Dodaj do ulubionych

Tomasz Kucewicz - szpital bielański

17.04.07, 10:30
czy któraś z Was może mi coś powiedzieć o tym lekarzu?
Obserwuj wątek
    • tobi00000 Re: Tomasz Kucewicz - szpital bielański 17.04.07, 10:42
      Witaj.
      Dr. Kucewicz robił mi dwa razy usg w bielańskim. Miły i sympatyczny człowiek
      ale do końca nie byłam przekonana do jego opisu usg. Mierzył brzuszek dziecka,
      wyszło mu jakoś dużo to zmierzył jeszcze raz i powiedział ze "dzidziuś sie
      najadł" i dlatego ma duży brzuszek. Dlatego wybiorę sie gdzieś jeszcze na usg.
      Zamierzam rodzić w bielańskim wiesz może jak tam jest z opłatami i szkołą
      rodzenia? Od kiedy zaczyna sie chodzić na zajęcia?
      • tobi00000 Re: do karina 00 20.04.07, 10:33
        Witaj. Szkoda ze koleżanka odpisała ci na priv. Chetnie poznam opinie innej
        osoby o doktorze, bede rodzić w bielańskim i może na niego trafię. Jeśli możesz
        to podziel sie opinią podam ci mojego maila tobi00000@wp.pl (po tobi sa zera).
        Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    • dizzy10 do karina00 17.04.07, 11:28
      Prowadziłam u niego ciążę - napisałam Ci na priv
      • lilji moja opinia 23.04.07, 10:11
        ja zaczełam prowadzić swoją ciążę u dr. Kucewicza, w gabinecie, w przychodni
        prywatnej. jednak byłam rozczarowana maksymalnie. byłam u niego na 3
        początkowych wizytach - pierwsza aby stwierdzić ciążę - nawet mnie nie zbadał,
        dał jedynie skierowania na badania. druga, z wynikami badań. znowu mnie nie
        zbadał, kazał przyjść za dwa tygodnie po usg (sam go nie zrobił) i trzecia z
        wynikiem usg, kiedy to założył mi kartę ciąży, nadal mnie nie zbadał, wpisał
        tylko w kartę ciąży, że badanie piersi ok., miednica prawidłowa, żylaków brak -
        wszystko to dzięki jego talentom jasnowidza. po tych trzech wizytach
        zrezygnowałam z jego usług i znalazłam innego lekarza, z którego jestem bardzo
        zadowolona - kompetentny człowiek.

być może jednak jakość pracy doktora zależy od przychodni w której aktualnie
        przyjmuje?
        • kkk_k do lilji 07.05.07, 17:33
          Czy możesz podać nazwisko tego lekarza z którego jesteś zadowolona i czy on jest
          także z bielańskiego?
          k.
          • cocacolaola Re: do lilji 12.07.16, 14:46
            Witam, czy może inne panie mają jakieś opinie?
            Właśnie zdecydowałam się na prowadzenie ciąży... proszę o opinie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka