romanpidlaszuk 30.06.06, 07:24 Dzis w piatnyciu 30/6 o 21:00 Ukraina hraje w 1/4 finali Mundialu ! ! ! 30 June 2006 Hamburg ITA:UKR 21:00 fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/bracket.html UDACZY CHLOPCI ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hans_kloss_hans Re: Dzis o 21:00 Ukraina hraje w 1/4 finali Mundi 30.06.06, 10:02 romanpidlaszuk napisał: > Dzis w piatnyciu 30/6 o 21:00 Ukraina hraje w 1/4 finali Mundialu ! ! ! > > > 30 June 2006 Hamburg ITA:UKR 21:00 > fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/bracket.html > > UDACZY CHLOPCI ! ! ! > > i dupę, koniec fuksów..........Włochów przejść się już im nie uda ale, wielki szacunek i uznanie za i tak długą grę w MŚ w przeciwieństwie do kopaczy z naszej reprezentacji tu romanpidlaszuk ma powody do dumy, w rzeczy samej słuszne Odpowiedz Link Zgłoś
romanspidlaszuk Re: Nastupnym razom :) 01.07.06, 10:02 romanpidlaszuk napisał: > Dzis Italijci hraly lipsze. Zakladaj teraz codziennie nowy wątek pt "dzis ukraina ne zajhraje kolejny mecz", forumowy smieciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: Nastupnym razom :) 01.07.06, 10:14 romanspidlaszuk napisał: > romanpidlaszuk napisał: > > Dzis Italijci hraly lipsze. > > Zakladaj teraz codziennie nowy wątek pt "dzis ukraina ne zajhraje kolejny > mecz", forumowy smieciarzu. romanpidlaszuk, jeśli masz czelność nazywać kogoś śmieciarzem to kim ty jesteś? spójrz na swoje wypowiedzi i opinie o tobie wysuwanie przez innych forumowiczów, jeżeli tego nie widzisz, to jesteś albo niedorozwinięty albo nie znasz znaczenia słów w języku polskim proponuję abyś na dobre zajął się pisaniem na forach, gdzie ludzie są tobie przychylni, potrafią odczytać co chcesz im przekazać, a nie tu gdzie ogólnie jesteś NIEAKCEPTOWANY i POTĘPIANY !!! tak będzie lepiej dla wszystkich, sobie i nam oszczędzisz nerwów pa, pa, pa romanpidlaszuk Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Nastupnym razom :) 01.07.06, 11:46 hehe... niesamowite ale ta maskarada z nazwami uzytkownika dziala doskonale :) hans przeczytaj jeszcze raz post na ktory odpowiadasz i zobacz kto go napisal nie jest on napisany do ciebie :-) ciekaw jestem kto sie w to wszystko bawi anonimie zdradzisz sie ? np na mego maila, jesli masz ochote :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans odpowiedź dla stass 01.07.06, 15:00 stasss napisał: > hehe... > niesamowite ale ta maskarada z nazwami uzytkownika dziala doskonale :) > hans > przeczytaj jeszcze raz post na ktory odpowiadasz i zobacz kto go napisal > nie jest on napisany do ciebie :-) > > ciekaw jestem kto sie w to wszystko bawi > anonimie zdradzisz sie ? np na mego maila, jesli masz ochote :-) stass, znasz mnie, jeśli śledziłeś moje posty napisane po powrocie, wiesz kim jestem mnie też bawi bezczelość i głupota granicząca z chorobą psychiczną głównego, rdzennego amerykańskiego Ukraińca romanapidlaszuka, któremu wszyscy plują w twarz a on mówii, że to deszczyk pada, żałosne i jednoszcześnie śmieszne - jednym słowem kalejdoskop zmiennych uczuć pozdrawiam sstas (jesteś jeszcze w Wawie?) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: odpowiedź dla stass 01.07.06, 15:46 hmmm... mowisz ze cie znam ? no to moze posledze to posty zaraz :-) aczkolwiek o anonima chodzilo mi o czlowieka ktory podszywa sie pod romanapidlaszuka robiac jak widac spore zamieszanie :-) ps. tak jestem w wawie jak na razie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: odpowiedź dla stass 01.07.06, 16:38 stasss napisał: > hmmm... mowisz ze cie znam ? no to moze posledze to posty zaraz :-) > aczkolwiek o anonima chodzilo mi o czlowieka ktory podszywa sie pod > romanapidlaszuka robiac jak widac spore zamieszanie :-) > > ps. tak jestem w wawie jak na razie > pzdr sorry, myślałem, że piszesz do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: odpowiedź dla hans 01.07.06, 19:55 nic nie szkodzi :-) miales na mysli ze znam cie w realu czy tylko z forum ? bo zaintrygowalo mnie to :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: odpowiedź dla hans 02.07.06, 02:42 stasss napisał: > nic nie szkodzi :-) > miales na mysli ze znam cie w realu czy tylko z forum ? > bo zaintrygowalo mnie to :) > pzdr z forum oczywiście, bo o ile sobie przypominam jesteś trochę ode mnie młodszy Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: odpowiedź dla hans 02.07.06, 03:14 aaa.. no to luz no to w ten sposob tez cie znam i oczywiscie wiem, ze nowy tu nie jestes :-) Odpowiedz Link Zgłoś