graszka25 02.04.07, 10:42 tylko niezyt duży bo juz w pokoju mało miejsca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madaw Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 15:51 Moja mala wlasnie za miesiac konczy 3 latka.I juz mam kilka pomyslow.Puzzle- albo zwykle albo piankowe takie duze,plyta z piosenkami z minimini na dvd,albo przeboje Pana tik taka-juz sobie zamowilam w sklepieAlbo bajka na dvd .SA takie ukladanki piankowe-bardzo tanie ok. 5 zl,i bardzo fajnie sie uklada.Lalka ,łozeczko dla lalek-moja corcia uwielbia lalki i dostanie łozeczko na urodzinki.Ciastolina,klocki jakies,ale najlepiej zapytac mamusie dziecka,bo ona bedzie wiedziala najlepiej co sie dziecku przyda.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
graszka25 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 19:06 to ja jestem mamusią i mam problem. lalkę i łóżeczko ma, puzzli też dużo no chyba że te piankowe. bajek i płyt z piosenkami też dużo. dlatego mam problem z tym Odpowiedz Link Zgłoś
madaw Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 20:26 hmmm... to moze jakąs ładna ksiazeczke,albo fajna zabawke do kąpieli.Wozek dla lalek Sa jeszcze takie zestawy Fisher Price ok.50 zl,-jakas postac tam jest,kareta,czy drzewka, fajna zabawa.Moja mala uwielbia tego rodzaju rzeczy- zeby bylo kilka elementow.Albo jakis domek plastikowy ze zwierzatkami na przyklad-nie jest to duza zabawka.To moje pomysly,ale ja tez mam problem z miejscem w pokoju-bo jest malutki a zabawek w nim tyle....A urodziny tuz tuz A moze po prostu zabierz ja do jakiegos sklepiku i zobaczysz co przykluje jej uwage.Pozdrawiam.NApisz co kupilas,Bede zagladac na ten link. Odpowiedz Link Zgłoś
anisr Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 20:40 Ksiązka, stempelki,farby do malowania palcami,gry typu domino lub memo,torba lekarska, zestaw do sprzątania,serwis dla lalek....i milion innychZalezy co lubi robic, a to Ty wiesz najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
pasoa79 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 21:48 Ja mojej chrześnicy na 3 urodziny kupiłam ciastolinę fryzjera, bardzo zadowolona, może obcinać włosy, robć fryzury. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1982 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 22:29 Moja córcia w czerwcu będzie miała 3 latka więc tez mnie czeka myślenie co jej kupić. Puzli ma dużo - ale nepewno by sie ucieszyła z jakiś 60 elementowych z Noddym albo Bracmi koala, uwielbia książeczki i malowanki, gre MEMO tez ma z Puchatkiem i cistolinką też sie bawi. Zastanawiam sie nad jakąs lalą żeby ją było można czesać bo widze że to lubi bo czasem mam juz dość jak mnie prosi zebym pozwoliła sie czesać. Poza tym różnego rodzaju plastyczne rzeczy - farby, kredki, papier kolorowy a pisk był jak jej kupiłam bibułkę i teraz robimy rózne śmieszne rzeczy z tego-np, drukuje jej jakiś obrazek a ona drze sobie na małe kawłki bibułe lub papier kolorowy i potem sobie to nakleja- ma zajęcie na prawie godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
mala283 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 03.04.07, 00:14 Moja mala bardzo lubi sie przebierac wiec jej kupilam skrzydelka motyla,korale,korone dla krolewny,torebke.Co jeszcze? Garnuszki do gotowania,puzzle,lale z ubrankami na zmiane. Odpowiedz Link Zgłoś
graszka25 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 03.04.07, 07:13 będę myśleć. mam jeszcze miesiąc. wiele z tego co piszecie Olcia już ma, ale moze coś pomyślę. albo wybiorę sie do sklepu i samo coś wpadnie w oko. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
garbola Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 03.04.07, 12:01 Ja mojej chrześniaczce kupiłam kapelusik i torebke do kompletu w H&M. Niezbyt drogie bo w sumie wyniosło 30 zł a są prześliczne i na pewno mała dama będzie zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia13 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 03.04.07, 19:29 moja córa miała 3 urodziny dwa tygodnie temu, dostała: książkę i lalke - ok kolczyki i łancuszek - ok domino i kucyka - ok hulajnoge na 3 kółkach - SUPER!!! BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO PREZENTU klocki - ok domek z materiału o wym. 100x100x110 - SUPER !!! TERAZ CIąGLE W NIM SIEDZI A LATEM MOżNA WYSTAWIć GO NA TRAWKE Odpowiedz Link Zgłoś