Dodaj do ulubionych

Działka pod Sobótką - jakie ceny??

IP: *.eranet.pl 18.01.07, 20:58
Czy ktoś z Forumowiczów ostatnio kupował lub sprzedawał działke pod Sobótką?
Jakiej ceny mozna się spodziewać?
Obserwuj wątek
    • Gość: kris lee Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.mofnet.gov.pl 19.01.07, 08:28
      podbijam wątek.
      też jestem zainteresowany:)
      dajcie znać ile trzeba zapłacić za metr w tej okolicy.
      Pozdrawiam
      • Gość: staszek Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.crowley.pl 19.01.07, 09:41
        We Wrzesniu 2006 ceny byly 40-60zl/metr. Teraz pewnie jest nieco wiecej ale bez
        szalenstw.
        • Gość: Jakub Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: 89.243.66.* 17.02.07, 08:38
          Srednio 80 do 100zl za metr. Mam na mysli ladna dzialke.
    • Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range86-133.btcentralplus.com 21.01.07, 00:39
      czy chodzi o dzialke budowlana czy rolna???
      mam do sprzedania 4ha w tej okolicy
      • Gość: jerzy411 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 07:36
        proszę o szczegóły i cenę Jerzy411@gazeta.pl
    • Gość: barbakan Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: 156.17.34.* 21.01.07, 10:46
      siedlisko ok 40 pln/m2, rolna 4 pln/m2, budowlanka do 100 pln (w zależnosci
      od loklizacji)
      • Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range86-139.btcentralplus.com 21.01.07, 12:57
        ja mam rolna.
        Rok temu sasiad sprzedawal po 6 zlotych za metr i sprzedal 7ha w tydzien. NIe
        jednej osobie tylko kilku odzielnym klientom. Kupili to ludzie z wroclawia i
        byli bardzo zadowloleni z ceny. To bylo rok temu. Mysle ze dzisiaj cena raczej
        nie powinna byc nizsza.
        Mnie sie nie spieszy ze sprzedaza. Czekam na dobrego klienta.
        moj mail to bullet77@o2.pl
        • Gość: Jerzy411 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 13:40
          to możesz długo czekać , jak nawet za leniwy jesteś , żeby odpowiedzieć.
          Chyba , że nic nie masz i z nudów na forum podbijasz wątek.
          • Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range86-137.btcentralplus.com 21.01.07, 18:48
            przepraszam jesli mnie zrozumiales w taki sposob. Nie za bardzo rozumiem Twoja
            zlosc. Owszem moze jestem leniwy i nie chce ja Tobie skladac ofert bo jak
            napisalem ja czekam na dobra oferte. CO do lenistwa to Ty tez nie wyslililes
            sie aby do mnie napisac.
            ALe nie meczmy dalej tego tematu. Dzialki mam 8 ha i jest jak najbardziej na
            sprzedaz. Grunt rolny. Miejscowosc Przezdrowice. Widok na Sleze. Prosta, ladna,
            dojazd z drogi asfaltowej.
            • Gość: Jerzy411 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:05
              na ogół jest tak , w układach handlowych , że jak ktoś ma coś na sprzedaż , to
              podaje cenę , chyba , że wystawia towar na licytację wtedy podając cenę
              wywoławczą , ale widzę w naszym pięknym kraju zupełnie się ludzią w glowach
              poprzestawiało.
            • Gość: wykrys Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.telsat.wroc.pl 21.01.07, 22:59
              A w którym miejscu w Przezdrowicach? Przy samej wsi czy od strony Nasławic? Czy
              można z działki wykroic np jedną działkę 1 ha? Rozumiem, że nie ma na tym
              terenie zakazu budowy i można ją trakować jak działkę siedliskową?
              • Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range86-139.btcentralplus.com 22.01.07, 14:07
                Dzialka jest od w kierunku Ksiegienic Malych, nie ma na niej zakazu budowy.

DO Jerzego.
                Owszem w biznesie jest tak ze jesli ma sie cos na sprzedaz to powinno zalezec
                na tym sprzedajacemu. Niestety rzeczywistosc jest inna i wszyscy dobrze wiemy,
                ze w nieruchomosciach to sprzedajacy ma przewage bo wszyscy chca kupic. Prosze
                nie myslec ze jestem zmanierowanym burakiem ale takie sa realia. Po co ja mam
                sie starac skoro w miesiacu mam kilka telefonow od ludzi chetnych na zakup. A
                ja sie nigdzie nie oglaszam i nie wiem skad oni maja moj numer telefonu.
                pozdrawiam
                • Gość: Jerzy411 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:10
                  jedneko tylko nie rozumiem , skoro nie chcesz sprzedać , to po co sie tu
                  ogłaszasz ? Chcesz się dowartościować , twoją przewagą nad kupującym ? Czy są
                  może jakieś inne motywy ?
                  • Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 23.01.07, 00:31
                    sorry jerzy ale wcoraj jeszcze mialem Cie za rozsadnego faceta, ale po tym jak
                    sie zachowujesz wnioskuje ze sie mylilem. Probujesz mnie obrazic lub osmieszyc,
                    a prawda jest taka, ze nawet nie odpisales na miala, ktorego do Ciebie
                    wyslalem. Wiec jesli czyjes gadanie jest tutaj puste to tylko Twoje.
                    Mysl sobie o mnie co chcesz. Powolujesz sie na zasady biznesowe wiec chcialbym
                    przypomniec jedna z nich: Nie podoba ci sie cos to nie kupuj, ja Cie nie
                    zmuszam.
                    Nie bede juz wiecej nic pisal do Ciebie bo mysle, ze juz wystarczajaco komus
                    watek zasmiecamy.
                    Aby oszczedzic w przyszlosci podobnych "pustych rozmowek" proponuje
                    zainteresowanym kontakt mailowy.
                    • Gość: ja25 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.telsat.wroc.pl 23.01.07, 18:36
                      Tez bym chciala cos w okolicy kupic, ale czekam na decyzje gdzie beda
                      wyrzytnie , zeby zbyt blisko nie sasiadowac.
                      • Gość: Kuba Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: 89.243.66.* 17.02.07, 08:43
                        Sobotka Gorka, na koncu Zamkowej, kolo szkoly... Dobrze sie popytaj. Warto.
                        Wiecej wiem ale nie powiem:)
                        • salacka Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? 26.02.07, 04:22
                          kuba chyba zartujesz ..z tymi wyrzutniami??? kto by sie zgodzil bez protestow!!!
                        • Gość: Inwencja Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.07, 09:53
                          czy to jest nadal aktualne?
                    • Gość: so bowtór Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.chello.pl 27.01.07, 21:23
                      tez mam własnie w tej okolicy działkę rolną, sprzedaję za 14zł/ mkw. Jak
                      myślisz czy to jest dobra cena?
                      • Gość: zorientowany Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 07:46
                        za 14 zeta bym nie sprzedał , poczekał bym jeszcze pare tygodni za 50 zł
                        sprzedał.
                      • Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range81-129.btcentralplus.com 29.01.07, 21:12
                        ja uwazam ze to normalna cena. A jak z kupujacymi???
        • salacka Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? 26.02.07, 04:25
          witaj!
          co myslisz o rogowie sobockim? jakie tam moga byc ceny?
          a w ogole jak sie dowiedziec o planach zagospodarowania terenu,jesli takowe sa?
          ps. z gory dziekuje i pozdrawiam z dalekiej florydy
          iwa
          • kerrmit20 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? 31.05.07, 20:36
            dzialki szly tam na pniu po 35 zeta jeszcze miesiac temu. z tym ze niektorzy
            nie wiedza ze w planach jest tam autostrada za jakies 15 lat na linii obecnych
            torow kolejowych. plany. czy powstanie nie wiadomo:)
    • mynia_pynia Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? 29.01.07, 14:57
      Na autogiełdzie ludzie ogłaszają się że chcą kupić działkę w tej okolicy za
      100 - 150zł/m2 więc musi być drożej.

Ja rok temu chciałam kupic ale w samej sobótce, cena 150 - 200zł za m2, teraz
      widzę że w samym mieście juz nie ma, albo
      nieruchomosci.interia.pl/details.asp?CategoryID=193&ID=25941-STDOD1971
      • marsmann Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? 08.02.07, 17:15
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39813
    • Gość: Jakub Re: 80 - 100zl za metr. IP: 89.243.66.* 17.02.07, 08:39
      • kerrmit20 Re: 80 - 100zl za metr.Bzdura 31.05.07, 20:33
        moi rodzice maja lilka dzialek do sprzedazy i wystawili za 70 zl/m i na razie
        nie ma duzego zainteresowania
        • spad_ukp Re: 80 - 100zl za metr.Bzdura 03.06.07, 23:28
          Witam,
          Wysłałem na maila zapytanie w sprawie działek. Proszę o namiar do rodziców.
        • Gość: Inwencja Re: 80 - 100zl za metr.Bzdura IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.07, 09:52
          Witam.
          Gdzie sa te działki jestem zainteresowany
    • Gość: . Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.rozanka.wroc.pl 01.05.07, 17:53
      www.sobotka.pl/bip/index.php?language=0&fidx=25&pg=nt&st=&lm=&nidx=563
      • Gość: . Re: Działka w Niemczy,też ładnie... IP: *.rozanka.wroc.pl 30.05.07, 18:05
        bip.um.niemcza.pl/pl/bip/oferty_inwestycyjne/dzialki_budowlane
        • Gość: cena Re: Działka w Niemczy,też ładnie... IP: 62.233.177.* 11.09.07, 16:28
          bip.um.niemcza.pl/pl/bip/urzad/obywatel/rosie/przetargi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka