Dodaj do ulubionych

Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olsztyn

28.07.05, 16:32
Witam Was,

Sprawa taka:
Zmieniamy nieco politykę forumową. Odchodzimy od tego, że forami regionalnymi
opiekuje się tylko administracja portalu/redakcje - coraz więcej uprawnień do
moderacji przekazujemy użytkownikom, którzy lepiej niż my orientują się w
miejscowych sprawach.

Zakładamy, że z czasem społeczni opiekunowie na forach miejskich będą pełnili
taką samą funkcję jak opiekunowie forów tematycznych - staną się pewnego
rodzaju rzecznikami społeczności forum. Liczymy na to, że dzięki temu forum
będzie bardziej "dla ludzi", a my będziemy mieli lepszy kontakt z jego
społecznością.

Zatem ogłaszam(y) co następuje:
Jeżeli wśród Was znajdują się osoby, które chciałyby wesprzeć obecnych
opiekunów forum - proszę o odważne ujawnienie się. Najlepiej zrobić to
w tym wątku /na moderatora można zgłaszać zarówno innych, jak i siebie :)/

j/a

p.s. Rzecz jasna potencjalny opiekun musi mieć "czystą kartotekę" /nie być
powszechnie znanym trollem i spamerem/ i mieć pewien staż na forum
Obserwuj wątek
    • Gość: b28 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.crowley.pl 28.07.05, 17:50
      Ja proponuje ballesta. Chlopak zna sie na rzeczy, kocha te tereny. Wygadany,
      dobrze ułożony, zabezpieczony finansowo,...
      • Gość: - Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:29
        Uwazam, ze pomysł b-28 (pozdrowienia) jest tylez przewrotny, co genialny :-)
        Wymieniony wyzej kandydat rzeczywiscie zna sie na rzeczy. Co prawda nie ujawnil
        jak do tej pory - na jakiej, ale fakt, ze jest tajemniczy - to tylko dodatkowa
        zaleta!
        I moze rzeczywiscie "kocha te tereny". Wszystko mozliwe. Osobiscie znalem
        kiedys sasiada, ktory z milosci mlocil niemilosiernie swoja rodzine, tak, ze
        policja musiala przyjezdzac - ale zawsze, jak wracal "z urlopu" - to uporczywie
        podtrzymywal, ze robil to z milosci. Co go oczywiscie jako "kochajacego meza i
        ojca" w zaden sposob nine dyskredytowalo!

Czy wygadany - to sie nie bede wypowiadal, bo to rzecz wzgledna. Papuga tez
        jest niby wygadana, ale jej przewaga na ballestem jest taka, ze ona tylko
        powtarza co uslyszala, a ballest usiluje tez improwizowac na wlasna reke :-(

Ale z jednym sie - niestety - nie moge zgodzic: ballest nie jest dobrze
        ulozony. To znaczy - jest ulozony jakos tak niedbale, jak stary zanieczyszczony
        dywanik w opuszczonym przedpokoju. Niby odkurzacze wynaleziono dawno temu - ale
        ballest rozkoszy odkurzania nigdy nie doswiadczyl :-( Niby mozna dywanik
        przetrzepac recznie - ale nikomu sie nigdy nie chcialo. Niby mozna dywanik
        wyrzucic na smietnik - ale po co? I tak lezy w wystarczajacym zapomnieniu, i
        tak nigdy nikt go nie uzywa...
        Moze jednak nie odgrzebujmy trupa? Moze jednak jakis nowy dywanik, albo
        przynajmniej dywanik, ktory wstydu gosciom nie bedzie przynosil...?
        • rita100 Re: Chcemy być wolni :) 28.07.05, 21:00
          Nie wydaje mi się , by Forum Olsztyn potrzebował opiekuna - jesteśmy dorośli
          ludzie i raczej wystarcza nam nasza Redakcja z Romanem Antonowiczem na czele,
          ktorego serdecznie pozdrawiam.
          • Gość: Alla Wolna Rita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:29
            >wystarcza nam nasza Redakcja z Romanem Antonowiczem na czele,
            > ktorego serdecznie pozdrawiam.

Ritko... wolność przebija z Twojej wypowiedzi... wolność od wazeliny... już jej
            nie potrzebujesz. GRATULACJE!
            Ta propozycja kojarzy się ze społeczną samocenzurą... hihihhihi
            A jeszcze jakby tak redakcja dokładniej sprecyzowała na czym będzie polegać
            to "opiekuństwo"... można wtedy zaproponować kogoś znajomego, co moich postów
            kasować nie będzie... nawet jeśli będą o Nalazku, jego przynależności do
            ordynackiej i powiązaniach z lokalnymi ordynackimi biznesmenami i prezydentami.
            Polecam: www.olsztyn.ordynacka.org.pl/wladze.html

• rita100 Re: Wolne Forum 28.07.05, 22:37
              Alla - nie powiesz, że chciałabyś opiekuna forum, każdy sobie zakłada wątki
              według swojego uznania , każdy rozmawia z kim chce i powiedz po co nam opiekun -
              chyba , że jacyś terroryści mają przybyć .
              Podaj jeden powód by miec opiekuna ?
              Taka gadka prowadzi tylko do klopotliwych sytacji.
            • rita100 Re: Wolna Rita 28.07.05, 22:46
              Gość portalu: Alla napisał(a):

> >wystarcza nam nasza Redakcja z Romanem Antonowiczem na czele,
              > > ktorego serdecznie pozdrawiam.
              >
              > Ritko... wolność przebija z Twojej wypowiedzi... wolność od wazeliny... już
              jej
              >
              > nie potrzebujesz. GRATULACJE!
              > Ta propozycja kojarzy się ze społeczną samocenzurą... hihihhihi
              > A jeszcze jakby tak redakcja dokładniej sprecyzowała na czym będzie polegać
              > to "opiekuństwo"... można wtedy zaproponować kogoś znajomego, co moich postów
              > kasować nie będzie... nawet jeśli będą o Nalazku, jego przynależności do
              > ordynackiej i powiązaniach z lokalnymi ordynackimi biznesmenami i
              prezydentami.
              > Polecam: www.olsztyn.ordynacka.org.pl/wladze.html
              >
              Allu, bardzo bym chciała romawiać o waszych gospodarczo-politycznych sprawach,
              ale zrozum, jestem daleko, nie czuję tych sytuacji na bieząco Olsztyna dlatego
              chcąc sie utrzymac na forum zakładam coś w czym mogę brać udział, Przeciez
              długo sie nie angazowalam w Wasze forum, ale musisz zrozumiec , że my trzymamy
              się dzieki towarzyskim rozmą. Trzeba przyciągać ludzi z bliska i daleka.
              Chyba taki jest cel forum , nie tylko rozmowa o artykułach gazety, a przy
              okazji czytamy o Waszych problemach i dużo sie dowiadujemy .
              pozdrawiam
              • Gość: Alla Re: Wolna Rita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:57
                Ritko.. nie zrozumiałaś. To, że przyrównuję pomysł powołania opiekuna do
                społecznej samocenzury i że wytykam gw brak sprecyzowania, co taki opiekun
                miałby robić, oznacza, że nie akceptuję tego pomysłu. Chyba, że gw przedstawi
                przekonujące argumenty ZA. Ale nic takiego do tej pory nie zrobiła.
                Każdy ma prawo wypowiadać się na forum, bez względu na miejsce pobytu. Nie
                musisz się tłumaczyć, nie czuj się winna, gorsza/lepsza, chciana/niechciana.
                Pzdr
                • Gość: grab Re: Wolna Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:35
                  "opiekun" jest potrzebny, aby bez zmrużenia oka wycinał balesta. Poza tym ma
                  być miły:)
                • Gość: detritus Re: Wolna Rita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:19
                  To, ze w tym momencie to forum nie potrzebuje opiekuna, nie oznacza ze taki
                  moze nie przydac sie w przyszlosci. Nawet jedna osoba moze zamienic forum w
                  kloake, widzialem takie przypadki na kilku innych forum.
                  Opiekun spoleczny to akurat nie najlepszy pomysl, bo przydalaby sie osoba
                  obiektywna... A przy udzielaniu sie na forum ciezko o taka obiektywnosc.
                  • Gość: b28 Re: Wolna Rita IP: *.crowley.pl 29.07.05, 13:34
                    Ja, being28, wszem i wobec składam swoja kandydature na admina tego forum. Dla
                    zainteresowanych do wgladu udokumentowana polskosc 3 pokolenia w tyl. Do tego
                    ma komputer, umiem pisac i czytac. Ja mnie wybierzecie to zbuduje aquapark,
                    obwodnice z estakadami, obnizki cen wody, sciekow, pradu i benzyny,pociagi Ex
                    do stolicy, pokój na swiecie, obnizki w sklepach, Warmia-Mazury 52-gim stanem
                    USA, tramwaje, a jak bede mogl banować to nawet metro.

Po prostu jestem najlepszy na to stanowisko!!!
                    • inka28 Re: Wolna Rita 29.07.05, 18:57
                      Popieram. Tylko pamiętaj o czymś takim jak nepotyzm;)
                • rita100 Re: Wolna Rita 29.07.05, 21:02
                  Dzięki Allu, faktycznie źle wpis zrozumiałam, czlowiek może być lubiany lub
                  nielubiany ale trzeba jakoś współzyć, a my sobie tu dajemy radę.
                  Sam watek jest bardziej prowokacyjny i prowadzi do takich dziwnych wynurzeń.
                  Trzeba go bardziej humorystycznie potraktować jak w dzień Prima Prilis ;))))
                  pozdrawiam cieplutko :)
                  • rita100 Re: Wolne Wybory ;) 29.07.05, 21:07
                    Najpierw trzeba sprawdzić kandydatom kartoteki w IPN ;)
                    pózniej sprawdzić stan materialny czy czasmi się nie wzbogcą ;)
                    następnie czy zycie mają ustabilizowane ;)))))
                    a na końcu czy nie zamieszni są w afery ;)
                    dołacze jeszcze wniosek o życiorys z plytka CV ;)
                    i ważne bedą jeszcze poglądy polityczne ;)
                    tyle nazrazie - flaszeczka pózniej ;)
                    • edico Re: Wolny przecie ten Kraj ;) 05.08.05, 03:49
                      Albo wszystkich, albo nikogo. Ja siodłam konia i jadę w prerię :))
        • sss9 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 09:33
          HAHAHAHAHAHA..!!!
          drugi i trzeci post bardzo dobry ! niestety balcio nie dałby chyba rady tu
          "pomagać", bowiem usilnie stara się o posadę na Oślej ławce. tam właśnie
          najczęściej lądują jego wątki i tam czułby się jako moderator najlepiej. ; )))
    • Gość: ? Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:54
      płącicie coś za to moderowanie? czy za frajer szukacie? a jeżeli tak to
      dlaczego za frajer?
      ja zawsze mówiłem zapoiekujcie wy sie najpierw sobą - gazetą a potem do
      internetu. Tu was niema a to co widac to ściek nie "Życie Olsztyna"
      • oso1 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 29.07.05, 23:31
        Hm, Proponuję, jestem za....
        Ok, przemówiły do mnie argumenty B28
        Warunek jeden, abym głosował:
        Będę kierownikiem nekrofilii wszystkich byłych, bym mógł im przedzielać kwatery ;)
        • Gość: loki Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 01:28
          O to, to, tego tylko brakowało na tym forum! KIEROWNK NEKROFILII! Szkoda, że
          taki złośliwy przeszkadzalski: chce biednym nekrofilom PRZEDZIELAĆ kwatery...
          Jesteś z pozagrobowego PiS-u czy LPR-u?
          • Gość: ciekawy Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:16
            No to co z tym forum? Chętnych nie ma?
            • Gość: Alla Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:03
              Ta "posada" czeka na byłego cenzora ;))))))
              • ballest Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 01.08.05, 21:10
                Opiekuna potrzebhujecie, napewno nie "bajukacie" wiec po co Wam go !
                - jesli juz, to proponuje Borasce, ona jest z Olsztyna i mysle, ze neutralna
                jest do tego wie co potrafi.
                • Gość: b28 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.go.net.pl 01.08.05, 21:15
                  Mówiłem, ze ballest bedzie dobrym modem. Smiechu kupa, a jednoczesnie jezyk polski mozna se podszlifowac:)
                  • sloneczko1 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 01.08.05, 21:32
                    ja się zgłaszam dobrowolnie i bez przymusu---Admin mnie zna i lubi---pozatym
                    jestem neutralna i tolerancyjna--pensji nie muszę pobierać,bo pracuję na
                    państwowym stanowisku-----Rito 100 ,Ballest,Borasco pozdrawiam i całą resztę
                    krórą jeszcze nie znam
                    • rita100 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 01.08.05, 21:55
                      Mnie jest bardzo przykro , że się niezgadzam na opiekuna - nawet Borascę,
                      ponieważ nie mozna dopuścic by kiedykolwiek opiekun był obrażany, a w takich
                      przypadkach cięzko jest dogodzić każdemu choćby jak się starał :)
                      Zresztą , wystarczy sie rozglądnąc - wszędzie spokój, cisza i miła atmosfera -
                      czy potrzebny nam opiekun ?
                      • borasca0107 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 01.08.05, 22:17
                        hehehehe... Ballest... wyskoczyles jak kangur zza winkla:))

na marginesie - moze Jabbur przez przypadek wyslal tu swoj apel??
                        Zgodze sie, ze Adminowie napewno potrzebuja pomocy,
                        ale w innych miejscach forum GW:))

Z drugiej strony nie mialabym nic przeciwko
                        gdyby nam tu Sloneczko (witaj!!!:)
                        na stale zajasnialo pieknie:)))
                        • sloneczko1 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 01.08.05, 23:17
                          witaj Borasco---u nas noc a Ty się na słoneczku grzejesz
                          • borasca0107 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 02:49
                            sloneczko1 napisała:

> witaj Borasco---u nas noc a Ty się na słoneczku
                            > grzejesz
                      • jabbur Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 03.08.05, 17:16
                        Witam po przerwie :)
                        Dziękuję za dyskusję. Tak - to prawda - w tej chwili na olsztyńskim
                        forum nie jest źle. Niemniej zbliżają się wybory, a wraz z nimi podniesie
                        się temperatura dyskusji. Poza tym opiekun forum nie ma zajmować się tylko
                        usuwaniem postów, które naruszają regulamin. Pomysły na nowe fora, zmiany
                        w opisie forum - jest osobą, która pośredniczy w komunikacji pomiędzy nami,
                        a lokalną społecznością. I ostatnią deską ratunku w przypadku niespodziewanego
                        ataku trolla :)

Dobry opiekun jest nieobrażalny. Rzecz w tym, aby z uśmiechem podejść do
                        wypowiedzi innych i ataków na siebie, a przy podejmowaniu decyzji o ewentualnej
                        moderacji kierować się tylko netykietą.

Dlatego też najlepszą kandydaturą wydaje mi się borasca0107.

pozdrawiam,
                        j/a
                        • edico Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 03.08.05, 17:30
                          Jak widzę przeprowadziłeś analizę wstępną materiału do dalszej obróbki :))
                          Gdyby tak choć raz tak MENiS chciał zrobić ze swymi pomysłami ;(

A co do borasca0107, pomysł wydaje mi się godny rozważenia. Bywa na forum, pisze
                          swobodnie i logicznie, co moze być tylko zaletą. Nie dostrzegłem równiez
                          sytuacji, w której wystąpiło by jakieś przymówienie. Świadczy to o wyważonej
                          postawie życiowej.

Pozostaje mi tylko dla borasca0107 złożyć wstępne gratulacje.
                    • Gość: grab Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:03
                      o, jak szlezjery garną się do roboty w Olsztynie, to tacy pracowici i uczciwi,
                      hę?
                    • Gość: Ed Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.05, 10:17
                      A na tej reklamówce na podanej stronie, to Twoje amfaz jest po lewej czy prawej
                      stronie? :))

Podrawiam oczekująz z zainteresowaniem odpowiedzi :)
                      • sss9 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 10:26
                        hahaha... cieszcie się, że nie zachwaścili wam jeszcze forum radiem wesouy
                        hanys... ; )
                        • Gość: grab Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:29
                          wesouy hanys? to jakas przystawka regionalna????
                          • sss9 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 10:36
                            : ))) baaardzo regionalna, albo się załamiesz, albo krótki bo męczący ale ubaw
                            po pachy :
                            www.wesolyhanys.prv.pl/
                            na własną odpowiedzialność... ; )
                            • ballest Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 14:36
                              SS-manie, czy Ty tez inaczej nie potrafisz, po co gonisz za mna, co masz
                              wspolnego z Olsztynem?
                              • sss9 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 14:44
                                gdzie twój KEiK ballest ? sss9,a nie jakiś ss-man, kapito ? na FK był cynk : )))
                                tu cię też "kochają", zupełnie jak na FG ! : )))
                                • ol4 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 15:46
                                  Jabbur a jak ty sie tu wkreciles???
                                  To dla mnie ciekawostka, czyzbys wrocil do Olsztyna i zaczal pracowac w GW? :-)
                                  • ballest Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 15:49
                                    Moze go wyrzucili u nas, bo byl ostatnio tylko krytykowany, oczywiscie, ze taki
                                    pomocy potrzebuje!
                                    • sss9 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 18:43
                                      na FG akurat świetnie sobie z tobą radzi ballescie ! podpowiedz też grzecznie,
                                      że to ty go krytykowałeś , choć ze dwa miesiące wcześniej pisałeś o nim peany !
                                      : )))
                                      • ballest Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 20:36
                                        Nie o nim a o Grabie !
                                        • rita100 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 02.08.05, 21:20
                                          jeszcze troszkę popiszcie i mam nadzieje , ze watek zniknie ;)))
                                          • sss9 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 03.08.05, 09:13
                                            Ritawazelinko, może masz ochotę na gościnne występy jeszcze kilku gości z FG,
                                            tak jak to robisz u nas ? widziałem tu parę twoich wątków... : )
                                            • ballest Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 03.08.05, 10:35
                                              do ss-manna
                                              Mark Twain
                                              Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu."
                                              • sss9 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 03.08.05, 10:48
                                                HAHAHAHAHA..!!! tu nie forum humorum ! : )))
                                                ballest, komiku jesteś ty ojcem moich sukcesów ? no cóż, rodziny się nie
                                                wybiera... ale jak się rozejrzeć to sporo ludzi dzięki twojemu idiotyzmowi
                                                osiąga jakiś swój sukces... : )))))))))))))))
                                  • jabbur Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 03.08.05, 17:29
                                    Oj!
                                    - od razu "wkręciłeś się"...
                                    Zapewniem, że rekrutacja do Gazeta.pl była daleka
                                    od jakiegokolwiek wkręcania ;]

j/a
                                    • edico Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 03.08.05, 17:33
                                      Czyli rozumiem, że nie był to nietoperz a toperz :))
                                    • being28 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 03.08.05, 20:29
                                      jabbur napisał:

> Oj!
                                      > - od razu "wkręciłeś się"...
                                      > Zapewniem, że rekrutacja do Gazeta.pl była daleka
                                      > od jakiegokolwiek wkręcania ;]
                                      >
                                      > j/a

Pieknie, czyli juz zapewne wszystko jest dawno ustawione. Złodzieje!!!
                                    • Gość: b28 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.crowley.pl 04.08.05, 15:52
                                      Czy też tak bedzie u nas?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=27287802
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=27314697&v=2&s=0
                                      • Gość: loki Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:05
                                        Do tego wszystko zmierza.
                                        • Gość: jd Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.05, 16:49
                                          Redakcjo, wydawało mi się, że cały ten wątek to trochę wakacyjny temat
                                          ogórkowy, ale wobec wydarzeń na forum lubelskim miałbym prośbę o
                                          jednoznaczną "polityczną" deklarację, że tutaj takie coś nie jest możliwe ani
                                          trochę, nawet w konwencji wirtualnych gier wyobrażni.
                                          • inka28 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 04.08.05, 17:49
                                            O, i mamy współopiekuna! A raczej współopiekunkę...
                                            • Gość: loki Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:33
                                              Jesli w Lublinie bylo to mozliwe, to czemu nie w Olsztynie? Jak rownosc to
                                              rownosc... wobec cenzury...
                                              • Gość: jd Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.05, 20:10
                                                Precz, precz, precz - z cenzurą i lubelskimi choćby tylko wstępnymi i
                                                sondażowymi zamysłami swojakości.
                                                • rita100 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 04.08.05, 22:24
                                                  Wszytkich prosze o spokój :)
                                                  Może udamy się do barku i coś wychylimy ;)
                                                  • Gość: jd Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.05, 22:31
                                                    Jestem absolutnie zimno spokojny. To, co napisałem wynikało z najchłodniejszej
                                                    kalkulacji opartej na bezwzględnych prawidłach logiki. By coś nie
                                                    zaszwankowało, wstrzymuję sie od wychylania czgokolwiek.
                                                  • Gość: b28 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.go.net.pl 04.08.05, 22:37
                                                    Za propagowanie niezdrowego trybu zycia dla Rita100 proponuje bana;)
                                                  • rita100 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 04.08.05, 22:54
                                                    haha - dobrze, że znajoma twarz, jesteśmy wśród swoich przynajmniej :)
                                                    no i oczywiście całkowicie bezpieczni :)
                                                  • ballest Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 04.08.05, 23:02
                                                    U BORASCI bezpieczni, opamientej sie Ritko !
                                                    Borasca Ci jeszcze za skora wlezie!
                                                    To jest SIEKIERA!
                                                    Poczytej yno, - jak mnie tu zwalczala.
                                                    To je "sieka" pierwszy klasy !!!!!!!!!
                                                    ale lepi uona jak jaki uosiouek co nic nie umiy !
                                                    Bartoszcze z Katowic pozdrawiou !
                                                  • rita100 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty 04.08.05, 23:19
                                                    Ballest - tu mamy inne środowisko, nie martw się tak, tu Borasca spokojny żywot
                                                    będzie pendziła. Zaraz jej rozłoże lezaczek , dam książeczkę do czytania i
                                                    pełen relaks. Bądź spokojny ! ;))))))
                                                  • borasca0107 hmmm... no i stalo się:) 05.08.05, 00:21
                                                    Witajcie

Pięknie dziękuję:
                                                    Jabburowi za okazane zaufanie,
                                                    Edico za gratulacje,
                                                    Ricie za leżaczek:),
                                                    Ballestowi za podniesienie mojego ciśnienia:)
                                                    oraz wszystkim forumowiczom za spokojne podejście
                                                    do wyboru mojej osoby na pozycję wspólopiekuna forum Olsztyn:)

Sceptykow chcialam zapewnić, że moją rolą jest opieka
                                                    i czuwanie nad dotychczasowym przyjaznym klimatem
                                                    Olsztyna, a nie wprowadzanie dyktatorskich praktyk:)

Czekam na wszelkie uwagi, krytykę, sugestie,
                                                    prośby i nowe pomysly związane z rozwojem tego forum.

Pozdrawiam serdecznie.
                                                    Trzymajcie za mnie kciuki!!!!! :)
                                                  • ballest Re: hmmm... no i stalo się:) 05.08.05, 00:27
                                                    Borasca, mysle, ze uwzglednisz to co napisalas, jesli to prawda jest, to znowu
                                                    tu zagoszcze, bo Olsztyn to miasto przodkow mego ojca !
                                                  • borasca0107 Re: hmmm... no i stalo się:) 05.08.05, 00:32
                                                    Ballest... nie strasz mnie przed snem:)))))
                                                  • edico Re: hmmm... no i stalo się:) 05.08.05, 00:35
                                                    :o))
                                                  • muraszka1 Re: hmmm... no i stalo się:) 05.08.05, 07:35
                                                    Borasca0107,ciesze sie,czy czasem nam pospiewasz? :)
                                                  • gigi17 JA!!! 05.08.05, 13:24
                                                    Zgłaszam swoją kandydaturę. Obecność moją najbardziej można zauważyc na forach
                                                    matura i studia na ogólnopolskich gdyż te tematy były mi najbardziej bliskie
                                                    ostatnimi czasy.
                                                    Tutaj raczej nie zaglądałam gdyż to forum wieje nudą ale postaram się to
                                                    zmienić.
                                                    Zdałam nowa maturę i dostałam się na studia więc jestem wybitną osobą. To
                                                    nieważne że nie lubie przecinków - każdy ma jakąś wadę.

• gigi17 Re: JA!!! 05.08.05, 13:27
                                                    zapomniałam dodać że robir pyszne naleśniki ze szpinakiem
                                                  • borasca0107 Re: hmmm... no i stalo się:) 06.08.05, 05:29
                                                    muraszka1 napisała:

> Borasca0107,ciesze sie,czy czasem nam pospiewasz? :)

Witaj Muraszko - pewnie, ze pospiewam:)
                                                    ale moze tym razem w duecie z Ktosią??:)))

Pozdrawiam serdecznie!
                                                  • sloneczko1 Re: Borasco 06.08.05, 01:39
                                                    witaj Borasco--więc stało się ,jesteś tu moderatorem--he,he
                                                    mam nadzieję ,że nigdy nie staniemy po przeciwnej
                                                    stronie barykady chociaż Ballest straszy tobą
                                                    chyba dałaś mu dobrze w kość
                                                    ,co? a mnie ten
                                                    Admin olał chociaż dał mi już tak wiele dowodów swojej miłości -tylko gdzieś
                                                    się pogubiły po drodze i ja sama nie umiem ich znaleź -he,he
                                                  • sloneczko1 Re: Borasco 06.08.05, 01:43
                                                    a to dla Ciebie ,ale nie myśl sobie ,że się podlizuję
                                                    poprostu spodobał mi się a,że sama nie piszę wierszy
                                                    więc.....Wesel się i raduj
                                                    "O radóści iskro bogow"(...)
                                                    WESEL SIĘ I RADUJ
                                                    Szkoda czasu na smutek
                                                    WESEL SIĘ I RADUJ
                                                    W życiu samych uciech
                                                    WESEL SIĘ I RADUJ
                                                    Nad nudą masz władze
                                                    WESEL SIĘ I RADUJ
                                                    Z sympatii ci radzę
                                                    WESEL SIĘ I RADUJ
                                                    W szczęściu nie mniej miary
                                                    WESEL SIĘ I RADUJ
                                                    W siebie więcej wiary
                                                    WESEL SIĘ I RADUJ
                                                    Z innymi dziel się radością
                                                    WESEL SIĘ I RADUJ
                                                    Kłopotami i miłością
                                                    WESEL SIĘ I RADUJ
                                                    Dobrymi losu darami
                                                    WESEL SIĘ I RADUJ
                                                    Zwłaszcza małymi rzeczami
                                                    Napisany 2005.06.11
                                                    Autor: Knight 1 z 12 poziomów
                                                  • borasca0107 Re: Sloneczko 06.08.05, 05:54
                                                    sloneczko1 napisała:

hej Sloneczko - jaki piękny wiersz!
                                                    baaaaardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie
                                                    - jak juz wspomnialam nie przewiduję
                                                    żadnych barykad i zachmurzeń:) - mam nadzieję,
                                                    ze częściej będziesz nam tu pięknie
                                                    i cieplutko świecić:)
                                    • Gość: grab Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Olszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:01
                                      ja potrafię, proszę mnie uwzględnić:)
                                      • being28 Zesraj sie a nie daj 06.08.05, 11:29
                                        Wybor moda w Elblagu:
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=56&w=27329498&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka