Dodaj do ulubionych

zaproszenia - wyrób własnoręczny :-)

16.04.07, 10:06
bedziemy sami robic zaproszenia, jakies ponad 60 sztuk, mam pytanie gdzie moge
dostac w Wawie materialy na nie,czyli kartony,jakies naklejki z motywami
slubnymi. Moze ktos zna miejsca, niedrogie i godne polecenia?
Obserwuj wątek
    • monia_look Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) 16.04.07, 10:10
      Cezex na Modlińskiejwink
      • stworzenje Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) 16.04.07, 10:18
        dzieki, przejade sie tam, zobacze jakie ceny maja smile.
        • papsi80 Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) 16.04.07, 10:51
          Firma Jakon ul.Terespolska (czyli Grochów)
          Jest to hurtownia papierów, m.in.dekoracyjnych. Przytną do wybranego formatu, a
          wybór olbrzymi smile
          My tam kupujemy smile
          • stworzenje Jakon 16.04.07, 10:56
            a jak cenowo sie tam przedstawia sytuacja? Czy koperty tez mozna zamowic?
            • renatalorens Re: Jakon 16.04.07, 11:35
              Jakon też jest na Żoliborzu, na ul. Rydrygiera
              Ja tam kupowałam papier na swoje zaproszenia smile Ceny papieru zależą od rodzaju,
              faktury. Zależy jaki cie interesuje, ja swój kupiłam za 4,60 za arkusz A1, ale
              to zwykły wizytówkowy, kremowy o fakturze prążków.
              Co do dodatków, niewiem czego dokładnie szukasz, bo wstążeczki satynowe mają
              fajne w empiku i się opłaca bo 10m kosztuje chyba 6 zł.
              Napisz czego szukasz może doradzę bo sama ostatnio w temacie jestem.
              Pozdrawiam
              Renata
              • stworzenje Re: Jakon 16.04.07, 11:53
                dzieki za info, interesuje mnie na pewno jakis kolorowy, do tego przezroczysty
                jak kalka techniczna,a z ozodu tak jakis kokardki, moze kwiatki smile, a koperty
                tez tam maja?
                • renatalorens Re: Jakon 16.04.07, 12:05
                  Mają klolorowe papiery, takie metaliczne też, kalkę widziałam zwykłą techniczną
                  Cansona i koperty też były (kremowe i białe)
                  Co do kwiatków i kokardek to polecam przejść się do Empiku najpierw na dział
                  kreacje rodzinne czy coś w tym stylu, a potem po pasmanteriach smile
        • iosellin Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) 20.04.07, 01:04
          ja jestem zakochana w cezexowej serii "cobalt" (cobalt green diamond i cobalt
          lilac diamond, aczkolwiek nie dam sobie glowy uciac za te nazwy) i ich
          odpowiednikach w wersji bialej i ecru. Dokonalam juz stosownego zakupusmile Cena
          to ok. 2pln za arkusz A4, mozna sie troche stargowac. A, tylko tna z duzych
          arkuszy, duzy arkusz to 9 x A4 i w zwiazku z tym trzeba zamowic ilosc kartek A4
          podzielna przez 9 ;p
    • elza_lui Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) 16.04.07, 12:02
      Pisałam już kiedyś o hurtowni pasmanteryjnej w Al.Krakowskiej 159. Bardzo
      polecam-ceny są baaardzo niskie w porównaniu do sklepów. Za 1m wstążki
      zapłaciłam tam 31 groszy a taka sama wstążka w pasmanterii kosztowała 1,90 zł
      za metr. Poza wstążkami mają tam wszelkie dodatki karwieckie, jakieś kwiatki
      też tam były.
      A papier do swoich zaproszeń kupowałam na ul. Mazowieckiej - 3 sklepy dla
      plastyków. Za arkusz A4 płaciłam 0,40 zł
      Pozdrawiam
      E.
      • stworzenje Jakon 17.04.07, 21:38
        bylam tam dzis,nic sensownie artystycznego nie ma,ot zwykle papiery,poszlam na
        Mazowiecka i tam sie zaopatrze w materialy smile.
    • iosellin Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) - klej? 17.04.07, 23:03
      to ja sie podlacze z pytaniem, jakiego kleju uzywacie/uzywalyscie zeby dobrze
      przyczepic ozdoby typu tasiemki do papieru? Jaki polecacie/nie polecacie?
      • artpasja Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) - klej? 17.04.07, 23:37
        Ja też robiłam zaproszenia na swój slub i używałam Kleju Magic - rewelacja.
        • renatalorens Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) - klej? 19.04.07, 11:12
          tak klej Magic najlepszy
          • iosellin Re: zaproszenia - wyrób własnoręczny :-) - klej? 20.04.07, 00:59
            a gdzie ten klej mozna dostac w Warszawie? Jaka jest jego wydajnosc? Sklei mi
            zdjecie z grubym kartonem? I ew. da rade przykleic wstazeczke do kartonu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka