Dodaj do ulubionych

jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata?

02.04.07, 10:42
tylko niezyt duży bo juz w pokoju mało miejscasmile
Obserwuj wątek
    • madaw Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 15:51
      Moja mala wlasnie za miesiac konczy 3 latka.I juz mam kilka pomyslow.Puzzle-
      albo zwykle albo piankowe takie duze,plyta z piosenkami z minimini na dvd,albo
      przeboje Pana tik taka-juz sobie zamowilam w sklepiesmileAlbo bajka na dvd .SA
      takie ukladanki piankowe-bardzo tanie ok. 5 zl,i bardzo fajnie sie
      uklada.Lalka ,łozeczko dla lalek-moja corcia uwielbia lalki i dostanie łozeczko
      na urodzinki.Ciastolina,klocki jakies,ale najlepiej zapytac mamusie dziecka,bo
      ona bedzie wiedziala najlepiej co sie dziecku przyda.Pozdrawiam.
      • graszka25 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 19:06
        to ja jestem mamusiąsmile i mam problem.
        lalkę i łóżeczko ma, puzzli też dużo no chyba że te piankowe. bajek i płyt z
        piosenkami też dużo.
        dlatego mam problem z tymsad
        • madaw Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 20:26
          hmmm...smile to moze jakąs ładna ksiazeczke,albo fajna zabawke do kąpieli.Wozek
          dla laleksmile Sa jeszcze takie zestawy Fisher Price ok.50 zl,-jakas postac tam
          jest,kareta,czy drzewka, fajna zabawa.Moja mala uwielbia tego rodzaju rzeczy-
          zeby bylo kilka elementow.Albo jakis domek plastikowy ze zwierzatkami na
          przyklad-nie jest to duza zabawka.To moje pomysly,ale ja tez mam problem z
          miejscem w pokoju-bo jest malutki a zabawek w nim tyle....A urodziny tuz tuzsmile
          A moze po prostu zabierz ja do jakiegos sklepiku i zobaczysz co przykluje jej
          uwage.Pozdrawiam.NApisz co kupilas,Bede zagladac na ten link.
          • anisr Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 20:40
            Ksiązka, stempelki,farby do malowania palcami,gry typu domino lub memo,torba
            lekarska, zestaw do sprzątania,serwis dla lalek....i milion innychsmileZalezy co
            lubi robic, a to Ty wiesz najlepiejsmile
    • pasoa79 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 21:48
      Ja mojej chrześnicy na 3 urodziny kupiłam ciastolinę fryzjera, bardzo zadowolona, może obcinać włosy, robć fryzury. polecam
      • joanna1982 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 02.04.07, 22:29
        Moja córcia w czerwcu będzie miała 3 latka więc tez mnie czeka myślenie co jej
        kupić. Puzli ma dużo - ale nepewno by sie ucieszyła z jakiś 60 elementowych z
        Noddym albo Bracmi koala, uwielbia książeczki i malowanki, gre MEMO tez ma z
        Puchatkiem i cistolinką też sie bawi. Zastanawiam sie nad jakąs lalą żeby ją
        było można czesać bo widze że to lubi bo czasem mam juz dość jak mnie prosi
        zebym pozwoliła sie czesać. Poza tym różnego rodzaju plastyczne rzeczy - farby,
        kredki, papier kolorowy a pisk był jak jej kupiłam bibułkę i teraz robimy rózne
        śmieszne rzeczy z tego-np, drukuje jej jakiś obrazek a ona drze sobie na małe
        kawłki bibułe lub papier kolorowy i potem sobie to nakleja- ma zajęcie na prawie
        godzine.
    • mala283 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 03.04.07, 00:14
      Moja mala bardzo lubi sie przebierac wiec jej kupilam skrzydelka
      motyla,korale,korone dla krolewny,torebke.Co jeszcze? Garnuszki do
      gotowania,puzzle,lale z ubrankami na zmiane.
      • graszka25 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 03.04.07, 07:13
        będę myśleć. mam jeszcze miesiąc. wiele z tego co piszecie Olcia już ma, ale
        moze coś pomyślę. albo wybiorę sie do sklepu i samo coś wpadnie w oko.smile
        pozdrawiam.
    • garbola Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 03.04.07, 12:01
      Ja mojej chrześniaczce kupiłam kapelusik i torebke do kompletu w H&M. Niezbyt
      drogie bo w sumie wyniosło 30 zł a są prześliczne i na pewno mała dama będzie
      zadowolona. Pozdrawiam
      • ewusia13 Re: jaki prezent dla dziewczynki na 3 lata? 03.04.07, 19:29
        moja córa miała 3 urodziny dwa tygodnie temu, dostała:
        książkę i lalke - ok
        kolczyki i łancuszek - ok
        domino i kucyka - ok
        hulajnoge na 3 kółkach - SUPER!!! BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO PREZENTU
        klocki - ok
        domek z materiału o wym. 100x100x110 - SUPER !!! TERAZ CIąGLE W NIM SIEDZI A
        LATEM MOżNA WYSTAWIć GO NA TRAWKE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka