Dodaj do ulubionych

Dawno mnie tu nie było

13.01.07, 13:26
Witam mośków, witam ahmedów. Widzę, że forum "Świat" nadal monotematyczne - w
kółko agitprop o Żydach i Izraelu, albo pod tytułem "wspaniały Izrael, jedyna
demokracja", albo "zbrodniarze syjonistyczni", zależnie od tego, czy piszącego
opłaca Izrael czy Arabia/Persja. Public relations w stosunku do tak
niewielkiego w sumie kraju jak Polska, cóż za honor...

Tylko że wszystko to bez potrzeby. I tak będziemy popierać Izrael, nie
dlatego, że mośków tak bardzo lubimy, tylko dlatego, że taka jest nasza,
korzystna dla nas polityka, i to w długiej perspektywie. Zaczęło się długo
przed powstaniem państwa Izrael: Polska, nie mając ochoty na sąsiedztwo mośków
(a jednocześnie daleka od późniejszego germańskiego barbarzyństwa) aktywnie
popierała osadnictwo żydowskie w Palestynie, włącznie ze szkoleniem i
dozbrajaniem syjonistycznych bojówek. Po to, żeby sobie mogli założyć własne
państwo i szczęśliwie w nim żyć. www.etzel.org.il/english/ac16.htm

Trzeba być konsekwentnym i pamiętać, co nasze państwo robiło i dlaczego - co
poddaję pod rozwagę Rodakom. Pomagaliśmy Żydom zakładać Izrael z konkretnych
powodów i dołączanie teraz (choćby werbalne) do ahmedów chcących go zniszczyć
byłoby przejawem schizofrenicznej hipokryzji.

I.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Dawno mnie tu nie było 13.01.07, 13:56
      :)))))
    • cepekkolodziej Re: Dawno mnie tu nie było 13.01.07, 13:57
      Ładnie napisane.

Ale nie taka to prosta rzecz. Od polskiej Ligi Morskiej i Kolonialnej i pomocy udzielanej przez II RP potencjalnym osadnikom żydowskim w Palestynie minęło siedemdziesiąt lat. Świat się zmienił. I zmieniły się wymagania stawiane państwom.

Niektórzy nie chcą tego przyjąć do wiadomości. Przykre to.

--

Z myśli skrzydlatych izraelskiego bohatyra:
      <Dobre arabczki sa martwe>
      <ja wole z arabami plaska ziemie zrobic>
      • dana33 Re: Dawno mnie tu nie było 13.01.07, 13:59
        wlasnie..... duzo sie zmienilo..... polska cepowata pokazuje israelowi kazda
        mozliwa droge do samobojstwa.
        • absztyfikant Re: Dawno mnie tu nie było 13.01.07, 14:01
          www.jewishsf.com/content/2-0-/module/displaystory/story_id/28356/edition_id/539/format/html/displaystory.html
          Israel nie jest taki glupi, zeby sie Cepow sluchac. A Cepy moga sobie jeczec na
          niszowym forum:))))
          • wuj_ingemar "Surprise"? Bzdura... 13.01.07, 14:09
            "Surprise! Poland has become one of Israel’s strongest allies"

Dlaczego "niespodzianka"? O wspieraniu żydowskiego osadnictwa link podałem
            powyżej. Potem też większość Polaków się cieszyła, gdy "nasi" Żydzi dołożyli
            "ich" (czyli Sowietów) Arabom w 1968 i 73. Pewna sympatia w stosunku do państwa
            izraelskiego to wcale nie jest świeża sprawa, dopiero z lat 90tych.
            "Niespodzianka" może to być tylko dla wściekle antypolskiego chałaciarstwa
            zamieszkałego w USA, dla którego szkoła to wyłącznie jesziwa, z wszystkimi
            konsekwencjami (niedouczenie własnej historii) z tego wynikającymi.
            • j-k Z polonia amerykanska, a raczej z popluczynami 13.01.07, 14:27
              po tej Polonii, w rodzaju np. takiego Chaziaja, jest tak, ze jak sie w Ameryce
              pracuje u Zyda, to juz najgorszy dyshonor.

No coz, jak zdolnosci nie wystarczaja, by znalezc cos lepszego, to pozostaje
              tylko jeczec na forum, jak ciezko zyc w USA pod zydoskim butem :)))
            • i-love-2-ski welcome back 13.01.07, 15:15
              widze,ze w IDF nabawiles sie reumatyzmu i ogolnej degeneracji umyslowej,ale
              takie zuchy jak ty potrzebne na forum bo "moski" jak ich nazwales potrzebuja
              wsparcia. ostatnio ledwo dysza:)
              cheers uncle.
          • cepekkolodziej Re: Dawno mnie tu nie było 13.01.07, 14:10
            To że sobie jęczę i że forum jest niszowe, nic nie zmienia. Rzeczywistość i tak skrzeczy.

Na linii stosunków z najbliższymi sąsiadami, tj. Palestyńczykami. A równanie "dobre stosunki z Palestyńczykami = samobójstwo Izraela" opiera się na z gruntu fałszywych przesłankach.

Możecie nie odpowiadać. Bo ja i tak i tak tylko sobie jęczę.
            • absztyfikant Re: Dawno mnie tu nie było 13.01.07, 14:22
              Nawracaj lepiej Palestynczykow, bo to oni chca unicestwic Izrael, a nie
              odwrotnie. I nie zaslaniaj sie cytatami z Fredzia, bo nie jest on
              reprezentatywny dla Izraela. Sam pisales - zawsze pare kilometrow za swoim rzadem.
              • cepekkolodziej Re: Dawno mnie tu nie było 13.01.07, 14:52
                > Palestynczykow, bo to oni chca unicestwic Izrael,

Ciekawe, jak mogą to zrobić?

Przedstaw jakiś realistyczny scenariusz zniszczenia Izraela przez Palestyńczyków. Może się nawrócę na nawracanie PAlestyńczyków.

Na razie widzę regionalnego Goliata udającego, że jest bezbronnym Dawidkiem.

> to oni chca unicestwic Izrael, a nie odwrotnie

Wybacz, ale będę sobie cytował, kogo chcę. To i tak łagodnie dobrane cytaty.
                • j-k Kogo bys nie cytowal, nie zmienisz faktu, ze 13.01.07, 15:07
                  to izrael chce oddac palestynczykom polowe west bank i zyc z nimi w pokoju.

palestynczycy chca calego west bank, co jest niemozliwe.
                  nie po to sie wygrywa 3 wojny, by nic z tego nie miec.

Izrael nad Jordanem pozostanie.

www.passia.org/palestine_facts/MAPS/newpdf/WBGSMarch2000.gif
                  • behamot3 Re: Kogo bys nie cytowal, nie zmienisz faktu, ze 13.01.07, 15:11
                    na wieki wieków :)))))))
            • j-k przypominam upzejmie ze Izrael jest zainteresowany 13.01.07, 14:25
              dobrymi stosunkacmi z palestynczykami. Oddal im strefe gazy i odda poowe
              zachodniego Brzegu...
              jak w umowie Road map 2000.
              www.passia.org/palestine_facts/MAPS/newpdf/WBGSMarch2000.gif
              Problem w tym, ze palestynczykom to nie wystarcza.

I dlatego strzelaja rakietami w Izrael.
              Ale wiecej jest niemozliwe.
              jezeli zycza sobie izraelskich akcji odwetowych, to maja to na wlasne zyczenie.

• chaziaj Ty Wuj Ingemar!!! 13.01.07, 14:36
                To twoj Izrael jest wrogi Polsce i zada nawet 60 mld zielonych!!!
                Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.
                • behamot3 Re: Ty Wuj Ingemar!!! 13.01.07, 14:38
                  nie, Polsce nie jest wrogi, tylko takim chaziajskim niedoukom jak ty.
                  • chaziaj Re: Ty Wuj Ingemar!!! 13.01.07, 14:42
                    behamocie mlocie, nawet dziecko wie co zydowstwo
                    pisze o Polakach i jakie klamstwa rozpowszechniaja!!!
                    Doszlo juz do tego ze same szabezgoje mialy juz tego dosyc!!!
                    • behamot3 Re: Ty Wuj Ingemar!!! 13.01.07, 14:59
                      chaziaj napisał:

> behamocie mlocie, nawet dziecko wie co zydowstwo
                      > pisze o Polakach i jakie klamstwa rozpowszechniaja!!!
                      > Doszlo juz do tego ze same szabezgoje mialy juz tego dosyc!!!

dzieci ucza sie od doroslych, i jesli przyjdzie im sluchac takich popluczyn jak
                      twoje, to nie dziw sie kretynie, ze rosnie takie spoleczenstwo . Znam mase
                      wspanialych Polakow ktorzy z takimi jak ty nie chca miec nic wspolnego.
                      • chaziaj Re: Ty Wuj Ingemar!!! 13.01.07, 15:05
                        Daruj sobie towarzyszu ewrej, prawdziwi Polacy
                        zostali przez was zamordowani!!!
                        ps.Chociazby tutaj na tym forum jest cala masa UB jak Arap,
                        czy Michnik, ktorego rodzinka i braciszek czynnie mordowali.
                        • behamot3 Re: Ty Wuj Ingemar!!! 13.01.07, 15:10
                          daruje i ty sobie komsomolski pomiocie
                        • j-k Hollender, zdolne te Zydy :))) 13.01.07, 15:10
                          chaziaj napisał:
                          > czy Michnik, ktorego rodzinka i braciszek czynnie mordowali.

Tatus Adasia wykanczal realnie niepodleglosciowcow.

A Adas sam wykonczyl politycznie lewice w Polsce.

Zawsze mowilem, ze Zydzi, to zdolny narod :)))
                          • chaziaj Re: Hollender, zdolne te Zydy :))) 13.01.07, 15:18
                            Tatus Adasie byl w KPP zachodniej Ukrainy, partii wrogiej
                            narodowi polskiemu sluzacej Sowietom, zas jego braciszek wydawal
                            wyroki smierci na kwiat narodu polskiego, uczestniczyl takze
                            w egzekucjach.
                            Cos jeszcze???
                            • dana33 Re: Hollender, zdolne te Zydy :))) 13.01.07, 15:23
                              nu, jakbys tak przestal wrzeszczec na forum, adasiu blazerski, to byloby ciszej
                              i spokojniej teraz....
                              • chaziaj Re: Hollender, zdolne te Zydy :))) 13.01.07, 15:26
                                Typowe, nie wolno zle mowic o zydowskich zbrodniach.
                            • j-k Re: Hollender, zdolne te Zydy :))) 13.01.07, 15:26
                              no wlasnie sie pytam, czy jak Adas przszedl na druga strone i wykonczyl lewice
                              w Polsce (za sprawa Rywina) - to dobrze zrobil, czy zle?
                              • chaziaj Re: Hollender, zdolne te Zydy :))) 13.01.07, 15:29
                                Adas nie wykonczyl lewicy tylko ja wspiera do dnia dzisieiszego.
                                1989 rok to bylo porozumienie!!!
                                Do dzisiaj zreszta wyje z zachwytu nad Stolzmanem i POSLD,
                                CZYLI OKRAGLYM STOLEM.
                                j-k ty chyba jestes glupszy jak ich konstytucja???
                                • j-k Re: Hollender, zdolne te Zydy :))) 13.01.07, 16:26
                                  No kto rozbujal afere Rywina do ksiezycowych rozmiarow, na ktore nie
                                  zaslugiwala, piszac o niej codziennie przez rok czasu, jak nie Adas?
                                  I spowodowal przez to spadek poparcia dla lewicy z 40. do ponizej 10 %?

Naprawde jestes taka polityczna niedojda, by tego nie widziec?

• absztyfikant Re: Ty Wuj Ingemar!!! 13.01.07, 14:43
                    W takim razie Izrael jest Polsce bardzo przyjazny, bo pomaga Polakom likwidowac
                    ich piata kolumne, bo przeciez przez takie polactwo-robactwo Polacy sie musza
                    wstydzic. Przykladow az za wiele... Chocby straszenie rabina Schudricha przez
                    aktywiste z NOP-u na ul. Swietokrzyskiej w Warszawie.
                • wuj_ingemar To nie Izrael, tylko amerykańskie żydostwo. 13.01.07, 15:58
                  chaziaj napisał:

> To twoj Izrael jest wrogi Polsce i zada nawet 60 mld zielonych!!!
                  > Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.

Nie, to amerykańskie żydostwo. I, oczywiście, mam do chałaciarzy z Nowego Jorku
                  stosunek równie serdeczny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka