Dodaj do ulubionych

Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować

10.10.06, 07:06
Panowie Kaczyńscy są zdolni. Zdolni do wszystkiego.

-
NIEOBOJĘTNI - blogi wolnych ludzi
Obserwuj wątek
    • wicher5 Re: Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 07:11
      Z wiekiem były Pan prezydent coraz ciekawiej się wypowiada!!
      • a.k.traper Byc moze dowiemy się prawdy o wojence na górze? 10.10.06, 07:27
        Mocodawcy i aktorzy, takze drugiego planu, którym nie w smak byli ludzie którzy
        zrobili wiele dla niepodległości Polski, Chcieli ich internowac by rządziły np.
        obecne chodzace nieszczęścia?
        • king-dong TW Bolek jest wiarogodny, ufojcie mu!!! 10.10.06, 07:30
          Dyzma pieprzy od rzeczy.
          • tekameka "Po upadku rządu Olszewskiego" - jakiego upadku? 10.10.06, 07:59
            i kto to mówi? Wszystko można obejrzeć na filmie Kurskiego, filmie DOKUMENTALNYM - a to nie fikcja literacka - to dowód, że było inaczej. Jutro nie mogą wejść do Sejmu ! - bełkotał roztrzęsiony Wałęsa, Tusk biegał jak opętany, a wszystko wyjaśniło słowo powitania "zdrastwujcie" - tam się zebrali sami swoi.
            • gem58 Re: "Po upadku rządu Olszewskiego" - jakiego upad 10.10.06, 11:15
              W filmie Kurskiego pokazane jest to, co widac, co Kurski chcial pokazac. Kulisy
              odsuniecia od wladzy rzadu Olszewskiego. Procz tego spokojnie mogly istniec
              fakty o ktorych Kurski nie mogl wspomniec, jako ze film mial byc antywalesowski.
              Chyba ze bezkrytycznie wierzysz takiej kanalii jak pan Bulterier :p
    • jak16 Re: Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 07:11
      Lechu daj spokój nic nie mów
    • a.k.traper Pogonić tych badziewiaków. 10.10.06, 07:12
      to nieudacznicy, co oni przez ten rok dla zwykłego człowieka uczynili?Gra na
      donosy, ormowców nie chcemy.
      • duziabuzia zwykły człowiek olewa polityków i robi kasę .. 10.10.06, 07:24
        a ty jesteś niezwykły...
        • a.k.traper jestem normalny i tez robie to co umiem 10.10.06, 07:29
          Wpajano mi zasade rób co najmniej dobrze albo wcale. To co widze to
          bylejakość.Nie zamawiałem tego za swoje pieniądze
          • duziabuzia zainwestowałeś choć grosza w ojczyznę ? 10.10.06, 07:39
            pewnie nabyłeś 2 akcje Orlenu i czekasz by dobrze sprzedać..
            wracając do tematu . Kaczyńscy nie przeszkadzają gospodarce..wszystko idzie w
            dobrym kierunku..a że politycy różnych maści plują na siebie to niech sobie plują.
            sami się wypunktują. zauważ że rządzący nie mają za sobą mediów a słupki im nie
            spadają...to że na czele sondaży jest PO to jest maniana. człowiek ,któremu
            podstawiono mikrofon mówi tak telewizor a głosuje jak mu lepiej pasuje...
            cały ten szum medialny jest sztuczny..duża kasa stoi za PO..ale kasa to nie
            wszystko - zaczynają rozumować wyborcy...
            • a.k.traper Zainwestowałem, ale to sie nie liczy 10.10.06, 07:54
              dwa lata w woju ale komunistycznym i 8 lat jako wróg ustroju socjalistycznego i
              znam tych badziewiaków co tyle krzyczą, piaty garnitur kiedyś.teraz kiedy moge
              pomagam zwykłym ludziom i wcale tym sie nie musze chwalić.Oprócz tego płace
              sumiennie podatki i to niemałe.Co do intencji polityków złudzeń nie mam.Pokaz
              mi który z obecnie rzadzących pracował na własny rachunek i stworzył miejsca
              pracy?
            • koloratura1 Re: zainwestowałeś choć grosza w ojczyznę ? 10.10.06, 14:47
              Owszem. Inwestuję co miesiąc płacąc podatki. Niemałe.

duziabuzia napisała:

> pewnie nabyłeś 2 akcje Orlenu i czekasz by dobrze sprzedać..

Nigdy nie nabyłam żadnej akcji żadnego przedsiębiorstwa. Gra na giełdzie to nie
              dla mnie: nie znam się na tym i nie zamierzam się tego uczyć.

> wracając do tematu . Kaczyńscy nie przeszkadzają gospodarce..wszystko idzie w
              > dobrym kierunku..

Fakt, nie przeszkadzają. Na razie...

A nie wlazło Ci, że rząd jest również - a może przede wszystkim - od tego, żeby
              wykazać się dbałością o gospodarkę?

• ambl Re: Pogonić tych badziewiaków. 10.10.06, 07:58
        do a.k.traper:a co przez 16 lat uczyniły różne wałęchy,prezie,pole-millery,belki,balcery,gieremki,michniki i inne szkodniki?Powiem ci:doprowadzili naród do nędzy a w takiej skali to się nazywa zbrodnią
        • gem58 Re: Pogonić tych badziewiaków. 10.10.06, 11:29
          Nie moge sie z tym zgodzic. Jestem mlodym czlowiekiem ale pamietam czasy kiedy
          zmienialismy sie z rodzenstwem w kolejce, bo cukier mial przyjechac. Teraz moge
          wybrac sklep i wybrac w nim towar jaki mi odpowiada. Moge pracowac w
          zagranicznej firmie inwestujacej w Polsce, moge tez bez przeszkod podrozowac po
          Europie i podejmowac prace rowniez tam.

A obiboki zawsze beda nedzarzami, w kazdym logicznie funkcjonujacym ustroju.
    • galba Bolek... 10.10.06, 07:12
      Tego już się nawet nie da skomentować. Dlatego dla pana W. mam jedną, dobrą
      radę - idź człowieku do internisty i poproś go o skierowanie do lekarza
      psychiatry. Może on coś pomoże.
      • mirdek Re: Bolek... 10.10.06, 07:18
        Niedługo rocznica rządów PIS ciekawe czym się pochwalą. Osobiscie nurtuje mnie
        jedna sprawa. Na wiosnę Marionetkiewicz ogosił niebywały sukces w rozmowach z
        Unicredito w sprawie BPH - PKO. Rząd miał pół roku na zmianę ustawy ale obrał
        widocznie inna strategię. Teraz Unicredito może włączyć całe BPH i wydzielić
        200 placówek. jest to o wiele korzystniejsze dla Unicredito. Gdybym był
        spiskowcem jak PiS mógłbym zapytać: Kto za tym stoi? Jaki ma w tym interes? Ile
        dostał? Czy już tworzy się nowa szaro-czarna sieć? Ale nie Kaczyńscy mają
        poprostu w d.u.p.i.e gospodarkę.
        • duziabuzia odpowiadam - za tym stoi Balcerowicz... 10.10.06, 07:27
          po fakcie można było zrobić tylko na miękko szefom tzw. unii europejskiej..
          • mirdek Re: odpowiadam - za tym stoi Balcerowicz... 10.10.06, 07:30
            heheheheheh masz problemy ze zrozumieniem trego co czytasz. Tem "rząd" miał pół
            roku, ale nie zrobił nic
            • duziabuzia mógł zrobić boczny szpagat pod groóbą że UE 10.10.06, 07:41
              załatwi 100% dla cosanostry...
            • gem58 Re: odpowiadam - za tym stoi Balcerowicz... 10.10.06, 11:31
              mirdek napisał:

> heheheheheh masz problemy ze zrozumieniem trego co czytasz. Tem "rząd" miał pół
              >
              > roku, ale nie zrobił nic

no wiesz mirdek, jak to cos zrobic skoro Balcerowicz wszystko popsul! Proste,
              wina Balcerowicza!
    • gauche Bolek, ty wiesz, gdzie w Gdańsku jest szpital na 10.10.06, 07:15
      Srebrzysku, podejmij jak najszybciej leczenie!
      • duziabuzia Re: Bolek, ty wiesz, gdzie w Gdańsku jest szpital 10.10.06, 07:23
        pogratulować sygnaturki...
    • mirdek Niedługo rocznica rządów PIS 10.10.06, 07:17
      Niedługo rocznica rządów PIS ciekawe czym się pochwalą. Osobiscie nurtuje mnie
      jedna sprawa. Na wiosnę Marionetkiewicz ogosił niebywały sukces w rozmowach z
      Unicredito w sprawie BPH - PKO. Rząd miał pół roku na zmianę ustawy ale obrał
      widocznie inna strategię. Teraz Unicredito może włączyć całe BPH i wydzielić
      200 placówek. jest to o wiele korzystniejsze dla Unicredito. Gdybym był
      spiskowcem jak PiS mógłbym zapytać: Kto za tym stoi? Jaki ma w tym interes? Ile
      dostał? Czy już tworzy się nowa szaro-czarna sieć? Ale nie Kaczyńscy mają
      poprostu w d.u.p.i.e gospodarkę.
    • duziabuzia i dobrze by zrobili , nie byłoby więcej rządów 10.10.06, 07:21
      komunistycznych a takie ugrupowanie jak sld poszłoby dawno do uzylizycji...
    • gamon0 Internowanie Wałęsy całkiem możliwe... 10.10.06, 07:31
      przy takim stanie zdrowia psychicznego Wałęsy internowanie może być
      jedynym środkiem zapobiegawczym... :)))
    • ksks3 Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 07:34
      Jeżeli Kaczory takie zadanie powierzyły Macierewiczowi to jak mogło się udać ?
    • przesmiewca2 Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 08:00
      A Petelicki to nie komik? Sam sobie uszył mundur klowna
    • michael-j-j Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 08:02
      Czyli nie tylko agent SB ale rowniez WSI - smutna to prawda o Walesie, ale
      tlumaczy jego zachowanie. Moim zdaniem komisja Nobla powinna mu odebrac nagrode
      pokojowa. Dla nas Polakow tp,wstyd, ze mielismy takliego prezydenta - aganmta i
      lapowkarza.
      • gamon0 Re: Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 08:09
        Nie odbiorą. Wałęsa to największa mistyfikacja XX wieku, cały świat
        dał się nabrać. Teraz wstyd się przyznać... wstydzi się nie tylko Polska.
    • sympatyk_pis Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 08:04

Kiedy wreszcie poznamy prawdę o agebcie BOLKU, który przy Okrągłym Stole
      sprzedał Polskę żydom i komuchom?
      ________________________________________________________________________________

NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!!
      • chips8 Re: Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 11:07
        sympayk_pis
        kilkadziesiat lat temu pisałbyś entuzjastyczne posty o RASIE PANÓW i DRANG NACH
        OSTEN.Niestety zawsze znajdzie się spora grupa podatna na pranie mózgu
      • gem58 Re: Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 11:35
        Chetnie powierzylbym ster Polski jakiemus Zydowi, podobno oni umieja zadbac o
        interesy wiec wyszloby to na pewno na korzysc Polski.

ciekawi mnie natomiast inna kwestia - kto, za ile i przy jakim stole zaprzedal
        Polske czarnej mafii?
      • gem58 Re: Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 11:37
        > NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!!

Z mojej skladki z jednego miesiaca Ty dostajesz emeryture przez dwa... to
        wlasnie robie dla Polski. Kuriozalne, ze w zamian za to rzad realizuje Twoje
        postulaty, a nie moje. Mam chyba prawo czuc sie rozgoryczony...
    • gamon0 Wałęsa to postać zagubiona 10.10.06, 08:04
      ale kierowca Wachowski czuwa i pilnuje interesu... :)))
    • unamatita Nie rozśmieszaj mnie chłopie. Oddaj lepiej moje 10.10.06, 08:15
      100 milionów.
      u.
      • gem58 Re: Nie rozśmieszaj mnie chłopie. Oddaj lepiej mo 10.10.06, 11:38
        a zabral Ci je kiedys? :)
    • inkwizytornia Demencja starcza już w tym wieku? 10.10.06, 08:34
      Biedny Lechu chyba zapomniał, że internował go Kiszczak, z którym potem wódkę
      pił?
    • kelob3 to juz paranoja, wracaj bolek na ryby 10.10.06, 08:59
      myslalem ze mnie juz nie zdziwisz ale jednak-co za matol,lecz sie bolasie
    • n0_str0m0 tez bym cie posadzil, BOLEK 10.10.06, 09:39
      nie za kapowanie do SB
      a za czerwcowa zdrade
    • jas BASTA bydlakom Kaczynskim! 10.10.06, 09:51
    • silesius.monachijski0 Niemadry bolek, Glupi wachowski, paranoik wejnert 10.10.06, 10:43
      "Sejmowa komisja, która to badała, nie potwierdziła oskarżeń Milczanowskiego, a
      prokuratura wojskowa umorzyła śledztwo".
      .
      Po obaleniu rzadu Olszewskiego - w wyniku zamachu stanu ("nocna zmiana"),
      majacy kontrale praktycznie nad wszystkimi i wszystkim (bo przeciez rzad
      Suchockiej, z jej wiernym "pieskiem" Rokita byl na smyczy panabolkowej), i
      doprowadzil do tego, ze te oskarzenia byly brane powaznie, i wszczeto sledz´two
      w prokuraturze wojskowej, jak tez cala sprawa zaj,owal sie Sejm; do jakich
      wnioskow doszli? Cytat z art. w GW wszytsko wyjasnia; nie wiem, czy przypadkiem
      Walesy nie powinno sie juz dawno zamknac w wariatkowie? bo - tak mi sie wydaje -
      on juz przekroczyl wszelkie granice w krzanieniu glupstw; ten stary sb-ek
      ostatnio mocno swiruje; juz wkrotce moze byc niebezpieczny dla otoczenia
    • antysalon Internowac? tak ale tylko za glupote i szkodnictwo 10.10.06, 11:58
    • differ1 Re: Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 10.10.06, 15:05
      Jaki wstyd! Niech caly swiat sie otym dowie... Kaczynski jest skonczonym
      idoita... sam siebie pograzyl... nie dziwie sie, ze dobiera sobie takich ludzi
      jak Kurski, czy Lepper... skoro on jest takiego samego pokroju!
      • wet3 Re: differ1 10.10.06, 15:24
        differ1 napisała:

> Jaki wstyd! Niech caly swiat sie otym dowie... Kaczynski jest skonczonym
        > idoita... sam siebie pograzyl... nie dziwie sie, ze dobiera sobie takich
        ludzi
        > jak Kurski, czy Lepper... skoro on jest takiego samego pokroju!

Tylko wielce nierozgarniety osobnik albo platny klamca moze takie glupstwa jak
        ty wypisywac. Walesa wypowiada sie jak pierwszej klasy swir.
    • bravor dziwne, ze gazeta 10.10.06, 16:07
      puszcza takie brednie do druku. Kto jak kto, ale naczelni gazety wiedzą jak
      było, a i ludzie mają dobra pamięć. Pamiętają przecież, jak gazeta zwalczała
      Wałęsę, torując drogę do prezydentury dla kawacha.

Bardziej jednak dziwię się Wałąsie.
    • marxx Re: Wałęsa: Kaczyński chciał mnie internować 20.03.07, 01:42
      Przeczytalem ksiazke Gen. Wejnera, pisana prosto, logicznie po wojkowemu. Na
      pewno jest bardziej przejrzysta niz jakakolwiek wypowiedz Macierewicza. Sa tam
      nr rozkazow, podany jest zakres obowiazkow kadry kierowniczej Nadwislanskich
      Jednostek, sa tez podane nazwiska i stopnie ludzi ktorzy w tym wszystkim brali
      udzial...Wiec niech nikt mi nie opowiada ze oficer klamie narazajac sie na
      utrate dobrego imienia i na rozprawe sadowa.
      To mial byc zamach stanu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka