stworzenje 16.04.07, 10:06 bedziemy sami robic zaproszenia, jakies ponad 60 sztuk, mam pytanie gdzie moge dostac w Wawie materialy na nie,czyli kartony,jakies naklejki z motywami slubnymi. Moze ktos zna miejsca, niedrogie i godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia_look Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) 16.04.07, 10:10 Cezex na Modlińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) 16.04.07, 10:18 dzieki, przejade sie tam, zobacze jakie ceny maja . Odpowiedz Link Zgłoś
papsi80 Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) 16.04.07, 10:51 Firma Jakon ul.Terespolska (czyli Grochów) Jest to hurtownia papierów, m.in.dekoracyjnych. Przytną do wybranego formatu, a wybór olbrzymi My tam kupujemy Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Jakon 16.04.07, 10:56 a jak cenowo sie tam przedstawia sytuacja? Czy koperty tez mozna zamowic? Odpowiedz Link Zgłoś
renatalorens Re: Jakon 16.04.07, 11:35 Jakon też jest na Żoliborzu, na ul. Rydrygiera Ja tam kupowałam papier na swoje zaproszenia Ceny papieru zależą od rodzaju, faktury. Zależy jaki cie interesuje, ja swój kupiłam za 4,60 za arkusz A1, ale to zwykły wizytówkowy, kremowy o fakturze prążków. Co do dodatków, niewiem czego dokładnie szukasz, bo wstążeczki satynowe mają fajne w empiku i się opłaca bo 10m kosztuje chyba 6 zł. Napisz czego szukasz może doradzę bo sama ostatnio w temacie jestem. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Jakon 16.04.07, 11:53 dzieki za info, interesuje mnie na pewno jakis kolorowy, do tego przezroczysty jak kalka techniczna,a z ozodu tak jakis kokardki, moze kwiatki , a koperty tez tam maja? Odpowiedz Link Zgłoś
renatalorens Re: Jakon 16.04.07, 12:05 Mają klolorowe papiery, takie metaliczne też, kalkę widziałam zwykłą techniczną Cansona i koperty też były (kremowe i białe) Co do kwiatków i kokardek to polecam przejść się do Empiku najpierw na dział kreacje rodzinne czy coś w tym stylu, a potem po pasmanteriach Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) 20.04.07, 01:04 ja jestem zakochana w cezexowej serii "cobalt" (cobalt green diamond i cobalt lilac diamond, aczkolwiek nie dam sobie glowy uciac za te nazwy) i ich odpowiednikach w wersji bialej i ecru. Dokonalam juz stosownego zakupu Cena to ok. 2pln za arkusz A4, mozna sie troche stargowac. A, tylko tna z duzych arkuszy, duzy arkusz to 9 x A4 i w zwiazku z tym trzeba zamowic ilosc kartek A4 podzielna przez 9 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) 16.04.07, 12:02 Pisałam już kiedyś o hurtowni pasmanteryjnej w Al.Krakowskiej 159. Bardzo polecam-ceny są baaardzo niskie w porównaniu do sklepów. Za 1m wstążki zapłaciłam tam 31 groszy a taka sama wstążka w pasmanterii kosztowała 1,90 zł za metr. Poza wstążkami mają tam wszelkie dodatki karwieckie, jakieś kwiatki też tam były. A papier do swoich zaproszeń kupowałam na ul. Mazowieckiej - 3 sklepy dla plastyków. Za arkusz A4 płaciłam 0,40 zł Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Jakon 17.04.07, 21:38 bylam tam dzis,nic sensownie artystycznego nie ma,ot zwykle papiery,poszlam na Mazowiecka i tam sie zaopatrze w materialy . Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) - klej? 17.04.07, 23:03 to ja sie podlacze z pytaniem, jakiego kleju uzywacie/uzywalyscie zeby dobrze przyczepic ozdoby typu tasiemki do papieru? Jaki polecacie/nie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
artpasja Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) - klej? 17.04.07, 23:37 Ja też robiłam zaproszenia na swój slub i używałam Kleju Magic - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
renatalorens Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) - klej? 19.04.07, 11:12 tak klej Magic najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) - klej? 20.04.07, 00:59 a gdzie ten klej mozna dostac w Warszawie? Jaka jest jego wydajnosc? Sklei mi zdjecie z grubym kartonem? I ew. da rade przykleic wstazeczke do kartonu? Odpowiedz Link Zgłoś