Dodaj do ulubionych

moja kuzyneczka

21.10.06, 23:53
Przyjezdzała do dziadków na kazde wakacje.Kiedyś była taka niegrzeczna, ze dostała od dziadka lekkiego klapsa w tyłek. Rozpłakała sie i do dziadka z wyrzutem: Czemus mnie zbił ty stary dziadu???!!!
Obserwuj wątek
    • tycja78 Re: moja kuzyneczka 21.10.06, 23:56
      Pojechali z dziadkiem do lasu na grzyby. Aga znalazła sobie zabawę polegajacą na deptaniu mrówek. Babcia jej mowi: nie zabijaj mrówek, bo to zywe i pozyteczne boze stworzonka.
      Chwila spokoju i znowu soe zaczyna. Babcioa pyta, dlaczego to robi, na co rezolutnie dziecko ( 2,5 roku) " bo ta skulwysyna mnie uglyzła"
    • tycja78 w kościele( podczas mszy) 21.10.06, 23:57
      - babciu cio to jest?
      - Bozia
      a to?
      - bozia
      - a to?
      też Bozia.
      Patrzy sie w góre i patrzy. Po chwioli na caluski kościół
      - BOZIU! JAKAS TY JEST ISIOKO!
    • tycja78 a to słyszałam- tez w kościele 21.10.06, 23:59
      Dziecko chodz podczas Mszy po całym kosciele i co jakiś czas spoglada na spowiadającego księdza w konfesjonale.
      podchodzi w końcu i mowi w te słowa:
      a ty co? zesrałeś się , ze tak cicho siedzisz?
      • tycja78 zasłyszane od kolezanki 22.10.06, 00:02
        babcia bardzo wrażliwa na swoje wnuczę poucza go, ze ma nie podchodzic do schodów, bo spadnie i bedzie problem. No ale jak to dziecko... oparło sie o barjerke i runęło jak długie. Babcia przerazona podbiega do maluszka. A ten: No i cio, tak tjutjałas tjutjałaś a ja i tak sie wypieldoliłem!
      • olczam Re: a to słyszałam- tez w kościele 23.10.06, 21:20
        Dodam coś z serii kościelnej:

Na koniec mszy ksiądz w ogłoszeniach mówi
        - w tym tygodniu do pomocy w budowie kaplicy z a p r a s z a m y (tu zawiesił
        głos na moment zastanawiając się nad czymś)...
        - do r e k l a m y -dokończyło rezolutne i osłuchane z radiową trójką dziecię.
        Pozdr.
        • aiszka4 Re: a to słyszałam- tez w kościele 10.11.06, 16:52
          Maluch dostał monetę od mamy i położył na tacy. Zbierający składkę (nie
          pamietam, czy ksiądz, czy kościelny) odpowiedział "Bóg zapłac", przyczym Bóg
          niezbyt wyraźnie.
          Oburzony maluch wziął się pod boki i odpowiedział na cały głos: "Przecież już
          zapłaciłem!!!"
    • femme-marie :-))))))))))))))))))))))))))) 23.10.06, 09:18
      ale sie ubawiłam
      • endzi11 Re: :-))))))))))))))))))))))))))) 28.10.06, 23:10
        Normalnie poplułam ekran!!!smile)))))))))))))) nie moge ze smiechubig_grinDDDDDDDD
        • edelka Re: :-))))))))))))))))))))))))))) 01.11.06, 23:09
          nie mogę z tym księdzem w konfesjonale big_grinDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka