Dodaj do ulubionych

chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac foru

03.12.06, 12:00
i robic prywatne zamkniete... tutaj nowe osoby nie maja szans.. od trzech
tygodni probuje sie wkrecic, niestety bezskutecznie.. co post to blacha,
blacha, blacha.. To jest naprawde zajebiste forum ale macie swoja smietanke i
nie ma mozliwosci na swieza krew.. Podczytywac Was nadal bede ale nie sadze
by cos poza tym.. Trzymajcie sie cieplo, pozdrawiam wszystkich i kazdego z
osobna! Pa pa pa!!!!
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:04
      co znaczy blacha blacha blacha?
      nigdy nie slyszalam tego okreslenia;]

nowe osoby maja trudno ze wzgledu na siura..ale jak sie okaze ze nie sa
      kolejnym wcieleniem siura, Klinta czy innego Kopowa to jest lepiej;]

rzeczywiscie jak Klincior Kopov albo inny pedofil sie pojawi to nie ma szans
      pogadac bo wszystkie z szalem macicy sie na niego rzucaja..ale ogolnie to lej
      na to;]

ja tu jestem od poczatku i nadal nie jestem akceptowana;]
    • spazmusek Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:05
      czytaj tylko nie rób notatek jak asiulka bo cięzabanują smile
    • reniatoja Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:07
      Kinia, spróbuj jeszcze raz, ja siem postaram żebyś sie dobrze poczuła.
      • spazmusek Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:08
        Hmmm a w jaki sposób ?? smile)
        • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:09
          Ci tez sie brzydko skojarzylo?
          • spazmusek Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:14
            no jakośtak zboczenie smile)
            • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:15
              co to moze oznaczac?
              moze zesmy niedopuknieci czy co?
              • spazmusek Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:16
                ujmę to tak ja napewno jestem niedopuknięty smile)
                • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:18
                  a ja sie boje..bo jak ja tez to znaczy ze mam wyjatkowo duze potrzeby...czy
                  jestem erotomanka?

a moze to wina zbyt dluhiej przerwy...ale co tam..najwazniejsze,ze nie jestem
                  juz oziebla;]
        • reniatoja Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:10
          jedwabiem Spazmusku smile) Żeby nie było blacha blacha blacha smile
    • alpepe Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:11
      Moim skromnym zdaniem przesadzasz. Mnie osobiście działasz na nerwy, ale chyba w
      żadnym wątku ci nie dogadałam. To, że nie zostałaś osobowością miesiąca na tym
      forum jeszcze o niczym nie świadczy. Z każdą nową osobą musimy się najpierw
      zaznajomić i tyle. To jest forum jak każde inne, z jednym się człowiek lepiej, z
      innymi gorzej.
      Nie będę ci pisała: zostań i pisz, ale napiszę ci tylko, że "wkręcanie się" trwa
      zwykle długo i pozwala nabyć dystansu do własnej osoby, a tego chyba ci nieco
      brakuje.
      • dziewice Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:13
        lubie ostre Kobiety smile
        • alpepe Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:13
          a ja lubię dziewice smile
          • reniatoja Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:17
            a ja rozumiem rozgoryczenie Kini, naprawdę ciężko jest zostać dostrzeżonym w
            tłumie takich poparańców jak my kilka analna smile
            • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:19
              moze Kine jeszcze zbyt slabo jeblo;]

ale jak pobedzie tu to napewno cos jej sie przestawi;]
            • alpepe Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:20
              kochana Reniu, ja nie rozumiem jej rozczarowania, że co niby, że nie pialiśmy w
              zachwycie nad jej forum, że coś tam i coś tam?
              Sorry, nie jeździłam po niej, to i teraz nie powinnam.
              Jak dla mnie, to może pisać, ale niech się nie spodziewa, że nagle wszyscy padną
              przed nią w zachwycie na kolana.
              • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:27
                jesli choc o Ciebie to jestes wyjatkowo trodna w "zdobywaniu" ;]

nie dziwie sie,ze nie podbila Twoego serca;]
                • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:28
                  pojedziesz mnie za ortografa ? big_grin
              • reniatoja Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:29
                nie, no pewni, alpepe ja wiem, ze masz racje. ale rozumiem tez dziewczyne -
                chcialaby sie poczuc czescia spolecznosci, grupy - to nie jest łatwe, a ja mam
                ostatnio rozbudzone instynkty opiekuncze i chcialabym wszystkim pomagac i zeby
                wszystkim bylo dobrze na swiecie i dlatego tamten watek, ale w sumie moze
                niepotrzebnie, przyniesie chyba skutek odwrotny do zamierzonego
                • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:30
                  moim kontem bankowym tez sie zaopiekujesz?? big_grin
                  • reniatoja Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:32
                    zalezy co na nim masz, jesli jakis gigatyczny debet to chyba podziekuje
                    smile
                    • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:34
                      mam troche..ale przydaloby sie wiecej;]
                      • reniatoja Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:35
                        sugerujesz, ze powinnam dokonac jakiegos hojnego przelewu?smile))
                        • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:49
                          nie musi byc koniecznie z 4 zerami;]
                          ale moglabys;]
          • joe_anna Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:27
            a ja lubie ostre dziwice smile
            • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:28
              nie no..to jest juz perwersja;]
            • kobieton_na_pasach ale nie dla suki kielbasa:) nt 03.12.06, 21:09
              joe_anna napisała:

> a ja lubie ostre dziwice smile
      • tygrysio_misio Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:14
        jesli chodzi o to co napisalas o wkrecaniu to prawda...na kazdym forum sa
        jakies kliki..sek w tym zeby umiec sie w klike wkrecic..sa fora gdzie kazdy
        nowy wpis jest witany od razu niemal obelgami i zeby nie byc kletym to trzeba
        lizac wszystkim nawzajem dupe..tu chyba tak nie jest wiec nie jest zle...
    • mamba30 Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:19
      Hej panna, nie przesadzasz aby?? Myslisz, że 3 tyg. to tak dużo czasu aby się
      wkręcić w towarzystwo ludzi znających się w większości od lat kilku?? Najlepiej
      się obrazić i zabrać zabawki do innej piaskownicy, prawda??
      Nie rób scen, tylko zacznij sie zachowywać jak dorosła baba, a nie
      rozkapryszony dzieciak. Głowa do gory, tu nikt nie gryzie, tylko trzeba trochę
      czasu na oswojenie sie z nowym nick'iem, nową osobą, nowym stylem wypowiedzi.
      Nikt Ci źle nie zyczy, więc juz przestań pisać głupoty i fochować, za to
      zacznij pisać taj jak dotąd pisałaś smile)
    • raduch Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:25
      Uspokój się, bo jak przyrżnę w dupę... smile
      • pszczolaasia Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:33
        Raduch klapsik to nagroda a nie kara;-D
        Kinia..przyznam sie, ze za bardzo to Cie nie kojarze, ale ja ostatnio nie
        jestem w necie za czesto. nie wygłupiaj sie i tylewink)
        • raduch Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:38
          Ode mnie niekoniecznie. wink
    • mmagi Nie zrazaj sie,wpadaj i pisz............co to znac 03.12.06, 12:45
      zy blacha,blacha,blacha???

co do smietanki to sie mylisz,jesli myslisz ze takie osoby tu sa to na nich nie
      zwazaaj,one gadada miedzy soba,a w takie watki nie musisz wchodzicsmile))
      jest tu wiele fajnych ludzismile))
    • lajton Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 03.12.06, 12:51
      Jeśli nie jest to forum prywatne zamknięte to nie oznacza to nic innego jak to,
      że mogą tu przyleźć wszyscy. Tak jak zrobiłaś to Ty. Chciałaś gorącego
      przyjęcia i nie udało się? Próbuj dalej. Może będziesz jedną z niewielu
      (jednym), której (któremu) się to uda wink
    • kryzysowa_narzeczona75 nie rozumiem zupelnie 03.12.06, 13:10
      kurwa, co to za smietanka i dlaczego ja do jasnej cholery do niej nie naleze, co???
      Strzelam focha i zapomnijcie, ze pozegnam sie z forum, bo to jedyne, na ktorym
      moge sobie pouzywac ;P smile)
      • raduch Re: nie rozumiem zupelnie 03.12.06, 13:11
        A szczegóły uzgodni się na @. wink)))
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: nie rozumiem zupelnie 03.12.06, 13:17
          pomidor tongue_out smile))
          • raduch Re: nie rozumiem zupelnie 03.12.06, 13:19
            Śnimisięśni. wink)
      • lajton Re: nie rozumiem zupelnie 03.12.06, 13:12
        Też nie do końca czaję o co chodzi
        • to-wlasnie-ja Re: nie rozumiem zupelnie 03.12.06, 13:46
          A ja troche rozumiem, ale poki co sama olewam. Bywa, ze mam od niektorych ignora, ale co tam. Nie kazdy musi miec nastroj, zeby ze mna gadac. A ze forum ma fajny klimacik to czasem tylko podczytuje a czasami sama sie dopisze . Spoko smile))
    • kobieton_na_pasach jedna z najlepszych twoich zyciowych decyzji nt 03.12.06, 21:09
      • dzikoozka Re: jedna z najlepszych twoich zyciowych decyzji 04.12.06, 08:42
        Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale z plaskacza pojechałaś ;PPPPPP
    • tombeard Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 04.12.06, 03:27
      Ot...kolejna z syndromem stada owiec...
    • dzikoozka Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 04.12.06, 08:45
      Przesadzasz. Nie czaję z tą śmietaną za bardzo, w ogóle ja osobiście nie mam
      poczucia że niby się tu "wkręciłam"....
      Po prostu znamy się trochę dłuzej, to tylko kwestia czasu.
    • khaki3 Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 04.12.06, 12:01
      Ale wy pieprzycie big_grin jak zwykle big_grin A ja to co? ot niedawno przylezlam i jezdem.
      I Kochanek mam kilka big_grin Z tego co ja widze, to tu jest tak i siak i nie inaczej.
      Trzeba sie przestawic bo na nnych forach to takie powazne, zero zartu, wszystko
      takie oh i ah i eh. i w ogole! Albo sie jest oralno-analnym fiziolem albo nie.
    • krysica Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 04.12.06, 12:19
      no i co z tego? Mi w cale nie przeszkadza, ze na mnie nikt nie zwraca często
      uwagi....nawet mi jest to na ręke bo w realu czasem mam dosyć tego, ze wszyscy
      zwracają.... Teraz tez pewnie ani nikt tego nie przeczyta ani nie
      odpowie.....no i git..smile)
      • maretina Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 04.12.06, 12:19
        ja na ciebie zwracam UWAGEsmile
        • krysica Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 04.12.06, 12:26
          Hy hy hy
          :0)
          ...tak se kciałam poględzić ....smile))
          • lajton Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 04.12.06, 12:29
            Krysica dla mnie to Ty jestes kolezanka-szklanka, bo podobne z Ciebie zero w
            kuchni jak i ze mnie.
            • krysica Re: chyba sie z Wami pozegnam-powinniscie zamknac 04.12.06, 12:34
              dokładnie - w kuchni jestem swietna ale w degustowaniu hy hy hy
              Szczęście ze los postawił mi pod nogami Boskiego Kucharzasmile))
              Echch.....
    • lena_zet amen 04.12.06, 12:34
      inni jakos nie mieli z tym problemu.
    • reniatoja a wiesz co Kiniamum? 04.12.06, 12:48
      ja zrobiłam kilka gestów w twoją stronę, ok, może niefortunnych, ale
      przynajmniej pocałuj sie w dupe mogłabyś mi na to odpowiedziec, a ty co? blacha
      bl;acha blacha. i wiesz jak ja sie teraz czuje? Troche nieładnie z twojej
      strony tak mnie ignorować kompletnie.
      • juleczka4 Re: a wiesz co Kiniamum? 04.12.06, 13:07
        reniatoja napisała:

> ja zrobiłam kilka gestów w twoją stronę, ok, może niefortunnych, ale
        > przynajmniej pocałuj sie w dupe mogłabyś mi na to odpowiedziec, a ty co?
        blacha
        >
        > bl;acha blacha. i wiesz jak ja sie teraz czuje? Troche nieładnie z twojej
        > strony tak mnie ignorować kompletnie.

co racja to racja ,też to zauważyłam sad
        • khaki3 a co oznacza blacha,blacha,blacha? 04.12.06, 13:10

• alpepe Re: a co oznacza blacha,blacha,blacha? 04.12.06, 13:14
            spytaj kiniamum
            • khaki3 Re: a co oznacza blacha,blacha,blacha? 04.12.06, 13:15
              ale jak jej nie ma juz sad(( i co sie nie dowiem? eee to nie sprawiedliwe!
              • alpepe Re: a co oznacza blacha,blacha,blacha? 04.12.06, 13:16
                "niesprawiedliwe" piszemy razem
                • khaki3 Re: a co oznacza blacha,blacha,blacha? 04.12.06, 13:20
                  dziekuje Pani Psor zapamietywowywuje big_grin
                  • alpepe Re: a co oznacza blacha,blacha,blacha? 04.12.06, 13:27
                    i znów źle, albo zapamiętam, albo pamiętam smile nie da się użyć czasownika w
                    aspekcie dokonanym w czasie teraźniejszym smile.
                    Tylko już nie odpisuj! wink
                    • khaki3 Luuuuubie Ciebie meczyc :D 04.12.06, 13:30

• reniatoja Re: a co oznacza blacha,blacha,blacha? 04.12.06, 13:35
                      Alpepe, wiadomo, ze Khaki napisałam zartem ale tak na serio - nie mozna
                      napisac zapamiętuję? A jeśli można to to nie bedzie czas teraźniejszy?
                    • reniatoja Re: a co oznacza blacha,blacha,blacha? 04.12.06, 13:36
                      np zapamiętuję od 20 do 30 słówek angielskich dziennie. Albo jeszcze co to są
                      czasowniki w aspekcie dokonanym bo mnie wtedy nie było na lekcji?
            • reniatoja Re: a co oznacza blacha,blacha,blacha? 04.12.06, 13:16
              właśnie wink
          • krysica Re: a co oznacza blacha,blacha,blacha? 04.12.06, 13:16
            no własnie?smile)
            • krysica Re: reniu? 04.12.06, 13:17
              jednoczesnie napisałysmy WŁAŚNIEsmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka