Gość: izulka Re: między pośladkami :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:20 ha ha! ha ha! Chyba się posikam! Zaraz dam to do poczytania znajomemu konserwatyście, który uważa, że kobieta to eteryczna, pełna wdzięku istota, której nie przystoi przeklinać, kłócić się, ani nosić wygodnych butów. Niech się facet trochę zasmuci, i tak go już za bardzo media wspierają (wizerunek kobietek w polskich serialach i reklamach). Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka11 Re: między pośladkami :) 14.01.06, 18:27 Nie wiem dlaczego nikt tutaj nie wspomina o tym, że można pozbyć się włosów przy odbycie i między pośladkami stosując - drogi, niestety , lecz skuteczny - na szczęście ) zabieg depilacji laserowej. Można zrobić bikini tzw. "głębokie" czyli zostawić sam cienki paseczek, a między pośladkami usunąć całkiem. Przymierzam się do tego , ale koszt jest duży, więc nie wiem, czy będę wydolna finansowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka11 Re: między pośladkami :) 14.01.06, 18:28 A czemu wkleiło mnie w takim miejscu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:30 Ale mnie kobitki pocieszyłyście! A ja je goliłam bo myślałam ze jestem jedyna na świecie i jak mój facet je zobaczy to sobie pomyśli ze jestem dziwadło straszne jakieś!!Ja je czasem gole maszynką a czasem kremem depilującym traktuję, nad woskiem się dłuzszy czas zastanawiam. E, a wszystkie kosmetyczki depilują TE okolice? No i jak ja mam swojej o tym powiedzieć że bym taki zabieg chciała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: między pośladkami :) IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 19.09.05, 15:34 Dzięki Dziewczyny! Ja wprawdzie nie robiłam jeszcze nic, ale myślałam,że tylko ja mam tam włoski. Precz z niewiedzą.Dzięki za oświecenie.No i może się człowiek nabawić kompleksów, kiedy nie wie, że inne kobitki mają tak samo...Od razu humor mi się poprawił.Nie jestem sama!!!Hurra!!! ;))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomore Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:32 Odświeżam wątek, bo bardzo poprawił mi humor :D A myślałam, że tylko ja tak mam. Ale ulga :) Odpowiedz Link Zgłoś