Dodaj do ulubionych

Kosmetyki do włosów alterna- gdzie kupię, kto zna?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:06
Gdzie kupię w Wawie te holywoodzkie cuda i proszę o opinie jak to w
rzeczywistości działa. Jaką serię polecacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mysza Re: Kosmetyki do włosów alterna- gdzie kupię, kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:47
      już piszę :-) Mam odżywkę z kawiorem, fioletowa butelka z pompką 350 ml
      bodajże. Jest cudna, przynajmniej dla mnie. kupiłam ją w salonie effect na
      Waliców - studioeffect.pl/studioeffect.php?kosmetyka=alterna na
      stronie głównej znajdziesz tel. do nich. Radzę zadzwonić wcześniej i zapytać,
      czy akurat mają to, czego szukasz. Nie wiem, co jeszcze chcesz wiedzieć - ja
      akurat z tej kawiorowej jestem bardzo bardzo zadowolona i z czystym sumieniem
      poleciłabym ją własnej siostrze. Ale-żeby potem nie było na mnie :-))) -
      wiadomo, że często to, co służy jedym, dla innych może być be. Moje włosy są po
      niej błyszczące, świetnie się rozczesują i układają, mają w sobie jakąś taką
      energię czy jak to nazwać - coś, czego brakowało mi w innych odżywkach. Używam
      jej na zmianę z odżywką do włosów farbowanych paul mitchell. z pm używam
      jeszcze szampon two (tego dnia, gdy kupowałam odżywkę z alterny, akurat nie
      było szamponu) i dla mnie jest świetny, a już na pewno dużo lepszy od
      kerastase. Nie wiem, w czym jeszcze mogę Ci pomóc, w razie pytań - pisz :-)
      pozdrawiam!!!
      • Gość: Maxi Re: Kosmetyki do włosów alterna- gdzie kupię, kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:04
        Dzięki. Napisz jeszcze co jest lepsze Alterna czy Paul. I ile kosztuje alterna.
        Acha do jakich włosów jest ta seria kawiorowa- ja mam długie proste i
        przesuszajace sie końcówki. Szukam kosmetyków, któe nadadzą gładkosć i połysk
        szkła ;))
        • Gość: Mysza Re: Kosmetyki do włosów alterna- gdzie kupię, kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:17
          Witaj!
          Szamponu alterna nie używałam, więc nie wiem jaki jest. Używam Paul Mitchell
          (TWO) i jestem bardzo zadowolona, dobrze myje, włosy są dokładnie oczyszczone.
          Może jak skończę ten szampon, kupię alternę. Odżywki natomiast są obie bardzo
          dobre. Jeśli nie masz włosów farbowanych, to chyba lepsza byłaby jednak alterna
          z kawiorem, która podobno zapobiega starzeniu włosów. Może coś w tym jest, bo
          na mnie działa. Włoski super się rozczesują, są miękkie, ale nie bardzo
          puszyste, gładkie i mają piękny połysk. Ja po umyciu nakładam ją na wilgotne
          włosy i wmasowuję we włosy - również w końcówki, czekam chwilę (jakieś 2-3
          min.) i spłukuję letnią wodą aż będzie "czysta". Za 350 ml zapłaciłam chyba
          około 120-130 zł, dokładnie nie pamiętam. Litrowa butla kosztuje na pewno 190
          zł i jak skończę tę, kupię tę większą, bo to zdecydowanie bardziej ekonomiczne.
        • wyrena Re: Kosmetyki do włosów alterna- gdzie kupię, kto 17.02.06, 12:46
          re

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka