karatekaa 06.02.06, 14:08 dlaczego wycinasz moje teksty przecież nie mówię tam ani nazwiskami ani nic co nie jest nieprawdą . Jesteś niesprawiedliwy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Administrator Cenzura jak za PZPR 06.02.06, 14:09 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Administrator Cenzura jak za PZPR 06.02.06, 14:14 To była oficjalna odpowiedź a prywatnie kostuszko poradzę Ci .... wypisuj swoje ploty tutaj : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29876 tu też jest forum Jasło i góral zapewne bardzo się ucieszy, że mu forum rozkręcasz. Tutaj póki jeszcze jestem plotek i pomowień nie będzie. nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa kłamca 06.02.06, 14:19 Tutaj póki jeszcze jestem plotek i pomówień nie będzie. Przecież to prawda a nie plotki co ? Fundacja jest informacja jawna i prokuratura to ujawnia oficjalnie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa kłamczuszek 06.02.06, 14:16 ty chyba czytać nie umiesz co ? gdzie naruszyłem regulamin kłamco podaj mi w którym miejscu co a cuskiego całkiem wyciąłeś draniu L Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa Czemu nie odpisujesz 06.02.06, 14:26 Czemu nie odpisujesz powiedziałem podaj przykład milczysz i nie jestem żadna kostuchom mam na tyle odwagi ze mogę się przedstawić Paweł .B. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Czemu nie odpisujesz 06.02.06, 14:35 Nie odpisuję bo nie mam obowiazku odpowiadania na kazdy post. to nie jest moje prywatne forum. nie muszę tu nawet wszystkiego czytać a coż dopiero odpowiadać Prywatne forum jest górala. Tam pisz i domagaj się odpowiedzi Pa, pa panie Cz... Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa okowitka klamczuszka fujj 06.02.06, 14:39 Myśl co chce miej odwagę pisać prawdę tak jak ja a nie jakieś interpretacje po swojemu i zresztą miej odwagę się przedstawić tak jak ja a nie kłam Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: okowitka klamczuszka fujj 06.02.06, 14:55 karatekaa napisał. No,niezle.Ostro idzie facio.A jego tesknota za cuskim - powalila mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa ouimet-tak nie można 06.02.06, 14:57 Nie znam osobiście tego cuskiego tylko moje i jego posty wywalił ten okowita tak nie można Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ouimet-tak nie można 06.02.06, 14:59 karatekaa napisał: > Nie znam osobiście tego cuskiego tylko moje i jego posty wywalił ten okowita > tak nie można Ciekawe........ a na forum Chicago Cuski opowiada, że Ty i on to najlepsi kumple. Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa Chyba twój kolega 06.02.06, 15:04 hehe Chyba twój kolega to jest tak jak ja znam ciebie hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
cuski 0kowita napisała: 06.02.06, 15:45 0kowita napisała: - Ciekawe........ a na forum Chicago Cuski opowiada, że Ty i on to najlepsi kumple. Nie oklamuj ludzi z tego forum... nigdy nie pisalem, ze Karateka to moj kumpel... to, ze zgadzam sie z nim w pewnych sprawa, to tylko i wylacznie moj biznes - nikog wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 0kowita napisała: 06.02.06, 16:31 PS. 2 Tak naprawde wojna jej forum zaczela sie poniewaz wzialem strone mojego przyjaciela, ktory za swoje poglady nie byl lubiany jej forum... co mialem robic ??? mialem sie przygladac, jak oni sie smieja z niego, jak mu ublizaja ??? zrozum, ta osoba jest moim najlepszym nie kumplem lecz przyjacielem... co TY bys zrobil na moim miejscu ??? mialem sie go wyprzec ??? bronilem go jak moglem i powiem Ci jedno, nie zaluje tego !!! no co ..pogadamu cuski w berecie kto to ten kumpel. Co Twój kumpel tu wypisuje ? Jak Ty bluźniśz na tym forum. Jakie oszczerstwa padają z klawiatury twojwgo kumpla i Twojej ? Czhcesz walczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Do Okowity !!! 06.02.06, 17:12 Jesli ktokolwiek rzuca oszczerstwa, to robisz to ty !!! PS. 1 Polemika z glupota nie ma sensu !!! PS. 2 Achaaa... i nie podpinaj mojego nicka, do kazdej osoby, ktora sprzeciwia sie twojej cenzurze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita [...] 06.02.06, 17:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Do Okowity !!! 06.02.06, 17:26 Gratuluje !!! Panu moderatorowi puscily nerwy :) PS. Ciekawe co na to administracja ? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Do Okowity !!! 06.02.06, 17:30 cuski napisał: > Gratuluje !!! > Panu moderatorowi puscily nerwy :) > > PS. Ciekawe co na to administracja ? Jak zwykle zwracsz sie do mnie w formie meskiej ale to nie istotne. Gdzie mi puściły nerwy ?? toż ja ciebie podziwiam i uwielbiam, Cuski ty mój geniuszu netu... CMOK !! Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa Re: 0kowita -bredzi 06.02.06, 19:44 to napewno nie o mnie bo ja gościa o nic nie prosze sam sie bronie łamago :P Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi okowitka ty stara su...... 06.02.06, 20:26 odwalcie sie od pana Cz. ok bo ktos wam morde skuje Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa Wybieramy Człowieka Roku 2005 06.02.06, 14:55 Okowita jako supercenzor :P Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa cuski 06.02.06, 19:49 nie wiem kim jesteś ale powiem ci że ten okowita to czub :P i kasuje to co pisze czyli tylko prawde nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi wy jestescie zasrane śierściuchy 06.02.06, 20:29 cuski do wal im plantuniom smierdzą na odległośc sierścią wiec trzeba z nimi skonczyc palantunie Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Harnasi napisał: 06.02.06, 21:09 Harnasi napisał: - Cuski do wal im plantuniom smierdzą na odległośc sierścią wiec trzeba z nimi skonczyc palantunie Nie bede znizal sie do poziomu okowity... po prostu o wszystkim poinformuje administracje. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet ale odwala faciowi.... 06.02.06, 21:30 cuski napisał: > Nie bede znizal sie do poziomu okowity... to zabrzmialo zachecajaco.Szkoda tylko ze "stoisz na glowie" i poziom jest powyzej... >po prostu o wszystkim poinformuje administracje. az na taka dziadowizne zejsc?Kiedys to powiadamiales "centrale",albo "sluzby"...Coz,sprawdza sie:czym skorupka za mlodu...itd Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi ale odwala faciowi....ouimet 07.02.06, 20:32 ale czy ty aby facet ? czy tylko sierściuch coa ? amoze stary ubek Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ale odwala faciowi....ouimet 07.02.06, 20:49 harnasi napisał: > ale czy ty aby facet ? czy tylko sierściuch coa ? amoze stary ubek ...moze... kombinuj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi ouimet tewnie przed laty ubek a teraz sierściuch 09.02.06, 21:54 a tak wogóle to palanciunju :P z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ouimet tewnie przed laty ubek a teraz sierś 09.02.06, 23:12 harnasi napisał: > a tak wogóle to palanciunju :P z ciebie kombinuj dalej... :) a to:palanciunju -to fajnie,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś