hymen 12.01.06, 11:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=34834153 Prawdziwe kobiety dyskutują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Maas, szpilkę wbij w ten wątek ;))) 12.01.06, 11:59 i najlepiej na główną stronę z jakimś tytułem: secesja na FK cycuś... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Maas, szpilkę wbij w ten wątek ;))) 12.01.06, 12:03 alpepe napisał: > i najlepiej na główną stronę z jakimś tytułem: secesja na FK cycuś... a kto sie brzydził maglem , a sam magiel założyl:))) pozazdroscil dobrze krecącego sie biznesu:)) ale nie wroze temu watkowi dlugiego zywota, tym bardziej, jesli znajdzie sie na samej gorze, oznaczony szpilka:) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Maas, szpilkę wbij w ten wątek ;))) 12.01.06, 12:07 roman_tyczka napisał: > alpepe napisał: > > > i najlepiej na główną stronę z jakimś tytułem: secesja na FK cycuś... > > a kto sie brzydził maglem > , a sam magiel założyl:))) pozazdroscil dobrze krecącego sie biznesu:)) > ale nie wroze temu watkowi dlugiego zywota, tym bardziej, jesli znajdzie sie na > > samej gorze, oznaczony szpilka:) No, Romantyczko!! Przyszłaś do mnie po tych paru zdaniach pożegnania w progu pralni ;)))))). Nie może być. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Maas, szpilkę wbij w ten wątek ;))) 12.01.06, 12:16 hymen napisał: > No, Romantyczko!! Przyszłaś do mnie po tych paru zdaniach pożegnania w progu > pralni ;)))))). Nie może być. a ty ciagle nie wiesz, czym sie rozni pralnia i magiel... Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Maas, szpilkę wbij w ten wątek ;))) 12.01.06, 12:18 roman_tyczka napisał: > hymen napisał: > > > No, Romantyczko!! Przyszłaś do mnie po tych paru zdaniach pożegnania w pr > ogu > > pralni ;)))))). Nie może być. > > a ty ciagle nie wiesz, czym sie rozni pralnia i magiel... Przyjmuję waszą definicję ;)))) Z magla wyprostowałyście mnie na pralnię. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Maas, szpilkę wbij w ten wątek ;))) 12.01.06, 12:30 hymen napisał: >> Przyjmuję waszą definicję ;)))) Z magla wyprostowałyście mnie na pralnię. no i wedle tego schematu z pralni(watek Sagis) w nastepnej kolejnosci niesie sie pranie do magla , czyli tu:). jak sie czujesz jako wlasciciel magla? Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Maas, szpilkę wbij w ten wątek ;))) 12.01.06, 12:34 roman_tyczka napisał: > hymen napisał: > > >> Przyjmuję waszą definicję ;)))) Z magla wyprostowałyście mnie na pra > lnię. > > > no i wedle tego schematu z pralni(watek Sagis) w nastepnej kolejnosci niesie > sie pranie do magla , czyli tu:). jak sie czujesz jako wlasciciel magla? Zupełnie dobrze. Lubię tworzyć miejsca pracy dla kobiet. Wątek padnie (ten tu oczywiście), gdy maglarki przestaną w nim maglować ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: o, przepraszam, clint nie jest kobietą 12.01.06, 12:01 to wredna szowinistyczna świnia i detektyw od siemiu boleści w jednym. dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: o, przepraszam, clint nie jest kobietą 12.01.06, 12:04 six_a napisała: > to wredna szowinistyczna świnia i detektyw od siemiu boleści w jednym. > dziękuję za uwagę. "a jak ktos z kim dlugo przestaje to mu juz nie staje". a clint jest z nami juz dłłłłłługo! Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: o, przepraszam, clint nie jest kobietą 12.01.06, 12:04 Jeśli już to zjawił się tam przypadkowo. Pewnie był pod dobrą datą ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: o, przepraszam, clint nie jest kobietą 12.01.06, 12:05 teraz to dopiero watek przyszpilony, te forumowe kobiety to prawdziwe "damy" Odpowiedz Link Zgłoś
agick aż taka bitwa? 12.01.06, 12:03 bo przestałam czytać przy 40 tym wpisie. no to ide popatrzeć jak damy dyskutują:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis I jak wątek szybko rozwinął się:-)))) 12.01.06, 12:12 Wystarczy tylko włożyć kij w mrowisko:-))) Gdyby nie było w tym nawet ziarnka prawdy, to zginąłby on na dnie forum. Prawda zawsze budzi emocje:-)))) Szczególnie u głupich osób. A, ktoś mi kiedyś tutaj to zarzucał:-))))) Miłego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: I jak wątek szybko rozwinął się:-)))) 12.01.06, 12:16 On się tam tak szybko rozwinął, bo tam Roman_tyczka pierze mi skarpety. Wszyscy chcą to zobaczyć ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: I jak wątek szybko rozwinął się:-)))) 12.01.06, 12:21 Wszędzie powstają takie grupy wzajemnej adoracji, które wspólnie próbują wyeliminować w ich pojęciu zagrażające im osoby. Np. już w szkole dzieci gorzej uczące się bojkotują te mądrzejsze i pilniejsze. Niektórzy nigdy nie dorastają i tymi sami sposobami próbują utrzymać się na powierzchni. Ja bronię się w ostateczności, kiedy już muszę, a potem słyszę tylko płacz, że to znowu wina tej osoby, która próbowała mnie zrobić na szaro:-)))))) A, wiele osób tutaj zarzucało mi kiedyś, że jestem dla wszystkich taka słodka. Myśleli, że wszystko można mi zrobić:-)))))) Najdziwniejsze jest, albo nie, że to kobiety tworzą takie kółka wzajemnej adoracji i prowadzą takie ciche wojny przeciw innym. Zawsze trzymam się od takich z daleka. Nie lubię ich złości i nienawiści do siebie i innych ludzi. Takie i tak zawsze topią się we własnym sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: I jak wątek szybko rozwinął się:-)))) 12.01.06, 12:32 sagis napisała: > Wszędzie powstają takie grupy wzajemnej adoracji, które wspólnie próbują > wyeliminować w ich pojęciu zagrażające im osoby. to prawda. ja, jesli poczuje ,ze zrobil sie grajdoł, uciekam. najgorsze jest to,ze potem tam zagladasz i sie okazuje,ze cie obgaduja:) > > Odpowiedz Link Zgłoś