putusicek 03.05.06, 09:44 Witam wszystkich. Zamierzamy wybrać się w czerwcu na pierwszy urlop z dzieckiem. Mieszkamy w Krakowie i interesują nas ciekawe i sprawdzone miejsca w górach. Proszę o podanie namiarów na takowe. Pozdrawiam, Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felek35 Re: Góry z 11 mies. dzieckiem - proszę o namiary 03.05.06, 11:45 Polecam w Karkonoszach "Krainę Czarów" w uroczej wiosce Mysłakowice 5 km od Karpacza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rose61 Re: Góry z 11 mies. dzieckiem - proszę o namiary 03.05.06, 15:41 Gorąco polecam : www.agrowypoczynek.pl/agroturystyka,oferta,306.html Wiesko czarodziejsko, zwierzątka, las, góry. Byliśmy tam w zeszłym roku z naszym 1 rocznym synkiem.Właściciele przemili ludzie, dobre jedzenie. Można robić ciekawe wypady w góry. Polecam. Mimo tego, że nie wygląda najładniej - jest uroczo! Na pewno tam wrócimy! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Góry z 11 mies. dzieckiem - proszę o namiary 03.05.06, 19:20 Ja właśnie wróciłam ze Szczawnicy.Jestem zachwycona Hotelem Batory.Przepięknie położony,komfortowy,smaczne posiłkiByliśmy z 17miesięczną córeczką- łóżeczko,fotelik do karmienia-żaden problem.Polecam pokój 2osobowy lux-mają takie 4.Nasz to 210-piękny balkon na wyłączność,obszerny pokój,łazienka itp.Cena 210 za dwie osoby ze śniadaniem(my w promocji mieliśmy jeszcze obiadokolację).Trzeba wcześniej rezerowować ponieważ hotel cieszy się ogromnym powodzeniem.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Re: Góry z 11 mies. dzieckiem - proszę o namiary 04.05.06, 08:35 witam zapraszam serdecznie do zakopanego szczegóły pod adresem www.cichosza.pl pozdrawiam andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
mysza64 Re: Góry z 11 mies. dzieckiem - proszę o namiary 04.05.06, 19:07 Witam To co mogę polecić blisko Krakowa, to dwa miejsca w Beskidzie Niskim. Przepiękne, niechodzone góry, z rozległymi, przepięknymi dolinami, w sam raz na spacery z dzieckiem. Jedno to Dom na Łąkach, a drugie Swystowy Sad. W obu miejscach byłam i mogę polecić. Obie oferty znajdziesz na www.wakacjezmisiem.pl Jeśli Ci te nie odpowiadają, znajdziesz tam jeszcze kilka miejsc w Sudetach. Pozdrowionka Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
mill Re: Góry z 11 mies. dzieckiem - proszę o namiary 05.05.06, 09:30 Byłam w polecanej, jak się domyslam przez właściciela Cichoszy, i zostały mi jak najlepsze wspomnienia. Dla rodziny z malutkim dzieckiem miejsce idealne... na drugie takie nie trafiłam Odpowiedz Link Zgłoś
agamama77 Re: Góry z 11 mies. dzieckiem - proszę o namiary 08.05.06, 12:57 Witaj! Goraco polecam Szczawnice! wlasnie wrocilismy z 1-tyg pobytu z 15 m-cznym synkiem. Jestem zauroczona tym miejscem. Oboje z mezem lubimy chodzic po gorach - nie wiedzielismy jak bedzie tym razem (pierwsze wakacje z dzieckiem). Udalo sie! Kupilismy nosidlo Deuter (w Decathlonie)i zeszlismy prawie cale Pieniny. Wychodzilismy ok. 10 rano - maly przysypial. Jak sie budzil - zatrzymywalismy sie na 1-2 godz, zeby pobiegal po poloninach. Wracalismy ok. 15-16. W nocy spal jak nigdy w domu. Zatrzymalismy sie w pensjonacie Skalny (www.skalny.pl). Cena 85 zl od osoby (doroslej) z wyzywieniem (sniadania i obiadokolacje). Jedzenie przepyszne i tyle, ze nic juz nie kupowalismy dodatkowo. Warunki bardzo OK - pensjonat jest nowy, ma 3 lata). Na stolowce krzeselko dla dziecka. Mozliwosc wstawienia lozeczka (my nie bralismy - spalismy razem z synkiem). Przed wyjazdem bralam pod uwage hotel Batory - warunki na pewno nie gorsze, ale cena wyzsza... Z tego wzgledu wybralam Skalny i nie zaluje! pzdr Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Góry z 11 mies. dzieckiem - proszę o namiary 08.05.06, 22:04 Też chciałam do Skalnego i Belwederu.Strony internetowe mają piękne.Obejrzałam na miejscu i trochę mnie zasmuciło sąsiedztwo Skalnego-czteropiętrowe bloki;- (((Na podwórku była akurat koparka,no i widok niezbyt chyba ładny..Zresztą w tej części jest wiele pensjonatów-Papiernik,wyżej Belweder,kwatery.Różnica pomiędzy BAtorym nieduza-20zł a widoki,piękne położenie-Park Zdrojowy,drzewa,ptaki i wiwiórki) Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: Góry z 11 mies. dzieckiem - proszę o namiary 08.05.06, 21:55 także polecam szczawnicę my zwykle zatrzymujemy się tu, zdecydowanie taniej niż w pensjonatach, a również b. fajne miejsce www.domkigoralskie.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś