Dodaj do ulubionych

Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:58
Witam,

Czy był ktoś na weselu lub zorganizował swoje wesele w sali Kleopatra na ulicy
Makuszyńskiego?
Jakie wrażenia, jedzenie? Jacy są właściciele?

pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: one Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.prenet.pl 22.01.07, 22:31
      up
      • Gość: Amigos Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:34
        Ja miałem okazję ostatnio się bawić na ul. Makuszyńskiego ! , możesz śmiało
        brać tę salę bardzo świeże jedzonko i pyszne a właścicielka jest elastyczną i
        na pewno się dogadasz ,miła i sympatyczna
        • Gość: sceptyk Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:09
          No ja nie popieram tego entuzjazmu Amigosa. Owszem ladnie to tam jest, ale
          jedzenie nie jest wcale najlepsze, nei wspominajac o jego "swiezosci"... Na
          drugi dzien podaja w ramahc zimnej plyty resztki z pierwszego... Nie ma co
          popadac w zachwyt.
          • clickkk Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? 23.01.07, 12:17
            A ja popieram Amigosa .Miałam przyjemność bawić się tam dwa razy
            raz na weselu i raz na studniówce i jedzenie było super żadnych staroci
            A szefowa super ,niech się uczą inne sale.
          • Gość: Amadeusz 1981 Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:20
            Cos mi twoja koles wypowiedz smierdzi.Ty tam byłeś chociaz raz???????
            Gdybyś był stwierdził byś co innego!!!!!
            Ja polecam ten lokal!
            • Gość: znajomy Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: 80.51.229.* 23.01.07, 14:55
              oj patryku - drobna kryptoreklama ?
      • Gość: hehe Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: 212.87.244.* 23.01.07, 18:21
        Zeby synalek właścicielki nie pluł do gara byłoby miło. Smacznego.
        • Gość: Patryk Kamiński Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 10:20
          "Zeby synalek właścicielki nie pluł do gara byłoby miło. Smacznego"

Witam nazywam się Patryk Kamiński i jestem "synalkiem właścicielki", po
          pierwsze bardzo żadko jestem na tym forum... dlaczego? Ponieważ większość osób
          jest tu mega anonimowych i piszą co im się w główce zakręci a ja takiej zabawy
          zwyczajnie w świecie nie trawie. Po drugie jestem tutaj ponieważ dostałem
          informacje o tym że podobno pluje do "gara", gary to są na stołówkach i w
          remizach, po trzecie nie pracuje w Kleopatrze, prowadze własną działalność i
          powiem szczerze że bywam na salach bardzo żadko, ponieważ mam ważniejsze
          zajęcia a na garnki nawet nie patrze. Po czwarte widze że masz informacje
          wyssane z palca skoro wszystko wiesz kto gdzie i jak, tylko że mijasz się grubo
          z rzeczywistością (może za dużo czasu spędzasz przy komputerze). Po piąte to
          może zaświecisz raz w życiu odwagą i się przedstawisz, skoro tak dobrze mnie
          znasz to masz do mnie numer telefonu więc czekam na kontakt. Po któreś z koleji
          dla mnie to forum nie jest żadną wykładnią właśnie dlatego że dużo osób jest
          tutaj anonimowych i może pisać cokolwiek w tematach o których nie mają
          zielonego pojęcia.
          Pozdrawiam Patryk Kamiński.
          • Gość: Nikifor Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.realestate.net.pl 14.02.07, 09:38
            Wszystko ok ale chyba czas żeby Pan Patryk zorientował się że mówiąc o "synu
            właścicielki" nie chodzi o niego !!! Stary!! nie wiem czy pamiętasz
            że "pomiędzy garami" pałęta się drugi syn włąścicielki (nie ładnie zapominać że
            ma się brata) i co do jego kultury.......... to jest ona napewno mniejsza niż
            jego tusza!!!
          • Gość: Nikifor Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.realestate.net.pl 14.02.07, 09:43
            Pozatym swoje wesele na tej sali organizowałem i wiem że większość ludzi na tym
            forum ma rację mówiąc o standardzie tego lokalu. Sala bardzo ładna, duża i
            wogole, obsługa miła, ale jedzenie.... nie przypomina napewno "jedzenia
            dobrego".
          • Gość: obojętnik Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:21
            no właśnie Patryku - na pewno tekst
            "Zeby synalek właścicielki nie pluł do gara byłoby miło. Smacznego"
            nie był adresowany do Ciebie, a najprawdopodobniej do SYTEGO,
            ale i tak nie sądze żeby była to prawda.
            Syty jest taki jaki jest, ale kiedyś przejmię tą salę i wie,
            że dobra opinia o tej sali to jest podstawa jego "funduszy" -
            a na tym jak się domyslam najbardziej mu zalezy.
            Obrazić kogoś na forum jest bardzo łatwo - przeprosić bardzo trudno,
            choc tez anonimowo !
    • Gość: Aga Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:12
      Mój brat miał tam wesele.fajnie,z właścicielka mozna się dogadać,czysto,dobra i
      miła obsługa.Potem byłam tam na studniówce-duzo miejsca,jest gdzie
      potańczyć,ładny wystrój.Co do jedzenia-każdy ma swój gust ;)
      • Gość: zadowolony Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.prenet.pl 24.01.07, 01:19
        Ja mialem tam wesele w tamtym roku i bylem bardzo zadowolony! Jedzenie i
        obsługa super! Polecam!
      • Gość: miza Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:25
        poznałam osobiście syna właścicielki. I popieram jest świnią i charcha do garów.
        Ano kto się słowikiem nie urodził....................
        • Gość: Viki Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.org 15.02.07, 18:13
          Sama zastanawiałam się nad tą salą, bo jest ładna i był wolny termin na
          sierpień.Ale gdy pojechałam z narzeczonym i mamą dogadać szczegóły to przestało
          nam się podobać.Właścicielka nie chciała powiedzieć jaka będzie cena od osoby
          (pyataliśmy w 2006 na 2007)stwierdziła, że tego to nawet najstarsi górale nie
          wiedzą.Muszę znać cenę,żeby salę zamówić,bo nie interesuje mnie gra w ciemno.Ta
          babka ściemnia coś i kombinuje już na początku,więc zrezygnowaliśmy z jej usług
          ostatecznie.
        • Gość: mark Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:42
          też się wypowiem na temat młodszego brata, chodziliśmy do tej samej szkoły,
          strasznie wysoko sie nosi, myśli że jak ma markowe ciuchy to jest kimś....
          rozpieszczony dzieciak i tyle
    • Gość: TomTom Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 24.01.07, 09:56
      Czytajac wszystkie prawie wypowiedzi mną trzęsie... no cóz moze sie teraz zmieniło .
      Mialem okazje byc na 2 100-dniówkach i jednym weselu.. z wesela o północy
      goscie jeżdzili na frytki i hotdogi na Piłsudzkiego takie zarcie w tak duzych
      ilosciach było... :/

obie 100-dniowki ... smiechu warte.. kupa kasy zapłacona a na stole AŻ :) cola
      z Jurajskiej ... nie mówiąc o załosnym i zimnym zarciu...

Cóż ,niektórzy musza solidnie zarobić a ze goscie beda niezadowoleni ...

róbta jak chceta... swojego weselicha tam mie zrobie !!
    • Gość: panna mloda 2006 zdecydowanie odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:57
      Witam, wybraliśmy tę salę weselną, bo sala jest duża, atrakcyjna, no i było
      blisko (z północy)
      generalnie wesele się udało, ale....
      - właścicielka pazerna, patrzy jak by tu więcej kasy zarobić
      - o kaucji zapomnijacie: stłukło sie akurat tyle szklanek, że nie nie zostało
      do zwrotu :-(
      - dania ciepłe tylko dla nielicznych, większość dostawała letnie (za mało
      kelnerów?)
      - owoce - najagorszy sort, ciasto - pożal się boze, zimna płyta - tak
      wyglądała, że nikt nie miał ochoty próbować (wyjęta z zamrażalnika z
      poprzedniego wesela?)
      - na zapleczu wiele ginie: np. mieliśmy swoje dziki: kelner mówił, że zostało
      1,5, a ona rano mówi, ze tylko pół!!! o coli i wódce nie wspomnę

Niesmak pozostał do dzisiaj.
      • Gość: ania Re: zdecydowanie odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:50
        pooooooooooooopiera. POPIERAM SZEFOWA ZDZIERCA ZAWALISTA
    • Gość: Aga Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.realestate.net.pl 14.02.07, 09:50
      HEj!! Miałam 100dniowke w Kleopatrze (10 luty 2007 - Dąbrowski), był tam taki
      fajny kelner :D taki młody, blądyn, dosyć wysoki i bardzo ładny :D jeśli kroś
      ma do niego jakiś kontakt to BŁAGAM :D o pozostawienie go tutaj :)
    • Gość: zzz Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:40
      A czy włascicielka tego lokalu jest ciagle ta pani chodzi mi o kobiete ktora
      opisywali na łamach Wyborczej kiedys. Ze robi jakies przekrety własnei i
      wystawiła jakas pare tydzien przed weselem. To o niej mowa czy juz sie zmienil
      własciciel?????
      • Gość: klient Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:10
        wlasciciele Ci sami
      • Gość: pan mlody Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.prenet.pl 16.02.07, 21:30
        nie !!!! myślisz o penelopie. to są dwie inne sale.
        A te opinie pisze konkurencja ( niezwykle złośliwa )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka