lucy.sol 05.12.06, 11:36 tak sobie siedze i mysle kim sa eMamy??? ja akurat jestem na wychowawczym, z wyksztalcenia psycholog ale nigdy nie pracowalam w zawodzie, tylko jako menager knajpy a potem jako przedstawiciel regionalny. A WY??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetina Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 11:37 wszystkie stanowiska mam wymieniać !? za dużo do pisania Odpowiedz Link Zgłoś
asiulaadriana Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 11:43 ja za tydzien na wychowawczy idę, wykształcenie...hm mam mature, studia sobiie odpuściłam na trzecim roku i teraz zamierzam od października zaczać, mam nadzieję że jeszcze nie jest za poźno na naukę Odpowiedz Link Zgłoś
asiulaadriana Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 11:45 a pracowałam jako sekretarka, potem kadrowa i księgowa w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
monika78gda Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 12:12 Jestem na wychowawczym od marca 2006. Jestem asystentem (nie ma żeńskiej formy tego stanowiska na uniwersytecie. Obecnie dorabiam w innej szkole wyższej - robię to samo (męczę studentów, tylko na 4 godziny w tygodniu. Wtedy mój mąż jest z dzieckiem. Trochę dorobię i mam wyjście z domu, a i dziecku się przyda jak odpocznie od matki (chociaż, jak wychodzę, to on sprawia wrażenie, jakby miał inne zdanie). Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 12:16 mam własną firmę w branży farmaceutyczno-chemicznej , zawodowo fotografuję modę Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 12:19 Ale masz fajną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 12:19 Firma państwowa, praca nudna, bez przyszłości, kiepsko płatna ale jest darmowy internet i jesteście Wy dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha61 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 12:39 a ja w biurze podróży, studia na tym samym kierunku - turystyka skonczylam. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
pal_ma Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 22:37 Nie darmowy. My płacimy. Dlatego jestem za zakazem odwożenia służbowymi furami, dzwonieniem ze służbowych telefonów i marnowaniem czasu na net. Skoro masz czas na nas, to znaczy, że Twój etat jest niepotrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 13:25 j/w czyli wypowiedz justi54 Odpowiedz Link Zgłoś
femme_fatale13 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 13:52 pracownik naukowy poki co ten najmlodszy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 14:53 a ja juz ten starszy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 15:55 Anglistka w liceum niepublicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 07.12.06, 23:26 a czym się różni młodszy od starszego, bo ja którymś jestem ale nie wiem którym? Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 17:21 jakoś nie lubię o sobie pisać pracuję mam ciekawą pracę Odpowiedz Link Zgłoś
lidia23 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 19:43 Do momentu porodu pracowałam na Błękitnej Linii tp 9393 i wszkole podstawowej uczę niemieckiego, ale od stycznia idę na wychowawczy Odpowiedz Link Zgłoś
mamciakam Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 20:32 mozna sie nabawic kompleksów...)))))))))) ja pracuję w domu wychowuje troje dzieci i ...męża))))))))))))))))))))(matura) Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 20:43 kompleksów ? przecież to ty masz najfajniejszą z wszystkich prac bo pracójesz wśród osób które cię kochają i to bezgranicznie ,dlaczego w polsce uważa się że wychowywanie dzieci jest gorszą pracą ? to chore ! POLSKA JEST KOBIETĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamciakam Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 20:46 chodziło mi o kompleksy z wykształceniem ja zaczęłam lic.pedagogiczne a potem"przerobili nas " na ogólne. a o tym by byc kurą domową zawsze marzyłam -serio Odpowiedz Link Zgłoś
mamciakam Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 20:49 aha i wcale tez nie uwazam ze wychowywanie dzieci to gorsza praca wręcz przeciwnie najpiekniejsza, najtrudniejsza i najwazniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 20:43 No moja praca podobna-zawodowa kura domowa, tyle ze po pedagogice Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 20:53 nie nazywajcie siebie samych kurami domowymi bo same się stygmatyzujecie , wychowanie dzieci to zajęcie niezwykle odpowiedzialne i pracochłonne ,jak można porónać pracę menadżerki z korporacji która kombinuje jak sprzedać 200 ton jogurtów więcej i kobiety która odpowiada za ukształtowanie małego człowiek. I jest niesprawiedliwością społeczną że ta pierwsz dostaje 8 000 zł miesięcznie a ta druga 0 , to jakiś absurd !! Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 21:01 Tyle, ze mi jakos ta "kura domowa" nie przeszkadza, napisałam to z usmiechem, więc nie widzę problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga-1 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 21:05 Ja skończyłam politechnikę, zawód - inżynier budowy okrętów specjalność technologia obiektów pływających.\ Nigdy nie pracowałam w zawodzie - jestem właścicielką kilku sklepów branży spożywczej a przede wszystkim wychowuję dwoje małych szkrabów (3lata i 3,5mca) Takie życie, że nie mam nawet czasu poczytać książkę czy póść do fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 21:01 Pracuję na etacie w Agorze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamciakam Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 21:09 ja tez chcę) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 21:39 ale to wiąże się z upublicznieniem swojego majątku i preferencji seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 21:45 i fotografii genitaliów PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 05.12.06, 22:41 Piszę, tłumaczę ... Ogólnie grzebię w książkach Odpowiedz Link Zgłoś
blum5 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 03:16 a ja siedze w domu z dziecmi, skonczylam anglistyke na umcs, pracowalam w szkole a potem w fajnej firmie jako specjalista do spraw importu i objezdzilam kawal swiata z moim durnym szefem. niestety wyszlam za maz wyjechalam do usa i siedze narazie w domu. w styczniu od nowa ide na amerykanskie studia i mam straszna treme, bo zaczynam zupelnie cos innego, cos czego do tej pory nie robilam i bede musiala uczyc sie matematyki brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 07:37 Pracuję w Biurze Obsługi Klienta jako specjalista d/s ekonomicznych, btanża energetyki cieplnej a więc monopolista w Warszawce Praca spoko pensja może już trochę mniej ale nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1234 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 11:13 Tłumaczę. Na własny rachunek, więc niestety bez urlopów i innych miłych dodatków. Ale nie narzekam Duża swoboda. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaptysia Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 13:18 Jestem dyspozytorką i kadrową w firmie taxówkowej w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 13:31 Zawodowo robię zakupy. Pracuję jako zaopatrzeniowiec w centrum ogrodniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a arnikaarnika 06.12.06, 15:06 zastanow sie w koncu gdzie i jak pracujesz i czy w jez. czeskim ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=53432883&a=53458850 Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 16:16 nie pracuję od ponad dwóch lat, jestem w domu z dzieckiem i bardzo sobie to chwalę.Mam czas na spacery,wycieczki i wygłupy z dzieckiem a oprócz tego uczę się języka i jak córka pójdzie do przedszkola mam zamiar zapisać się na intensywny kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
coco75 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 20:57 a ja jestem ekspedientką w sklepie kosmetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 21:26 Jestem administratorem sieci Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 23:38 Z zawodu jestem marynarzem żeglugi śródlądowej, ale statkiem pływałam jako pracownik tylko wtedy, kiedy urzędnicy państwowi robili sobie na nim wycieczki z pijaństwem na wyspie. Na codzień pracowałam wtedy w kadrach. Później w czasach kryzysu z pracą był handel ciuchami na bazarach, później sklep z moją Mamą na spółkę, później warsztat samochodowy, wychowawczy i w międzyczasie znowu warsztat. Matura. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 06.12.06, 23:45 jestem jednoosobowym Centrum Obsługi Wszystkiego ewentualnie menadżerem ogniska Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 07.12.06, 07:06 Prcownik naukowy, baardzo zle oplacalny, ale robie to co mnie interesuje i mam mniej wiecej dowolne godziny pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
liweczka1 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 07.12.06, 14:07 Wyższe pedagogiczne, krotko pracowałam w zawodzie,pół roku praca za granicą, potem podyplomowe z infrmatyki, a teraz półtoraroczna dziecię i niedługo szukanie pracy, ale zawsze mi się wydaje, że dziecię wciąż za małe.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulfa Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 07.12.06, 23:04 Jestem nauczycielką w gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
topcia27 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 08.12.06, 11:15 PKP Cargo S.A.)) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: co robicie??? tzn gdzie pracujecie??? 08.12.06, 18:36 Pracuję jako psycholog w Hospicjum i Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym. Od lutego wybieram sie na studia podyplomowe.Prawie 4-letni Michał w przedszkolu, ale ciagle choruje. Odpowiedz Link Zgłoś