kecawy 18.08.06, 13:19 I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne." Jarosław Kaczyński To ma jednak głęboki sens. Nie ma kwestii tak do końca jednoznacznych. Są przecież różne odcienie bieli i czernii kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peer2 Re: I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, ż 18.08.06, 13:31 Powszechnie bowiem wiadomo, że tak naprawdę białe nie jest białe, a Jarek K. nie jest idiotą. A teraz idę powzdychać do zdjęcia Premiera-Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, ż 18.08.06, 13:32 Cieszę się iż jesteś z NAMI kecaw- ja też mam takie zdjęcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, ż 18.08.06, 13:44 Uważaj jak będziesz kupował następne. Ostatnio jakiś łżehandlarz próbował mi wcisnąć zdjęcie Lecha jako zdjęcie Jarka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Skoro tak rzecze Prezes to musi być prawda 18.08.06, 13:37 Jak Prezes powie: "kupa" to Kecawy rozpłynie się w zachwytach nad mądrością i tej głębokiej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Skoro tak rzecze Prezes to musi być prawda 18.08.06, 13:38 O tak bo zaraz widzę kupę złota!! serdecznie pozdrawiam kecaw jak sam wiesz kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Kecawy, nie musisz dodawać żeś kaczysta 18.08.06, 13:43 Cieszę się iż nie czuć pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Skomplikowane ścieżki myślenia po kaczyńsku 18.08.06, 13:38 Jestem pełen podziwu dla Marotka i Bulgotka za ich całkowite zerwanie z konwencją w myśleniu oraz wypowiedzi. Przy nich nawet Wałęsa ze swymi konstrukcjami logicznymi ("Jestem za a nawet przeciw!") to małe miki. Myślę, że w szkołach należy wprowadzić studiowanie złotych myśli M i B, oraz stale przedstawiać narodowi oficjalną wykładnie co nasze pieszczochy chciały powiedzieć (ale im nie wyszło). Myślę, że mógłbyś sie tym zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Skomplikowane ścieżki myślenia po kaczyńsku 18.08.06, 13:40 Dzieki za ten pochwalny post pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Proszę bardzo! 18.08.06, 13:52 Oczywiście polecam również moje (wysoko platne) usługi w zakresie tłumaczenia z kaczyńskiego na polski. Ja naprawdę wiem co oni usiłują nam powiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Proszę bardzo! 18.08.06, 13:56 Witam w kaczym klubie zadowolony kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Osobiście wolałbym... 18.08.06, 14:04 kecawy napisał: > Witam w kaczym klubie > > zadowolony kecaw kaczysta .... kaczą listę płac. Żeby mnie dopisać, i to na wysokiej pozycji. Może jako "Oficjalny Eksplikator Woli Wielkich Bliźniaków Narodowi Poczciwemu Przedstawianej". Prezydent by tam swoje mamrotał, premier bulgotał, a ja zaraz potem był owe mamroto-bulgoty pełne neologizmów na piękna mowę polską przerabiał. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Osobiście wolałbym... 18.08.06, 14:09 Mimo to witam w fan-clubie najgorzą sprawą jest gdy milczą o tobie pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Ten wątek to kolejny przykład na to, jak bardzo 18.08.06, 14:24 kaczyści podobni są do komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Ten wątek to kolejny przykład na to, jak bard 18.08.06, 16:04 Mylisz się .Kaczyzm to ład i uczciwość. Kaczyzm to wartości tradycyjne. Kaczyzm to wolność wyboru kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Ten wątek to kolejny przykład na to, jak bard 18.08.06, 16:09 kecawy napisał: > Mylisz się .Kaczyzm to ład i uczciwość. Kaczyzm to wartości tradycyjne. Kaczyzm > > to wolność wyboru No tak, to juz wiadomo skąd u władzy z błogosławieństwa kaczego wodza ubectwo i kryminaliści z samoobrony jak również piewcy zalet stanu wojennego z lpru. To z powodu tego ze kaczyzm to ład i uczciwość, jak również wartości tradycyjne. I wolnosc wyboru:) Skora cierpnie jak sie pomysli co bedzie sie dzialo i kto zostanie dopuszczony do wladzy gdyby sie kaczemu kurduplowi zachcialo poglebić jeszcze te wartości :) > > kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Ten wątek to kolejny przykład na to, jak bard 18.08.06, 16:13 Pogłębimy. Naród zadecyduje i to wkrótce bo w listopadzie . suzerenem jest naród on wybiera pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
arubato Re: I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, ż 18.08.06, 15:26 Dlugo sie będziecie jeszcze nabijac z tego lapsusa? Nudne to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A kto tu się nabija????? 18.08.06, 15:29 arubato napisała: > Dlugo sie będziecie jeszcze nabijac z tego lapsusa? Nudne to jest. Toż my przenikliwość Bulgotka podziwiamy na klęczkach! Na calej ziemi Wolskiej pierwszy on statysta i mądrala wielki! To znaczy, pierwszy wraz z Mamrotkiem. Znaczy - półpierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce A kto tu się nabija? dr.krisk !!! Co to ma być ?! 18.08.06, 17:07 dr.krisk napisał: > Toż my przenikliwość Bulgotka podziwiamy na klęczkach! Na calej ziemi Wolskiej > pierwszy on > statysta ???????????????????????????????????????????????????????????????????? i mądrala wielki! To znaczy, pierwszy wraz z Mamrotkiem. > Znaczy - półpierwszy... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arubato Re: A kto tu się nabija????? 18.08.06, 17:10 Dla ciebie to Pan Prezydent Lech Kaczyński i Pan Premier Jarosław Kaczyński. Przyjm to do wiadomości, tłuku! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie da rady! 18.08.06, 17:15 Tytuł nie może być dłuższy od człowieka, którego dotyczy (II Prawo Kriska). A więc niestety: Mamrotek i Bulgotek. Odpowiedz Link Zgłoś
arubato Re: Nie da rady! Sam jesteś mamrotliwy bulgot ! 18.08.06, 17:28 Znajdź sobie inny obiekt do zartów. W lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ale jakie żarty??? 18.08.06, 17:33 Toż ja wielkość twoich pieszczoszków uznaję i wielbię w jej dwoistości przedziwnej!!! Gdzieby mi tam żarty w głowie były!! A jak się zamartwiałem o stan prezydenckich kiszeczek, jak go ten Germanin wstrętny obraził!!!! O żadnych żartach mowy nie ma! Wszak IV RP jest, a tu się nie żartuje! Odpowiedz Link Zgłoś
arubato Re: Ale jakie żarty??? Udajesz, czy jesteś 18.08.06, 17:43 niedoinformowamym tlukiem? Dopiero budujemy IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Ale jakie żarty??? Udajesz, czy jesteś 18.08.06, 17:58 Przy budowie dobrze pamiętać, by materiały budowlane nie były przeterminowane. Coś za bardzo ta IV RP przypomina PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Ale jakie żarty??? Udajesz, czy jesteś 18.08.06, 18:02 etta2 napisała: > Przy budowie dobrze pamiętać, by materiały budowlane nie były przeterminowane. > Coś za bardzo ta IV RP przypomina PRL. Jak sie bierze stare, sprawdzone w bojach o światowy triumf socjalizmu kadry ubeków z samoobrony i lpru to co może wyjść?:) Z dykty i szmat nie zbudujesz Ritza :) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Ale jakie żarty??? Udajesz, czy jesteś 18.08.06, 18:10 D O K Ł A D N I E! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, ż 18.08.06, 18:10 kecaw dyslektyk Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: wątek przeradza się w pyskówkę 18.08.06, 18:15 No widzisz Panie Kecawy, na chwilę tylko na FK mnie nie ma i.. żadnego szacunku dla pań kaczyńskich! Panie Prezesie pozdrawiam henryk zdenerwowan! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: wątek przeradza się w pyskówkę 18.08.06, 18:21 henryk.log napisał: > No widzisz Panie Kecawy, na chwilę tylko na FK mnie nie ma i.. > żadnego szacunku dla pań kaczyńskich! > > Panie Prezesie > > pozdrawiam henryk zdenerwowan! img210.imageshack.us/img210/5788/pingwiny1fl.jpg Ja też wnerwnionam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: wątek przeradza się w pyskówkę 18.08.06, 18:31 ave.duce napisała: > henryk.log napisał: > > > No widzisz Panie Kecawy, na chwilę tylko na FK mnie nie ma i.. > > żadnego szacunku dla pań kaczyńskich! > > > > Panie Prezesie > > > > pozdrawiam henryk zdenerwowan! > > img210.imageshack.us/img210/5788/pingwiny1fl.jpg > Ja też wnerwnionam! > > ;) Jam zaś do cna ubogaconym czujem siem pokonser(wer)sowawszy ze Panem Kecawem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: wątek przeradza się w pyskówkę 18.08.06, 18:37 henryk.log napisał: > ave.duce napisała: > > > henryk.log napisał: > > > > > No widzisz Panie Kecawy, na chwilę tylko na FK mnie nie ma i.. > > > żadnego szacunku dla pań kaczyńskich! > > > > > > Panie Prezesie > > > > > > pozdrawiam henryk zdenerwowan! > > > > img210.imageshack.us/img210/5788/pingwiny1fl.jpg > > Ja też wnerwnionam! > > > > ;) > Jam zaś do cna ubogaconym czujem siem pokonser(wer)sowawszy ze Panem Kecawem! > :) Mnie bardzo ubogacała terenia-nasweter, czy jak jej było! Tęskno mi do niej, buuuuu... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, ż 18.08.06, 18:37 :))) Domyślałem się, że znajdą się w końcu tacy, którzy w przejęzyczeniu Prezessimusa, znajdą jakiś ukryty, głębszy sens. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, ż 18.08.06, 18:37 Widzisz on jest moim idolem i wodzem kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Spróbuję znaleźć ten "ukryty sens". 18.08.06, 18:51 witek.bis napisał: > :))) > Domyślałem się, że znajdą się w końcu tacy, którzy w przejęzyczeniu > Prezessimusa, znajdą jakiś ukryty, głębszy sens. ---> "I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" - z nadania, dziedziczne lub wieczne. Odpowiedz Link Zgłoś