Dodaj do ulubionych

Gdyby tak w polskim Sejmie.............

06.05.06, 09:05
Władze walijskiej wioski Creigiau zakazały kaczkom wstępu do miejscowego
stawu.
Radni uznali, że żarłoczne ptactwo domowe jest odpowiedzialne za niemal
całkowite wyginięcie populacji żab, traszek i cierników w lokalnym stawie i
zarządzili przesiedlenie stada nad inny zbiornik wodny.
Niestety nie udało się ustalić procedury postępowania w wypadku, gdyby uparte
kaczki postanowiły jednak przylecieć z powrotem nad swój stary staw…
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Gdyby tak w polskim Sejmie............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 09:07
      longi, też to czytałam i pojawiła się refleksja, że szoda, iż nie żyjemy w
      Walii. Ominęłoby nas dużo kłopotów.
      • longwehicle Re: Gdyby tak w polskim Sejmie............. 06.05.06, 09:11
        Gładkolufa wiatrówka jest bez zezwolenia!!!;o))Więc........
      • Gość: wer. Re: Gdyby tak w polskim Sejmie............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:14
        więc użyj, bedzie jednego mniej
        czołowego głupka tego forum
        • Gość: xyz Re: Gdyby tak w polskim Sejmie............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:16
          longi, wer. tak ładnie prosi...Stuknij go. Widać sam nie ma odwagi :(
          • longwehicle Re: Gdyby tak w polskim Sejmie............. 06.05.06, 14:07
            Co się Przejmujesz!!To główny Syzyf na FK,potrafi pod różnymi nickami ciągnąć
            wątek pół dnia!!Onanista!!
            • Gość: jazzinator głównego syzyfa już znamy,zatem kto jest głównym IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 06.05.06, 14:27
              syfem? nietrudno się zorientować,po nudnych już wypowiedziach na tematy
              zastępcze jakimi są kaczki,życie składa się także i z takich problemów jak
              stado baranów na hali FK-i.
              • longwehicle Re: głównego syzyfa już znamy,zatem kto jest głów 06.05.06, 14:44

• Gość: jazzinator widać mgr.onko longi dostał od heli słownik z łaci IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 06.05.06, 14:48
                  łaciną,przedtem używał polskiej,robi pos tępy skubany.
                  • longwehicle Re: widać mgr.onko longi dostał od heli słownik z 06.05.06, 14:51
                    Pie..się dilerze!!;o))
                    • Gość: jazzinator oj pierze się pierze frajerze IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 06.05.06, 14:59
                      • longwehicle Re: oj pierze się pierze frajerze 06.05.06, 15:10
                        Frajerze to sobie powiedz do lusterka!!;o)).
                        Narkotyki zabijają wasze dzieci!!;o))Polecamy dilera z Wiślnej!!!
                  • xyz_xyz_xyz Re: widać mgr.onko longi dostał od heli słownik z 06.05.06, 15:17
                    oj, ktoś tu ma jakiś uraz z przeszłości...
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=39894279&a=39935607
                    kompeksy? disce, puer, latine!
                    • Gość: jazzinator owszem mam uraz ,jestem urażony a nawet porażony IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 06.05.06, 15:48
                      lekcje nijakiej h17 wryły mi się tak głęboko,że już tylko lewatywa,literówki to
                      wasza mocna strona oj mocna jak wyborowa gazetka za półtora zetka xyzetka
                      • longwehicle Re: owszem mam uraz ,jestem urażony a nawet poraż 06.05.06, 15:53
                        Dzięki temu ,żeś pisior to jeszcze możesz handlować,ale to do czasu!!
                        • Gość: xyz Re: owszem mam uraz ,jestem urażony a nawet poraż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 16:02
                          do czasu, do czasu, bo jak koledzy po fachu donoszą, szefo nie płaci.....:((((
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38995&w=41286648
    • neverwhere1 Re: Gdyby tak w polskim Sejmie............. 06.05.06, 14:24
      fajnie by było gdyby ktoś jednak coś wymuślił, bo niedługo to my będziamy tymi żabkami, traszkami itp...
      • longwehicle Re: Gdyby tak w polskim Sejmie............. 06.05.06, 14:25
        Chowają nas na "żywiec"!!!;o)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka