0306a 23.08.06, 16:01 Czy może ktoś orientuje się, w którym szpitalu pracuje dr. Marek Pałdyna- słyszałam, że to dobry lekarz. Dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latora Re: W którym szpitalu dr. Marek Pałdyna? 24.08.06, 13:58 Jeśli chodzi Dr Pałdyne z Warszawy nie pracuje już w szpitalu, jakiś czas temu byłam jego pacjentką i to od niego mam te informacje. Ja bym na Twoim miejscu była ostrożna jeśli chodzi o dr Pałdyne, na mnie nie zrobił dobrego wrażenia. Miałam kłopoty z długością cykli, najpierw pan doktor zdjagnozował zapalenie jajników, natomiast w wyniku przeprowadzonego przez niego USG stwierdził, że mój jajnik najprawdopodobniej nie funkcjonuje wcale i, że wygląda jak jajnik u "starej kobiety" ( dodam że mam 26lat ). Poza tym zawsze na moje pytania udzielał mi bardzo wymijających i niejasnych odpowiedzi. Czasem na to samo zadane pytanie odpowiadał inaczej podczas różnych wizyt. W rezultacie zmieniłam lekarza, który od razu zlecił mi szczegółowe badania hormonalne które wszystko wyjaśniły. Ale to jest tylko moja opinia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
0306a Re: W którym szpitalu dr. Marek Pałdyna? 24.08.06, 14:04 Bardzo Ci dziękuję za informację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś