bambii 20.10.06, 11:34 nie wiem dlaczego nie podobał się czy jak ? skocz.pl/MArD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: A ten nigdy sie nie pojawi 20.10.06, 11:37 Naprawde ten plakat sie nie pojawi w tej formie, nie wiem dlaczego , nie ładny czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: A ten nigdy sie nie pojawi 20.10.06, 11:53 bambii napisał: > Naprawde ten plakat sie nie pojawi w tej formie, serio a czym ten Dobijańki różni się od innych Dobijańskich na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: A ten nigdy sie nie pojawi 20.10.06, 12:09 chyba niczym , choć na facetach się nie znam , ale to porządny facet , on i A.Bobryk ( jeśli mowa o kandydatach } Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A ten nigdy sie nie pojawi 20.10.06, 12:12 O Bobryku (choć go nie znam osobiście) słyszałem też pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A ten nigdy sie nie pojawi 20.10.06, 12:11 > serio a czym ten Dobijańki różni się od innych Dobijańskich na tym forum? póki co jesli chodzi o plakaty to na forum był tylko jeden- teraz jest drugi. Pierwszy pojawił sie na ulicach Siedlec- drugi nie. Drugi pojawił sie TYLKO na forum. Pytasz czym się różnią ... hmmm .. nie podejrzewam Ciebie o problemy ze wzrokiem ale jak na mój gust się różnią, może taka zabawa : znajdź 3 szczegóły którymi się różnią te dwa plakaty , jakąś nagrodę wymyślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Konkurs 20.10.06, 12:17 kto znajdzie najwiecej szczegółow ten dostanie nagrodę :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Konkurs 20.10.06, 12:23 bambii napisał: > kto znajdzie najwiecej szczegółow ten dostanie nagrodę :) > no wiesz znalazłam trzy, czekam na nagrodę, a Ty mi tu wyjeżdżasz z "kto znajdzie więcej..." fuj, wstydź się Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Konkurs 20.10.06, 13:23 no dobra dobra cos wymysle , a moze masz jakies sugestie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Konkurs 20.10.06, 13:27 bambii napisał: > no dobra dobra cos wymysle , ja myslę :) > a moze masz jakies sugestie ? :) nie, lubię niespodzianki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Konkurs 20.10.06, 14:01 > nie, lubię niespodzianki ;) no to chociaz krąg zainteresowań np. : a) kulinarne b) alkohole (jesli tak to gradacja : 0-7%, 7%-18%, over 18% ;) ) c) spotkania z ciekawymi ludźmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Konkurs 20.10.06, 14:07 bambii napisał: > no to chociaz krąg zainteresowań np. : > > a) kulinarne > b) alkohole (jesli tak to gradacja : 0-7%, 7%-18%, over 18% ;) ) > c) spotkania z ciekawymi ludźmi ;) proponujesz wspólne wyjście, aż się zarumieniłam ... > Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Konkurs 20.10.06, 14:17 > proponujesz wspólne wyjście, aż się zarumieniłam ... zaraz zaraz , na razie podałem propnowany krag zainteresowań jak obiecałem, za znalezienie 3 różnic na plakatach i sobie poradziłaś (dla pozostalych tez nagroda jeszcze mozna znaleźć conajmniej 3 dodatkowe różnice ale uwaga wygrani już nie moga brac udziału ;) ) Więc np. alkohole to wygrana butelka wina co nie znaczy ze musisz ją "spożyć" w mojej obecności, tak samo pkt.c) to też nie musze być ja ale moge jakiegoś ciekawego człowieka zorganizować :) (np. może być ten na plakacie) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Wygrałam 20.10.06, 14:24 a) cappucino z Dolce Vita - suuuper słodkie ciacho (lubię wszystko co słodkie) b) wino białe półsłodkie - najlepiej bułgarskie c) Bambii?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wygrałam 20.10.06, 14:27 > a) cappucino z Dolce Vita - suuuper słodkie ciacho mówisz , masz, pdoaj termin a Ciebie zaskoczę :) > b) wino białe półsłodkie - najlepiej bułgarskie w Dolce Vita ? > c) Bambii?? naprawde to nie jest konieczne :)) (ja wiem ze to tak z uprzejmości :) ) zresztą mialaś wybrac jeden "Z" a wybrałas wszystko :)), ale niech tak będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Wygrałam 20.10.06, 14:36 bambii napisał: > > a) cappucino z Dolce Vita - suuuper słodkie ciacho > > mówisz , masz, pdoaj termin a Ciebie zaskoczę :) jak będę się wybierać to się odezwę > > b) wino białe półsłodkie - najlepiej bułgarskie > > w Dolce Vita ? chyba jeszcze nie mają koncesji ??? > > c) Bambii?? >naprawde to nie jest konieczne :)) (ja wiem ze to tak z uprzejmości :) ) z żadnej uprzejmości, to się troszkę inaczej nazywa .... > zresztą mialaś wybrac jeden "Z" a wybrałas wszystko :)), ale niech tak będzie :) nigdzie w regulaminie konkursu nie znalazłam słów: albo...albo, Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wygrałam 20.10.06, 14:41 > jak będę się wybierać to się odezwę no kochana nagrode trzeba odebrac w określonym czasie, ja nie wiem czy organziator będzie miał za rok płynność finansową :) > chyba jeszcze nie mają koncesji ??? no to gdzie ? >to się troszkę inaczej nazywa .... zemsta ? ;)))) > nie znalazłam słów: albo...albo, no dobra : mój błąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Wygrałam 20.10.06, 14:48 bambii napisał: > > jak będę się wybierać to się odezwę > > no kochana nagrode trzeba odebrac w określonym czasie, ja nie wiem czy > organziator będzie miał za rok płynność finansową :) no dziś się wybieram, ale z towarzystwem > > chyba jeszcze nie mają koncesji ??? > > no to gdzie ? czekamy aż dostaną ;)? och, ale ta twoja płynność .... > >to się troszkę inaczej nazywa .... > > zemsta ? ;)))) a za cóż zemsta??? nie nie nie, miałam na myśli kobiecą ciekawość > > nie znalazłam słów: albo...albo, > > no dobra : mój błąd :) i przez ten błąd schudnie Ci portfel :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Konkurs 20.10.06, 14:25 bambii napisał: > ale uwaga wygrani już nie moga brac udziału ;) szkoda bo juz mam kolejną różnicę, otóż ten luzacki D. jest bardziej opalony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Konkurs 20.10.06, 14:28 Proszę nie podpowiadać bo będę zmuszony odbrac nagrodę za niesportowe zachowanie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Konkurs 20.10.06, 14:53 No to jedziemy -inna marynarka -inna koszula -inne spojrzenie ;) -inne dane liczbowe i czego innego dotyczące To co wygrałem flaszeczkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Konkurs 21.10.06, 00:17 Jaki tam plagiat, poprostu upierdliwy klient zadzwonił i kliknąłwm za późno, ale w końcu flaszeczkę można wspólnie rozwalić a jak zabraknie..... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Konkurs 21.10.06, 10:00 nie powiem ze nie , a ze sie obserwator.ws nie odzywa w sprawie konkursu oraz w sprawie sondażu to chyba nagroda przejdzie na ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Konkurs 21.10.06, 12:47 Zaraz, zaraz ;) Jakie wytrzezwieje? albo co gorsze? jak to nagroda przejdzie na oxyloga, he? To chyba ciut niesprawiedliwe ;P A tak wogole to ja bede on-line na dobre od poniedzialku :D Ach te zycie... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Konkurs 20.10.06, 15:23 > To co wygrałem flaszeczkę ? spozniles sie o 1 minute , obserwator.ws byl szybszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Konkurs 20.10.06, 15:28 Chłopcze nadobny nie szalej z ta pula nagród. Bo Ci debetu zabraknie. Z druiej strony tu flaszka, tu wino. Oj, łepetynka może omówić posłuszeństwa bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Konkurs 20.10.06, 15:40 ale ja nie napisalem ze ja bede "spożywał" nagrody z wygranymi , jakbym śmiał, toż to obniżenie wartości nagrody o (conajmnmiej) połowę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Konkurs 20.10.06, 15:42 bambii napisał: > ale ja nie napisalem ze ja bede "spożywał" nagrody z wygranymi , jakbym śmiał, > toż to obniżenie wartości nagrody o (conajmnmiej) połowę ;) Przestań. ja bym spożyła nagrodę z narażeniem mojego pionu tylko dla Twojej osoby. :) takich widoków nigdy dosć. I jakos tak mniej procenty uderzaja w czerepek. Organizm skupia się na widokach, a nie na upodlaniu się :D Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Konkurs 20.10.06, 16:06 obserwator.ws napisał: > :) Co :) ? Toz to czysta, żywa prawda. Taki śliczny, taki fotogeniczny. Alkohol, tfu przepraszam sok ;) to tylko do dodatek. A widzę tez, że kolega obserawtor jakoś tak więcej się udziela. Czyzby życie troszke dało odetchnąć ? I taki nerwowy mniej. Chwała tej białogłowie, która do tego doprowadziła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: A ten nigdy sie nie pojawi 20.10.06, 12:22 choć szkiełka noszę, to już mam: 1. krawat tu jest tam nie ma, szczerze mówiąc nie-za-bardzo mi się podoba 2. inna marynarka 3. no i hasełko chciałeś masz ps. ten Dobijański na luzie bardziej mi odpowiada co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A ten nigdy sie nie pojawi 20.10.06, 12:54 ok, ale jest jeszcze kilka szczegółow > ps. ten Dobijański na luzie bardziej mi odpowiada no wlasnie zdania są podzielone , w końcu kandydat na prezydenta bez krawatu ? zreszta znana maksyma mów "klient w krawacie jest mniej awanturujący się" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A ten nigdy sie nie pojawi 20.10.06, 12:54 > bez krawatu ? czy bez krawata ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Konkurs 20.10.06, 14:52 Konkurs to konkurs :D 1. Inna koszula :) 2. Marynarka rozpieta/zapieta 3. na pierwszym plakacie 'krzyżyk' do glosowania jest mniejszy od 'krzyzyka' na nowym :) 4. Nowy plakat ma mocniejsze tło koloru niebieskiego :) 5. Nowy plakat - wieksze logo FS :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re:Wygrałam 20.10.06, 15:02 obserwator.ws napisał: > Ty chyba i tak wygralas, nie? :) eee no ciacho, wino i Bambiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re:konkurs 20.10.06, 15:58 Kolega sie wypowie w zakresie nagrody :) (ale uwaga niunianiu wykorzystala dzure w reglaminie powinno byc 1 "Z" a nie wszystko :) ) do dyspozycji : a) kulinaria b) alkohole c) spotaknie z ciekawym(i) ludźmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re:konkurs 20.10.06, 16:06 Rozumiem, ze teraz poprzedni regulamin traci waznosc? :) To moze c :) Tylko naprawdę ciekawym(i) :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re:konkurs 20.10.06, 16:08 Widzisz bambii napiszmy jeszcze troszkę, ze fajni sa ludzie ba tym forum. To się Mylna lub inny lokal gastronomiczny (już nie żyję :))nie domknie, taki będzie tłok. :D My to powinnismy chyba w jakiejś firmie reklamowej pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re:konkurs 20.10.06, 16:28 No wiesz wszystko w miare możliwości , Salmy Hayek Ci nie sprowadze :))) ale mozesz cos zaproponować :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re:konkurs 20.10.06, 16:35 Wiesz Salmą Hayek nie jestem. Ale jestem małolitrażowa, stąd tania w towarzystwie ;) A dla mnie panie bambus :) poprosze Armanda Assante :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re:konkurs 20.10.06, 16:36 > A dla mnie panie bambus :) poprosze Armanda Assante :DDD zaraz zaraz, nalezalo brac udzial w konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re:konkurs 20.10.06, 16:38 Nie brałam udziału, bo szara, bura rzeczywistośc waliła mi do drzwi. Musiałam ją zneutralizowac. Teraz zastanawiam sie nad własną neutralizacją. Ale jakoś tak wieczorkiem, bo teraz obowiązki niestety nie pozwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re:konkurs 20.10.06, 16:43 > Nie brałam udziału, no niestety konkurs to konkurs jakies zasady musza byc :) > bura rzeczywistośc waliła mi do drzwi. nie wystarczylo otworzyć ? :) > Musiałam > ją zneutralizowac. az sie boje zapytać jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re:konkurs 20.10.06, 16:45 Normalnie po polsku, seta i ogórek. Jeśli nie pomoże pół litra i słoik ogórków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re:konkurs 20.10.06, 18:21 Obserwator z tego co zauwazyłam działa tzw "falami" miał juz czas aktywności. poczekaj około 20-stej powinien znów być w zasięgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re:konkurs 20.10.06, 19:00 Ale jak by co ze mną nie pił. I chyba długo nie bedzie. Coś mi się wydaje, że go zestresowałam. Tylko nie wiem czym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Dobrze idzie? 20.10.06, 22:50 Zapraszam na Stronę www.wojciechkudelski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Dobrze idzie? 20.10.06, 23:19 a co TY skończyłeś plakatowanie i tak z rozpędu Ci ta reklama w "rencach"została Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dobrze idzie? 23.10.06, 11:29 dziękuję za zaproszenie nie sporzystam zostaję tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dobrze idzie? 23.10.06, 11:54 Droga niunianiu, dalej nie podjełaś decyzji co do realizacji wygranej :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Decyzję podejmę... 23.10.06, 12:14 .. jeszcze w tym tygodniu, uszczupli się Twoja sakiewka w okolicach czwartku- piątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Decyzję podejmę... 23.10.06, 23:26 tylko prosze mnie wczesniej poinformowac musze sie organizacyjnie sie przygotowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Decyzję podejmę... 24.10.06, 12:05 Ogolić, dobrac perfum do okazji :) uprzedzić rodzinę, że wóci rano :) I takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Decyzję podejmę... 24.10.06, 12:06 nie nie nie , uzgodniłem że nagroda będzie odebrana ale bez mojej osobistej interakcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Decyzję podejmę... 24.10.06, 12:08 Oj, to już nie nagroda :( Pani bardziej nastawiła sie na odbiór z rak własnych sponsora :) To wtedy była by nagroda. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Niunianiu 26.10.06, 11:24 Nagroda do odebrania , odbierz proszę pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Niunianiu 26.10.06, 11:43 odebrałam teraz odbierz Ty drogi Bambii, please Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: No i co ?? 27.10.06, 07:53 GODZ.23:02 bambii napisał: > Czy nagroda odebrana ? TAK!!! mniam mniam ;) ps. Bambii - jak mówi, tak robi! Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: No i co ?? 27.10.06, 07:48 koleżanka właśnie konsumowała odebraną nagrodę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: No i co ?? 27.10.06, 08:21 zaraz zaraz , jaka koleżanka ?? rozumiem że klezanka niunianiu ? no to napisż czy poszło bez problemów z odbiorem bo to pierwsza tego typu moja akcja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: No i co ?? 27.10.06, 08:24 bambii napisał: > zaraz zaraz , jaka koleżanka ?? rozumiem że klezanka niunianiu ? tak tak tak niunianiu > no to napisż czy poszło bez problemów z odbiorem bo to pierwsza tego typu moja > akcja ;) bezproblemowo miło i ..... smacznie Odpowiedz Link Zgłoś
bambii obserwator.ws 26.10.06, 11:42 nie chcesz nagrody ? naprawdę zostanie przekazana oxyologowi do końca tygodnia jak sie po nią nie zgłosisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 26.10.06, 11:52 bambii napisał: > nie chcesz nagrody ? obserwator! no co Ty!! > naprawdę zostanie przekazana oxyologowi do końca tygodnia jak sie po nią nie > zgłosisz :) oxyolog już zaciera ręce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: obserwator.ws 26.10.06, 11:58 A gdzie przepraszam mam się po nią zgłosić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: obserwator.ws 26.10.06, 12:02 na priva :) coś kolego tak nagle ucichł ? jakoś nie widać ciebie na forum ? chyba że nicka zmieniłeś jak większość :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 26.10.06, 12:05 bambii napisał: > chyba że nicka zmieniłeś jak większość :))))) to ja jestem w mniejszości :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 26.10.06, 12:10 obserwator.ws napisał: > Nie tylko Ty :) witam w mniejszości ;) kto jeszcze zaszczyci nas swoim uczestnictwem Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: obserwator.ws 26.10.06, 13:44 niunianiu napisała: > obserwator.ws napisał: > > > Nie tylko Ty :) > > witam w mniejszości ;) > kto jeszcze zaszczyci nas swoim uczestnictwem Dla przykładu naprzykład ja. :) Choc różne reczy na osobnym watku (że tak wspomnę z próżności :)) próbowano mi wmówić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: obserwator.ws 26.10.06, 12:07 Nie zmienilem :) nie mam cierpliwosci do wypelniania agorowych formularzy :) Ucichlem, bo dostawca netu zawodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: obserwator.ws 26.10.06, 12:12 nie określiłeś z jakiej kategorii chcesz nagrodę (kategorie wymienione wyżej) :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: obserwator.ws 26.10.06, 12:15 Okreslilem :) Kiedys wybralem 'ce' :D Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: obserwator.ws 26.10.06, 12:20 Oj, oj to chyba nie jest rozsadna decyzja :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 26.10.06, 12:31 obserwator.ws napisał: > Oj, oj to chyba nie jest rozsadna decyzja :) dlaczego?? ps. ja znalazłam lukę w regulaminie i miałam dostać: "a", "b" i "c" ale jeszcze wyegzekwuję od bambiego pozostałe 30 - 38<3% nagrody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: obserwator.ws 02.11.06, 11:59 Dlaczego? :) To 'ech' tak podziałało na moją wyobraznie. Westchnienie, moze zawód -pewnego rodzaju-. Po tym wniosłem, ze 'ce' nie jest rozsadna decyzja ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 02.11.06, 12:00 obserwator.ws napisał: > To 'ech' tak podziałało na moją wyobraznie. Westchnienie, moze zawód -pewnego > rodzaju-. ach Ci mężczyzni, ach ta ich bujna wyobraźnia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 02.11.06, 12:01 obserwator.ws napisał: > moze zawód -pewnego rodzaju-. tak, wielki ... Bambii SŁYSZYSZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 02.11.06, 12:05 obserwator.ws napisał: > uuuuuuuuu > Podpadłeś chłopie ;) ale jeszcze o tym nie wie :D Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: obserwator.ws 02.11.06, 12:13 Zadko ktory facet, ze podpadl kobiecie... Macie takie wyimaginowane 'ale' :D Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 02.11.06, 12:17 obserwator.ws napisał: > Zadko ktory facet, ze podpadl kobiecie... > Macie takie wyimaginowane 'ale' :D dla was to 'ale' zawsze jest bezpodstawne, takie właśnie wyimaginowane ... ech Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: obserwator.ws 02.11.06, 12:14 i Ty też Brutusie ? ;) czy to za to że odstąpiłeś od nagrody ? 'ce' dalej aktualne, proszę wybrać jakąś ciekawą osobę a postaram się coś zorganizować :). Bo ja jako to "ce", jak czytam na forum, to nie jestem wart aby ktoś poświęcał mi czas, nikt mnie tu nie chce ;). Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 02.11.06, 13:51 bambii napisał: > i Ty też Brutusie ? ;) czy to za to że odstąpiłeś od nagrody ? czyżby czekał na konkurs???????????????? > nikt mnie tu nie chce ;) skąd takie czarne myśli????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: obserwator.ws 02.11.06, 14:13 > czyżby czekał na konkurs? jeszcze jakiś zorganizuje, szukam pomysłu i już jeden mam :) > skąd takie czarne myśli? u mnie nie, tylko u niektórych np. temu sie nie podoba : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51209334&a=51353777 Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 02.11.06, 14:15 bambii napisał: > > czyżby czekał na konkurs? > jeszcze jakiś zorganizuje, szukam pomysłu i już jeden mam :) tak??? :)))))))))) > > skąd takie czarne myśli? > u mnie nie, tylko u niektórych np. temu sie nie podoba > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51209334&a=51353777 ja nie z FS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: obserwator.ws 02.11.06, 14:45 > tak? niom, zobaczcie jak wątek się rozwinąl po kokursie :), tylko boję się że jak niunianiu znowu wygra to wyjdzie na jakieś konszachty czy "cuś" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: obserwator.ws 02.11.06, 14:42 bambii napisał: > jeszcze jakiś zorganizuje, szukam pomysłu i już jeden mam :) Sa szanse, ze go wygram ;) Kiedy wypłata mojej obiecanje pensji adwokackiej? że tak się spytam nachalnie :DD A mnie się bardzo podobasz :) mimo kilku swoich wad :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: obserwator.ws 02.11.06, 14:44 o żesz ... musze świnkę skarbonke rozbić, zaraz sprawdzę jakie mam zasoby ;) P.S. Koleżanka miała jakies zdjęcia gdzieś powiesić w sieci i co, heh ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Wypłata :) 02.11.06, 14:49 bambii napisał: > o żesz ... musze świnkę skarbonke rozbić, zaraz sprawdzę jakie mam zasoby ;) Malibu na Mylnej w cenie do przyjęcia ;-) Powiedz wcześniej, żebym miła czas się upodobnic do czlowieka. :) > P.S. > Koleżanka miała jakies zdjęcia gdzieś powiesić w sieci i co, heh ? Koleżanka zacznie teraz walczy z tym ustrojstwem. Bo ranek był deczko zakręcony Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: obserwator.ws 26.10.06, 12:23 Ty nie myśl , tylko pisz, a może się skusisz na Dolce jak niunia ? (dzisiaj ma odebrać swoją nagrodę mam nadzieję że napisze jak było :) ) coś trzeba wybrać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 26.10.06, 12:27 bambii napisał: > Ty nie myśl , tylko pisz, a może się skusisz na Dolce jak niunia ? (dzisiaj ma > odebrać swoją nagrodę mam nadzieję że napisze jak było :) ) nie, no nie ma, że nie, jasne, że tak > coś trzeba wybrać ;) śpiesz się bo usłyszysz od B. jak ja "no kochana nagrode trzeba odebrac w określonym czasie, ja nie wiem czy organziator będzie miał za rok płynność finansową :) " Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 07.11.06, 20:45 bambii napisał: > i usłyszał ;) teraz to mu tylko zostało wygrać konkurs pt." jaka frekwencja?" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: obserwator.ws 08.11.06, 10:56 przeczytaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=50656445&a=51003684 Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: obserwator.ws 26.10.06, 13:47 obserwator.ws napisał: > Ucichlem, bo dostawca netu zawodzi :) A ja jak głupek męczę gadulca i wykilnam w mało wyszukany sposób. :D Ja niedługo zamilknę. Jeszcze tylko kilka dni i interenet znów bedzie tylko poboznym zyczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: obserwator.ws 27.10.06, 09:32 obserwator.ws jesteś ? widzę że nie mozesz się zdecydowac , proponuje więc butelkę dobrego wina tylko napisz czy białe czy czerwone, wytrawne , półwytrawne, półsłodkie a może słodkie ? Bo jak sam nie zdecyduje to nic z tego nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: obserwator.ws 27.10.06, 11:33 Na priwa piszesz a tutaj nie masz czasu ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: obserwator.ws 27.10.06, 12:24 Obserwator.ws ale jutro nagroda przechodzi na oxyologa jako kolejnego który odgadł. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: A ten nigdy sie nie pojawi 27.10.06, 13:28 "a ten nigdy się nie pojawi" miałeś rację nie ma go! Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: A ten nigdy sie nie pojawi 27.10.06, 13:31 Jest, jest tylko zapędzony. Z tego co wiem oxylog dostanie wygraną z błogosławieństwem obserwatora. Bo ostatnio jakos tak czasu nie ma. Ale musi to potwierdzi sam. :) Mistrzu napisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: A ten nigdy sie nie pojawi 27.10.06, 13:33 niunianiu napisała: > "a ten nigdy się nie pojawi" > miałeś rację nie ma go! "ten" i "go", to ten ze zdjęcia, (nie mylić z obserwatorem) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: A ten nigdy sie nie pojawi 27.10.06, 14:33 No niestety, jak napisalem na prv harmonogram napiety :) Oxylogu wspanialy przejmujesz moja nagrode. Hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A ten nigdy sie nie pojawi 27.10.06, 14:35 Nagroda więc za zgodą wygrywającego przechodzi na oxyologa, kolego odezwij się kiedy i w ajkim zakresie masz zamiar odebrac nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś