starymason Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 31.12.05, 14:02 co robic z depresja ktora mnie nasz la wra z z nastaniem kaczyzmu , czy to jest uleczalne? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Wyobraź sobie jak kaczory tańczą kaczuszki, 31.12.05, 14:12 popij chłodnym Chablis i pilnie uczęszczaj do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.wal2 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 31.12.05, 16:42 Przezyc sie nie da-trza wiac na Saxy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 31.12.05, 17:46 Da się:-) Na wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:W Szkole przetrwania "!((^" lekcja ! ?, w takim 31.12.05, 17:13 razie i w dzisiejszą Noc... czy zechce się Uczniom nad przyziemne sprawy wznieść ? ..tak pytam, Pani Dyrektor.. ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:W Szkole przetrwania "!((^" lekcja ! ?, w taki 31.12.05, 17:48 Szampana wypić trzeba ,Panie Heniu:-)) Mam nadzieję,że Pani Dyżurka w domu dzisiaj. Mojemu się udało:-)) Ale z hucznej zabawy nici - psa pilnujemy - trzęsie się cały ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:W Szkole przetrwania "!((^" lekcja ! ?, w taki 31.12.05, 18:29 malaszaramysz napisała: > Szampana wypić trzeba ,Panie Heniu:-)) Mam nadzieję,że Pani Dyżurka w domu > dzisiaj. Mojemu się udało:-)) Ale z hucznej zabawy nici - psa pilnujemy - > trzęsie się cały ze strachu. :-)) Pani MAłASZARAMYSZKO :-) gratuluję Dyżurka w domu ! Pani Dyżurka też w domku i śpi po dyżurze !..Kochana.:-)) A poza tym u nas "święty spokój", dzieciaczki na sylwestry pozwiewały :-) B. do Świnoujścia a J. do Sczczecina..?? .... Wszystkiego Najlepszego dla Całej Rodzinki Pani J. Myszko !! :-) henryk Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:W Szkole przetrwania "!((^" lekcja ! ?, w taki 31.12.05, 18:37 Wszystkiego najlepszego,Panie Heniu. Panią Tereskę proszę od nas pozdrowić jak wstanie.:-)) Sylwester na FK i przy telewizorze z ręką na psie.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:W Szkole przetrwania "!((^" lekcja ! ?, w taki 31.12.05, 19:50 malaszaramysz napisała: > Wszystkiego najlepszego,Panie Heniu. Panią Tereskę proszę od nas pozdrowić jak > wstanie.:-)) > > Sylwester na FK i przy telewizorze z ręką na psie.:-)) :-))))))))))))) Właśnie wstała i ślicznie "skinęła" za życzenia P. Myszko..:-))))))))) ps a my się nie smucimy, że w chatce sami, że dzieciaki daleko.. my się sobą nacieszymy w ciszy, przy telewizorze, w towarzystwie Szarusia gdzieś tam pod biurkiem Joasi... ..tak niewiele ich(chwil) razem mamy.. ! . ..cieszmy się "chwilą" Pani Myszko ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:W Szkole przetrwania "!((^" lekcja ! ?, w taki 03.01.06, 14:04 Prymus się rozpisuje niczym Prymas...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:W Szkole przetrwania "!((^" lekcja ! ?, w taki 05.01.06, 17:37 Prymas uszatek?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:W Szkole przetrwania "!((^" lekcja ! ?, w taki 07.01.06, 00:11 Tak, ten od Światyni Opaczności...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: 1999 - moje! 31.12.05, 18:17 Nie mówcie Panie, droga Koleżanko i P. Dyrektor.. !..naprawdę ? no to ja Paniom gratuluję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: 1999 - moje! A "@)))" Pana Henryka.log!!!!!!! 31.12.05, 20:43 henryk.log napisał: > Nie mówcie Panie, droga Koleżanko i P. Dyrektor.. !..naprawdę ? > no to ja Paniom gratuluję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Henryk to ten prymus spirytusowy???;))))))))) 03.01.06, 00:33 hulaj_dusza napisał: Eeeh oseski szkolne, co Wy o Szkole wiecie ?? :-) Lab. , jak wnoszę, to wogóle jakaś ciemnica dla Was ..hehe.. Słyszałeś P. HulajDusza kiedykolwiek cokolwiek o spirytusie movensowym..?? Nie ?!..dłużej chyba Będziesz musiał w I-szym Odz. Szk. pobyć..hehe.. jak znam Panią Dyrektor.. !! Gimnazjum dla Prymusów !! "oseskom" bac'z'ne wsłuchiwanie się w treść lekcji..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli.. odejdę chyba !!! 31.12.05, 18:12 za moją ulubioną niegdyś Panią Jagnieszką !! ..na chwilę.. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Specjalne życzenia na 2006 rok dla 31.12.05, 18:32 harcujących myszy nie trzęsących portkami przed kwaczącymi kociętami,którym siem wydaje,że tygrysami som czyli wszystkich pisujacych (przez jedno "s") w niniejszym wątku :) serdeczne życzenia omamienie składam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Specjalne życzenia na 2006 rok dla 31.12.05, 18:37 nie omamionych kaczyzmem ! :-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Wzajemnie Wiedźminie 31.12.05, 18:42 oby Ci nigdy to omamienie nie przeszło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: nie witajcie aby 2006 na czworakach :) 31.12.05, 18:58 dziękuję Myszko i Henryku za to ,że jesteście na fk :) wychodzę na balangę,miłej zabawy Szanownym życzę i tak kurczę myślę,że może jak dzisiejszej nocy ostro pobalanguję zobaczę kaczy świat w jaśniejszych kolorach ??? oby obyło się bez kociokwaku...... :))) do zobaczenia w nowym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: nie witajcie aby 2006 na czworakach :) 31.12.05, 19:01 Czasem kociokwak dobra rzecz - skłania do refleksji! Szampańskiej zabawy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Wszystkim najlepsze zyczenia. 31.12.05, 20:03 Kochani abyśmy potrafili przetrwac i nie popadli w cynizm. UŚMIECHU, RADOSCI, MIŁÓSCI, PRZYJAZNI i TEGO CZEGO NAJ BARDZIEJ PRAGNIECIE żeby się spełniło. pozdrawiam i do nasrepnego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:I vice versa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))) ))))))) 31.12.05, 20:20 Dużo poezji... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 31.12.05, 22:37 ?? pytanie.. ! W Zdrowiu, Szczęściu, Pomyślności Wszelakiej !! ..i tyle..i..wbrew.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 01.01.06, 08:49 henryk.log napisał: > ?? > pytanie.. ! > > W Zdrowiu, Szczęściu, Pomyślności Wszelakiej !! > ..i tyle..i..wbrew.. > RAZEM!:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 01.01.06, 14:48 > RAZEM!:-))))))) bac1 napisała: :-) Ładnie Koleżanka napisała! :-) Na 1-sze Dzień Dobry w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 02.01.06, 21:09 Razem!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania, czyli MELDUJĘ;-))) 02.01.06, 06:57 Melduję powrót z lodowca! Witam wszystkie koleżanki i wszystkich kolegów, nie pomijając Pani Dyr.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania, czyli MELDUJĘ;-))) 02.01.06, 11:51 Od NIEJ trzeba było zacząć, prymusem nie zostaniesz!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania, czyli MELDUJĘ;-))) 04.01.06, 06:58 Prymusami zajmuje się w Szkole Pan Wielki Łowczy Techniczny! Nie mam szans, za dużo opuszczam... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania, czyli MELDUJĘ;-))) 04.01.06, 07:39 Ciekawe co do tych prymusów nalewa?? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania, czyli MELDUJĘ;-))) 05.01.06, 06:51 Pewnie siarkę piekielną, rozpuszczoną w mali_bu...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam serdecznie:-) !!! i heyah !! :-)) 03.01.06, 00:50 malaszaramysz napisała: > Cały jesteś czy w gipsie? ..dopytam P. Dyrektor !..hihi.. a uszy ?... ..pełne jeszcze puchu śnieżnego ?? >życzliwym złośliwcem ??< Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Witam serdecznie:-) !!! i heyah !! :-)) 03.01.06, 07:37 henryk.log napisał: > ..dopytam P. Dyrektor !..hihi.. > > a uszy ?... > ..pełne jeszcze puchu śnieżnego ?? > > >życzliwym złośliwcem ??< Panie W. Ł. T. - cenię sobie "życzliwych" inaczej... Witam w Nowym Roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Witam serdecznie:-) 03.01.06, 07:35 A co? Jeszcze jedna z koleżanek nic nie doniosła? Cały, caluteńki jestem!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania, czyli MELDUJĘ;-))) 03.01.06, 00:57 cheetah51 napisał: > Melduję powrót z lodowca! > Witam ..kolegów, nie pomijając.. :-) No, fajnie P. W. Ł :-))))))))) !! Nie wiesz Pan jak się cieszę !!! ..drobne uszczypliwości zrzuć P. na..co P. tam wolisz ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania, czyli MELDUJĘ;-))) 03.01.06, 07:38 Też się cieszę, a najbardziej na ćwiczenia w pracowni;-))) No i na bal!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania, czyli MELDUJĘ;-))) 04.01.06, 01:15 cheetah51 napisał: > Też się cieszę, a najbardziej na ćwiczenia w pracowni;-))) ?? z tymi ćwiczeniami może być pewien problem ze względu na "pewne" zagrożenia..ee , Pani Dyrektor.. już wyjaśniałem! :-) > No i na bal!!! Yes! Yes! Yes! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania, czyli MELDUJĘ;-))) 05.01.06, 06:55 Panie W.Ł.T. - coś Pan kręci... Ale teraz mamy Prawo i Sprawiedliwość, a przed okiem ślepej Temidy nic się nie ukryje: wszystko wyjdzie na jaw, co w tej pracowni Pan wyrabia...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
starymason Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 02.01.06, 15:57 kto rzadzi tym krajem tutaj odpowiedz www.senat.gov.pl//k5/kom/kksp/2003/033ksp.htm 4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=4945&t=4945 recesja.icm.edu.pl/rm/rmryd81.htm www.satmania.com/rus/satchannels/radio_maryja_0.html Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 02.01.06, 18:15 Krajem może i rządzą, ale nie mną;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Wybieramy patrona Gimnazjum Przetrwania 02.01.06, 21:11 Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Gimnazjum im. Kaczki Lodówki do kwadratu! 02.01.06, 23:59 Oto ona: grzesiak.kei.pl/jurek/lista.html Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Gimnazjum im. Kaczki Lodówki do kwadratu! 03.01.06, 00:20 A może imienia Pustej Kaczki Lodówki do kwadratu?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Gimnazjum im. Kaczki Lodówki do kwadratu! 03.01.06, 08:48 albo lodu z kaczej lodówki? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Gimnazjum im. Kaczki Lodówki do kwadratu! 03.01.06, 14:06 Albo lania wody!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Gimnazjum im. Pustej Kaczki Lodówki - jestem 04.01.06, 20:23 Ale ich są dwie!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Wybieramy patrona Gimnazjum Przetrwania 03.01.06, 00:41 malaszaramysz napisała: > Czekam na propozycje. W dobrą porę rzekłaś P. Dyrektor..! :-) ..a może tak Najmilsi.. ☺ Gimnazjum Przetrwania im. Kapło(a)na I -szego ☺ ????? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Wybieramy patrona Gimnazjum Przetrwania 03.01.06, 08:49 :-)))))))))))))))))))))))))),Panie Heniu !!!!!!:-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Wybieramy patrona Gimnazjum Przetrwania 04.01.06, 01:06 malaszaramysz napisała: > :-)))))))))))))))))))))))))),....:-)))))))))))))))))) ???? co je Pani Dyrektor.. ???..hę.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Wybieramy patrona Gimnazjum Przetrwania 04.01.06, 07:35 Panie Heniu, kapłony jadam na śniadanie:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Wybieramy patrona Gimnazjum Przetrwania 05.01.06, 20:24 To nie ser?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Przebój szkolnego balu!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.06, 08:03 Moherowe berety Załóż babciu beret Moherowy jest twój Jak w każda niedzielę Znowu dziś ruszysz w bój Już tą drogą kroczą Koleżanki i mąż Liga Rodzin różańcowy Zaciska krąg To jest szlak bojowy Więc maszeruj i giń By panował Rydzyk Ale ty razem z nim Żeby był porządek Zadbaj już o to sam Aby wszyscy oglądali Telewizję TRWAM Rydzyk- lubię tańczyć z nim Jurek - Marek lubi swing Giertych- z nim zatańczę za rok Lepper - ciągle myli krok Moherowe berety- panują nad światem Moherowe berety- zaczynają krucjatę Moherowe berety- zwycięstwo i władza W moherowym berecie, będzie lepiej na świecie Na berecim szlaku Znowu leje się krew Babcie ciągle czują Rewolucji zew Piją herbatkę I zwalczają zło Premier szybko zwęszył Moherowy trop Moher to siła Moher to władza Moherowych kapeluszy Nigdy się nie zdradza Moher daje młodość Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat Big Cyc Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przebój szkolnego balu!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.06, 08:52 w wykonaniu Sobeckiej Anny Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Przebój szkolnego balu!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.06, 10:15 Tak, ale co z tym BALEM!!! PYTAM!!! :))) P.S. I czy Pan Henryk.log zdąży na czas zakończyć z sukcesem doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale... 03.01.06, 11:32 się znajdujemy;))) Karnawał szybko minie... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 03.01.06, 13:56 Wycinaj te kaczki do dekoracji sali i nie marudź. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 03.01.06, 14:02 Pierze zbierać, czy wywalać?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 03.01.06, 21:46 Zbierać. Zrobimy poduszki dla kaczych ministrów ,żeby się nie poobijali jak bedą ze stołków spadać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 04.01.06, 00:57 Ale co ja jestem? Świstak?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 04.01.06, 07:33 Nie świstak tylko uczeń:-) Bierz się za te kaczki:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 04.01.06, 12:08 Pierze mi juz uszami wychodzi! A puch mam nawet w nosie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 04.01.06, 14:21 Ty tylko puch, ja całe kaczki!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 04.01.06, 17:01 Całe kaczki to ja mam całkiem gdzie indziej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 04.01.06, 22:32 Miałeś na poduszki zbierać!!!! Ty to jesz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 05.01.06, 12:58 Bo on, Pani Dyrektorko, to jakiś głupi jest, tylko hula, a poglądów to już za grosz nie ma!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani DYRko! Co z balem??? Bo my już w szale.. 06.01.06, 07:43 Okropne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Przebój szkolnego balu!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 02:26 bac1 napisała: > Tak, ale co z tym BALEM!!! > PYTAM!!! > :))) > P.S. I czy Pan Henryk.log zdąży na czas zakończyć z sukcesem doświadczenia? ..??.. P. Koleżanko, moje stadium w lab. to ciągła kontynuacja(!) ćwiczeń-prób! Jednakże decyfit specyficznych odczynników wymusza moja baczną uwagę na możliwy wyciek przecieków !! Ale gdyby co .. ja się stawię jak siebie znam ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Przebój szkolnego balu!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 20:25 Oby tylko Sobecka nie zawiodła!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Przebój szkolnego balu!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.06, 06:57 Od Pani bac1 przepiękny portret idolki otrzymałem w prezencie! Już wisi Sobecka w mojej alkowie pod trzecim krzakiem na lewo od akacji...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Przebój szkolnego balu!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 01:09 ?? a gdzie fragment..z całości ?? "Służalcy i Unia" unia brukselska śmiercionośna wielka nierządnica europejska niby sfora wilków szczeka wyszczerzając kły omamiając błyskotkami złotym cielcem monetami nie ujawni planów ciemnych jak zabije Polskę ludzi biednych oszukując zagrabiając niszcząc dobre obyczaje zdegraduje cały naród i położy ciężką łapę w samym sercu Europy Unia Polskę rada zgnieść by zaśpiewać znaną pieśń "nur fur deutsch nur fur geld nur fur mason" Boga wróg zniszczyć chce Maryjny Lud tak by Polska nie istniała by się sama zatracała z mapy świata wymazała otwórz Polsko oczy dziś na szatański Unii zmysł. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Przebój szkolnego balu!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 01:12 To już mamy dwa przeboje z udziałem Sobeckiej!!! Rozwija się kobita, aż strach!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przebój szkolnego balu!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 07:37 Wschodzi nawa gwiazda:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Przebój szkolnego balu!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 08:24 Taka wschodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak NIE ZOSTAĆ 05.01.06, 06:13 ukradzionym... Przeczytałem o kradzieży wątków! NIE dopuszczę do tego, aby "jakiś" tebe ukradł nam Szkołę, jakem Wielki Łowca! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak NIE ZOSTAĆ 05.01.06, 10:42 Gepard na pewno złodzieja złapie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak upolować 2088!!! 05.01.06, 14:47 Sama sobie pogratuluję, ot co!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak upolować 2088!!! 06.01.06, 07:41 Gratulacje od myszy:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomi 05.01.06, 17:34 Tak, bardzo by sie przydały!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomi 05.01.06, 20:23 Szczególnie o klatce;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomii 06.01.06, 06:10 Takiej z ziobrami?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomi 06.01.06, 07:46 Zioberka Ci się marzą? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomi 06.01.06, 19:55 A mnie łapy odpadają od tego skubania!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomi 10.01.06, 05:34 Zioberka w miodzie? Temu nawet taki zwierz-ak jak ja się nie oprze...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomi 12.01.06, 15:05 Ja chcę poznac anatomię takiej kaczki!;-))) www.manicalmechanicals.com.au/NW_Fullsize/36840.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomi 06.01.06, 07:45 Cicho bądźcie !! Jak się kaczki o anatomii dowiedzą ,to nas na stosie spalą:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomi 06.01.06, 12:34 malaszaramysz napisała: > Cicho bądźcie !! Jak się kaczki o anatomii dowiedzą ,to nas na stosie spalą:- )) > ) E, tam, odrazu spalą! One się już boją własnego cienia, te P(i)Suje... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomi 06.01.06, 14:00 Boją się,ze na stół sekcyjny trafią i wyjdzie ,co w kaczkach siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomii 06.01.06, 16:17 Okaże się, że kaczki są puste!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 07.01.06, 06:46 I tu jest kaczor pogrzebany :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 07.01.06, 08:37 No, Pani Derektorka podjadła: "@!##" - taka malaszaramysz, a TYLE je???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 07.01.06, 09:50 cheetah51 napisał: > No, Pani Derektorka podjadła: "@!##" - taka malaszaramysz, a TYLE je???;-))) :-) aaa! twierdziła tu i ówdzie..ja skromna, mała, szara, zaróżowiona..hołdami na "cześć", w takim jednym wątku.. :-) Kochana P. Dyrektor.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 07.01.06, 12:48 LIZUS!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 10.01.06, 05:40 bac1 napisała: > LIZUS!!! > :))) > Zgadzam się z koleżanką, niestety!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 10.01.06, 16:56 No, to Pan H. nie wpuści was do pracowni!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 11.01.06, 01:44 hulaj_dusza napisał: > No, to Pan H. nie wpuści was do pracowni!;))) :-)) Domyślnyś HulajDuszo! Właśnie szykuję się prezentację rezultatów ! Czy mi wszystko popłynie lub ulotni ?? Nie wiem, czas leci.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 10.01.06, 05:39 Panie W.Ł.T. - hołd pruski był w 1525 roku - czyżby kolega się szykował do nowego?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 07.01.06, 11:47 Dobrze, ze nie z rodziną występuje... To by dopiero było!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 07.01.06, 12:49 Myszy to bardzo "żarte" są;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 07.01.06, 16:23 Nawet Popiela wtrząchnęły swego czasu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 07.01.06, 18:09 Sama rujnacja na polach! Nic, tylko norki kopią i kopią! Jedno tylko mnie pociesza, że do kaczek im jeszcze daleko... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 07.01.06, 20:46 Kaczki kopią nie norki, tylko swoich wyborców;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 10.01.06, 05:41 Jak się znam na zwierzętach, to norki prędzej poradziłyby sobie z kaczkami niż my!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła - proszę o wprowadzenie lekcji anatomi 10.01.06, 11:00 cheetah51 napisał: > Jak się znam na zwierzętach, to norki prędzej poradziłyby sobie z kaczkami niż > my!;-))) serwisy.gazeta.pl/nauka/1,52582,2661371.html Jasne, że tak! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła - prosze o wprowadzenie lekcji anatomi 15.01.06, 08:55 hulaj_dusza napisał: Ojej!?? ..jak te dzieci.. metzger.ovh.org/cms/images/photoalbum/109.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła - wiara w przyszłość!!! 15.01.06, 09:04 www.tomex.kom.pl/index.php?page=galeria&galeria=prl&foto=pla2 Tylko tekściki zmienić i już gotowy plakacik dla PATRIOTY z wariackim papierami, Kazimierza Michała U.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła - wiara w przyszłość!!! "@#@#"??? 15.01.06, 09:06 Panie Wielki Łowczy Techniczny! Witam!!! Jaką mamy pierwszą lekcję? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła - wiara w przyszłość!!! "@#@#"?..łooo! 15.01.06, 09:20 cheetah51 napisał: > Panie Wielki Łowczy Techniczny! > Witam!!! Jaką mamy pierwszą lekcję? :-)) Toć "Samo Południe" prawie i lekcji kilka minęło!.. to może tak..na przerwę :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34979037 ps to ☺ "@#@#" ☺ moje ?? ..hehe..nie zauważyłem.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła - wiara w przyszłość!!! "@#@#"?..łooo! 15.01.06, 09:30 Break is break... No problem, już pędzę!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła - wiara w przyszłość!!! 15.01.06, 09:09 cheetah51 napisał: > www.tomex.kom.pl/index.php?page=galeria&galeria=prl&foto=pla2 > Tylko tekściki zmienić i już gotowy plakacik dla PATRIOTY z wariackim > papierami, Kazimierza Michała U.;-))) tekścik.. ..heyyy, baw się razem z nami, do ciuciubabki zapraszamy aha a ..heyyy ps Czołem! P. W. Ł. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła - wiara w przyszłość!!! 15.01.06, 09:28 Nie bawimy się z dziewicą, tylko z ciuciu-BABKĄ?! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 05.01.06, 20:25 Jestem sam w Szkole? Ratunku!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 06.01.06, 07:47 Tylko nie rozrabiaj i nie właź do pracowni. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 05.01.06, 21:39 Szkoła musi byc transparentna!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 06.01.06, 07:47 Czyściusieńka musi być jak kaczy rząd:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 06.01.06, 07:57 O, Boże!!! Tylko nie to, Pani Dyrektorko!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 06.01.06, 10:24 Kaczki nigdy nie będą czyste - po nich woda spływa!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 06.01.06, 18:28 Do jacuzzi?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 06.01.06, 22:29 Nie, do bagna!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 10.01.06, 05:42 Kacze bagno na razie zamrożone, ale niech tylko przyjdą roztopy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 06.01.06, 21:13 Dlaczego kaczka przeszła przez ulicę? Machiavelli: Decydujące jest to, że kaczka przekroczyła ulice. Kogo interesują powody? Przekroczenie ulicy usprawiedliwia wszelkie motywy... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 06.01.06, 22:27 Einstein, mój ulubiony ALFRED!!! Czy to kaczka przekroczyła ulice, czy tez to ulica się przesunęła pod kaczką, zależy od waszego punktu odniesienia. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 07.01.06, 00:13 ??? Alfred??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 07.01.06, 00:18 hulaj_dusza napisał: > ??? > Alfred??? A co się rozdziawił jak P. mali_bu, nie przymierzając :-) Alfred..Alfred..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 07.01.06, 01:15 Może jakaś podpowiedź na DOBRANOC?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 07.01.06, 01:57 hulaj_dusza napisał: > Może jakaś podpowiedź na DOBRANOC?:))) :-)) Kochany Panie Hulaj Dusza ! :-)) Jakby to Panu powiedzieć, zachowując należny szacunek..hehe.. "tego" się nie da napisać, to trza wyczytać !:-) Proponuję w wyszukiwarce portalu słowa : hluba ; "ulubiona ulubienica"; no i...Alfred..! ..Drogi Panie "Gamoniu" :-)) ..i bez żadnej tam obrazy..proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 07.01.06, 02:03 .. dla ułatwienia: nie zaszkodzi w poszukiwaniach uwzględnić niejaką Wielce Nadymaną Panią o ksywce " iza.bella.iza "... chyba z N.D. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 10.01.06, 05:43 Poważnie? Ja tutaj wietrzę jedną z Ozonu, zatruwa często powietrze;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 07.01.06, 06:43 Podpowiedź: wg naszej ulubionej kaczystki ALFRED !!! Jak kaczki tak twierdzą, to tak musi być:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 07.01.06, 09:27 malaszaramysz napisała: > Podpowiedź: wg naszej ulubionej kaczystki ALFRED !!! Jak kaczki tak twierdzą, > to tak musi być:-))))))))) :-) Dzięki za wsparcie, Pani Dyrektor.. :-) w poszukiwaniu Istoty_rzeczy :-) ps niekoniecznie prawdziwym musi być twierdzenie "złośliwców", że do późna w noc w lab. byłem :-) Za dowód .. P. Dyżurkę na 08:00 na dyżur na czas dostarczyłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pan żes Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?..hehe 07.01.06, 00:40 hulaj_dusza napisał: > ??? > Alfred??? ale czemu Alfredem ? :-))))) ..nieznośna "krótkość" bycia w szkole :-).. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Kto Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?? 07.01.06, 00:15 ..chciałem zapytać.. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:Kto Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?? 07.01.06, 06:45 Wielki Łowczy Techniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Kto Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?? 07.01.06, 09:04 malaszaramysz napisała: > Wielki Łowczy Techniczny? Nieeee..:-) To znowu "przechera" co to Mu .. "piekła nie ma" ! :-) Droga Pani Dyrektor Szkoły dla .. "nieścisłych"! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Kto Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?? 07.01.06, 10:00 I dobrze, bo ci "ściśli" są czasem "ściśnięci" (to nie o Panu...);))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Kto Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?? 07.01.06, 12:33 hulaj_dusza napisał: >(to nie o Panu...);))) :-)..ależ się P. "krygujesz", P. H. D. ..hehe.. .... , gdybyś P. wiedział jak nie wiesz, ile ze mnie Pewna Pani którą, czort sam znajet pa-cziemu" lubię, wyciska.. to Byś P. ..??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:Kto Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?? 07.01.06, 12:47 Panie Henryku.log: czyżby Pan miał na myśli Pania Dyrektorkę?!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Kto Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?? 08.01.06, 00:07 bac1 napisała: > Panie Henryku.log: > > czyżby Pan miał na myśli Pania Dyrektorkę?!;-))) O..oczywiście Koleżanko ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Kto Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?? 08.01.06, 21:00 Rany boskie! Tuataj się coś szykuje...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Kto Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?? 08.01.06, 23:43 hulaj_dusza napisał: > Rany boskie! Tuataj się coś szykuje...:))) ?? Kto to wie..:-) Szanowne: Koleżanko i Pani Dyrektor.. ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:Kto Szkole przetrwania "@!@!" uczynił ?? 10.01.06, 05:45 bac1 napisała: > Panie Henryku.log: > > czyżby Pan miał na myśli Pania Dyrektorkę?!;-))) > Pan Łowczy Wielki Techniczny ZAWSZE ma na myśli Panię Dyrektorkę, czyż nie?!;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przysłów: malajskie!!! 07.01.06, 22:25 Tyle rozumie, co kaczka słuchająca grzmotu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przysłów: malajskie!!! 08.01.06, 19:28 Wykorzystane zostanie w medii, Pani Dyrektorko!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przysłów: malajskie!!! 10.01.06, 05:46 Świetnie pasuje, "popożyczam" sobie, ok?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 08.01.06, 06:43 Teraz popitka po kaczkach: "@$%)" - ufff;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 08.01.06, 11:47 cheetah51 napisał: > Teraz popitka po kaczkach: "@$%)" - ufff;-))) "@!%)" - powinno być!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 08.01.06, 15:56 bac1 napisała: > cheetah51 napisał: > > > Teraz popitka po kaczkach: "@$%)" - ufff;-))) > > "@!%)" - powinno być!;-))) Fakt :-)) ..hehe..zwierzak usiłował technicznemu coś wykazać :-) Jego też proszę ode mnie pozdrowić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 10.01.06, 05:48 bac1 napisała: > cheetah51 napisał: > > > Teraz popitka po kaczkach: "@$%)" - ufff;-))) > > "@!%)" - powinno być!;-))) > Dzięki za korektę, zaspany bywam często, gęsto...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak zeżreć "@@))" 10.01.06, 05:50 kaczek i się nie rozchorować!!! Pozdrawiam, kłaniam się i w ogóle!!! Dzisiaj zobaczę, czy w Ermitażu są jakieś kaczki jako martwe natury!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! 08.01.06, 19:29 ;))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk!! 08.01.06, 19:57 Dalej nikogo? Może jest studniówka jakaś albo inny mali_bal, a ja o tym nic nie wiem?!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 08.01.06, 22:21 Jestem od dawna... Tylko cicho siedzę, żeby mnie Pani Dyrektorka nie dopadła;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 08.01.06, 23:10 Ha, nabroiło się cosik?!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 08.01.06, 23:49 hulaj_dusza napisał: > Ha, nabroiło się cosik?!;))) !! aby to raz ?? !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 09.01.06, 00:00 henryk.log napisał: > hulaj_dusza napisał: > > > Ha, nabroiło się cosik?!;))) > !! > aby to raz ?? !! :-) I za karę w tej pracowni tylko Pani Dyrektorka siedzieć kazali?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 09.01.06, 00:06 hulaj_dusza napisał: > henryk.log napisał: > > > hulaj_dusza napisał: > > > > > Ha, nabroiło się cosik?!;))) > > !! > > aby to raz ?? !! :-) > > I za karę w tej pracowni tylko Pani Dyrektorka siedzieć kazali?;))) > Z tej pracowni to Pan H. ma tylko jedno wyjście...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 09.01.06, 21:10 bac1 napisała: > Z tej pracowni to ..ma tylko jedno wyjście...;-))) ?? ..tak?..tak?.. słucham Koleżanko! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 08.01.06, 23:48 hulaj_dusza napisał: > Dalej nikogo? Może jest studniówka jakaś albo inny mali_bal, a ja o tym nic nie wiem?!;))) Jestem od dawna..Tylko cicho siedzę, żeby mnie.. Te z Ulubionych od lizusów nie napowyzywały ! :-) P. H. D. ! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 08.01.06, 23:51 Panie Henryku.log: witam na "forumie" szkolnym! Pustawo dzisiaj, no, ale to przecież niedziela, a DZIEŃ ŚWIĘTY należy święcić, choć do Wielkiejnocy jeszcze daleko;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 09.01.06, 07:10 Po kątach się Pan chowa,Panie Heniu?? ( w pracowni?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 09.01.06, 20:49 Pan Henryk.log pewnie sie przed Pania Dyrektorką chowa, bo narozrabiał wczoraj... w pracowni;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania Dobry wieczór!!! Puk, puk! 09.01.06, 21:28 malaszaramysz napisała: > Po kątach się Pan chowa,Panie Heniu?? ( w pracowni?? ) No nie, Pani Dyrektor..nie po kątach tylko w "róbta co chceta" i nie w, ino obok pracowni se robie co chcę , a co ! :) w DZIEŃ ŚWIĘTY należy "święcić" co poniektóre po 33kroć niesforne! :) i po drugie: No nie, Pani Dyrektor..a Jedna Uczennica to Ona się mnie skarży, że prymus "pewnie sie przed Pania Dyrektorką chowa, bo narozrabiał wczoraj... w pracowni.." i takie jeszcze inne nieprawdy! :-) Pod Twą Obronę..Pani Dyrektor.. ..!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Panie Henryku.log!!! 08.01.06, 23:56 Czy Pan naprawdę uważa, że ja się nadaję tylko do kacznika lub do naszej Szkoły??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34618544&a=34640085 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Henryku.log!!! 09.01.06, 03:19 bac1 napisała: > Czy Pan naprawdę uważa, że ja się nadaję > tylko do kacznika lub do naszej Szkoły??? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34618544&a=34640085 O jeju!, Kochana, Droga i Wogóle Najmilsza Koleżanko, ja widocznie(zdarza się tech.)w niezręczności swej okazałem prawdziwie najszczerszą radość z ujrzenia..Jej wśród "róbta co chceta" na niezrozumiały Humanistom sposób.. ... Wy'Bac'z mi..o Koleżanko!! :-)) ..daj Mohair'e po raz ostani.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Panie Henryku.log!!! 09.01.06, 11:21 henryk.log napisał: > > O jeju!, Kochana, Droga i Wogóle Najmilsza Koleżanko, > ja widocznie(zdarza się tech.)w niezręczności swej okazałem prawdziwie > najszczerszą radość z ujrzenia..Jej wśród "róbta co chceta" na niezrozumiały > Humanistom sposób.. > ... > Wy'Bac'z mi..o Koleżanko!! :-)) > ..daj Mohair'e po raz ostani.. Daję ten z kaczuszką! Zadowolony Pan???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Panie Henryku.log!!! Na dywanik???;))) b/t 09.01.06, 14:51 Dywany to tylko w gabinecie Pani Dyrektor! Ja muszę przetrwać kaczolandzką zimę bez... Chyba, że jakiś dywanik wleci niespodziewanie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Henryku.log!!! Na dywanik???;))) b/t 09.01.06, 21:50 bac1 napisała: > Dywany to tylko w gabinecie Pani Dyrektor! > Ja muszę przetrwać kaczolandzką zimę bez... > Chyba, że jakiś dywanik wleci niespodziewanie;-))) ! ..hehe.. Ten HulajDusza to tak jaby mnie każe być Twoim, Koleżanko dywanikiem ??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Henryku.log!!! 09.01.06, 21:45 henryk.log napisał: > > O jeju!, Kochana, Droga i Wogóle Najmilsza Koleżanko, > > ..daj Mohair'e po raz ostani.. w zamian Koleżanka napisała: > Daję ten z kaczuszką! Zadowolonyś ???!!! ..hehehehehe..i jeszcze jaktak :D ..heyah!..odpuszczono mi.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania, czyli DOBRANOC!!! 09.01.06, 00:07 Kaczki na noc, kaczuchy pod poduchy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania, czyli DOBRANOC!!! 09.01.06, 03:38 bac1 napisała: > Kaczki na noc, kaczuchy pod poduchy!;-))) Aa..a ja chciałem Droga Koleżanko z innych, co ich nie pamiętam, grzechów się..ale jak Dobranoc, już dziś to się mówi trudno ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania, czyli DOBRANOC!!! 09.01.06, 09:15 Ho, ho! Ale się dzieje...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania, czyli DOBRANOC!!! 09.01.06, 18:18 henryk.log napisał: > bac1 napisała: > > > Kaczki na noc, kaczuchy pod poduchy!;-))) > > Aa..a ja chciałem Droga Koleżanko z innych, co ich nie pamiętam, > grzechów się..ale jak > Dobranoc, już dziś > to się mówi trudno ! :-)) Panie Henryku.log: czekam na Pana (wyjaśnienia...)!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania, czyli DOBRANOC!!! 09.01.06, 21:59 bac1 napisała: > > Dobranoc, już dziś ??? > czekam na .. (wyjaśnienia...)!!!:))) ........ iijee..e..e, kiedy się wstydzę trochę.. eee..znaczy się wczorajszych pono występków ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania, czyli CZEKAM!!! 15.01.06, 23:11 !!!..zabrzmiało groźnie..nie powiem ! ;P ..już dziś więcej..nie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś