yukka 11.03.04, 04:51 www.poema.art.pl/site/sub_3404.html dodałem jeden tekst, tym razem również z rysunkiem (rysunek, oczywiście, ma długi tytuł, ale nie powiem, jaki) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kvinna zagrajmy, włączam zegar (K.S.) 11.03.04, 13:05 To ja spróbuję, dobra? "trochę smutny i chory chłopiec z warkoczykiem, któremu nie chce się wyjść po zakupy i duma długo, bo wie, ze jednak musi"... Pudło? Kocham ten cytat z "300 mil do nieba": - Jedz, bo będziesz głodny. I zrobi Ci się niedobrze. A potem umrzesz. pszepraszam, że nie na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: zapraszam IP: *.ip-pluggen.com 11.03.04, 13:22 A moze bycie weszly na inne forum niz psychologia, bo wasze wypowiedzi nic z tym forum wspolnego nie maja... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna pstryczek 11.03.04, 13:35 W najstarszym swoim znaczeniu psychologia była nauką o duszy. Sajki. Samotność, miłość, rozdrapki egzystencjalne mają miejsce na forum, no właśnie, jakim? Ale, dobra, ugodowo, dziewczynka kvinna spada. Dziewczynka yukka to ja nie wiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Witam nowego policjanta:))) 11.03.04, 14:34 Gość portalu: zofia napisał(a): >wasze wypowiedzi nic z tym forum wspolnego nie maja... Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: zapraszam 11.03.04, 15:25 Ale my mamy :-) Ja siedzę na FP, bo mi tu dobrze. Czasem wezmę udział w jakimś wątku, a czasem zasygnalizuję (nie)znajomym, że coś nowego wrzuciłem na stronę. Od czasu do czasu (ale naprawdę z rzadka) będę zaśmiecał to forum takimi właśnie bezproduktywnymi wpisami, z góry za to przepraszam, Zofio (swoją drogą, piękne greckie imię) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna pozwolę sobie pośmiecić 11.03.04, 15:33 sofia to siem równa to się równa mądrość. chyba. uśmiech na uszach powieszony :) p.s. pożna Cię yukka, podlać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: pozwolę sobie pośmiecić 11.03.04, 15:45 Wy, Kvinna, nie śmiećcie mi tu oczami :-) I, jak rzekł pewien żółw z kreskówki (a może szczur? nie pamiętam), nie zamydlajcie ludziom oczu prawdą :-)) Masz @ od wczoraj, wiesz? A zaraz będziesz miała drugiego :-) ps, YH P.S. Można :-) Ino niezbyt intenywnie, bo się przeziębię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna piszesz śliczne małpki 11.03.04, 15:55 yukka? jak się w Tobie zakocham, to całe FP będzie mnie elczyć, uprzedzam :P p.s. to leję!!!!!!!!!!!!!!!!! piwem Cię podleję, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: piszesz śliczne małpki 11.03.04, 16:02 Będzie miało to ten niezaprzeczalny plus, iż wówczas przestaniemy spamować :-) ps, YH P.S. Dobrze, piwkiem, tak, to ja poproszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna yukka, diable? 11.03.04, 16:05 To co my będziemy wtedy robić? :) Nie, nie mów. Ugotujemy se zupę, na ten przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: yukka, diable? 11.03.04, 16:24 no nie wiem. myślę, ze zupa to dobry pomysł. Przyniosę gwóźdź, z gwoździa jest najlepsza. ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna to ja przyniosę gwóźdź 11.03.04, 19:07 a Ty resztę, dobrze? Tak będzie sprawiedliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: to ja przyniosę gwóźdź 12.03.04, 11:15 Resztę gwoździ? A co my będziemy robić coś z pasją? (terminalny żart...) dobra, przyniosę. Pod warukiem, że nie będziesz mi wrzucać po kryjomu gwoździ do zupy :-)) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna będę.. 12.03.04, 12:57 Podkładanie pinezek to też moja specjalność.. I jedzenie z cudzego talerza :) Żartu chojera nie zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: będę.. 12.03.04, 13:12 Rany, Kvi, to Ty masz same zalety :-) Żart nieważny. Obejrzyj sobie teledysk "Hurt" w wykonanu Johny'ego Casha. ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna tak jest, zero wad 12.03.04, 13:21 Nawet wpuściłam dziś do domku brygadę krasnoludków. Skierowane potem do Ciebie. Są? Najlepiej sprząta ten z brodą :) Hurt to zraniony? Byłaś na Pasji? Jakoś dziwnie mi się dziś kojarzy.. W tym teledysku jest dużo gwoździ, szpilek itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: tak jest, zero wad 12.03.04, 13:37 Ja nie wpuszczam obcych, zwłaszcza podających się za krasnoludków (co prawda dawno nikt się tak nie przedstawiał... Zazwyczaj mówią co inego: komornik, ze spółdzielni, z elektrowni... Dziwni ludzie się kręcą jacyś...) Hurt to zraniony. A piosenka jest coverem zespołu Nine Inch Nails. Ale zrobiona tak, że proszę siadać. Tylko właśnie w wersji teledyskowej warto obejrzeć... W tym teledysku gwoździe występują tylko pod koniec. ps, YH P.S. Na Pasji dopiero będę. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna puk puk 12.03.04, 16:16 To kopie w drzwi krasnoludek z zupą :) A tak w ogóle, zanim tę zupę ze szpilek ugotujemy, to tu masz fajny adresek www.marak.pl. Mało przytulnie, ale ta norweska i pomidorkowa z ziarenkami słonecznika są ok. Czy tu można reklamować zupy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Problemy językowe w zupach 14.03.04, 12:14 Ja takie mam... jakieś zboczenie. Ale patrzcei: jest sobie serwis internetowy firmy X, która chce chyba zachęcić do siebie. Tymczasem piszą byle co i przez byle kogo. Taki wniosek nasuwa się już po jednym z pierwszych zdań: "Wszystkie zupy są przygotowywane codziennie, gdzie bardzo szczegółowo selekcjonujemy wszystkie składniki, które używamy do przygotowania naszych zup." Dwa błędy w jednym zdaniu, to ile niefachowości w zupach? Może chyłkiem hodują karaluchy? Jak im zaufać? ;-) Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Problemy językowe w zupach i nie tylko 14.03.04, 15:06 empeka napisała: > Ja takie mam... jakieś zboczenie. ? nie, chyba nie. > Ale patrzcie: jest sobie serwis internetowy firmy X, która chce chyba zachęcić > do siebie. > Tymczasem piszą byle co i przez byle kogo. Taki wniosek nasuwa się już po jedny > m z > pierwszych zdań: > > "Wszystkie zupy są przygotowywane codziennie, gdzie bardzo szczegółowo selekcjo > nujemy > wszystkie składniki, które używamy do przygotowania naszych zup." > > Dwa błędy w jednym zdaniu, to ile niefachowości w zupach? (...) > Jak im zaufać? Wpadło mi w ręce ostatnio czytadło napisane przez polonistkę (ponoć). Pani Stec na razie popełniła 3 błędy gramatyczne. Książka, kiepska, prze okno. A te zupy są naprawdę o.k. Bronię ich, bo ... nie wymagam od ludzi, aby byli omnibusami, w porządku gotują. Lubię, gdy ktoś jest dobry, ale naprawdę niech już będzie mistrzem przynajmniej w jednej dziedzinie. Czepiam się, pada deszcz, uśmiechy. Odpowiedz Link Zgłoś
groubas no pewnie. 11.03.04, 16:26 ze sobie te zupe ugotujecie. A my kwiatki forumowe Wam podeslemy. A proze/poezje bedziecie tu mogli pisac dalej. tak, czy tak. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx w imieniu forum 12.03.04, 00:41 kvinna napisała: > yukka? > jak się w Tobie zakocham, to całe FP będzie mnie elczyć, uprzedzam :P > > p.s. to leję!!!!!!!!!!!!!!!!! > piwem Cię podleję, chcesz? Nie, na tym forum nie leczy się miłości do małpek ;-). Nawet yukkowych ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: zapraszam 11.03.04, 17:02 doskonale znam to miejsce...... i niech sobie ktos tam pisze co chce, ale wierszydla mi dobrze na samopoczucie emocjonalne dzialaja - wiec psyche cala geba :P Odpowiedz Link Zgłoś