Gość: thor IP: 80.51.57.* 24.03.03, 11:04 Coś się stało na forum elbląskim,bo przez cały weekend zrobili ok.500 postów.Przyśpieszenie niesamowite.Czyżby chcieli nas przegonić? Niedoczekanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andulka Re: W Elblągu coś się kroi IP: 158.66.18.* 24.03.03, 11:08 Główny dyskutant Elbląga apelował na innych forach (a przynajmniej w Warszawie), żeby im pomóc osiągnąć 5000, czy jakoś tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: W Elblągu coś się kroi IP: 80.51.57.* 24.03.03, 11:11 No proszę,więc jednak.I co z tym fantem zrobić?Zignorować?Czy naśladować? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 11:16 Oni ścigają sie z Przemyślem,bo to takie miasto,ktore tak jak oni nie ma dodatku regionalnego Wyborczej.Przemyśl ich przegonił,wiec postanowili sie ścigać-kompleksy haha ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: W Elblągu coś się kroi IP: 80.51.57.* 24.03.03, 11:20 Oni boją się o swoją skórę he,he.A oto powód: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=4994563&a=4994563 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: W Elblągu coś się kroi IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 11:41 A Przemyśl jest dwa razy mniejszy od Elblaga... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 18:26 detritus widziałam,ze sie tam udzielasz czasami i niechcący nabijasz im licznik-pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 18:33 Szczerze mówiąc wolę, żeby Elbląg nie dał się Przemyślowi. W końcu to jednak W- M... Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 20:44 Dziz jakie to zakompleksione miasto ten Elblag. Scigac sie z jakimis przemyslami na liczbe postow? Apelowac na innych forach o pomoc? to trzeba nie miec jaj albo byc z Elblaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 23:34 Podsumowując wypowiedzi Wasze to tyle powiem, że Karolina z Elblaga nie pochodzi:) Ściagać Was, jednego z przedmóców chyba pogięło, może mam przypomniec ile się Elblążanie udzielają też na olsztyńskim forum? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 23:39 P.S i plotek nie rozsiewajcie --> 500, 5000!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: W Elblągu coś się kroi IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 07:31 angela-rt napisała: > detritus widziałam,ze sie tam udzielasz czasami i niechcący nabijasz im > licznik-pozdrawiam;-) > > Alez robie to calkiem chcacy ;o))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 08:36 Mozecie juz wysylac zyczenia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 09:02 Angela nie rozumie, że w Olsztynie mieszkają ludzie lubiący Elbląg. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 09:19 A Ty jesteś taki g...i,ze nie pojmujesz żartów?Trzeba Ci tłumaczyć jak krowie na rowie? Ok łopatologia:przeczytaj czasami uważnie posty-wszystkie i potem wyrażaj swoje zdanie bo prostych rzeczy nie potrafisz odroznic co jest zwykłym śmianiem sie a co poważnymi sprawami.Z drugiej strony ta Wasz wojna postowa obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg,wybacz ale dziecinada moze doprowadzać jedynie do łeż(ze śmiechu) lub szczerego współczucia.Wdze że to drugie,bo śmiechu nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: W Elblągu coś się kroi IP: 80.51.57.* 25.03.03, 13:32 Popieram Angelę-rt.Naprawdę nikt nie ma nic złego na myśli,ale niektóre osoby,nieznając się na żartach,wyciągają jakieś teorie.Jednak nie wszystkim Bozia dała tyle samo humoru. To,że ludzie z Elbląga tu piszą naprawdę mi zwisa.Niech sobie robią co chcą,ale przydało by się co po niektórym więcej luzu. Ja ze swojej strony skończyłem.Za ładny mamy dzień,abym tracił czas na polemikę z pewnymi osobami. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 21:34 Co robia studenci informatyki ze slynnej w calej Polsce uczelni PWSZ? Scigaja sie na posty na forum:) Ponoc za 3 posty maja zaliczenie na 3:) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 22:15 bardzo głupie stwierdzenie, A powiedział Ci ktoś , że w Elblągu nie ma takiego kierunku jak inforamtyka? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 22:12 Głupia prosta dziewczyno, bo jak Ciebie inaczej mozna nazwać. Zdaje się, że Ty nie rozumiesz co to żart, udowodnilas to przed chwilą!!! Odpowiedz Link Zgłoś