karina00 17.04.07, 10:30 czy któraś z Was może mi coś powiedzieć o tym lekarzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tobi00000 Re: Tomasz Kucewicz - szpital bielański 17.04.07, 10:42 Witaj. Dr. Kucewicz robił mi dwa razy usg w bielańskim. Miły i sympatyczny człowiek ale do końca nie byłam przekonana do jego opisu usg. Mierzył brzuszek dziecka, wyszło mu jakoś dużo to zmierzył jeszcze raz i powiedział ze "dzidziuś sie najadł" i dlatego ma duży brzuszek. Dlatego wybiorę sie gdzieś jeszcze na usg. Zamierzam rodzić w bielańskim wiesz może jak tam jest z opłatami i szkołą rodzenia? Od kiedy zaczyna sie chodzić na zajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
tobi00000 Re: do karina 00 20.04.07, 10:33 Witaj. Szkoda ze koleżanka odpisała ci na priv. Chetnie poznam opinie innej osoby o doktorze, bede rodzić w bielańskim i może na niego trafię. Jeśli możesz to podziel sie opinią podam ci mojego maila tobi00000@wp.pl (po tobi sa zera). Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy10 do karina00 17.04.07, 11:28 Prowadziłam u niego ciążę - napisałam Ci na priv Odpowiedz Link Zgłoś
lilji moja opinia 23.04.07, 10:11 ja zaczełam prowadzić swoją ciążę u dr. Kucewicza, w gabinecie, w przychodni prywatnej. jednak byłam rozczarowana maksymalnie. byłam u niego na 3 początkowych wizytach - pierwsza aby stwierdzić ciążę - nawet mnie nie zbadał, dał jedynie skierowania na badania. druga, z wynikami badań. znowu mnie nie zbadał, kazał przyjść za dwa tygodnie po usg (sam go nie zrobił) i trzecia z wynikiem usg, kiedy to założył mi kartę ciąży, nadal mnie nie zbadał, wpisał tylko w kartę ciąży, że badanie piersi ok., miednica prawidłowa, żylaków brak - wszystko to dzięki jego talentom jasnowidza. po tych trzech wizytach zrezygnowałam z jego usług i znalazłam innego lekarza, z którego jestem bardzo zadowolona - kompetentny człowiek. być może jednak jakość pracy doktora zależy od przychodni w której aktualnie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k do lilji 07.05.07, 17:33 Czy możesz podać nazwisko tego lekarza z którego jesteś zadowolona i czy on jest także z bielańskiego? k. Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaola Re: do lilji 12.07.16, 14:46 Witam, czy może inne panie mają jakieś opinie? Właśnie zdecydowałam się na prowadzenie ciąży... proszę o opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś