syla113 29.12.05, 08:44 mam zamikar kupic fotelik ale calkowicie nie wiem ktory i jakiej firmy powiedzmy do 500 zl, moze ktos ma i jest zadowolony to prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_misi Mam taki sam dylemat ale 29.12.05, 09:21 marzy mi sie jeszcze, aby ten foteli był super wygodny. Często jeździmy z małą 260km do lekarza i mała sobie drzemie. Czy są foteliki w tym przedziale, które mozna odchylać choć troszkę do pozycji leżącej? A jak nie to jaki fotelik dobrze trzyma główkę, aby nie dyndała podczas drzemki? No i oczywiście wazna jest tez cena, wspomniana cena 500 zł to juz dla mnie naprawdę górny pułap. POMÓŻ MISI -PODARUJ JEJ 1% PODATKU Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: Mam taki sam dylemat ale 29.12.05, 17:18 Ja mam PRIORI XP, ale ten jest powyżej tej kwoty.Polecam go jednynie osobom, którym fotelik ma ładnie wygladać w samochodzie Ja innego bym nie kupiła choćby ze względu na to, że ciągle go przekładam i zapinanie pasów jest dla mnie wygodne i szybkie w przeciwienstwie do innych fotelików. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: Mam taki sam dylemat ale 29.12.05, 17:34 Nie ma w tym przedziale odchylanych do tyłu fotelików, nawet jak producent to sugeruje, to kłamie, bo ten odchył jest niezauważalny. Podobno można dostać foteliki produkowne specjalnie do chryslera voyagera i innych vanów, które mają z tyłu kapitańskie fotele, i wtedy ten fotelik odchyla się razem z całym siedzeniem. Ja ostatecznie, niedawno zdecydowałam sie na chiccco max3s i mimo nieciekawych opini tu na forum stwierdzam, że jest fantastyczny, łatwy w obsłudze, w żaden sposób się nie pochyla(mam R.megane , może to kwestia siedzeń w samochodzie), dziecku jest wygodnie nawet w bardzo długiej podróży, ma dobre wyniki w teście adac (4*) kupiłam nowy na allegro za 349 zł z transportem, w firmówce chicco kosztuje 100zł więcej, ale np. w Sosnowcu-Zagórzu w sklepie dziecięcym Kaja kosztuje ok.360zł. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 29.12.05, 20:28 Renolux- dalismy chyba 219 zł w salonie dzieciecym Odpowiedz Link Zgłoś
euzebia500 Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 04.01.06, 00:33 Ja polecam KIDDY LIFE PLUS. calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=2874 Cena wprawdzie 699 ale fotelik jest super a ze sprzedawcą można ponegocjować no nie? Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 04.01.06, 13:30 > Cena wprawdzie 699 ale fotelik jest super a ze sprzedawcą można ponegocjować no > nie? dodam tylko, ze cena 699 dotyczy tylko jednego koloru i jest to cena sugerowana przez importera i widzial ją juz w kilku sklepikach netowych. Jest to kolor produkowany tylko na nasz kraj - takie info dostalam bezposrednio od importera. Wg mnie kolor jest bardzo ladny, jeden z ladniejszych z oferty (od importera dostalam wielkie zdjecie tego fotelika na maila wiec dosc dokladnie moglam go sobie zobaczyc). Odpowiedz Link Zgłoś
euzebia500 Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 05.01.06, 01:34 Mi się ten kolor też podoba, mam trochę bardziej zielony: calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=2881 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 04.01.06, 10:20 Concord Lift Evo X-line sprawdzil sie w podrozy trwajacej 6 godzin przy dziecku niespelna 2 latka. Synek spal i glowka mu nie dyndala. Cena - 550 zł calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=36_41&products_id=2736&osCsid=f63e4c7b6faff663a87cd5e01a08fbc0 Odpowiedz Link Zgłoś
euzebia500 Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 04.01.06, 12:56 greenland napisała: > Concord Lift Evo X-line sprawdzil sie w podrozy trwajacej 6 godzin przy dziecku > > niespelna 2 latka. Synek spal i glowka mu nie dyndala. Cena - 550 zł Ale Life Evo jest od 15 kg a nie od 9 !!! A temat wątku jest o foteliku 9-36 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 04.01.06, 13:24 o przepraszam ... moj bład chyba za duzo dzis wątkow o fotelikach. p.s. ja tez w sumie szukalam 9-36 ale okazalo sie juz na miejscu w sklepie, ze synek pasuje idealnie do fotelika 15-36 kg to tak na marginesie bo nie sądzilam, ze 21,5 miesieczne dziecko moze do takiego pasowac Widocznie mam duuuuze dziecko ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
biodek Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 05.01.06, 15:39 fotelik który moge polecić to indy plus firmy jane,ma system isofix i wygodny system regulacji pochylenia oparcia poza tym można regulować szerokość oparcia jak i szerokość zagłówka takiego fotelika używa od niedawna moja bratowa a kupiła go chyba w www.tanimarket.pl pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś