Dodaj do ulubionych

ŚNIEG KUPIĘ pilnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 19:11
Otwieram skup śniegu i chcę się zorientować ile można na tym zarobić.
Kupię taniej sprzedam drożej. Akurat na Wigilię kilogram świeżego śniegu
będzie w cenie.
Jak ktoś ma tegoroczny śnieg to skupuję po złotówce za kilogram.
Adres skupu ustalam bo jeszcze nie wiemm czy wynająć hangar czy wystarczy
wiaderko...
:))
Obserwuj wątek
    • taras70 Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie 08.12.06, 20:20
      posiadam znajomosc komputera oraz mam ladne nogi. interesuje mnie posada w
      marketingu badz portiera. moge za Pana ten snieg kupowac jako ewentualnie
      podwykonawca-ajent a potem dowozic ala transport wlasny.
      p.s. mam takie specjalne urzadzenie do sniegu i to jest moj koronny atut.
      • Gość: mentos Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:42
        Czy umie Pan odpowiedzialnie trzymać wiaderko na trzy czwarte etatu?
        Urządzenie do śniegu przyda się - tylko co ono robi?
        Robi śnieg czy porządkuje ten, który już jest? Bo jak porządkuje to ja chętnie
        zatrudnię z tą maszyną bo lubię mieć porządek w towarze.
        Nogi na razie się nie przydadzą. Chociaż potem do ugniatania śniegu może się
        przydać dodatkowa para nóg.
        Proszę przygotować CV swoje i maszyny na cztery strony maszynopisu.
        Mam jeszcze paletę kostki brukowej. Tanio sprzedam. A po sezonie wiaderko
        będzie. W dobrej cenie.
        Ho ho ho..
        • taras70 Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie 08.12.06, 20:55
          ja mam inny pomysl . sniegu jak wiadomo jest wiele i maly hangar nie
          wystarczy.dzwonilem juz na portiernie Chlodni Krotoszyn i zgodzili sie
          potrzymac nam troche czasu ten towar. na czym polega moj pomysl ? a na tym,
          zeby nie rzucac sniegu na rynek wtedy , gdy bedzie go brakowac. tak jest niby
          logicznie i najprosciej. mam pomysl iscie szatanski: grozic makroregionowi
          dodatkowymi rzutami sniegu, wtedy gdy bedzie go duzo, bardzo duzo. taka np.
          grozba totalnego paralizu snieznego podczas nastepnej zimy stulecia ?! mozna
          na tym daleko zajsc. Pan potrzebuje moze sekretarza ?
          • Gość: loco Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie IP: *.olsztyn.mm.pl 08.12.06, 21:03
            A zeszłoroczny śnieg, może być?
            • taras70 Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie 08.12.06, 21:10
              o, widze, ze konkurencja juz zmagazynowala.
              na ulicach sniegu jest pelno, ale i tak chetnie troche odkupimy.
              musi byc niepokancerowany , w stanie menniczym , krysztalki powinny ukladac sie
              we wzor: woz drabiniasty bez dyszla; powtarzalnosc siodmego stopnia !
              bardzo wazne jest to, zeby bylo wyraznie wydac , ze to snieg nasz, polski a nie
              jakas chinska podrobka.moze , w takim razie, niech krysztalki ukladaja sie we
              wzor: zabawa na kujawskiej wsi.
              • Gość: loco Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie IP: *.olsztyn.mm.pl 08.12.06, 23:12
                Śnieg zeszłoroczny spełnia wszystkie normy dla swojego rodzaju. Jest
                przechowywany w Bałtyku.
                • bystra2000 Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie 08.12.06, 23:14
                  Jak odsnieżę to oddam gratis.
                  • Gość: mentos Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:52
                    Dzisiaj pada coś jakby bardziej śnieg niż nie śnieg kiedy nie padało nic.
                    Skupuję do jutra ten śnieg dzisiejszy. Tylko w kartonowych pudełkach proszę
                    przynosić i ułożony warstwowo żeby łątwiej było rozpakowywać.
                    • bystra2000 Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie 10.12.06, 10:00
                      CZILI nie musi być w/g wzoru,koloru i faktury?
                      uff.
                      • Gość: PIK Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie IP: *.olsztyn.mm.pl 10.12.06, 11:49
                        Po co Wam śnieg? Kupcie ruchomą -objazdową armatkę śnieżną -zainstalujcie na
                        bagażniku "malucha"- w zależności od potrzeb świątecznych -"sypniecie" w ogródku
                        dla potrzeb wigilii.Biznes -kasa zagwarantowana -do produkcji wykorzystacie
                        wodę- prąd zlecenodawcy to nie kosztuje.Agregat na ropę-wskazany w leśnych
                        odstępach .
                        • bystra2000 Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie 10.12.06, 12:01
                          Możemy nakruszyć steropianu!!!!!!!!!
                          • Gość: mentos Re: ŚNIEG KUPIĘ pilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:22
                            Podobno śnieg nie istnieje.
                            Śnieg i krasnale to bujda.
                            Komu by się chciało wycinac śniegowie gwiazdki.. No chyba, że Chińczykom.
                            Chińskie podróby też skupuję. Teraz to już każdy wyrób śniegopodobny na wagę
                            złota. Byle był biały i nie parzył.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka