Dodaj do ulubionych

Czat astrologiczny!

01.10.06, 23:00

www.polchat.pl/chat/?room=Astrologia
Dziala na polczacie, zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • neptus Re: Czat astrologiczny! 02.10.06, 12:33
      Jest takze wejście z mojej stronki - z menu lub bezpośrednio:
      www.astro.hg.pl/Chat.html
      • neptus Re: Czat astrologiczny! 02.10.06, 12:35
        Mam nieco mniejsze reklamy smile
        • rigel79 Re: Czat astrologiczny! 09.10.06, 15:15
          Nie mniejsze reklamy, tylko Uran w I domu, co wg Arroyo coś oznacza smile. Sam to
          widzę po sobie i staram się to od czasu do czasu piłować smile.
          • neptus Re: Czat astrologiczny! 11.10.06, 21:41
            A właśnie, że reklamy są mniejsze. tongue_out Uran w 1 domu jest cool. smile
    • dori7 Re: Czat astrologiczny! 13.10.06, 04:32
      Wlasnie sprawdzam, czy o tej porze ktos tam siedzi. Tak jak myslalam, pusto -
      chyba tylko mnie tak Saturn popedzil do roboty, ze dopiero o tak barbarzynskiej
      porze koncze suspicious

Z moich obserwacji ruchu na czacie w ostatnim tygodniu (dni powszednie) wynika,
      ze najwieksza aktywnosc przypada miedzy pi razy oko 20.00 a 01.00.
      • rigel79 Re: Czat astrologiczny! 13.10.06, 11:07
        Sugeruję założyć osobny "wątek" z terminami czata, np : jutro o 22.00, tego a
        tego dnia o 23.00, albo coś w tym stylu.
        Bo dwie osoby zawsze się ze sobą dogadają, ale więcej to już trudniej ustalić.
        Tym bardziej, że niektórych może interesować sama rozmowa i nie muszą w niej
        uczestniczyć.
        • dori7 Re: Czat astrologiczny! 13.10.06, 11:49
          rigel79 napisał:

> Sugeruję założyć osobny "wątek" z terminami czata, np : jutro o 22.00, tego a
          > tego dnia o 23.00, albo coś w tym stylu.

Nie bardzo mi si epodoba ten pomysl - z zalozenia mialy byc pogaduchy, a nie
          oficjalne zebrania. Kazdy wpada, kiedy ma ochote i czas. Poza tym - chociaz
          jestem dumnym wielkogrzywym Lwem, to niezrecznie byloby mi tak publicznie
          obwieszczac: tego a tego dnia o godz. 12.00 bedziecie mieli zaszczyt ze mna
          porozmawiac tongue_out

> Bo dwie osoby zawsze się ze sobą dogadają, ale więcej to już trudniej ustalić.
          > Tym bardziej, że niektórych może interesować sama rozmowa i nie muszą w niej
          > uczestniczyć.

To chyba zaprzecza idei rozmowy i jpodpada pod podgladactwo big_grin Jesli kogos
          interesuje rozmowa, to w niej uczestniczy, dyskutuje, komentuje, wyraza swoja
          opinie, zadaje pytania. Choc czasem akurat dany temat kogos nie ekscytuje i po
          prostu trzeba to przeczekac albo rzucic nowy. Albo wrocic z kolacji, na ktorej
          sie utknelo godzine, ku pewnej irytacji reszty uczestnikow forum, ogladajacych
          milczacy nick tongue_out
        • anahella Re: Czat astrologiczny! 13.10.06, 19:51
          Mozesz spokojnie w tym watku obwieszczac swoje terminy bywania, np. "jestem na
          czacie dzis/jutro do 22.00. Zeby bylo latwiej - najlepiej pisac info w temacie.
          Oczywiscie - zeby nikt mnie zle nie zrozumial - zagladanie na czat bez
          uprzedenia jest jak najbardziej mile widziane.
          • neptus Re: Czat astrologiczny! 19.10.06, 11:12
            Też tak uważam, ze wszystkie formy sa dozwolone. Mozna "wpadać", mozna zapytać,
            czy ktoś będzie o danej porze, można się z kimś umówić na pogaduchy. Można
            takze zaproponować własny temat do dyskusji. O jednych sprawach lepiej się
            rozmawia na forum, o innych "na żywo".
    • night_on_the_sky Re: Czat astrologiczny! 24.10.06, 21:36
      sluchajcie,nie jestem wprawdzie przewrazliwiona,ale po tym jakich grozb
      wysluchalam pod swoim adresem o godzinie 21.33 na czacie,jestem za tym ,by
      wejscie na czat mieli tylko zalogowani uczestnicy forum...sad((
      • egzekutor99 Re: Czat astrologiczny! 25.10.06, 00:44
        Jesli twoje zachowanie na czacie jest na poziomie podobnym do twojego postu,
        to nie dziwię się ze ktos powiedzial ci dosadnie co o tobie mysli.
      • lzygan Re: Czat astrologiczny! 25.10.06, 00:55
        Jest tam rzeczywiście taka, chyba dziewczyna, o nicku skynight. Wygaduje
        straszliwe bzdury, jeszcze nikomu nie groziła, ale ją na wszystko stać. Wygląda
        na chorą psychicznie. Uważa się za nie wiadomo kogo, może nawet i za samego
        Boga. Trzeba ją albo wywalić z tego czatu albo ignorować.
        • egzekutor99 Re: Czat astrologiczny! 25.10.06, 01:12
          lzygan napisał:

Uważa się za nie wiadomo kogo, może nawet i za samego
          > Boga. Trzeba ją albo wywalić z tego czatu albo ignorować.

Jestem tego samego zdania, ze nalezy dac jej bana na stale. Dziewczyna jest
          absurdalnie glupia, infantylna i plytka. Popisuje sie terminologia
          astrologiczna mimo ze kompletnie sie na niej nie zna. Nie potrafi odrónic
          jednej planety od drugiej a co dopiero zinterpretowac horoskop.
          • anahella Re: Czat astrologiczny! 25.10.06, 22:46
            Widze ze jestes bardzo predki w wydawaniu opinii o ludziach.
            Osobiscie wole banowac łebkow, ktorzy pod jednym nickiem mi sie podlizuja, a pod
            drugim krytykuja forum. I do tego robia to tak nieudolnie, ze od razu wiadomo
            jaki jest ich staly forumowy nick.
      • anahella Re: Czat astrologiczny! 25.10.06, 22:45
        Czat jest na innym portalu, wiec nie ma mozliwosci wpuszczac nan tylko
        zalogowanych.

Jesli ktos Cie obraza, to daj mu ignora.
    • princesswhitewolf Re: Czat astrologiczny! 29.10.06, 20:31
      chcialam dodac ze istnieje tez na czat.onet.pl pokoj astrologia. Niezly!
      zwlaszcza rano i poznym wieczorem. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka