycia i ta pani moze zaczekac na lekarza.
      Po paru minutach do szpitala przyjechal Lech Kaczynski i zazadal, zeby jego
      kolezanke natychmiast ktos zbadal.
      - Domagal sie, zeby lekarze przerwali operacje i zeszli do jego znajomej -
      twierdzi Machera. - Pielegniarka z sali operacyjnej powiedziala, ze zejda za 7
      minut.
      To nie uspokoilo prezydenta. Jak zeznali wczoraj swiadkowie, awanturowal sie i
      krzyczal: "Ja was, pielegniarki i lekarze, pozwalniam!".- Podeszlam do niego i
      powiedzialam, iz dziwie sie, ze tak sie zachowuje - opowiada Maria Machera. - A
      on zapytal: "Praca sie pani znudzila? Zapamieta pani ten dzien do konca zycia".
      Kilka dni pózniej Machera zostala, jak twierdzi, zmuszona do odejscia z pracy
      za porozumieniem stron. Odwolala sie do sadu pracy. Wczoraj odbyla sie kolejna
      rozprawa w tej sprawie. Po raz pierwszy przesluchano swiadków. Na razie
      zeznawali pacjenci.
      - Lezalam w sali naprzeciwko pokoju pielegniarek - opowiadala Aleksandra
      Paziewska. - Pan Kaczynski biegal po korytarzu. Wpadl do naszej sali, nie
      powiedzial nawet "dobry wieczór". Jedna z nas zapytala go: "Czego pan tu
      szuka? ". "Nie twój interes", odpowiedzial.
      - Zachowywal sie po chamsku. Mysmy ukladali sie do snu, a on wrzeszczal na
      korytarzu i odgrazal sie - mówil Zbigniew Sielicki. Inny ze swiadków widzial,
      jak prezydent krzyczal na Marie Machere.
      Na rozprawe nie stawila sie dyrektorka Szpitala Bielanskiego. Reprezentujaca ja
      prawniczka Malgorzata Izycka-Raczka zapewniala, ze rozmowa Machery z
      prezydentem nie wplynela na jej pózniejsze zwolnienie.
      - To nieprawda, bo pan Kaczynski publicznie, miedzy innymi w programie Moniki
      Olejnik, przyznal, ze kazal mnie zwolnic - mówi pielegniarka. Prezydent
      twierdzil, ze Machera zachowala sie skrajnie arogancko i zaniedbala swoje
      obowiazki.
      Kolejna rozprawa odbedzie sie 5 pazdziernika.
      Jacek Krzeminski
      • zulus3 Re: Kacza mentalność ! 10.06.05, 21:04
        adalberto3 napisał:

> "Rzeczpospolita" 31.05.2005
        >
        > Z SADU - Prezydent Kaczynski kontra pielegniarka
        > Echa wieczornej wizyty "Rzeczpospolita" 31.05.2005
        > Lech Kaczynski zachowywal sie po chamsku - zeznali wczoraj swiadkowie w
        trakcie
        >
        > procesu wytoczonego przez pielegniarke zwolniona z podleglego ratuszowi
        > Szpitala Bielanskiego.
        > Pielegniarka twierdzi, ze zostala zwolniona za zwrócenie uwagi prezydentowi
        > Warszawy. 23 lipca 2003 roku okolo godz. 21 do Szpitala Bielanskiego zglosila
        > sie Ewa Ziomecka-Junczyk, znajoma prezydenta Kaczynskiego
        > (jest czlonkiem rady nadzorczej miejskiej spólki Zarzad Palacu Kultury i
        > Nauki). Czula sie zle po przeprowadzonej wczesniej operacji. Zostala
        przyjeta,
        > pielegniarki pobraly jej krew. Nie zbadal jej jednak od razu zaden lekarz.
        > - Dwóch naszych chirurgów akurat operowalo, a trzeci byl na szybkim oddziale
        > ratownictwa - mówi Maria Machera, zwolniona pielegniarka. - Kolezanki uznaly,
        > ze nie ma zagrozenia zycia i ta pani moze zaczekac na lekarza.
        > Po paru minutach do szpitala przyjechal Lech Kaczynski i zazadal, zeby jego
        > kolezanke natychmiast ktos zbadal.
        > - Domagal sie, zeby lekarze przerwali operacje i zeszli do jego znajomej -
        > twierdzi Machera. - Pielegniarka z sali operacyjnej powiedziala, ze zejda za
        7
        > minut.
        > To nie uspokoilo prezydenta. Jak zeznali wczoraj swiadkowie, awanturowal sie
        i
        > krzyczal: "Ja was, pielegniarki i lekarze, pozwalniam!".- Podeszlam do niego
        i
        > powiedzialam, iz dziwie sie, ze tak sie zachowuje - opowiada Maria Machera. -
        A
        >
        > on zapytal: "Praca sie pani znudzila? Zapamieta pani ten dzien do konca
        zycia".
        >
        > Kilka dni pózniej Machera zostala, jak twierdzi, zmuszona do odejscia z pracy
        > za porozumieniem stron. Odwolala sie do sadu pracy. Wczoraj odbyla sie
        kolejna
        > rozprawa w tej sprawie. Po raz pierwszy przesluchano swiadków. Na razie
        > zeznawali pacjenci.
        > - Lezalam w sali naprzeciwko pokoju pielegniarek - opowiadala Aleksandra
        > Paziewska. - Pan Kaczynski biegal po korytarzu. Wpadl do naszej sali, nie
        > powiedzial nawet "dobry wieczór". Jedna z nas zapytala go: "Czego pan tu
        > szuka? ". "Nie twój interes", odpowiedzial.
        > - Zachowywal sie po chamsku. Mysmy ukladali sie do snu, a on wrzeszczal na
        > korytarzu i odgrazal sie - mówil Zbigniew Sielicki. Inny ze swiadków widzial,
        > jak prezydent krzyczal na Marie Machere.
        > Na rozprawe nie stawila sie dyrektorka Szpitala Bielanskiego. Reprezentujaca
        ja
        >
        > prawniczka Malgorzata Izycka-Raczka zapewniala, ze rozmowa Machery z
        > prezydentem nie wplynela na jej pózniejsze zwolnienie.
        > - To nieprawda, bo pan Kaczynski publicznie, miedzy innymi w programie Moniki
        > Olejnik, przyznal, ze kazal mnie zwolnic - mówi pielegniarka. Prezydent
        > twierdzil, ze Machera zachowala sie skrajnie arogancko i zaniedbala swoje
        > obowiazki.
        > Kolejna rozprawa odbedzie sie 5 pazdziernika.
        > Jacek Krzeminski
        > personel szpitalny czesto zachowuje sie bardzo arogancko do pacjentow.
        a na lekarza czeka sie godzinami bo jest "bardzo zajety" a operacje
        przeprowadza sie generalnie rano do godzin po poludniowych, ale nie po 2100.
        Ja dam wiare wersji Kaczynskiego.
        • adalberto3 Re: Kacza mentalność ! - odp. 10.06.05, 21:25
          Tu nie chodzi o wersje przedstawiane przed sądem, tylko o sposób postępowania
          dość oddalony od kulturalnego.
        • pandada Re: Kacza mentalność ! 10.06.05, 22:34
          Wiarę dasz? No tak - Polak to wierzący, a nie myślący!
          Wszyscy kłamią poza Kaczyńskim pewnie. Co do operacji - to są z pewnością dokumenty, które stwierdzają czas rozpoczęcia i zakończenia każdej z nich.
          Może coś z monitoringu się zachowało, ale pewnie dyrektorka to, co należy zgubiła.
          Trudniej sprawdzić to, czy nakazał zwolnić pielęgniarkę. To jest jednak drobna sprawa, bo jeżeli domagał się przerwania operacji to mógł zagrozić ludzkiemu życiu.
      • optiks Re: Kacza mentalność ! 10.06.05, 21:10
        takie historie i incydenty mozna by mnozyc...
        pamietne "sp**** dziadu", fakt, ze kaczynski traktuje kazdego majacego odmienne
        zdanie jak podczlowieka (jego pogarda manifestowana np. w debatach telewizyjnych
        przekracza wszelkie granice), rzucanie na kogo popadnie oskarzeniami o zdrade
        panstwa its itp
        niestety czesci spoleczenstwa taka mentalnosc pasuje.
        jezeli on wygra wybory, to powaznie zaczne sie zastanawiac nad skorzystaniem z
        dobrodziejstw czlonkostwa w EU...
        • kralik1 Re: Kacza mentalność ! 11.06.05, 02:52
          optiks napisał:

> takie historie i incydenty mozna by mnozyc...
          > pamietne "sp**** dziadu", fakt, ze kaczynski traktuje kazdego majacego
          odmienne
          > zdanie jak podczlowieka (jego pogarda manifestowana np. w debatach
          telewizyjnyc
          > h
          > przekracza wszelkie granice), rzucanie na kogo popadnie oskarzeniami o zdrade
          > panstwa its itp
          > niestety czesci spoleczenstwa taka mentalnosc pasuje.
          > jezeli on wygra wybory, to powaznie zaczne sie zastanawiac nad skorzystaniem z
          > dobrodziejstw czlonkostwa w EU...

Nic ci to nie da, ja zrobilem to 10 lat temu i dalej mnie krew zalewa jak
          czytam polska prase.
      • theladyofthehousespeaking Re: Kacza mentalność ! 10.06.05, 23:19
        to czlowiek chory i zly - uchron nas Boze przed tym aby zdobyl on wladze nad
        nami...

dziesiec lat temu latali Kaczynscy jak jacys nawiedzeni psychopaci z plonacymi
        kuklami Lecha Walesy po Warszawie, z szalona nienawiscia w oczach. ludzie
        normalni sie tak nie zachowuja.

maja chora ambicje, chorobliwa zadze wladzy i zadze odgrywania sie na
        wszystkich za czasy kiedy w szkole te male karzelki byly posmiewiskiem klasy.
        dzis pragna wladzy i zemsty: "Ja, Kaczor, jeszcze wam wszystkim pokaze...!" oni
        potrafia tylko nienawidzic, klocic sie, niszczyc, jatrzyc. poklocili sie z
        Walesa ktoremu zawdzieczali dojscie do wladzy. pewnie dlatego, ze okazalo sie,
        ze to nie ich "dobrych rad" ma zamiar sluchac. no i ta chorobliwa zadza WLADZY,
        WLADZY, WLADZY...
        • geza_jung Re: Kacza mentalność ! 10.06.05, 23:39
          lady wyluzuj, bo społeczeństwo, w którym kazdy myśli, że to inni są chorzy jest z gruntu chore, weź to proszę pod uwagę i zlituj się zostaw troche energii na alkowę
        • doktortraktor Re: Kacza mentalność ! 10.06.05, 23:57
          Masz rację. Od kilkunastu lat powtarzali, że w Polsce rządzą układy, że mają
          miejsce przekręty, że PZPR się uwłaszczyła. I wszyscy (a GW pierwsza) określali
          ich jako "oszołomy żądne władzy". I nagle, po tych kilkunastu latach okazało się,
          że istotnie rządzą układy, afera goni aferę, a w radach nadzorczych spółek siedzą
          byli działacze ZSMP, SZSP itp. No więc teraz robi się z Kaczyńskich faszystów,
          którzy potrafią tylko kłócić się i jątrzyć.

Jesteś na poziomie człowieka, który krzyczy z okna palącego się domu na
          strażaków, którzy przyjechali gasić pożar.
      • pawelka7 Re: Kacza mentalność ! 10.06.05, 23:59
        lubie kaczyńskiego.jest ok.
        • henryk.log kaczyńskiego brat kocha?? - "inaczej"?? 11.06.05, 09:50

• xriz Re: Kaczyński trzyma się mocno 10.06.05, 20:55
      szkoda ze pan za przeproszeniem prezydent kaczynski nie chwali sie ze w
      najblizszej rodzinie ma homoseksualiste - powstaje pytanie dlaczego tak walczy
      z gejami i lesbijkami - czyzby kamuflaz? wstyd mi za takich prymitywnych ludzi
      jak on- a na farse i tragedie wygrala jego kandydatura na prezydenta czyli
      dyktatora w jego wydaniu . Dzieki takim za przeproszeniem ludziom sie wstydze
      ze jestem polakiem
      • douglasmclloyd Re: Kaczyński trzyma się mocno 10.06.05, 21:08
        xriz napisał:

> szkoda ze pan za przeproszeniem prezydent kaczynski nie chwali sie ze w
        > najblizszej rodzinie ma homoseksualiste

Bo ta osoba sie z tym nie obnosi.

> - powstaje pytanie dlaczego tak walczy
        > z gejami i lesbijkami - czyzby kamuflaz? wstyd mi za takich prymitywnych
        ludzi
        > jak on- a na farse i tragedie wygrala jego kandydatura na prezydenta czyli
        > dyktatora w jego wydaniu . Dzieki takim za przeproszeniem ludziom sie wstydze
        > ze jestem polakiem
      • luzaczek34 XRIZ przecież ty też pedziem jesteś... 10.06.05, 21:28
        ...i nie wstydź się jesteś Polakiem bo tak naprawdę to jesteś nikim.
    • mr.bboy Re: Kaczyński trzyma się mocno 10.06.05, 20:56
      najwyrazniej znakomita czesc mieszkancow tego kraju jest warta tyle samo co ich
      faworyt.
      • douglasmclloyd Re: Kaczyński trzyma się mocno 10.06.05, 21:09
        mr.bboy napisał:

> najwyrazniej znakomita czesc mieszkancow tego kraju jest warta tyle samo co
        ich
        >
        > faworyt.

W przeciwienstwie do reszty mieszkancow, ktora jest warta duzo mniej ;)
    • efka_2 Człowiek, który kpi z konstytucji 10.06.05, 20:59
      ..ma stać się jej strażnikiem..??
      Ma być reprezentantem narodu, którego prawa ma w pogardzie..?
      Ten naród nie ma dla siebie za grosz szacunku, skoro chce wybrać sobie takiego
      'przywódcę' - ja do tego ręki na pewno nie przyłożę.
      • xriz Re: Człowiek, który kpi z konstytucji 10.06.05, 21:02
        zgadam sie po 100 kroc - to jakis koszmar ten koles mamy rok 2005? jestemy w
        UE ? sorry czyba mu sie maly faszyzm zamarzyl - ludzie ruszcie szare komorki !!!
        • adalberto3 Re: Człowiek, który kpi z konstytucji 10.06.05, 21:29
          to nie jest faszyzm - ten facet jest po prostu chamowaty
          • pandada Re: Człowiek, który kpi z konstytucji 10.06.05, 22:41
            No jasne. Nie każdy dyktator i piewca "siły" jest faszystą.
            On raczej przypomina jakobina, który ma monopol na "prawo" i "sprawiedliwość".
          • henryk.log to nie jest faszyzm - to kaczyzm n/t 11.06.05, 10:04

• zulus3 Re: Człowiek, który kpi z konstytucji 10.06.05, 21:10
        efka_2 napisała:

> ..ma stać się jej strażnikiem..??
        > Ma być reprezentantem narodu, którego prawa ma w pogardzie..?
        > Ten naród nie ma dla siebie za grosz szacunku, skoro chce wybrać sobie takiego
        > 'przywódcę' - ja do tego ręki na pewno nie przyłożę.
        w ktorym miejscu kpi z konstytucji ?
        Ze zabronil Pedalskiej Parady ? gdzie jest napisane ze maja szczegolne prawa
        do organizowania "PARAD" to moze zacznijmy sie pieprzyc na trawnikach .
        • hematemesis nastepnym razem zamknie to forum 10.06.05, 21:27
          Kiedys bedziesz albo jestes pracownikime jakiegos zakladu/sektora/mniejszoscia generalnie jakas i bedziesz chcial zeby o twoich prawach dowiedziala sie tzw. wiekszosc. I bedziesz chcial zademonstrowac wiekszosci ze jestes niezauwazany i masz problem. I to cie frustruje. No ale na twojej drodze stanie czlowieczek metr 50 w kapeluszu i powie ze on ma to gnerelanie w d---e i nie pozwoli ci zademonstrowac wiekszosci twojego mniejszosciowego problemu. BO to nie chodzi o geje i lezbijki ale o stosunek do sprawy. Albo mamy aspiracje do bycia panstwem w ktorym przedstawiciele siwata czuja sie dobrze albo nadal bedziemy zasciankiem. A poza tym wielu z tych ludzi placi podatki, zarabia i pracuje i dlaczego nie maja miec prawa do zgromadzen. MOga demonstrowac kibole niszczac stadiony i nic KAczka zasrana z tym nie robi a inni nie moga. MOze tak sie boi odmiencow bo sam sie czuje odmiencem klon pieprzony??
          Nigdy nie wiesz co w kaczym mozdzku...
        • jasiek19 Re: Człowiek, który kpi z konstytucji 10.06.05, 22:45
          zulus3 napisał:
          > w ktorym miejscu kpi z konstytucji ?
          > Ze zabronil Pedalskiej Parady ? gdzie jest napisane ze maja szczegolne prawa
          > do organizowania "PARAD" to moze zacznijmy sie pieprzyc na trawnikach .

Nie „szczególne prawo do organizowania PARAD”, lecz naturalne, konstytucyjne i
          przysługujące każdemu człowiekowi w wolnym i demokratycznym kraju prawo do
          obecności w przestrzeni publicznej, czyli wolność zgromadzeń.
      • kralik1 Re: Człowiek, który kpi z konstytucji 11.06.05, 02:59
        efka_2 napisała:

> ..ma stać się jej strażnikiem..??
        > Ma być reprezentantem narodu, którego prawa ma w pogardzie..?
        > Ten naród nie ma dla siebie za grosz szacunku, skoro chce wybrać sobie takiego
        > 'przywódcę' - ja do tego ręki na pewno nie przyłożę.A czego sie spodziewalas?
        Kwasniewski juz druga kadencje konczy i gdyby mogl to i na trecia by go
        wybrali!!!
    • chinche Re: Kaczyński trzyma się mocno 10.06.05, 21:03
      interesujące nie ujeto w badaniu Pani Bochniarz bo wybrana przez demokratówe 4
      czerwca a ujeto pana Jarka Kalinowskiego który wytypowany przez Zielonych zostal
      WCZORAJ :) ciekawe... czyzby kobieta zagrazala czyims sondazom??? :) nie bojcie
      sie panowie kobiety :)choc Pani Bochniarz i tak Was zaskoczy poczekajmy na
      pierwsze debaty Powodzenia Panowie :) hi hi pozdrawiam
      • heraldek Re: Kaczyński trzyma się mocno 14.06.05, 00:39
        ..
    • douglasmclloyd Pytajcie ludzi w zapadlych dziurach i Wrzosowej 10.06.05, 21:06
      kolo Czestochowy. Tam Tyminski ma 50% jak nic.
    • mike-great Ten Pan będzie Prezydentem! 10.06.05, 21:22
      Ten Pan będzie Prezydentem!
      • tomxp Re: Ten Pan będzie Prezydentem! 10.06.05, 21:29
        niech zyje

dochodza mnie sluch ze lud okrzyknal go juz el presidente macabrescu kwak I szy!

niech zyje sprawiedliwosc,
        niech zyje prawo,
        niech zyje demokracja!!!!!!!!!!!!!!!

amen

ps jaki jest kon to widac jak sie nan wsiedzie
        ale wtedy moze byc 2 late...
      • kralik1 Re: Ten Pan będzie Prezydentem! 11.06.05, 03:04
        mike-great napisał:

> Ten Pan będzie Prezydentem!

A ty bedziesz mu robil Lola pod stolem
        • mike-great Re: Ten Pan będzie Prezydentem! 11.06.05, 11:38
          Teraz już wiem na 100% że kralik1 jest pederastą

kralik1 napisał:

> mike-great napisał:
          >
          > > Ten Pan będzie Prezydentem!
          >
          > A ty bedziesz mu robil Lola pod stolem
    • jonex 26% to jednak za malo na prezydenture.... 10.06.05, 21:44
      kaczor moze i wygra zdecydowanie pierwsza runde, ale w drugiej polegnie.ma zbyt
      duzy negatywny elektorat uwazajacy, ze prawie kazdy kandydat bedzie lepszy od
      kaczora.
      • shoovar Re: 26% to jednak za malo na prezydenture.... 10.06.05, 22:07
        drugi bedzie Tymisnki....
        • geza_jung Re: 26% to jednak za malo na prezydenture.... 11.06.05, 00:31
          Kandydat lewicy, czyli Borowski, przy absencji Cimoszewicza (jeżeli nie zmieni zdania). Proste do przewidzenia, wręcz banalne, jak sama polska scena polityczna, chyba, że frekwencja dozna jakiejś horendalnej zapaści, a kartki do urn wrzucą tylko gniewni sezonowi. Przy normalnym obrocie sprawy Kaczyński w drugiej rundzie przegrywa z którymś z wymienionych na początku. Jeszcze innym mało prawdopodobnym wariantem korzystnym tym razem dla Kaczyńskiego jest wejście lekarza do drugiej rundy, wtedy tylko istnieje szansa, że Lech Wygra. Mrzonki o innych kandydatach nie mają sensu.
    • halibutt Re: Kaczyński trzyma się mocno 10.06.05, 21:47
      Ciekawe czy na Kaczorów głosuje ktokolwiek z Warszawy. Wątpię...
      Pozdrawiam
      K/H
      • aron2004 Re: Kaczyński trzyma się mocno 10.06.05, 22:49
        > Ciekawe czy na Kaczorów głosuje ktokolwiek z Warszawy. Wątpię...

w Warszawie Kaczor dostanie 50% głosów w pierwszej turze
    • szatek100 Jak słusznie zauwazyl Jerzy Urban... 10.06.05, 22:18
      ...Kaczynscy doskonale wiedza , kogo wsadzic do wiezienia ale nie maja
      pomysłu , co zrobic z tymi , którzy zostana na wolnosci...

pzdr
      • vat69 Re: Jak słusznie zauwazyl Jerzy Urban... 10.06.05, 22:28
        to jest trafne !
      • jg.lint Re: Jak słusznie zauwazyl Jerzy Urban... 10.06.05, 22:29
        Na tych co na wolnosci znajda paragraf i tez ich wszdza i bedzie po sprawie.
    • kozaczek3 Kaczyzm sam się zadziobie,bo bazuje na rewanżyźmie 10.06.05, 22:22
      Program intensyfikacji gospodarki w kaczyzmie polega na otwieraniu teczek.
      Pewnie chcą w nich znaleźć receptę na drugą kadencję.
      Amen.
    • langston BRAWO PREZYDET KACZYNSKI!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 22:22
      • henryk.log Co to jest "PREZYDET KACZYNSKI!!!!!!!!!!!!" !!! 11.06.05, 10:23

• szatek100 Polska będzie miec swojego Putina 10.06.05, 22:30
      W Rosji pare lat temu panowały podobne nastroje , jak dzisiaj w
      Polsce.Powszechna była atmosfera zniechecenia do efektow pieriestrojki i
      wszystkich jej negatywnych efektów.Poprzez rozwój "politycznego" kapitalizmu
      waska grupa ludzi zdobyła kosztem calej reszty ogromne bogactwo , co wywołało
      szok w społeczeństwie przyzwyczajonym bądź co bądź do wzglednego
      egalitaryzmu.Rosjanie chcieli "silnego człowieka" i tenze się pojawił.Podobnie
      jak Kaczynski odwoływał sie do wartosci narodowo-konserwatywnych (przy czym ten
      konserwatyzm oznaczał takze powrót do czesci spyuscizny radzieckiej) i tak
      samo , jak Lider PiS nie wahał sie odwoływac do demagogii i populizmu.Musimy
      jednak pamietac , ze Rosjanie lubia , jak ktos ich trzyma za gebe , a my
      (chyba) nie.Kaczynski udowodnił juz , ze ma zapedy autorytarne (lansowanie
      systemu prezydenckiego "z dekretami" a takze skandaliczna odmowa zgody na
      parade równosci).Wybierajac prezydenta zastanówcie się wiec dobrze ...

pzdr
      • igel1 POLSKA BEDZIE MIALA SWOJEGO PUTINA:::? 10.06.05, 22:41
        mm cicha nadzieje,ze Polacy juz zmadrzeli i nie wybiora zadnego z dyktatorow...
        Moze kiedy jego edukacja dojdzie do skutku ...pogadamy
        • langston "DEMOKRATA' ---BUHAHAHAHAHA 10.06.05, 23:39
          ...a ty bys chcial zeby wybrali kogos kto bedzie bardziej dbal o
          Francje i Niemcy niz o Polske.
          Rozumiem cie doskonale "demokrato"
          • theladyofthehousespeaking Re: "DEMOKRATA' ---BUHAHAHAHAHA 10.06.05, 23:58
            Kaczor to dba, ale na pewno nie o Polske, tylko o swój kaczy kuper.

Patriota nie jest ten kto najglosniej krzyczy "Polska" tylko ten kto szczerze
            stara sie jej sluzyc, chocby nieudolnie. Ale taka sluzba ojczyznie nie
            potrzebuje rozglosu...
    • joee2 Tu macie próbkę działalności PiS 10.06.05, 22:49
      Oto cytat ze strony Polskiego Radia Wrocław:
      Doczytajcie do końca i ze zrozumieniem
      <br>

"Kontrowersyjny wybór nowego dyrektora szpitala w Bolesławcu :.
      10 czerwca 2005 - 10:40
      Nowym dyrektorem Wojewódzkiego Szpitala dla Psychicznie i Nerwowo Chorych w
      Bolesławcu zostanie Janusz Kalisz. Wcześniej został on usunięty z innych
      szpitali za nieskuteczność w zarządzaniu placówkami.

Kandydaturę Kalisza wyłoniła rada konsultacyjna powołana przez Marszałka Dolnego
      Śląska. W rywalizacji przegrał z nim między innymi (otrzymujący wyśmienite
      opinie) Marian Zachar, który do tej pory kieruje bolesławieckim szpitalem.
      Tymczasem Janusz Kalisz pięć lat temu w atmosferze skandalu zdymisjonowany
      został z funkcji dyrektora ZOZu w Bolesławcu. "Zawiódł nadzieje jakie w nim
      pokładaliśmy" mówi rozczarowany prezydent Bolesławca Piotr Roman i wymienia
      błędy popełnione przez ówczesnego dyrektora. Potem Janusz Kalisz obejmuje
      funkcję szefa szpitala w Lwówku Śląskim skąd także zostaje odwołany. Izabela
      Zalewska, rzecznik marszałka słysząc o niepowodzeniach Kalisza mówi - "będziemy
      oczywiście przyglądać się temu co zrobi w bolesławieckim szpitalu". Janusz
      Kalisz jest mężem radnej sejmiku Danuty Kalisz. W wojewódzkim samorządzie mówi
      się, że bez jej decydującego głosu pełniący teraz funkcję marszałka Paweł
      Wróblewski, nie objąłby stanowiska. Rzecznik marszałka wyjaśnia, że kandydata
      komisji konsultacyjnej musi zatwierdzić jeszcze zarząd województwa. Ale to
      raczej formalność, bo dotąd zatwierdzani byli wszyscy kandydaci tego typu."
      • joee2 Zapomniałem dodać link i wyjaśnić... 10.06.05, 23:34
        iż żona pana Kalisza została wybrana na radną Sejmiku z ramienia Samoobrony a
        Marszałek Wróblewski był kandydatem PiS.
        www.radio.wroclaw.pl/index.jsp?art=41360
    • theladyofthehousespeaking Re: A blizniak-gej tez zyskuje na popularnosci ? 10.06.05, 22:55
      A czy popularnosc braciszka-pedalka Jaroslawa K. tez tak rosnie ? Podobno
      kochajacy sie bracia maja stworzyc po wyborach nierozlaczny tandem ( dosl.
      rower na dwa siodelka i zwiekszona liczbe pedalkow ): Lesiu prezydentem a
      pedalek Jarus premierem Polski.
      • luzaczek34 Głupszego nicka w życiu nie widziałem... 10.06.05, 23:15
        ...ale czego można się spodziewać po pederaście który nazywa innego pedałem.
        • theladyofthehousespeaking Re: Głupszego nicka w życiu nie widziałem... 10.06.05, 23:23
          jak nie widziales glupszego nicka to popatrz na wlasny...lizaczku
      • geza_jung Re: A blizniak-gej tez zyskuje na popularnosci ? 10.06.05, 23:43
        co za słabizna co za słabizna co za słabizna co za słabizna co za słabizna co za słabizna co za słabizna, odpowiadanie Tobie i upodlenie jakiego doznałem ze względu na to, na co skusiłem sie odpowiadać to prawdziwy horror, proszę nie dręcz już zmoro!
    • arahat1 Ciemnogrod, zacofanie, smrod, grzeabnie w trupach 10.06.05, 23:14
      oto polska xxI wieku....
      • agaj.agaj Re: Ciemnogrod, zacofanie, smrod, grzeabnie w tru 10.06.05, 23:30
        Wydaje mi sie, ze Kaczynski bedzie lepszym prezydentem niz:
        1. krwawy slepiec Jaruzelski
        2. elektryk z wyksztalceniem zawodowym i zasluzony agent Bolek
        3. oslizgly klamca Kwachu

Z obecnych kandydatow bedzie na pewno lepszy niz alkoholik Religa i pierwszy
        rolnik PRL - Lepper. Pojawilo sie tez nazwisko kondydatki Henryki Bochniarz.
        Czy to jakis zart???
        • theladyofthehousespeaking Re: Ciemnogrod, zacofanie, smrod, grzeabnie w tru 10.06.05, 23:44
          Z takim wzrostem to ten karzelek ( Lech K ) móglby co najwyzej laske Putinowi
          robic bez klekania. Na Prezydenta RP to on posturki nie ma, taki...kurdupel.

No i beztalencie.

A poza tym nie oddaje sie nigdy wladzy temu kto jej tak chorobliwie pragnie. To
          grozne.
          • agaj.agaj Re: Ciemnogrod, zacofanie, smrod, grzeabnie w tru 11.06.05, 00:11
            Najlepsza posture z powojennych polskich przywodcow mial bez watpienia Gierek.
            Ale co z tego?

Kaczynski wydaje mi sie przynajmniej uczciwy w przeciwienstwie do aktualnego i
            poprzednich prezydentow jak rowniez polowy obecnych kandydatow.

Zeby nie wyszlo, ze jestem jakims zakamuflowanych zwolenikiem PiS-u - Kaczynski
            to nie moj kandydat. Moglbym glosowac na Tuska, ale szczerze mowiac nie
            mialbym nic przeciwko temu, zeby prawicowy Sejm zrownowazyc lewicowym, ale
            uczciwym i powaznym prezydentem.
            • theladyofthehousespeaking Re: Ciemnogrod, zacofanie, smrod, grzeabnie w tru 11.06.05, 00:37
              A mi sie wydaje, ze Kaczor nie jest uczciwy.

Jest demagogiem, krzykaczem i chorobliwie pragnie wladzy.

A jesli chodzi o Warszawe, to przyznaj sam, ze za Gierka to sie wiecej w niej
              dzialo niz teraz ;) Kaczynski to mistrz "urzedowania" i nicnierobienia.
              Organizacyjne beztalencie. Wszystkie szanse Warszawy po kolei zaprzepaszcza
              przez swoja niudolnosc.
              • geza_jung No, działo się za gierka, gomułki... 11.06.05, 00:51
                "No reason to get excited said the joker to the thief".
                Zawsze się dzieje, gdy ktoś za mocno wierzy. Ja dziś ujrzałem różową panterę w salonie. Mówią, że to jakiś cyrk.
                • theladyofthehousespeaking Re: No, działo się za gierka, gomułki... 11.06.05, 00:54
                  I co ci ta pantera powiedziala ? A moze drapnela cie pazurem ?
                  • geza_jung Re: No, działo się za gierka, gomułki... 11.06.05, 01:16
                    Powiedziała, że jest krok od wdrapania się na stołek i że tak robią wszyscy, a jak się już wdrapie, to wszystkich zdemaskuje i wszystko posprząta, a jak wszyscy wyzdrowieją to zniknie. Pragnęła też zdementować pogłoski, które jeden prominent rozsiewał, że "wszyscy zdrowi". Stanowczo zaprzeczyła również, że pierze mózg raz na miesiąc. Oświadczyła, że robi to zdecydowanie częściej. Zasugerowała też ladyofthehousespeeking, zeby wykazywała więcej inwencji stylistycznej zwłaszcza, gdy domaga sie bajki na dobranoc. Dobranoc.
                    • theladyofthehousespeaking Re: No, działo się za gierka, gomułki... 11.06.05, 02:03
                      dobranoc :)
              • aron2004 Re: Ciemnogrod, zacofanie, smrod, grzeabnie w tru 11.06.05, 07:04
                > A jesli chodzi o Warszawe, to przyznaj sam, ze za Gierka to sie wiecej w niej
                > dzialo niz teraz ;) Kaczynski to mistrz "urzedowania" i nicnierobienia.

oj działo się działo były takie fajne pochody pierwszomajowe. To se ne vrati
      • gurak Re: z drżącym sercem spojrzałem na kaczy ryj 10.06.05, 23:31
        ...... i nie patrząc dokładnie nawet na artykuł spółczuję tym 25 debilów.
        Ojczyzna straci wielu wartościowych ludzi. wpisujcie kraje gdzie chcecie
        uciekać ..
        • luzaczek34 [...] 10.06.05, 23:47
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • doktortraktor Re: z drżącym sercem spojrzałem na kaczy ryj 10.06.05, 23:58
          To ty jesteś debilem i chamem. Zwykle nie obrażam nikogo - ale ty innego języka
          najwyraźniej nie zrozumiesz. Uciekaj czym prędzej. Chamów jest tu za dużo.
        • zaba29 Re: z drżącym sercem spojrzałem na kaczy ryj 11.06.05, 15:32
          Mielismy faszyzm mielismy stalinizm a teraz szykuje sie nam kaczoryzm. Ten maly
          smieszny czlowieczek nie dosc ze nie potrafi rzadzic Warszawa to jeszcze rzadow
          calego kraju mu sie zachciewa. Jego nie interesuje dobro tego panstwa
          ogarnienty jest nienawiscia do wszystkich co maja odmienne poglady od niego i
          jego tepego fanatycznego braciszka. Wybierzmy go a cofniemy sie do
          sredniowiecza stosy beda plonac. Chociaz blizsze bylyby czasy stalinizmu taak.
          Kto nie z nami tego sie pozbyc
        • ubu66 tobie proponuje np. Irak 12.06.05, 09:18
          sam zostane w Polsce, z preydentem Kaczyńskim, któremu takie niewybredne dowcipy
          tylko pomagają. Po tym cyrku z paradą, dostanie 10 % poparcia wiecej, Ha ha ha ,
          SAMOBÓJ komuchów!
    • geza_jung Re: Kaczyński trzyma się mocno 10.06.05, 23:32
      Koalicja PO PiS skompromituje się zaraz po burzliwym rozdawaniu tek, a gdy Cimoszewicz wystartuje w wyborach prezydenckich, to Kaczyński nie ma z nim żadnych szans. Koabitacja na 100%, lewica spi spokojnie.
      Acha i żeby było jasne jestem z sekty guru Iwińskiego i nie przeszkadzają mi "świecące pupki", bo dogmat sekty tego nie przewiduje. (To ostatnie zdanie to naprawdę żart i nic nie mam do Iwińskiego). Paliłem świeczki na Błoniach i będę głosował na SLD. (prawdziwe) Mózg mi wyprano w proszku Wizir i czytam tabloida Rzepę codziennie rano. (to zdanie, mam nadzieję, jeżeli nie żart, to chociaż nieprawdziwe jest).
      Jeżeli cała polska prasa wpędzi się w gatunek tabloida, wyjeżdżam do ojczyzny Arona, żeby omijać muzea z daleka albo lepiej zostaje w Polsce i czytam tylko Lema i Mrożka, może wreszcie nadrobię zaległości. Kończę, bo coś czuję, że za dużo sobie pozwalam "korzystając z leksykalnej koniunktury".
    • azx Kaczyński nie wygra, Lepper nie wygra, wygra albo 10.06.05, 23:42
      Religa albo Tusk. Ani Cimoszewicz ani Borowski nie wygrają. Tu rachunki sa proste: Kaczyński, Lepper i lewica maja duże elektoraty negatywne. Wszystko zależy, kto bedzie na drugim miejscu. Drugi zwycięży.
    • legrange Re: Kaczyński trzyma się mocno 10.06.05, 23:44
      Wygląda na to, że z woli narodu będziemy mieć najpierw kaczą zupę, a później
      wielką kaczą kupę. No i bardzo dobrze, sam tego chciałeś Grzegorzu Dyndało
      jeden z drugim.
    • wslegal Kaczyński lamie prawo? 10.06.05, 23:53
      Po odmowie zgody na paradę rowności, Lech Kaczynski wydał zgodę na dyskotekę
      techno grającą na Polach Mokotowskich do 6:00 rano. Mimo, że dyskoteka łamie
      prawo (wie o tym kazdy, kto mieszka w okolicy - nikt nie jest w stanie zmrużyć
      oka do rana) - impreza była chroniona przez policje!!! Policja twierdziła, że
      nie może nic zrobić, ponieważ impreza odbywa się za zgodą Kaczyńskiego. Może
      więc czas, żeby decydenci zaczęli płacić odszkodowania za swoje decyzje?
    • pazio Słupek przy jego nazwisku jest wyższy od niego! 10.06.05, 23:55
      Słupek przy jego nazwisku jest wyższy od niego! Ale cały czas wierzę, że
      elektorat kaczki do wyborów ię wypali. Ja będę głosował na Heńkę Bochniarz.
    • rach_ciach Brawo Lech Kaczyński !!! 11.06.05, 00:12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka