Dodaj do ulubionych

W Elblągu coś się kroi

IP: 80.51.57.* 24.03.03, 11:04
Coś się stało na forum elbląskim,bo przez cały weekend zrobili ok.500
postów.Przyśpieszenie niesamowite.Czyżby chcieli nas przegonić?
Niedoczekanie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andulka Re: W Elblągu coś się kroi IP: 158.66.18.* 24.03.03, 11:08
      Główny dyskutant Elbląga apelował na innych forach (a przynajmniej w
      Warszawie), żeby im pomóc osiągnąć 5000, czy jakoś tak :)
      • Gość: thor Re: W Elblągu coś się kroi IP: 80.51.57.* 24.03.03, 11:11
        No proszę,więc jednak.I co z tym fantem zrobić?Zignorować?Czy naśladować?
        • angela-rt Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 11:16
          Oni ścigają sie z Przemyślem,bo to takie miasto,ktore tak jak oni nie ma
          dodatku regionalnego Wyborczej.Przemyśl ich przegonił,wiec postanowili sie
          ścigać-kompleksy haha
          ;-)angi
          • Gość: thor Re: W Elblągu coś się kroi IP: 80.51.57.* 24.03.03, 11:20
            Oni boją się o swoją skórę he,he.A oto powód:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=4994563&a=4994563
            • Gość: detritus Re: W Elblągu coś się kroi IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 11:41
              A Przemyśl jest dwa razy mniejszy od Elblaga... :o)
              • angela-rt Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 18:26
                detritus widziałam,ze sie tam udzielasz czasami i niechcący nabijasz im
                licznik-pozdrawiam;-)
                • bpkw Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 18:33
                  Szczerze mówiąc wolę, żeby Elbląg nie dał się Przemyślowi. W końcu to jednak W-
                  M...
                  • ol4 Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 20:44
                    Dziz jakie to zakompleksione miasto ten Elblag. Scigac sie z jakimis
                    przemyslami na liczbe postow? Apelowac na innych forach o pomoc?
                    to trzeba nie miec jaj albo byc z Elblaga:)
                    • student_el Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 23:34
                      Podsumowując wypowiedzi Wasze to tyle powiem, że Karolina z Elblaga nie
                      pochodzi:)

Ściagać Was, jednego z przedmóców chyba pogięło, może mam przypomniec ile się
                      Elblążanie udzielają też na olsztyńskim forum?
                      • student_el Re: W Elblągu coś się kroi 24.03.03, 23:39
                        P.S i plotek nie rozsiewajcie --> 500, 5000!!!!
                • Gość: detritus Re: W Elblągu coś się kroi IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 07:31
                  angela-rt napisała:

> detritus widziałam,ze sie tam udzielasz czasami i niechcący nabijasz im
                  > licznik-pozdrawiam;-)
                  >
                  >

Alez robie to calkiem chcacy ;o)))))))))))
                  • francuz_el Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 08:36
                    Mozecie juz wysylac zyczenia ;P
                  • student_el Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 09:02
                    Angela nie rozumie, że w Olsztynie mieszkają ludzie lubiący Elbląg.
                    • angela-rt Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 09:19
                      A Ty jesteś taki g...i,ze nie pojmujesz żartów?Trzeba Ci tłumaczyć jak krowie
                      na rowie? Ok łopatologia:przeczytaj czasami uważnie posty-wszystkie i potem
                      wyrażaj swoje zdanie bo prostych rzeczy nie potrafisz odroznic co jest zwykłym
                      śmianiem sie a co poważnymi sprawami.Z drugiej strony ta Wasz wojna postowa
                      obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg,wybacz ale dziecinada moze doprowadzać
                      jedynie do łeż(ze śmiechu) lub szczerego współczucia.Wdze że to drugie,bo
                      śmiechu nie rozumiesz
                      • Gość: thor Re: W Elblągu coś się kroi IP: 80.51.57.* 25.03.03, 13:32
                        Popieram Angelę-rt.Naprawdę nikt nie ma nic złego na myśli,ale niektóre
                        osoby,nieznając się na żartach,wyciągają jakieś teorie.Jednak nie wszystkim
                        Bozia dała tyle samo humoru.
                        To,że ludzie z Elbląga tu piszą naprawdę mi zwisa.Niech sobie robią co chcą,ale
                        przydało by się co po niektórym więcej luzu.
                        Ja ze swojej strony skończyłem.Za ładny mamy dzień,abym tracił czas na polemikę
                        z pewnymi osobami.
                        • ol4 Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 21:34
                          Co robia studenci informatyki ze slynnej w calej Polsce uczelni PWSZ?
                          Scigaja sie na posty na forum:) Ponoc za 3 posty maja zaliczenie na 3:)
                          • student_el Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 22:15
                            bardzo głupie stwierdzenie, A powiedział Ci ktoś , że w Elblągu nie ma takiego
                            kierunku jak inforamtyka?
                      • student_el Re: W Elblągu coś się kroi 25.03.03, 22:12
                        Głupia prosta dziewczyno, bo jak Ciebie inaczej mozna nazwać.

Zdaje się, że Ty nie rozumiesz co to żart, udowodnilas to przed chwilą!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka