Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:58 Witam, Czy był ktoś na weselu lub zorganizował swoje wesele w sali Kleopatra na ulicy Makuszyńskiego? Jakie wrażenia, jedzenie? Jacy są właściciele? pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: one Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.prenet.pl 22.01.07, 22:31 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigos Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:34 Ja miałem okazję ostatnio się bawić na ul. Makuszyńskiego ! , możesz śmiało brać tę salę bardzo świeże jedzonko i pyszne a właścicielka jest elastyczną i na pewno się dogadasz ,miła i sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:09 No ja nie popieram tego entuzjazmu Amigosa. Owszem ladnie to tam jest, ale jedzenie nie jest wcale najlepsze, nei wspominajac o jego "swiezosci"... Na drugi dzien podaja w ramahc zimnej plyty resztki z pierwszego... Nie ma co popadac w zachwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
clickkk Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? 23.01.07, 12:17 A ja popieram Amigosa .Miałam przyjemność bawić się tam dwa razy raz na weselu i raz na studniówce i jedzenie było super żadnych staroci A szefowa super ,niech się uczą inne sale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz 1981 Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:20 Cos mi twoja koles wypowiedz smierdzi.Ty tam byłeś chociaz raz??????? Gdybyś był stwierdził byś co innego!!!!! Ja polecam ten lokal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: 80.51.229.* 23.01.07, 14:55 oj patryku - drobna kryptoreklama ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: 212.87.244.* 23.01.07, 18:21 Zeby synalek właścicielki nie pluł do gara byłoby miło. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Kamiński Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 10:20 "Zeby synalek właścicielki nie pluł do gara byłoby miło. Smacznego" Witam nazywam się Patryk Kamiński i jestem "synalkiem właścicielki", po pierwsze bardzo żadko jestem na tym forum... dlaczego? Ponieważ większość osób jest tu mega anonimowych i piszą co im się w główce zakręci a ja takiej zabawy zwyczajnie w świecie nie trawie. Po drugie jestem tutaj ponieważ dostałem informacje o tym że podobno pluje do "gara", gary to są na stołówkach i w remizach, po trzecie nie pracuje w Kleopatrze, prowadze własną działalność i powiem szczerze że bywam na salach bardzo żadko, ponieważ mam ważniejsze zajęcia a na garnki nawet nie patrze. Po czwarte widze że masz informacje wyssane z palca skoro wszystko wiesz kto gdzie i jak, tylko że mijasz się grubo z rzeczywistością (może za dużo czasu spędzasz przy komputerze). Po piąte to może zaświecisz raz w życiu odwagą i się przedstawisz, skoro tak dobrze mnie znasz to masz do mnie numer telefonu więc czekam na kontakt. Po któreś z koleji dla mnie to forum nie jest żadną wykładnią właśnie dlatego że dużo osób jest tutaj anonimowych i może pisać cokolwiek w tematach o których nie mają zielonego pojęcia. Pozdrawiam Patryk Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikifor Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.realestate.net.pl 14.02.07, 09:38 Wszystko ok ale chyba czas żeby Pan Patryk zorientował się że mówiąc o "synu właścicielki" nie chodzi o niego !!! Stary!! nie wiem czy pamiętasz że "pomiędzy garami" pałęta się drugi syn włąścicielki (nie ładnie zapominać że ma się brata) i co do jego kultury.......... to jest ona napewno mniejsza niż jego tusza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikifor Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.realestate.net.pl 14.02.07, 09:43 Pozatym swoje wesele na tej sali organizowałem i wiem że większość ludzi na tym forum ma rację mówiąc o standardzie tego lokalu. Sala bardzo ładna, duża i wogole, obsługa miła, ale jedzenie.... nie przypomina napewno "jedzenia dobrego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojętnik Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:21 no właśnie Patryku - na pewno tekst "Zeby synalek właścicielki nie pluł do gara byłoby miło. Smacznego" nie był adresowany do Ciebie, a najprawdopodobniej do SYTEGO, ale i tak nie sądze żeby była to prawda. Syty jest taki jaki jest, ale kiedyś przejmię tą salę i wie, że dobra opinia o tej sali to jest podstawa jego "funduszy" - a na tym jak się domyslam najbardziej mu zalezy. Obrazić kogoś na forum jest bardzo łatwo - przeprosić bardzo trudno, choc tez anonimowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:12 Mój brat miał tam wesele.fajnie,z właścicielka mozna się dogadać,czysto,dobra i miła obsługa.Potem byłam tam na studniówce-duzo miejsca,jest gdzie potańczyć,ładny wystrój.Co do jedzenia-każdy ma swój gust ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.prenet.pl 24.01.07, 01:19 Ja mialem tam wesele w tamtym roku i bylem bardzo zadowolony! Jedzenie i obsługa super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miza Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:25 poznałam osobiście syna właścicielki. I popieram jest świnią i charcha do garów. Ano kto się słowikiem nie urodził.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.org 15.02.07, 18:13 Sama zastanawiałam się nad tą salą, bo jest ładna i był wolny termin na sierpień.Ale gdy pojechałam z narzeczonym i mamą dogadać szczegóły to przestało nam się podobać.Właścicielka nie chciała powiedzieć jaka będzie cena od osoby (pyataliśmy w 2006 na 2007)stwierdziła, że tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą.Muszę znać cenę,żeby salę zamówić,bo nie interesuje mnie gra w ciemno.Ta babka ściemnia coś i kombinuje już na początku,więc zrezygnowaliśmy z jej usług ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:42 też się wypowiem na temat młodszego brata, chodziliśmy do tej samej szkoły, strasznie wysoko sie nosi, myśli że jak ma markowe ciuchy to jest kimś.... rozpieszczony dzieciak i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomTom Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 24.01.07, 09:56 Czytajac wszystkie prawie wypowiedzi mną trzęsie... no cóz moze sie teraz zmieniło . Mialem okazje byc na 2 100-dniówkach i jednym weselu.. z wesela o północy goscie jeżdzili na frytki i hotdogi na Piłsudzkiego takie zarcie w tak duzych ilosciach było... :/ obie 100-dniowki ... smiechu warte.. kupa kasy zapłacona a na stole AŻ :) cola z Jurajskiej ... nie mówiąc o załosnym i zimnym zarciu... Cóż ,niektórzy musza solidnie zarobić a ze goscie beda niezadowoleni ... róbta jak chceta... swojego weselicha tam mie zrobie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna mloda 2006 zdecydowanie odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:57 Witam, wybraliśmy tę salę weselną, bo sala jest duża, atrakcyjna, no i było blisko (z północy) generalnie wesele się udało, ale.... - właścicielka pazerna, patrzy jak by tu więcej kasy zarobić - o kaucji zapomnijacie: stłukło sie akurat tyle szklanek, że nie nie zostało do zwrotu :-( - dania ciepłe tylko dla nielicznych, większość dostawała letnie (za mało kelnerów?) - owoce - najagorszy sort, ciasto - pożal się boze, zimna płyta - tak wyglądała, że nikt nie miał ochoty próbować (wyjęta z zamrażalnika z poprzedniego wesela?) - na zapleczu wiele ginie: np. mieliśmy swoje dziki: kelner mówił, że zostało 1,5, a ona rano mówi, ze tylko pół!!! o coli i wódce nie wspomnę Niesmak pozostał do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zdecydowanie odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:50 pooooooooooooopiera. POPIERAM SZEFOWA ZDZIERCA ZAWALISTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.realestate.net.pl 14.02.07, 09:50 HEj!! Miałam 100dniowke w Kleopatrze (10 luty 2007 - Dąbrowski), był tam taki fajny kelner :D taki młody, blądyn, dosyć wysoki i bardzo ładny :D jeśli kroś ma do niego jakiś kontakt to BŁAGAM :D o pozostawienie go tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:40 A czy włascicielka tego lokalu jest ciagle ta pani chodzi mi o kobiete ktora opisywali na łamach Wyborczej kiedys. Ze robi jakies przekrety własnei i wystawiła jakas pare tydzien przed weselem. To o niej mowa czy juz sie zmienil własciciel????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:10 wlasciciele Ci sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan mlody Re: Co o sądzicie o Sali Weselnej Kleopatra? IP: *.prenet.pl 16.02.07, 21:30 nie !!!! myślisz o penelopie. to są dwie inne sale. A te opinie pisze konkurencja ( niezwykle złośliwa ) Odpowiedz Link Zgłoś