Gość: wike IP: *.* 23.02.03, 14:51 Chciałabym znależć dobrego dentystę dla mojej córci.Moja Pani doktor jest dobra chodzę do niej parę lat,ale szukam typowo dla dzieci .Gdzie chodzicie ze swoimi pociechami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katarka Re: Dentysta dla dziecka poszukiwany. IP: *.* 24.02.03, 12:22 Temat walkowany nie pierwszy raz, ale zawsze chetnie polecam gabinet moich dzieci. Kolorowy, maly (2 pokoje). B.mile dentystki, przed przegladem zawsze powoza na fotelu i podmuchaja "wiaterkiem" z dmuchawy. Mozna siedziec z dzieckiem na fotelu, cierpliwe i sympatyczne. Sa nagrody dla dzielnych pacjentow (naklejki, pierscionki, zolnierzyki, gumowe owady, gumki do scierania itd.). Nie podam nazwiska lekarki (he, he bo nie chce zeby sie do niej tlok zrobil) ale wierz mi ze kazda pani doktor jest b.mila. Namiar: Ursynow, ul. Koncertowa 6 w bloku, na parterze (mniej wiecej posrodku bloku - jest dlugi). Tel. 644 85 78. Jesli idzie sie na przeglad bez jakiegos konkretnego problemu to placi sie jednorazowo przy zakladaniu karty chyba 20 zl. czy 40, i jest sie stalym klientem, kazdy nastepny przeglad jest za darmo, przysylaja do domu przypomnienia, ze nalezy zglosic sie na nastepny przeglad! A jesli idziesz tak jeden raz na plombowanie czy cos innego no to placisz za ta usluge. Drugi gabinet tej "sieci" jest na Zoliborzu, ul. Podlesna 40 m.33 tel. 835 29 57.Pozdrawiam, Katarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramik Re: Dentysta dla dziecka poszukiwany. IP: *.* 24.02.03, 16:32 No to ja powiem, że my też tam chodzimy do dr Koprowskiej. Piszę do której, bo z drugą mieliśmy mniej szczęścia. Może akurat przy moim dziecku się tak zdażyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki1 Re: Dentysta dla dziecka poszukiwany. IP: *.* 26.02.03, 11:13 Hej!W-wa Ursynów, ul. Szolc-Rogozińskiego 3 tel. 644-54-54, www.elefantmed.plMy byliśmy tam raz, próbujemy zapoznać małego. Trzeba czasu żeby się oswoił. Gabinet dziecięcy, przystosowany do siedzenia dzieci na kolankach u rodziców, jest poczekalnia, dentyści z przeszkoleniem do stomatologii dziecięcej.Co nam z tego wyjdzie zobaczymyPozdrawiamNi Odpowiedz Link Zgłoś