Dodaj do ulubionych

polesccie fotelik 9-36 kg?

29.12.05, 08:44
mam zamikar kupic fotelik ale calkowicie nie wiem ktory i jakiej firmy
powiedzmy do 500 zl, moze ktos ma i jest zadowolony to prosze o rade
Obserwuj wątek
    • mama_misi Mam taki sam dylemat ale 29.12.05, 09:21
      marzy mi sie jeszcze, aby ten foteli był super wygodny. Często jeździmy z małą
      260km do lekarza i mała sobie drzemie. Czy są foteliki w tym przedziale, które
      mozna odchylać choć troszkę do pozycji leżącej? A jak nie to jaki fotelik
      dobrze trzyma główkę, aby nie dyndała podczas drzemki? No i oczywiście wazna
      jest tez cena, wspomniana cena 500 zł to juz dla mnie naprawdę górny pułap.

POMÓŻ MISI -PODARUJ JEJ 1% PODATKU
      • anuska25 Re: Mam taki sam dylemat ale 29.12.05, 17:18

Ja mam PRIORI XP, ale ten jest powyżej tej kwoty.Polecam go jednynie osobom,
        którym fotelik ma ładnie wygladać w samochodziesmile Ja innego bym nie kupiła
        choćby ze względu na to, że ciągle go przekładam i zapinanie pasów jest dla
        mnie wygodne i szybkie w przeciwienstwie do innych fotelików.
      • joisana Re: Mam taki sam dylemat ale 29.12.05, 17:34
        Nie ma w tym przedziale odchylanych do tyłu fotelików, nawet jak producent to
        sugeruje, to kłamie, bo ten odchył jest niezauważalny. Podobno można dostać
        foteliki produkowne specjalnie do chryslera voyagera i innych vanów, które mają
        z tyłu kapitańskie fotele, i wtedy ten fotelik odchyla się razem z całym
        siedzeniem.
        Ja ostatecznie, niedawno zdecydowałam sie na chiccco max3s i mimo nieciekawych
        opini tu na forum stwierdzam, że jest fantastyczny, łatwy w obsłudze, w żaden
        sposób się nie pochyla(mam R.megane , może to kwestia siedzeń w samochodzie),
        dziecku jest wygodnie nawet w bardzo długiej podróży, ma dobre wyniki w teście
        adac (4*) kupiłam nowy na allegro za 349 zł z transportem, w firmówce chicco
        kosztuje 100zł więcej, ale np. w Sosnowcu-Zagórzu w sklepie dziecięcym Kaja
        kosztuje ok.360zł.
    • przeciwcialo Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 29.12.05, 20:28
      Renolux- dalismy chyba 219 zł w salonie dzieciecym
    • euzebia500 Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 04.01.06, 00:33
      Ja polecam KIDDY LIFE PLUS.
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=2874
      Cena wprawdzie 699 ale fotelik jest super a ze sprzedawcą można ponegocjować no nie?

Pozdrówka
      • greenland Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 04.01.06, 13:30
        > Cena wprawdzie 699 ale fotelik jest super a ze sprzedawcą można ponegocjować
        no
        > nie?

dodam tylko, ze cena 699 dotyczy tylko jednego koloru i jest to cena sugerowana
        przez importera i widzial ją juz w kilku sklepikach netowych. Jest to kolor
        produkowany tylko na nasz kraj - takie info dostalam bezposrednio od importera.
        Wg mnie kolor jest bardzo ladny, jeden z ladniejszych z oferty (od importera
        dostalam wielkie zdjecie tego fotelika na maila wiec dosc dokladnie moglam go
        sobie zobaczyc).
        • euzebia500 Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 05.01.06, 01:34
          Mi się ten kolor też podoba, mam trochę bardziej zielony:
          calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=2881
          Pozdrawiam.
    • greenland Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 04.01.06, 10:20
      Concord Lift Evo X-line sprawdzil sie w podrozy trwajacej 6 godzin przy dziecku
      niespelna 2 latka. Synek spal i glowka mu nie dyndala. Cena - 550 zł

calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=36_41&products_id=2736&osCsid=f63e4c7b6faff663a87cd5e01a08fbc0

• euzebia500 Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 04.01.06, 12:56
        greenland napisała:

> Concord Lift Evo X-line sprawdzil sie w podrozy trwajacej 6 godzin przy dziecku
        >
        > niespelna 2 latka. Synek spal i glowka mu nie dyndala. Cena - 550 zł

Ale Life Evo jest od 15 kg a nie od 9 !!! A temat wątku jest o foteliku 9-36 kg.
        • greenland Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 04.01.06, 13:24
          o przepraszam ... moj bład wink chyba za duzo dzis wątkow o fotelikach.

p.s. ja tez w sumie szukalam 9-36 ale okazalo sie juz na miejscu w sklepie, ze
          synek pasuje idealnie do fotelika 15-36 kg wink to tak na marginesie bo nie
          sądzilam, ze 21,5 miesieczne dziecko moze do takiego pasowac wink Widocznie mam
          duuuuze dziecko ot co.
    • biodek Re: polesccie fotelik 9-36 kg? 05.01.06, 15:39
      fotelik który moge polecić to indy plus firmy jane,ma system isofix i wygodny
      system regulacji pochylenia oparcia poza tym można regulować szerokość oparcia
      jak i szerokość zagłówka
      takiego fotelika używa od niedawna moja bratowa a kupiła go chyba w
      www.tanimarket.pl

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka