Dodaj do ulubionych

Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa

17.02.07, 17:37
zakomleksiony mały kartofel w liczbie mnogiej
Obserwuj wątek
    • ojciecswiety precz z kartoflami 17.02.07, 17:37
      • liberum.veto precz z Bolkami! 17.02.07, 17:40
        j.w.
        • sympatyk10 Lepiej z bolkiem zgubic niz z kartoflami znalezc! 17.02.07, 17:46
          • maaac Bez sensu.... 17.02.07, 17:51
            Kto Ci dał gwarancje że "Bolek" i "Kartofel" to nie jedna i ta sama osoba?
            • antyprawak Dyskusja na poziomie czy "ziemia jest płaska" 17.02.07, 17:55

• arcyfioletowy [...] 17.02.07, 18:36
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • login.gazeta1 To kartofel nie jest durniem? Jak to? 18.02.07, 11:02
                  .
                  • idiot_hunter Oczywiście, że nie jest! 18.02.07, 12:48
                    Dureń zawsze ma jeszcze szansę za zmądrzenie, kartoflowi juz nic raczej nie
                    pomoże. O Antku nie wspominam, bo to przypadek kliniczny...
                    • niestaly_czytelnik No dobrze. 18.02.07, 23:55
                      Cytat:
                      "- To była wypowiedź drastyczna pod adresem urzędującego prezydenta. Jednak
                      należy ją traktować jako krytykę - powiedział prof. Hołda."

To ja teraz, według wykładni "prof." Hołdy, zechciałbym skrytykować Adama
                      Michnika, któremu zdarzały się i zdarzają pewne potknięcia. Ponieważ nie jestem
                      b. prezydentem, a i Michnik nie jest obecną głową Państwa, więc posłużę się
                      obrobinę mniej wyszukanymi określeniami:

MICHNIK TO ĆWOK, KUTAS ICW...

Mam nadzieję, że Agora mi tego nie wytnie, ponieważ byłoby to sprzeczne z
                      wykładnią "prof." Hołdy i nie byłoby skorelowane z treścią artykułu, który
                      komentuję.
                      • armagon Re: No dobrze. 20.02.07, 17:11
                        nie widzisz roznicy? nazywajac kogos durniem, krytykujesz go za poziom umyslowy. NAzywajac kogos cwokiem i ku***, znizasz sie nizej od ofiary swojej krytyki:]
                        • sevho Profesor chyba nie zna prawa 24.03.07, 21:54
                          "publiczne znieważenie prezydenta Rzeczpospolitej musiałoby być jakimś
                          dramatycznym wydarzeniem",

Czy to znaczy że w prawie karnym mówiącym o zniesławieniu jest
                          pojęcie "dramatycznego wydarzenia", które dopiero może być podstawą do
                          postawienia zarzutu? Nie ma nic takiego. A skoro głowa państwa jest przed
                          zniesławieniem chroniona z urzędu to dotyczy każdego zniesławienia - dlatego
                          nie zrozumiałe jest tłumaczenie profesora (może to nie jest profesor prawa a
                          etyki?)
        • marylar Pan Prezydent Wałęsa 20.02.07, 15:28
          Panie Prezydencie! Proszę się nie denerwować "panami z góry". Trzeba sobie
          odpuścić. ci ludzie mają pretensje do wszystkich, tylko nie wiedzą o co i po co.
    • luceat Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 17:38
      Gdyby „skrytykowano” Kwacha to byłoby wtedy znieważenie...
      • maaac Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 17:42
        > Gdyby „skrytykowano” Kwacha to byłoby wtedy znieważenie...
        Prezydenta Kwaśniewskiego uważasz za kogoś lepszego niż prezydenta
        Kaczyńskiego? Więc dlaczego wyrażasz się o nim familiarnie per "Kwach"?
        • zigzaur Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 19:26
          Aleksander Kwaśniewski zawsze bardzo lubił takie zażyłości. Z pewnością nie
          obrazi się za "Kwacha".
          • maaac Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 18.02.07, 10:17
            > Aleksander Kwaśniewski zawsze bardzo lubił takie zażyłości. Z pewnością nie
            > obrazi się za "Kwacha".
            Ja bym powiedział że "Kwach" mimo swoich licznych wad miewał też zalety. Np
            nie był tak małostkowy jak jest Kaczyński. Niestety mam poważne problemy z
            zauważeniem jakichkolwiek zalet u obecnego "Prezia". Wszystkie, które
            ewentualnie dojrzę, sprowadzają się do jednego - "mógł coś zrobić ale na
            szczęście nie zrobił".
            • niestaly_czytelnik Kwach był "szybko integrujący się" 18.02.07, 23:59
              maaac napisał:

> Ja bym powiedział że "Kwach" mimo swoich licznych wad miewał też zalety. Np
              > nie był tak małostkowy jak jest Kaczyński

Kwach szybko się też fraternizował z przywódcami państw byłego WNP. Z tym, że
              czynił to "ze wspomaganiem", po czym cierpiał na golenie, co było powodem
              swoistego "tańca". Niestety na grobach narodowych bohaterów.
      • pierot6 Wałęsa powołał sie na opinię Polaków o buraku... 17.02.07, 18:22
      • aglo11 Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:47
        luceat napisał:

> I w tym tkwi cała prawda
        www.polonica.net/Magdalenka.htm
        >
        • lipaca Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:48
          aglo11 napisał:

> luceat napisał:
          >
          > > Gdyby „skrytykowano” Kwacha to byłoby wtedy znieważenie...
          > > I w tym tkwi cała prawda
          > www.polonica.net/Magdalenka.htm
          > > NASTEPNY TROLL??
      • bravor Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:56
        Ech, kiedyś to były czasy, ludzie honoru witali się: dzien dobry panie
        premierze, prezydencie, naczelny redaktorze, komendancie policji, ministrze,
        szefie WSI, a teraz:(, dzień dobry panie naczelny, serwus panie naczelny, czołem
        panie naczelny, uszanowanko panie naczelny.
        • zigzaur Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 19:27
          Czyli jednak, wbrew poglądom technologa drewna Giertycha Macieja, ludzie
          (zwłaszcza ludzie władzy) zaliczają się do naczelnych.
      • wariant_b Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 19:31
        luceat napisał:

Być może. Gdyby Wałęsa po zapoznaniu się z Raportem nazwał Kwaśniewskiego
        durniem mogłoby to być traktowane jako znieważenie.
        Niczym nie sprowokowana agresja może być potraktowana jako znieważenie.
        Nie wiem dlaczego uczepił się akurat Prezydenta Kaczyńskiego:-)
    • rusek11 Re: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 17:43
      kaczka durak

he...he...
      • obalmykaczyzm Ano mamy durnia za prezydenta! 17.02.07, 18:28
        Kaczka-durak - to piekne haslo, warte upowszechniania....
        • zigzaur Re: Ano mamy durnia za prezydenta! 17.02.07, 19:27
          No, są gorsi.

W pewnym kraju jest prezydent szczur, który robi głośne "Puuuuuu!" i puszcza gaz.
    • bwv1004 Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 17:51
      Pomijając fakt, że kocepcja znieważenie funkcjonariusza publicznego jest
      głęboko sprzeczna z istotą demokracji, może ktoś by zauważył, że Wałęsa
      WYRAŹNIE nie odniósł się do urzędu prezydenta, tylko do osoby Lecha K.
      Powiedział "Mamy durnia za prezydenta" a nie "Prezydent jest durniem".
      • lipaca BRAWO Wałęsa 17.02.07, 17:57
        PANIE LECHU CHOC PANA NIE LUBIE ,CHYLE CZOLA PRZED PANEM ,ZE CHOC PAN
        JEDEN ,ODWAZYL SIE POWIEDZIEC PRAWDE TYM SKURDOOPLONYM KARTOFLOM. NO COZ SWIETE
        OBURZENIE TO WYWOLALO,BO PRAWDA KOLE W OCZY. NIECH PAN TEGO DROBIU NIE
        PRZEPRASZA. TAK TRZYMAC!!!!!!!! Z ZYCZENIAMI ZDROWIA I SZACUNKU -LIPACA
      • rezydent.klamczynski Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:01
        bwv1004 napisał:

> Pomijając fakt, że kocepcja znieważenie funkcjonariusza publicznego jest
        > głęboko sprzeczna z istotą demokracji, może ktoś by zauważył, że Wałęsa
        > WYRAŹNIE nie odniósł się do urzędu prezydenta, tylko do osoby Lecha K.
        > Powiedział "Mamy durnia za prezydenta" a nie "Prezydent jest durniem".

Słuszne spostrzeżenie.
        W sposób wyraźny odniesiono się do osoby L. K a c z y ń s k i e g o.
        Formalnie rzecz ujmując "dureń prezydentem" to nie to samo co "Prezydent durniem".
      • zielonamamba Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:13
        no fakt.

gdyby tak kazdy z czyms takim do sadu chodzil, to by wszysccy w tych sadach
        zamieszkali..
    • andrzej19552 Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 17:54
      Cos madrego sie wymcknelo,tylko glupia forma,ale tresc jest.
    • waldam Hołda jest wiecej niż durniem 17.02.07, 17:55
      Nie zagraża Rzeczpospolitej?
    • bokassa Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 17:57
      Hołda jesteś przekupnym kretynem na etacie GW-ównianej.
      To słuszna krytyka czy coś więcej.
      • lipaca Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:00
        bokassa napisał:

> Hołda jesteś przekupnym kretynem na etacie GW-ównianej.
        > To słuszna krytyka czy coś więcej.
        ....MOHEROWE BERETY WYDAJE IM SIE ,ZE MAJA WLADZE NAD SWIATEM ,MOHEROWE BERETY
        ZACZYNAJA KRUCJATE.....
    • abba15 UBowcy się wspierają ale i tak ich pozamykają 17.02.07, 17:59
      UBowcy się wzajemnie wspierają
      ale i tak ich ABW pozamykają
      gdyż te gnido-UBeckie szuje
      knują, ryją i brużdżą ..uje
      • lipaca Re: UBowcy się wspierają ale i tak ich pozamykają 17.02.07, 18:03
        abba15 napisał:

> UBowcy się wzajemnie wspierają
        > ale i tak ich ABW pozamykają
        > gdyż te gnido-UBeckie szuje
        > knują, ryją i brużdżą ..uje
        TY MADRY, A SKAD TE prawe i sprawiedliwe GNIDY MAJA 40 MLN NA SWIATYNIE I
        KOLEJNE 12MLN NA SZKOLE RYDZOLA? ZE SWOJEJ KIESZENI CZY ZNOWU Z KIESZENI
        PODATNIKA, A MOPZE NIE MA ZYCZENIA BUDOWAC TEJ SWIATYNI ANI DOFINANSOWYWAC
        RYDZOLA? A MOZE JEDNAK PRZEZNACZYC TE KASE NA SZPITALE?
        3M SIE SLEPOKU SWOICH TEZ ,ZOBACZYSZ ,JAK UTONIESZ ZNIMI.
      • lesiaczek2 Widzicie......to jest Polska i Polacy...... 17.02.07, 18:07
        Byly prezydent mowi do obecnego ze jest durniem.........to jest
        typowo ....POLSKIE.....za granicami kraju tez tak zwracaja sie polacy do
        siebie.Niestety jestesmy /przykro mi to pisac...ale wiem co pisze / najbardziej
        nielubiacym sie narodem miedzy soba ....przykre przykre ,przykre .Jak widze
        grekow,wlochow,turkow,portugalczykow itd. jak oni ze soba trzymaja....tylko
        pozazdroscic.Panie Walesa......Pan to tylko potwierdzil.......Bismarck mial
        niestety racje,a z czym to sobie poczytajcie......
        • lipaca Re: Widzicie......to jest Polska i Polacy...... 17.02.07, 18:14
          lesiaczek2 napisał:

> Byly prezydent mowi do obecnego ze jest durniem.........to jest
          > typowo ....POLSKIE.....za granicami kraju tez tak zwracaja sie polacy do
          > siebie.Niestety jestesmy /przykro mi to pisac...ale wiem co pisze /
          najbardziej
          >
          > nielubiacym sie narodem miedzy soba ....przykre przykre ,przykre .Jak widze
          > grekow,wlochow,turkow,portugalczykow itd. jak oni ze soba trzymaja....tylko
          > pozazdroscic.Panie Walesa......Pan to tylko potwierdzil.......Bismarck mial
          > niestety racje,a z czym to sobie poczytajcie......
          NIE LUBIE WALESY ,ALE CZY CIEBIE NIE OSLABIA GLUPOTA I NIEKOMPETENCJA JASNIE
          NAM PANUJACYCH ........FLI? TEN FACET MIAL ODWAGE NAZWAC RZECZY PO IMIENIU I
          WYWOLAL TWOJE OBURZENIE. NA CO KOMU TECZKI I WSI. HISTORIA WSZYSTKO OCENI.
        • kazik.k Re: Widzicie......to jest Polska i Polacy...... 18.02.07, 10:44
          tto jest drobiazg lesiaczku prosiaczku.dlaczego nie mowisz ze obecny prezydent
          tez obraza pomowieniami i insynuacjami?w dodatku niezbyt sprawnie posluguje sie
          jez.polskim i brak mu oglady.my polacy jestesmy narodem klocacych sie
          koltunow.dajemy sie podpuszczac roznego rodzaju nawiedzonych cynicznych
          kretaczy.mamy rowniez za soba zabijanie prezydenta.chyba o tym wiesz?.oczywiscie
          wyznajemy jedyna sluszna religie pelna frazesow o przebaczaniu i tzw."milosci
          blizniego".oczywiscie bedziemy sie kochac i milowac pozniej.teraz musimy w imie
          boze wyrznac komuchow i postkomuchow.nie ma temu konca.nawet modly tego i
          poprzedniego "swietego tatusia" nic tutaj nie zmienily i nie zmienia.nie dziwie
          sie irytacji Prezydenta Walesy bo jak on cos robil dla tego kraju a pozniej
          siedzial to nasuwa sie pytanie gdzie ci kurduple byli?straszni"bojownicy"za
          ..dyche.pozdrawiam lesiaczka2.
        • kazik.k Re: Widzicie......to jest Polska i Polacy...... 18.02.07, 10:46
          tto jest drobiazg lesiaczku prosiaczku.dlaczego nie mowisz ze obecny prezydent
          tez obraza pomowieniami i insynuacjami?w dodatku niezbyt sprawnie posluguje sie
          jez.polskim i brak mu oglady.my polacy jestesmy narodem klocacych sie
          koltunow.dajemy sie podpuszczac roznego rodzaju nawiedzonych cynicznych
          kretaczy.mamy rowniez za soba zabijanie prezydenta.chyba o tym wiesz?.oczywiscie
          wyznajemy jedyna sluszna religie pelna frazesow o przebaczaniu i tzw."milosci
          blizniego".oczywiscie bedziemy sie kochac i milowac pozniej.teraz musimy w imie
          boze wyrznac komuchow i postkomuchow.nie ma temu konca.nawet modly tego i
          poprzedniego "swietego tatusia" nic tutaj nie zmienily i nie zmienia.nie dziwie
          sie irytacji Prezydenta Walesy bo jak on cos robil dla tego kraju a pozniej
          siedzial to nasuwa sie pytanie gdzie ci kurduple byli?straszni"bojownicy"za
          ..dyche.pozdrawiam lesiaczka2.to tylko glos w dyskusji szanowny administratorze.
      • 1zorro Abba15, ale z ciebie poeta! Taki z dolnej obory... 17.02.07, 18:22

• lipaca Re: Abba15, ale z ciebie poeta! Taki z dolnej obo 17.02.07, 18:24
          PEWNIE TEZ MA TYTUL "PROFESORA" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA =D !!!!! CZY JAKOS TAK?
      • pierot6 Abba15.. Ten baran wyzywa Kaczyńskich !! 17.02.07, 18:26
        i ma racje !
    • firaneczka Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:03
      ja nie wiem czy Pan Prezydent Wałęsa zdawał sobie sprawę do czego może dojść wyzywanie kaczki od durniów.
      A znając słabą psychikę kaczek to może się zdążyć:
      - że lesiu zacznie unikać dziennikarzy
      - dostanie sraczki
      - stwierdzi że wszyscy poza nim i bratem są w układzie
      - zamknie się w sobie
      - wyjedzie na długie wakacje
      i parę innych możliwości o których nie chciał bym tutaj pisać bo dostanę bana:(
      • asdf401 Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:06
        Doprowadzają do tego, że człowiek odczuwa strach, JAK ZA KOMUNY i nie wie czy
        może głośno mówić co myśli pośród nieznajomych. Każde użycie mikrofonu to już
        paraliż i wyważanie słów aby nie dać powodu.
    • pocalujta_wujta Karolku odwalilo Ci zapomniales jak w ZSP bylo? 17.02.07, 18:08
      Przeciez dupku razem dzialaismy w ZSP w latach osiemdziesiatych. Teraz nosek zadzierasz w PiS. A
      Twoj zwierzchnik z PiS wie o tym jak dzielnie dzialales w Zrzeszeniu Studentow Polskich? Ja tez bylem
      prezesem (lub raczej pelniacym obowiazki na nizszym szczeblu bo mnie nie interesowala kariera
      polityczna tylko zabawa studencka). Teraz podlizujesz sie Jarkowi i Lechowi bo najlepiej byloby
      zapomniec jak doszedles do tego gdzie jestes.

Mimo tego ze od dawna jestem za granica to znam paru politykow i poslow z roznych okresow w Polsce
      osobiscie... bo z nimi studiowalem. Tak tak i PiS i SLD i pewno w PO.

Zenujace jest jak taki osobnik jak Karolek staje sie obronca panow Kanczynskich gdy zapominal co sie
      robilo w kuluarach sejmu ( nie boj sie ja znam historie o handlowaniu recznikami i tym podobnych
      sprawach w restauracji tudziez kaefjkach wokol Sejmu RP). Slyszalem te historie od panow poslow i tym
      podobnych. Przymknij sie wiec bo sam sobie szkodzisz.

A tak na marginesie to mozesz mis koczyc bo jestem poza zasiegiem polskiego prawa jednakze je
      szanuje wiec choc cisna mi sie slowa pogardy w stosunku do panow Kaczynskich to ich nie wypowiem.

Prawda jest taka ze nigdy nie mialem nic wspolnego z polityka w Polsce ani ze sluzbami specjalnymi
      zadnego kraju w tym Polski, a to co obserwuje z daleka i czytam po prostu mnie brzydzi. Nie wiem
      kiedy mialbym worcic do tego kraju jak takie wlazidupska jak Karolek Karski dzialakja jak dzialaja
      zapominajac jak do tego doszli. A przypadkiem sam nie byles rekrutem ciemnych stron politycznych i
      specjalnych sluzb. No jak to jest ze rzaem podpisalismy sie pod statusem ZSP ktory uwazal PZPR za
      "przewodnia sile narodu"? Ja to zrobilem by miec zabawe na studiach (wyjazdey na obozy, praca ze
      studentami, dzialanie w klubach rozrywki) a nie babrac sie w polityke i kariere tak jak Ty? Nie lyslo
      teraz podczas gdy panowie Kaczynscy tepia dzis wszelkie przejawy owczesnej dzialalnosci a z
      pewnoscia woleli by zebyc wtedy dzialal w NZS i babral sie w polityke niz robil to samo w ZSP
      teoretycznie wiadomo po ktorej stronie?

Ja tam wole siedziec cicho za granica bo zostane oskarzony o tamto czy owo, gdyz nie wszyscy chca
      zrozumiec czyjes motywacje i mozliwosci danego okresu. Pana Walesy nigdy nie lubilem specjalnie,
      choc szanuje go za to ze bedac charyzmatyczna ikona tatego okresu chcial nie chcial (majac na mysli
      czy byl tym slawnym Bolkiem czy tez nie) spowodowal kompletna odmiane panstwa Polskiego. Jak
      bardzo go szanuje to ciezzko nawet zrozumiec kiedy moj ojciec byl po drugiej stronie tej calej checy
      zapewne chroniac przez cale zycie nasza rodzine o czym zdalismy sobie sprawe, gdy juz go nie ma
      wsrod nas.

Radzilbym sie odczepic od pana Walesy i dac spokoj calej sprawie. Historii nie odmienimy chocbysmy
      sie zesr... Kiedy to wreszczie tlumoki przy wladzy zrozumieja. W koncu wielu z nich skonczylo prawo i
      wiedza doskonale ze nie da sie przylozyc nowego prawa do tego co sie wydfarzylo wczesniej, bo nie
      jest to po prostu przyjete ani dozwolone. Wszystkie te lustracje to jedna wielka checa a niekompetencja
      politykow u wladzy jest po prostu grozna dla panstwa Polskiego i to niezaleznie czy byloby one takie
      czy owakie.
      • 1zorro Re: Karolku odwalilo Ci zapomniales jak w ZSP byl 17.02.07, 18:20
        no przyjnajmniej cymbalowi zes prwde powiedzial. Oszolomy zapomnialy jak
        wygladaly legitymacje ZSP a potem ZSSMP( czy cos w tym rodzaju...), a dzisiaj z
        tych baranow to katdy bardziej papieski niz sam Papiez...
    • abba15 Hołda to UBecka pokraka - to opinia nie zniewaga 17.02.07, 18:10
      państwo Michnika i Kiszczaka
      to była gnidoUBecka pokraka!
      • 1zorro Abba15 a ty wrociles dopiero z leczenia czy je 17.02.07, 18:14
        wlasnie zaczynasz?
        • waldam co chesz. Podjął ideę mistrza Hołdy. 17.02.07, 18:18
      • waldam Re: Hołda to UBecka pokraka - to opinia nie zniew 17.02.07, 18:16
        zgodnie z tym co mówi, nie obrazi się za twoją wypowiedż.
        • smierc666 Re: Hołda to UBecka pokraka - to opinia nie zniew 17.02.07, 18:28
          waldam napisał:

> zgodnie z tym co mówi, nie obrazi się za twoją wypowiedż.

waldam zastanów sie. Chwilke chociaż.
          Kwacha obrażali non stop!
          więc nie widać różnicy, kij ma dwa końce to sie zdarza:))
          Po co ten hałas?
          • waldam Re: Hołda to UBecka pokraka - to opinia nie zniew 17.02.07, 18:40
            zastanowiłem się i jakoś nie mogę sobie przypomnieć. Możesz pomóc.
            co do treści - jesteś fanem Hammurabiego?
      • pierot6 abba15.. to porzucone dziecko esbeka i tufty ZOMO 17.02.07, 18:28
    • dzakarta Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:19
      Lechu, nie daj się tym kartoflom!
      • pierot6 Panie Wałęsa !.. Nie daj sie Pan PISokomunie ! 17.02.07, 18:25
        do wora z nimi !
        • waldam do " wora" za delikatnie wg. Hołdy 17.02.07, 18:28
          • pierot6 Waldam.. walisz damy czy konia ? 17.02.07, 18:30
            walnij siebie, w ten esbecki łeb...
            • waldam język Wałęsy, Hołdy i wykształciucha w pierwszym 17.02.07, 18:35
              pokoleniu
      • waldam Hołda zachęca by sędziowie grypsowali, politycy 17.02.07, 18:27
        mówili językiem terrorystów itd. I każdy będzie mogł się powołać na argumentację pseudoprofersorka.
        • pierot6 Wałęsa tylko wyraził opinie Polaków... 17.02.07, 18:29
          • waldam podobnie jak inni Polacy mający inne zdanie.Sednem 17.02.07, 18:33
            jest brukowy język wspierany przez profesorzynę.
        • pierot6 Waldam, ty byłes schowany do wora.. 17.02.07, 18:32
          cw..iku...
          • waldam w podstawówce nauczyli stawiać kropki. Brawo 17.02.07, 18:37
    • yah_42 'krol jest nagi' - 17.02.07, 18:28
      - Ch.Andersen. a w sprawie sprawy to zapewne Lechowi nie chodzilo o obraze a o
      dobro Polski
      • 1zorro No ale w czym problem?Przeciez Kaczynski to duren 17.02.07, 18:33
        i w koncu ktos to na glos powiedzial! Przestanmy sie oszukiwac! Tak mysli
        wiekszosc spoleczenstwa z wyjatkiem paru procenz wazeloniarzy popierajacych
        PISsssssss....
        • paczka111 Re: No ale w czym problem?Przeciez Kaczynski to d 17.02.07, 18:39
          no właśnie
    • aglo11 Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:42
      "ojciecswiety"po Twojej wypowiedzi stwierdziłem w 100% że jesteś typowym sierpem
      spłodzonym przez ojca młota.
      • lipaca Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:45
        aglo11 napisał:

> "ojciecswiety"po Twojej wypowiedzi stwierdziłem w 100% że jesteś typowym
        sierpe
        > m
        > spłodzonym przez ojca młota.
        LEPIEJ BYC SIERPEM SPLODZONYM PRZEZ MLOT ,NIZ JAKIMS DURNIEM, SKURDOOPLALYM
        KARTOFLEM NA KACZYCH LAPACH.
    • sybirak Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 18:51
      Najgorsze,że Wałęsa ujawnił największą tajemnicę państwową... A jak się jeszcze
      okaże, że premier też?
      • lipaca jestes THE BEST 17.02.07, 18:53
        sybirak napisał:

> Najgorsze,że Wałęsa ujawnił największą tajemnicę państwową... A jak się
        jeszcze
        >
        > okaże, że premier też?
    • romano33 Zgodnie z jego tokiem myslenia Hołda durniem ? 17.02.07, 18:56
    • xx Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 19:00
      Uznaję krytykę Wałęsy
    • zigzaur Lech Wałęsa wyraził się i tak bardzo oględnie. 17.02.07, 19:24
      A przecież jest on jedną z osób najlepiej znających braci Kaczyńskich.
    • obalmykaczyzm Hołda: mamy durnia za prezydenta 17.02.07, 19:30
      Daremne żale, próżny trud,
      bezsilne złorzeczenia!”
      Dziś razem z Partią kroczy Lud
      w dziele dekomuszenia!

Dziś w wirze nowej walki klas
      kres jest postkomunistom!
      I Partia znów na czele mas
      w świetlaną wiedzie przyszłość!

Lecz to Nowego Typu twór,
      i niby w nowych ramach,
      gdzie choć nie Marks mu król, lecz Bóg -
      to reszta - ciut ta sama…

W dziele aktywizacji mas
      wzorem, co cenią masy -
      siłom reakcji odpór da,
      a odwetowcom baty.

Więc aplauz towarzyszy jej,
      i Ludu chwile miłe.
      Historii wietrze! Wiej nam, wiej!
      Choć kółko zatoczyłeś…

• szafajawna "Nazwać kogoś idiotą to nie obraza,to diagnoza"... 17.02.07, 19:30
      szczypińskiej to tylko pogratulować:))))
      • abba15 szafajawna jesteś idiotą - taka jest moja diagnoza 17.02.07, 20:15
        szafajawna napisał:Re: "Nazwać kogoś idiotą to nie obraza,to diagnoza

• 1zorro abba15, Jolke z Dywit to juz dawno "przeskoczyles" 17.02.07, 20:28
          ....w totalnej glupocie!
          • abba15 1zorro - ty jesteś niedościgniony 17.02.07, 21:03
            1zorro napisał: abba15, Jolke z Dywit to juz dawno "przeskocz.w totalnej glupocie!

ale ty durniu skończony
            ty jesteś niedościgniony
    • abba15 czy to praca za seks czy może UBecki tekst? 17.02.07, 21:04
      czy praca za seks
      czy UBecki tekst?
      szmata nawet się nie zająknie słowem
      że uknuła UBecką aferę antyrządową!
    • eurypides77 Karski, prawnik pożal się boże... 17.02.07, 21:57
      Aż wierzyć się nie chce, że Karski wykłada prawo na UW (co prawda, głównie prawo
      morza, i to kiepsko - chodziłem do niego na zajęcia - ale zawsze).

Swego czasu p. Karski zasłynął doniesieniem do prokuratury na warszawskie kino,
      które zorganizowało przegląd filmów propagandy państw totalitarnych, twierdząc,
      że to promocja nazizmu.

Biedna ta nasza kadra akademicka - nawet na leczenie psychiatryczne jej nie stać.
    • wern3 Ludzie, czy wy czytacie te wasze durne komentarze? 17.02.07, 22:45
      To wy jesteście durniami, dajecie się skłucać i podniecacie byle pirdnięciem
      poliutyka, a tak naprawde na nasze życie nie mają oni najmniejszego wpływu.
    • pragmatyk11 Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 17.02.07, 23:24
      www.antykaczy.blog.onet.pl bardzo dobrze, iz Lech Wałęsa nie ugina sie przed
      głupota i despotyzmem braci Kaczyńskich
      • theanswerisme Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 18.02.07, 00:10
        holde chyba pogielo.. duren jest slowem powszechnie uznanym za zniewazajace i
        kazdy sad to musi uznac.. profesor, a takie glupoty gada..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka