inga_iga 30.06.06, 14:06 temam wałkowany wielokrotnie, ale wrzucajac w wyszukiwarkę znajduję przede wszystkim propozycje dla chłopców. Nie mam pojecia co kupic mojemu małemu urwisowi. Poradzcie prosze,z czego może by zadowolona taka mała panna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inga_iga Re: co kupic 2-latce na urodziny? 30.06.06, 14:08 przepraszam za dubel i prosze io usunięcie go przez admina. Odpowiedz Link Zgłoś
kajda26 Re: co kupic 2-latce na urodziny? 30.06.06, 21:55 Witaj.Moja mala skończyla w niedziele 2 latka.Niebardzo jej są potrzebne zabawki żeby ją zająć ale jeśli już to bawi się wózkami z lalkami-dostala od babci murzynka-super,klocki Lego-dostala farme,lóżeczko dla lalki a najlepszą zabawę ma przy plycie dvd-MINI MINI PARTY z teledyskami i to byl najlepszy prezent/Tańczy,śpiewa-aż milo patrzeć.Więc jest w czym wybierać.Wszystkiego naj dla córci. p.s. przepraszam za litery i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: co kupic 2-latce na urodziny? 01.07.06, 06:58 Moja corka 2 letnia dostal kilka dni temu w prezencie mebelki ( lozeczka z posciela, szafa z szufladami mini kisazki etc) plus rodzine misiow - figurek bawi sie tym slicznie, uklada miski spac, bawi sie w rodzine, troche za duzo detali dla niej ale pomysl swietny. lubi tez zabawke nawlekanke- elementy drewniane, szurowka, a naj ulubienszy jest wozek i lalki i moja kosmetyczka ( dlugo bawila sie mini torebka ze wszystkim co kobieta nosi w swaojej torebce, dopoki jej nie zgubila Odpowiedz Link Zgłoś