Dodaj do ulubionych

naklejany lakier

10.04.06, 14:26
kiedys ktos pisał , że testuje naklejany lakier ael w koncy nie napisal jak
testowanie wypadlo. czy dlugo sie trzyma i czy ladnie wyglada i czy jest
prosty w aplikacji???? i czy warto wydac na niego te 15 zl?
Obserwuj wątek
    • crazy_woman Re: naklejany lakier 10.04.06, 15:13
      dla mnie w aplikacji prosty, ale nie trzyma sie 14 dni, przereklamowany
      • justa_79 Re: naklejany lakier 10.04.06, 15:31
        a ile dni się trzyma?
        • magdaa70 Re: naklejany lakier 10.04.06, 16:42
          Wcale nie jest przereklamowany!
          Jest świetny i trzyma sie już 11 dni bez najmniejszego uszczerbku. Może źle go
          nałożylaś?
    • kasiaba1 Re: naklejany lakier 10.04.06, 17:10
      To ja mam pytanie z innej beczki- a może to tylko mój problem??
      "Normalny" lakier niszę na paznokciach ok. 4 dni, w tym czasie jest już widoczny
      odrost paznokcia od srony skórki- fakt, paznokcie mi rosną błyskawicznie.
      Wypróbował ten lakier ktoś z tak szybko rosnącymi paznokciami??
      Bo ja sobie jakoś tego nie wyobrażam- po 14 dniach to bym miała długie szpony,
      pomalowane do połowy- chyba.
    • justa_79 jak to nakładać??? 06.07.06, 10:44
      próbowałam wczoraj nałożyć ten lakier, po kilku nieudanych próbach dałam sobie
      spokój. nie jest problemem dopasowanie szerokości naklejki, bo naklejek jest
      sporo, nie jest problemem wygładzenie naklejki na paznokciu, wygląda ona
      naturalnie i ładnie, ale.... nie dało się tego zagiąć na końcu paznokcia tak,
      aby można było urwać naklejkę równo z paznokciem sad może ktoś ma na to jakąś
      metodę, już nie wiem, czy mam te naklejki ucinać nożyczkami czy co z nimi
      robić... bo moje paznokcie nie są tak ostre jak nóż, żeby naklejka się zagięła
      i urwała równo. jest sens próbować dalej? bo nie zużyłam jeszcze 1/3
      opakowania, więc mogę zwrócić wink a może udam się do OKSki, żeby mi nałożyła big_grin
      albo do Pań w COKu. jako osoby kompetentne, powinny znać się na obsłudze tego
      paskudztwa.
      • patyska Re: jak to nakładać??? 06.07.06, 10:53
        Justa, ja mam paznokcie typu kopyta wink i lakier urywam w ten sposob, ze dlugo, cierpliwie i namietnie wink
        jakby "rozsmarowuje ciagnac i scierajac" koncowke wink i udaje sie wszystko jak trzeba, moze sprobuj
        mojego sposobu?
        • agniesia_f1 Re: jak to nakładać??? 06.07.06, 10:59
          super badziewiarski produkt. nie mam aż tyle czasu na nakładanie tych naklejek.
          Szybciej sobie zrobie francuski na wszystkich możliwych paznokciach.I nie
          wierze, że wytrzyma 14 dni no chyba, że będę leżeć i nic nie robić.
          • winry Re: jak to nakładać??? 06.07.06, 13:00
            mi sie ten lakier podoba ^^ zamowilam go w demo. problemu z nakladaniem nie
            mialam bo nalozyl sie dosyc szybko i ladnie smile . sposob ktory pokazuja z tym
            zaginaniem i odrywaniem jest badziewny , lepiej go poprostu przetrzec az zam
            odpadnie . paznokcie rosna mi dosc szybko wiec 4 dni i trzeba bylo go zmywac bo
            u dolu paznokcia juz go nie bylo , u gory troche pozdzierany, a na srodku
            popekany . lakier dobry ale dla tych ktorym wolniej rosna pazury wink chociaz 15zl
            to troche za drogo
      • monikak_26 Re: jak to nakładać??? 06.07.06, 13:22
        musisz jeszcze oderwać górną część naklejki, ale dopiero jak już nalkeisz na
        paznokieći wtedy ta środkowa z kolorem zostaje na paznokciu i wtedy odrywasz
        pozostałą część, która jest za długa
        • justa_79 Re: jak to nakładać??? 06.07.06, 13:49
          tyle to ja wiem, oczywiście zdjęłam folię ochronną big_grin po prostu ten lakier nie
          dał się zbyt łatwo oderwać na końcu, odrywał mi się nierówno i przed końcem
          paznokcia.
          • goscha Re: jak to nakładać??? 06.07.06, 14:21
            U mnie się trzymał 6 dni bez uszczerbku. A nie oszczędzałam go ani trochę:
            przepierki, mycie garów, gotowanie. Jedynie na kciuku mi się otarła końcóweczka
            na tarce do jarzynsmile
            Wg mnie jest super tylko cena 2 razy za wysoka.
            A co do obrywania, to też mam tępe końcówki i po zagęciu powoli rozcierałam je
            opuszkiem i ładnie równo się urywały.
    • katia221 Re: naklejany lakier 07.07.06, 08:27
      Dla mnie cena tego lakieru to jakieś nieporozumienie - jak można wołać ponad
      15zł za coś co trzyma się maksymalnie 14 dni...Wolę kupić trwały lakier np. z
      firmy Maybelline za 20zł, który starczy na dużej niż tylko na jeden raz.
      Ale widać nie sprzedaje się Avonowi ten lakier tak jak chcieli bo dodają nam
      gratis do zamówień wink
      • goscha Re: naklejany lakier 10.07.06, 11:58
        A moja siostra zwróciła mi uwagę, że cena jak dla niej wcale nie jest
        przesadzona. U kosmetyczki musi zapłacić 10 zł za samo nałożenie lakieru, a
        trzyma jej się przez 3 dni maksymalnie. A te naklejki nosi już 7 dni i nie
        odpryskują ani nie są porysowane. Poza tym obie doceniamy ogromną zaletę, jaką
        stanowi to, że lakier nie musi wysychać. Przy malych dzieciach, to nieoceniony
        plus. W każdym momencie można przerwać nakładaniesmile
    • beti1970 Re: naklejany lakier 04.08.06, 00:37
      beznadziejnie się nakłada, mam pożelowane paznokcie i jest nie do naklejenia -
      robią się bąble, a jestem manicurzystką z 4 letnim stażem, porażka. i ta cena ?!
      • monika-ja Re: naklejany lakier 04.08.06, 21:44
        bez opbrazy ale to chyba slaba z ciebie manicurzystka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka