Dodaj do ulubionych

między pośladkami :)

• Gość: izulka Re: między pośladkami :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:20
      ha ha! ha ha! Chyba się posikam!
      Zaraz dam to do poczytania znajomemu konserwatyście, który uważa, że kobieta to
      eteryczna, pełna wdzięku istota, której nie przystoi przeklinać, kłócić się,
      ani nosić wygodnych butów.
      Niech się facet trochę zasmuci, i tak go już za bardzo media wspierają
      (wizerunek kobietek w polskich serialach i reklamach).
      • agrafka11 Re: między pośladkami :) 14.01.06, 18:27
        Nie wiem dlaczego nikt tutaj nie wspomina o tym, że można pozbyć się włosów
        przy odbycie i między pośladkami stosując - drogi, niestety , lecz skuteczny -
        na szczęście ) zabieg depilacji laserowej. Można zrobić bikini tzw. "głębokie"
        czyli zostawić sam cienki paseczek, a między pośladkami usunąć całkiem.
        Przymierzam się do tego , ale koszt jest duży, więc nie wiem, czy będę wydolna
        finansowo :)))
      • agrafka11 Re: między pośladkami :) 14.01.06, 18:28
        A czemu wkleiło mnie w takim miejscu?!
    • Gość: ania Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:30
      Ale mnie kobitki pocieszyłyście! A ja je goliłam bo myślałam ze jestem jedyna
      na świecie i jak mój facet je zobaczy to sobie pomyśli ze jestem dziwadło
      straszne jakieś!!Ja je czasem gole maszynką a czasem kremem depilującym
      traktuję, nad woskiem się dłuzszy czas zastanawiam. E, a wszystkie kosmetyczki
      depilują TE okolice? No i jak ja mam swojej o tym powiedzieć że bym taki zabieg
      chciała?
      • Gość: gość Re: między pośladkami :) IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 19.09.05, 15:34
        Dzięki Dziewczyny!
        Ja wprawdzie nie robiłam jeszcze nic, ale myślałam,że tylko ja mam tam włoski.
        Precz z niewiedzą.Dzięki za oświecenie.No i może się człowiek nabawić
        kompleksów, kiedy nie wie, że inne kobitki mają tak samo...Od razu humor mi się
        poprawił.Nie jestem sama!!!Hurra!!!
        ;)))
        Pozdr
    • Gość: nomore Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:32
      Odświeżam wątek, bo bardzo poprawił mi humor :D
      A myślałam, że tylko ja tak mam. Ale ulga :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka