gini 28.06.05, 18:53 Wala waleczna , ciagnie Cimoszewicza, Felga ciagnie Borowskiego, zanosi sie niezly ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience cimoszke to ty ciagniesz 28.06.05, 18:58 Walczysz o jego dobre imie jak lwica. Ciekawe dlaczego, pani prawico Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: cimoszke to ty ciagniesz 28.06.05, 19:02 patience napisała: > Walczysz o jego dobre imie jak lwica. Ciekawe dlaczego, pani prawico forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25774524&wv.x=1&a=25782607 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: cimoszke to ty ciagniesz 28.06.05, 19:08 Zuziu, ty sie juz lepiej nie wypowiadaj, pani prawico)) A ktory to twoj tatus? lachschon.gamigo.de/screens/200506/Heiko-1119865975.jpg DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: cimoszke to ty ciagniesz 28.06.05, 19:29 patience napisała: > Zuziu, ty sie juz lepiej nie wypowiadaj, pani prawico)) A ktory to twoj tatus > ? > > lachschon.gamigo.de/screens/200506/Heiko-1119865975.jpg > > DDDD > Felga, moze tam toj skoro wiedzialas gdzie zdjecia szukac. I moze czepnij sie swojej rodziny a moja zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A TV ciągnie Cimoszce. 28.06.05, 19:04 A tak, Wyborcza tez bedzie go popierac. Oraz gini. Zadepcze kazdego, kto bedzie przeszkadzal w marszu cimoszki po prezydenture. Jaka ta polityka polska interesujaca Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna patience - przyłacz sie do mnie 28.06.05, 19:33 CIMOSZEWICZ na prezydenta!!! Borowski nie ma szans. Wiesz jakie w Polsce konotacje maja ludzie z pochodzeniem żydowskim. Cimoszewicz jest 100% Polakiem. wala Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: patience - przyłacz sie do mnie 28.06.05, 19:47 > CIMOSZEWICZ na prezydenta!!! > Borowski nie ma szans. Wiesz jakie w Polsce konotacje maja ludzie z pochodzeniem > żydowskim. Cimoszewicz jest 100% Polakiem. > wala Wala ty tez z ub? qrwa ale glasnost))) Ty, Gini, Michnik, Cimoszewicz i Giertych, wszyscy razem. A nie mowilam? Moczary Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: patience - przyłacz sie do mnie 28.06.05, 20:04 już nie ma 100 procentowych... w wspolczesnej historii najpierw adi a po krieg'u dzugaszwili upier'dolił polską inteligencje... jezeli polaki chcą wyjść na "prostą" historii muszą kooperwać z aryjczykami , davidami i ivanami... ale przy ich nacjonal-fundamento-fanatyzmie czarno to widzę... ----------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: patience - przyłacz sie do mnie 28.06.05, 20:10 abprall napisał: > już nie ma 100 procentowych... > w wspolczesnej historii najpierw adi a po krieg'u dzugaszwili upier'dolił > polską inteligencje... > jezeli polaki chcą wyjść na "prostą" historii muszą kooperwać z aryjczykami , > davidami i ivanami... > ale przy ich nacjonal-fundamento-fanatyzmie czarno to widzę... > > > ----------- > pieprzone cywile Dlatego własnie proponowałam patience jak wyzej majac opisana przez ciebie specyfike na uwadze. Biedna dziewczyna odpisała mi jednak politycznie. W stylu kaczorów- wala Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: patience - przyłacz sie do mnie 28.06.05, 20:15 Faktycznie biedna walu ze sztabu cimoszki. Popeerdolily ci sie czasy. To nie rok 68 a ja nie mam nic wspolnego z ub. Jak mnie ktos zacheca do swojego kandydata ze jest 100? polakiem, to wiesz jakie powstaje pytanie? A takie, ze ten 100procentowy polak razem ze swoim niewatpliwie 100procentowo polskim sztabwem wyborczym moze i sa 100procentowymi Polakami, ale czemu sie nie zjednoczyli z Giertychem!?? Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: patience - przyłacz sie do mnie 28.06.05, 20:24 patience napisała: > Faktycznie biedna walu ze sztabu cimoszki. Popeerdolily ci sie czasy. To nie ro > k > 68 a ja nie mam nic wspolnego z ub. Jak mnie ktos zacheca do swojego kandydata > ze jest 100? polakiem, to wiesz jakie powstaje pytanie? A takie, ze ten > 100procentowy polak razem ze swoim niewatpliwie 100procentowo polskim sztabwem > wyborczym moze i sa 100procentowymi Polakami, ale czemu sie nie zjednoczyli z > Giertychem!?? > > Nie wymieniaj jego imienia przy mnie bo obrzydliwa jestem-(((( wala Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: patience - przyłacz sie do mnie 28.06.05, 20:27 A niby dlaczego? On tez Polak 100procentowy. I tez to uczynil glownym punktem swego programu wyborczego. Jest miedzy wami jakas konkurencja aparatowa? Odpowiedz Link Zgłoś