Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co byście założyły do takiego sweterka?

08.01.07, 09:25
    Kupiłam taki dłuższy sweterek zawiązywany w pasie z Dan Hen. Jest w paski
    siwe, czerwone i białe,dekolt i paseczek jest obszyty kolorem siwym. W
    zwiazku z tym ze ten sweterek ma duży dekolt chciałabym zapytać co by do
    niego pasowało. Korale? Modne sa jeszcze?Jaki kolor? A moze wiszące kolczyki?
    W jakim kolorze?
    Mam w domku korale przezroczyste ścinane, odcienie sa na ścieciach tęczowe -
    jak benzyna ;) Pasowałyby?
    Obserwuj wątek
      • cezary.malgorzata Re: co byście założyły do takiego sweterka? 08.01.07, 16:00

może fotkę wklej? było by łatwiej :-)
      • cioccolato_bianco Re: co byście założyły do takiego sweterka? 08.01.07, 16:56
        ostatnio widzialam dziewczyne w tego typu swetrze. sweter wprawdzie byl caly
        butelkowo-zielony, ale miala do niego granatowe jeansy, biala koszule i
        czerwone, krotkie korale - wyglada swietnie
        • czarna_plomba Re: co byście założyły do takiego sweterka? 08.01.07, 23:26
          korale to chyba najlepszy rodzaj biżuterii do takich swetrów.. choć jeśli mają
          mocno pojechany dekolt to ja bym zrezygnowała z biżu wogule
          • femme111 Re: co byście założyły do takiego sweterka? 09.01.07, 09:04

• femme111 Re: co byście założyły do takiego sweterka? 09.01.07, 09:06

• star105 Re: Nic nie zakładaj. Goła szyja jest ładniejsza 09.01.07, 20:52
          od jakichś dyndajów.
          • femme111 Re: Nic nie zakładaj. Goła szyja jest ładniejsza 10.01.07, 07:47
            dyndaje :)))))))
        • dakota77 Re: co byście założyły do takiego sweterka? 09.01.07, 21:38
          Ja nie zakladalabym niczego. Dekolt nie jest taki gleboki, za to sweter kolorowy i moze powstac wrazenie balaganu. Jezeli chcesz zalozyc cos na szyje, to moze nie korale, a jakis maly wisiorek w ktoryms z kolorow swetra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka