Gość: abryba IP: *.eranet.pl 18.01.07, 20:58 Czy ktoś z Forumowiczów ostatnio kupował lub sprzedawał działke pod Sobótką? Jakiej ceny mozna się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris lee Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.mofnet.gov.pl 19.01.07, 08:28 podbijam wątek. też jestem zainteresowany:) dajcie znać ile trzeba zapłacić za metr w tej okolicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.crowley.pl 19.01.07, 09:41 We Wrzesniu 2006 ceny byly 40-60zl/metr. Teraz pewnie jest nieco wiecej ale bez szalenstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: 89.243.66.* 17.02.07, 08:38 Srednio 80 do 100zl za metr. Mam na mysli ladna dzialke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range86-133.btcentralplus.com 21.01.07, 00:39 czy chodzi o dzialke budowlana czy rolna??? mam do sprzedania 4ha w tej okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy411 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 07:36 proszę o szczegóły i cenę Jerzy411@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbakan Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: 156.17.34.* 21.01.07, 10:46 siedlisko ok 40 pln/m2, rolna 4 pln/m2, budowlanka do 100 pln (w zależnosci od loklizacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range86-139.btcentralplus.com 21.01.07, 12:57 ja mam rolna. Rok temu sasiad sprzedawal po 6 zlotych za metr i sprzedal 7ha w tydzien. NIe jednej osobie tylko kilku odzielnym klientom. Kupili to ludzie z wroclawia i byli bardzo zadowloleni z ceny. To bylo rok temu. Mysle ze dzisiaj cena raczej nie powinna byc nizsza. Mnie sie nie spieszy ze sprzedaza. Czekam na dobrego klienta. moj mail to bullet77@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy411 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 13:40 to możesz długo czekać , jak nawet za leniwy jesteś , żeby odpowiedzieć. Chyba , że nic nie masz i z nudów na forum podbijasz wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range86-137.btcentralplus.com 21.01.07, 18:48 przepraszam jesli mnie zrozumiales w taki sposob. Nie za bardzo rozumiem Twoja zlosc. Owszem moze jestem leniwy i nie chce ja Tobie skladac ofert bo jak napisalem ja czekam na dobra oferte. CO do lenistwa to Ty tez nie wyslililes sie aby do mnie napisac. ALe nie meczmy dalej tego tematu. Dzialki mam 8 ha i jest jak najbardziej na sprzedaz. Grunt rolny. Miejscowosc Przezdrowice. Widok na Sleze. Prosta, ladna, dojazd z drogi asfaltowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy411 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:05 na ogół jest tak , w układach handlowych , że jak ktoś ma coś na sprzedaż , to podaje cenę , chyba , że wystawia towar na licytację wtedy podając cenę wywoławczą , ale widzę w naszym pięknym kraju zupełnie się ludzią w glowach poprzestawiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrys Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.telsat.wroc.pl 21.01.07, 22:59 A w którym miejscu w Przezdrowicach? Przy samej wsi czy od strony Nasławic? Czy można z działki wykroic np jedną działkę 1 ha? Rozumiem, że nie ma na tym terenie zakazu budowy i można ją trakować jak działkę siedliskową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range86-139.btcentralplus.com 22.01.07, 14:07 Dzialka jest od w kierunku Ksiegienic Malych, nie ma na niej zakazu budowy. DO Jerzego. Owszem w biznesie jest tak ze jesli ma sie cos na sprzedaz to powinno zalezec na tym sprzedajacemu. Niestety rzeczywistosc jest inna i wszyscy dobrze wiemy, ze w nieruchomosciach to sprzedajacy ma przewage bo wszyscy chca kupic. Prosze nie myslec ze jestem zmanierowanym burakiem ale takie sa realia. Po co ja mam sie starac skoro w miesiacu mam kilka telefonow od ludzi chetnych na zakup. A ja sie nigdzie nie oglaszam i nie wiem skad oni maja moj numer telefonu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy411 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:10 jedneko tylko nie rozumiem , skoro nie chcesz sprzedać , to po co sie tu ogłaszasz ? Chcesz się dowartościować , twoją przewagą nad kupującym ? Czy są może jakieś inne motywy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 23.01.07, 00:31 sorry jerzy ale wcoraj jeszcze mialem Cie za rozsadnego faceta, ale po tym jak sie zachowujesz wnioskuje ze sie mylilem. Probujesz mnie obrazic lub osmieszyc, a prawda jest taka, ze nawet nie odpisales na miala, ktorego do Ciebie wyslalem. Wiec jesli czyjes gadanie jest tutaj puste to tylko Twoje. Mysl sobie o mnie co chcesz. Powolujesz sie na zasady biznesowe wiec chcialbym przypomniec jedna z nich: Nie podoba ci sie cos to nie kupuj, ja Cie nie zmuszam. Nie bede juz wiecej nic pisal do Ciebie bo mysle, ze juz wystarczajaco komus watek zasmiecamy. Aby oszczedzic w przyszlosci podobnych "pustych rozmowek" proponuje zainteresowanym kontakt mailowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja25 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.telsat.wroc.pl 23.01.07, 18:36 Tez bym chciala cos w okolicy kupic, ale czekam na decyzje gdzie beda wyrzytnie , zeby zbyt blisko nie sasiadowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: 89.243.66.* 17.02.07, 08:43 Sobotka Gorka, na koncu Zamkowej, kolo szkoly... Dobrze sie popytaj. Warto. Wiecej wiem ale nie powiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
salacka Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? 26.02.07, 04:22 kuba chyba zartujesz ..z tymi wyrzutniami??? kto by sie zgodzil bez protestow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwencja Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.07, 09:53 czy to jest nadal aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: so bowtór Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.chello.pl 27.01.07, 21:23 tez mam własnie w tej okolicy działkę rolną, sprzedaję za 14zł/ mkw. Jak myślisz czy to jest dobra cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 07:46 za 14 zeta bym nie sprzedał , poczekał bym jeszcze pare tygodni za 50 zł sprzedał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.range81-129.btcentralplus.com 29.01.07, 21:12 ja uwazam ze to normalna cena. A jak z kupujacymi??? Odpowiedz Link Zgłoś
salacka Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? 26.02.07, 04:25 witaj! co myslisz o rogowie sobockim? jakie tam moga byc ceny? a w ogole jak sie dowiedziec o planach zagospodarowania terenu,jesli takowe sa? ps. z gory dziekuje i pozdrawiam z dalekiej florydy iwa Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? 31.05.07, 20:36 dzialki szly tam na pniu po 35 zeta jeszcze miesiac temu. z tym ze niektorzy nie wiedza ze w planach jest tam autostrada za jakies 15 lat na linii obecnych torow kolejowych. plany. czy powstanie nie wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? 29.01.07, 14:57 Na autogiełdzie ludzie ogłaszają się że chcą kupić działkę w tej okolicy za 100 - 150zł/m2 więc musi być drożej. Ja rok temu chciałam kupic ale w samej sobótce, cena 150 - 200zł za m2, teraz widzę że w samym mieście juz nie ma, albo nieruchomosci.interia.pl/details.asp?CategoryID=193&ID=25941-STDOD1971 Odpowiedz Link Zgłoś
marsmann Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? 08.02.07, 17:15 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39813 Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: 80 - 100zl za metr.Bzdura 31.05.07, 20:33 moi rodzice maja lilka dzialek do sprzedazy i wystawili za 70 zl/m i na razie nie ma duzego zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
spad_ukp Re: 80 - 100zl za metr.Bzdura 03.06.07, 23:28 Witam, Wysłałem na maila zapytanie w sprawie działek. Proszę o namiar do rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwencja Re: 80 - 100zl za metr.Bzdura IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.07, 09:52 Witam. Gdzie sa te działki jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Działka pod Sobótką - jakie ceny?? IP: *.rozanka.wroc.pl 01.05.07, 17:53 www.sobotka.pl/bip/index.php?language=0&fidx=25&pg=nt&st=&lm=&nidx=563 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Działka w Niemczy,też ładnie... IP: *.rozanka.wroc.pl 30.05.07, 18:05 bip.um.niemcza.pl/pl/bip/oferty_inwestycyjne/dzialki_budowlane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cena Re: Działka w Niemczy,też ładnie... IP: 62.233.177.* 11.09.07, 16:28 bip.um.niemcza.pl/pl/bip/urzad/obywatel/rosie/przetargi Odpowiedz Link Zgłoś