joanna796 25.05.06, 15:23 No to juz jestem zapisana:)Wybrałam tego lekarza.Co możecie mi o nim napisac?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia_771 Re: Dr Włodzimierz Tudaj 25.05.06, 16:12 Hej, Byłam u dr Tudaja w przychodni Medycyny Rodzinej na Odzieżowej, zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Poświęcił mi dużo czasu, odpowiadał na wszystkie moje pytania podczas każdej wizyty robił mi usg. Nie jest moim lekarzem prowadzącym (zdecydowałam się na Pomorzany) ale poleacm. Natomisat od koleżanki, która rodziła w Miejskim słyszałam niezbyt pochlebne opinie na jego temat ( zdarzają mu się chamskie odzywki). Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Dr Włodzimierz Tudaj 26.05.06, 09:35 byłam raz-miły przystojny -ludzki Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia4 Re: Dr Włodzimierz Tudaj 26.05.06, 18:33 Prowadził moją pierwszą ciążę. Bardzo dobry lekarz,poleciłam go siostrze,a ona wszystkim koleżankom:). To lekarz z powołania,ale na prawdę po jakimś czasie może z czymś nie miłym odpalić. Pozdrawiam,Ada Odpowiedz Link Zgłoś
gonzolina Re: Dr Włodzimierz Tudaj 12.06.06, 14:24 CZesc Od niedawna jestem jego pacjetka.narazie jest ok. Ciekawi mnie z czym takim niemiłym moze wyskoczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
beci Re: Dr Włodzimierz Tudaj 27.05.06, 22:04 powiem tak - chodziłam cała ciązę, ale nie polecam znajomym, sama też bym do niego już nie poszła... rodziłam w miejskim i na pataologii spotkałam dwie dziewczyny, które zrezygnowały w trakcie ciąży z jego leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
asikusek Re: Dr Włodzimierz Tudaj 27.05.06, 22:11 Ja z Tudajem miałam do czynienia w tym miesiącu leżąc na patologii w Miejskim. Ogólnie zrobił na mnie średnie wrażenie (niby był miły ale coś mi w nim nie pasowało). Koleżanka, która 3 lata temu urodziła córkę i tydzień temu syna (również w Miejskim), wypowiadała się o nim nieprzychylnie. Że straszny mądrala i ważniak. Ale myślę, że każda z nas może mieć inne doświadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga12211 Re: Dr Włodzimierz Tudaj 28.05.06, 15:36 poszłam do niego zanim zaszłam w ciążę słyszałam wiele dobrych opini i wytrzymałam z nim do 4 miesiąca. podejrzewał u mnie anemie i problemy nneurologiczne, ale skończyło się na oznajmnieniu mi podejrzeń. przez 4 miesiące ciaży miałam raz skierowanie na badania. nie słuchał tentna dziecka nie mierzył sf. badał mnie ginekologicznie mierzył ciśnienie i wagę. wiedziałam jak to powinno wyglądać bo nie była to moja pierwsza ciąża. chodziłam do niego do przecyodni do szpitala czesto trzeba na niego czekać bo nigdy nie był punktualny. kiedy zadawałam mu pytania lub m.ówiłam o moich obawach kończyło się na wyśmianiu mnie. ODRADZAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna796 Re: Dr Włodzimierz Tudaj 28.05.06, 18:04 Hmm....a niby mi go polecono.Jutro ide do niego...już sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: Dr Włodzimierz Tudaj IP: *.146.76.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.19, 00:27 Mnie też wysunął jak zapytałam czy nic nie grozi dziecku gdy robi się cesarke w 8 m-cu.ironiczny uśmiech....i dziecko zmarło.NIGDY NIE POLECE Odpowiedz Link Zgłoś