Dodaj do ulubionych

Dobra wiadomosc dla koszernych budzikow!

13.01.08, 15:09
Niemiecka partia "Pro-Koeln" wziela sie wlasnie za "budzenie" Niemcow. Wraz ze
swoim antyislamskim programem zamierzaja wejsc do parlamentu tworzac
analogiczne partie w innych miastach i landach.

Wszystkie budziki, ktorym marzy sie ponowne "budzenie" Europy moga na
oficjalnej stronie partii: www.pro-koeln.org zlozyc nawet swoj podpis pod
protestem przeciwko budowie meczetu w Kolonii!
Zabawa ze straszeniem islamem funkcjonuje znakomicie. Tylko w Kolonii
"Pro-Koeln" zebrala do tej pory 20 000 podpisow dup wolowych.

www.pro-koeln.org/
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Trzeba bedzie w Krakowie cos takiego powolac:) 13.01.08, 15:25
      Chca tu jakies Centrum islamistyczne wystawiac oczywiscie, jak najbardziej za
      pieniadze miasta i na ziemi komunalnej.
      • de_oakville Re: Trzeba bedzie w Krakowie cos takiego powolac: 16.01.08, 14:10
        > Chca tu jakies Centrum islamistyczne wystawiac

To zupelnie tak jak u nas. W Toronto, w dzielnicy moich znajomych powstaje
        wlasnie wielkie Centrum islamistyczne. No coz, imigranci pochodzenia
        europejskiego maja malo dzieci (lub wcale), a przyszlosc nalezy do potomkow
        malzenstw wielodzietnych, ktorych wsrod przybyszy z krajow islamskich nie
        brakuje, wiec miasto inwestuje w przyszlosc. Jest jeszcze nadzieja w Chinczykach
        (zrownowaza lub przewyzsza), oby tylko nie chcieli wracac do siebie do Azji. W
        Europie dzis Kolonia a jutro moze Krakow albo Warszawa, bo mamy Europe bez
        granic. Jak do tej pory w Warszawie sa oprocz "normalnych" kosciolow cerkwie
        prawoslawne (na Pradze i na Woli). Niejeden wolalby moze nowa cerkiew niz meczet.
        • absztyfikant Re: Trzeba bedzie w Krakowie cos takiego powolac: 17.01.08, 14:40
          Uwielbiam cerkwie! Jestem za!
    • dana33 Re: Dobra wiadomosc dla koszernych budzikow! 13.01.08, 15:35
      dzieki goldzik za link.... juz lece podpisywac... :))))
      • dana33 dostalam potwierdzenie.... :) 13.01.08, 15:40
        Vielen Dank für Ihre virtuelle Unterschrift!
        Wir haben Ihre virtuelle Unterschrift erhalten und werden diese
        sofort bearbeiten.
        Wir haben Ihre virtuelle Unterschrift erhalten und werden diese
        sofort bearbeiten.
        - Ihr pro Köln Internetredaktion -
        • marouder.eu Goldie jak zwykle nie wie, co sie spotka... 13.01.08, 15:59
          ...ze spoleczna aprobata, a co z potepieniem:))
          • absztyfikant Abu Choineczka goni w pietke 13.01.08, 16:03
            www.youtube.com/watch?v=p80w-uGH3Ss
          • goldbaum Goldie jak zwykle WIE maruderku 13.01.08, 17:39
            I tym razem tez dokladnie wiedzial. :-))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=74349949&a=74354542
        • goldbaum No to gratuluje!!! :) 13.01.08, 17:37
          Swoim podpisem poparlas wlasnie partie obserwowana przez niemiecki Urzad Ochrony
          Konstytucji, ktory w swoim raporcie z 2004 stwierdza, ze istnieja wskazowki, ze
          Pro-Koeln "wspolpracuje z neonazistami i reprezentuje ich interesy".

Pro-Koeln i pokrewne organizacje wspolpracuja aktywnie z
          prawicowo-ekstremistycznymi organizacjami FPO, Vlaams Belang i Front national.

Przewodniczacy Beisicht i jego koledzy z prezydium partii od lat utrzymuja
          scisle kontakty ze scena ultranacjonalistyczna.
          Na poczatku lat 90-tych Beisicht wspolnie z ekstremistami z "Deutsche Liga fuer
          Volk und Heimat"(!!!) wystawil list gonczy z nagroda 1000 marek na ukrywajaca
          sie azylantke.

Zastepca Beisichta Rouhs to byly czlonek prawicowo-ekstremistycznej NPD i
          obronca nazistowskiej grupy muzycznej "Weisse Woelfe" ("Biale wilki"), ktora
          zaslynela miedzy innymi takimi tekstami jak:
          "Juda verrecke und Deutschland erwache".

Jeszcze raz gratulacje dana za twoje poparcie dla tego towarzystwa!!!
          :)))))))))))
          • absztyfikant Re: No to gratuluje!!! :) 13.01.08, 18:01
            Towarzystwo nieciekawe, ale postulaty sluszne.
            • goldbaum Re: No to gratuluje!!! :) 15.01.08, 15:29
              I towarzystwo i postulaty takie same jak 70 lat temu.
          • dana33 Re: No to gratuluje!!! :) 13.01.08, 18:05
            no i co z tego, goldzik???????
            ja popre kazdego, nawet diabla, zeby nie bylo meczetow w europie...
            neonazistow, co to ganc nie neo, tylko zupelnie archeo, mam w
            wielkim powazaniu, goldzik, bo ja w erec israelu i moga mi
            podskoczyc dokladnie tak samo jak ty, natomiast mueziny to mi sie
            tez wydzieraja pod oknem 5 razy dziennie i nocno, i te meczety to
            rozna mi przed oczami szybciej, niz grzyby w israelskim niby-lesie...
            wczoraj naliczylam naprzeciwko mojego balkoniku tylko 14 meczetow, w
            wiosce co ma chyba 14 mieszkancow... :))))
            tak ze fajnie, ze ich poparlam, neo, archeo czy cos ganc innego, jak
            dlugo przeciwko meczetom to jest git.... :))))
            • jasiekiera Re: No to gratuluje!!! :) 13.01.08, 18:11
              gdybyz te meczety tylko do spiewiw sluzyc mialy , moznaby to jeszcze jakos
              zcierpiec. Nawet nocna pora.
            • goldbaum Re: No to gratuluje!!! :) 13.01.08, 19:53
              dana33 napisała:

> ja popre kazdego, nawet diabla, zeby nie bylo meczetow w europie...

Jasne!
              Dokladnie jak ci, ktorzy poparli "nawet diabla", zeby nie bylo synagog w Europie.

P.S. Obronca "bialych wilkow" Herr Rouhs za zwrotki "Juda verrecke" bedzie mial
              przy twoim zgloszeniu zapewnie taki sam ubaw jak Herr Beisicht wydajacy wraz z
              "Deutsche Liga für Volk und Heimat" listy goncze (z nagroda) na ukrywajcych sie
              azylantow.
          • spit_me Re: No to gratuluje!!! :) 13.01.08, 18:12
            Kruk , krukowi oka ,... Sami swoi , nie penkaj :))) ,...
            ===================================================================
            Swoim podpisem poparlas wlasnie partie obserwowana przez niemiecki
            Urzad Ochrony Konstytucji ,... Pro-Koeln "wspolpracuje z neonazistami
            i reprezentuje ich interesy".
            • goldbaum Re: No to gratuluje!!! :) 13.01.08, 19:56
              spit_me napisał:

> Kruk , krukowi oka ,... Sami swoi , nie penkaj :))) ,...

Wzglednie q...wa q...wie lba nie urwie.
              Nie penkam. Mam niezly ubaw, ze znow sie tak fajnie podlozyli :))))
              • marouder.eu Jak sie podlozyli? Tobie muezin do szczescia.. 13.01.08, 20:01
                ...potzrbny, komu innemu, chocby w Niemczech potrzebny ten muezin?
                Mnie w Krakowie potrzeba jego wycia 5X/dzien/X365/rok?
                • goldbaum Ze swoja "orientacja" maruderku 13.01.08, 20:08
                  Pokrywajaca sie jotka w iwone z orientacja tych, co spiewaja "Juda verrecke,
                  Europa erwache" ("Zgnij zydzie, Europo obudz sie") i juz kilkadziesiat lat temu
                  "poparli nawet diabla", zeby w Europie nie bylo synagog.
                  • absztyfikant Re: Ze swoja "orientacja" maruderku 13.01.08, 22:38
                    Kiepska analogia... Judaizm nigdy nie byl misyjny, wrecz przeciwnie.
                    Poza tym ta nienawisc dotknela takze zydow zasymilowanych. Takze
                    tych niemieckich Zydow, ktorzy plakali po klesce Niemiec z Francja.
                    To byla nienawisc rasowa.

Jakis madry mufti wam chyba musi szkolenie zrobic, bo slabo sobie
                    radzicie.
                    • goldbaum Re: Ze swoja "orientacja" maruderku 14.01.08, 09:54
                      Ty kpisz czlowieczyno czy o droge pytasz?

To czy Judaizm byl misyjny czy nie, i czy zintegrowani Zydzi plakali po klesce
                      Niemiec interesowalo skladajacych swoje podpisy tyle, co dzisiaj ciebie albo
                      dane interesuja zaslugi Islamu albo zintegrowani muzulmanie.

Wpisywali sie na listy tak samo jak wy bo tak jak wy byli przekonani, ze "80%"
                      zydow to "terrorysci" i ze "to obejmie cala europe... wszystko juz dawno
                      przygotowane..."
                      Dlatego sie "obudzili" zeby stawic czola "Juda".
                      • mirawayne Re: Ze swoja "orientacja" maruderku 18.02.08, 01:36
                        Goldbaum słuchaj nie ważne co piszą o Niemcach i Żydach fakt jest ze
                        Natzisci wymordowali Zydow i za to dostali arabów i tak im sie
                        należy żeby cierpieli za kare wymordowania tyle niemieckich,i i nie
                        tylko zydow którzy byli inteligentni i kulturalni i za to maja
                        umysłowo niedorozwiniętych muzlumanow.Jedynie to strach ze blisko do
                        Polski jak długo będzie trwało jak zaczną budowac meczety w Polsce?
                        Nie zdążycie sie oglądać. A jak będziecie protestować to puszcza w
                        Polsce parę samobójców z Jichadu. A Rydzyk będzie sie modlil żeby
                        Żydzi wrócili bo tylko oni sobie daja rade z nimi.Ja tylko was
                        ostrzegam!!!
                        • goldbaum O "nowa" z klubu z "door selection"? 18.02.08, 11:20
                          Zydzi "inteligentni i kulturalni" i "umyslowo niedorozwinieci muzulmanie". Ach
                          ten wasz jezyk....

Nie wiem, czy Niemcy tak to widzieli jak ty.

Bo co takeigo ci "umyslowo niedorozwinieci muzulmanie" do tej pory zrobili?
                          Zabili w Europie i USA lacznie troche ponad 3000 ludzi, podczas gdy panstwa
                          europejskie i USA w tym samym czasie zabily juz ponad sto tysiacy "umyslowo
                          niedorozwinietych muzulmanow".

"Inteligentni i kulturalni" Zydzi w latach 30-tych mieli wedlug Niemcow (i nie
                          tylko) o wiele bardziej imponujacy "dorobek".
                          Tzw. "zydokomuna" miala w Rosji na swoim koncie nie kilka tysiecy a kilkanascie
                          milionow(!) istnien ludzkich.
                          I to dopiero mial byc poczatek.
        • yurek11111 Nie ciesz sie dana, te 20 000 podpisow, to... 18.02.08, 02:04
          ...wszystkie z Izraela.... :-)))))
          • goldbaum Re: Nie ciesz sie dana, te 20 000 podpisow, to... 18.02.08, 11:22
            yurek11111 napisał:

> ...wszystkie z Izraela.... :-)))))

W Niemczech tez nie brakuje "dup wolowych".
            Najsmieszniejsze jest to, ze ci nowi "kameraden" dany dokladnie tak samo
            podpisaliby sie pod petycjami o zakaz budowy synagog.
      • goldbaum Oh kropka! Why? 14.01.08, 11:22
        Czemu usunelas potwierdzenie wpisu dany na stronie Pro-Koeln i podziekowania
        Herr Beisichta i Herr Rouhsa za poparcie, jakiego udzielila im dana?

Dana byla taka dumna z tego potwierdzenia....
    • listekklonu Re: Ja ci cos powiem Marouder 13.01.08, 17:43
      > Krakow nie zasluguje na takie nocne wycia...

Nie wierzę, że te muzułmańskie modlitwy mogą być gorsze od wrzasków pijanych
      Anglików wracających z kolejnego wieczoru kawalerskiego. Kraków dużo zniesie :)
      • absztyfikant Re: Ja ci cos powiem Marouder 13.01.08, 17:57
        Pijakow mozesz zamknac w wytrzezwialce. No i pijacy nie wydzieraja
        sie kazdego dnia, regularnie... Jak zaczniesz krytykowac, to
        uslyszysz, ze jestes nazistka... Tak to jest z iszlamem...
      • polski_francuz Re: Ja ci cos powiem Marouder 13.01.08, 17:59
        "muzułmańskie modlitwy mogą być gorsze od wrzasków pijanych Anglików"

A jak modlitwy zostaja wysluchane, to ni alkoholu ni pijanych nie bedzie:)

PF
        • listekklonu Re: Ja ci cos powiem Marouder 14.01.08, 00:37
          > A jak modlitwy zostaja wysluchane, to ni alkoholu ni pijanych nie bedzie:)

Tata koleżanki pracował w Kuwejcie i latał dość często tamtejszymi (chyba)
          liniami lotniczymi. Arabowie w samolocie popijali zdrowo, ale wcześniej
          zasłaniali się zasłonką - żeby Allach nie widział. Hipokryzja jest wspólnym
          zjawiskiem dla wyznawców wszystkich religii, a czasem nawet jest dyktowana
          zdrowym rozsądkiem. Na to liczę:)
          • polski_francuz Re: Ja ci cos powiem Marouder 14.01.08, 11:12
            "Hipokryzja jest wspólnym zjawiskiem dla wyznawców wszystkich religii"

Uff, to mnie pocieszylas. Bo szaria zanim do Polski zawita, juz we Francji dlugo
            bedzie:)

PF
            • dana33 Re: Ja ci cos powiem Marouder 14.01.08, 12:17
              to cie cieszy, peefie????? naprawde????
              ja nie francuzka, nawet nie polska francuzka.... ale serce mnie boli
              za ta francje, ktora znam.... za jej kulture i jej wklad w kulture
              nie tylko europejska, ale i swiatowa.... bedzie przykro nie widziec
              wiecej bistros paryskich... tych pieknych i eleganckich kobiet na
              champs elysees.... naprawde to cie cieszy???
              nu, co ja ci moge powiedziec, peef.... szkoda ze cie to cieszy....
              • goldbaum I co ty na to francuzie? 14.01.08, 19:22
                Zawsze i wszedzie znajduje sie dosyc budzikow trabiacych na ratunek twojej
                pieknej Francji: Jak przed "zydobolszewicka" dzicza ze "stepow Azji", tak przed
                Szaria i wyjacymi mullami.

Czy to nie wzruszajace? A co jeden budzik to bardziej postrzelony.
    • spit_me Re: Ja ci cos powiem Marouder 13.01.08, 17:48
      Niezbyt paciagajaca perspektywa , ale co tu duzo gadac , dzwony tez
      ci przeszkadzaja ,...
      ===================================================================
      Spisz w jakims muzulmanskim miescie. Obojetnie jakim. W srodku nocy
      budzi Cie nagle kakofonia dobiegajaca z okolicznych minaretow. To
      cos okropnego, naprawde. To przypomina watahe wilkow, jeki
      skazancow ze sredniowiecznego lochu albo jakies zarzynane zwierze.
      Cos obrzydliwego... Krakow nie zasluguje na takie nocne wycia...
      • absztyfikant Re: Ja ci cos powiem Marouder 13.01.08, 17:59
        Dzwony nie dudnia w nocy, no chyba, ze pozar... Za dzwonami tez nie
        przepadam w nadmiarze, ale np. taki zygmuntowski dzwon z Wawelu
        bardzo lubie... Ale on tylko z okazji wielkich swiat jest
        uruchamiamy, a taki muezzin drze ryja kilka razy dziennie,
        codziennie. Coraz czesciej z kasety, a nie naprawde.
    • goldbaum Re: No to gratuluje!!! :) 13.01.08, 19:54
      Towarzystwo tak samo nieciekawe jak dawniej a postulaty identycznie "sluszne".
      • dana33 Re: No to gratuluje!!! :) 13.01.08, 22:55
        bingo goldzik.... goldzik nudny i monotonny jak zawsze i jego
        manipulacyjki tak samo jak zawsze "niewidoczne"..... :))))
        • goldbaum Znow te "manipulacje" :-) 14.01.08, 09:46
          Ale gdzie? Tego jak zwykle sie nie dowiemy...

Poki co, to nie ja swoim podpisem poparlem niemieckie ugrupowanie obserwowane
          przez Urzad Ochrony Konstytucji, wspolpracujace z neonazistami i ktorego v-ce
          bronil przed sadem "Biale Wilki" za ich tfurczosc w rodzaju "Juda verrecke,
          Europa erwache".

A tak na powaznie dana, zawiadomilas swoich ziomow z faterlandu, zeby "masowo"
          skladali swoje podpisy na stronie "Pro-Koeln"?

Herr Beisicht i Herr Rouhs bardzo sie uciesza z kazdego podpisu z Izraela.
          :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • dana33 Re: Znow te "manipulacje" :-) 14.01.08, 10:56
            spoko goldzik..... lepiej sie zastanow, co bedziesz pisal i wogole,
            jak bedziesz wygladal w erze post-meczetowej.....
            letko ci nie bedzie, goldzik.... :))))
            • goldbaum Re: Znow te "manipulacje" :-) 14.01.08, 11:27
              Nu rzeczywiscie dana. Identyczne rozterki mialy w latach 30-tych budziki
              zastanawiajace sie, co zrobia w erze post-zydobolszewickiej.

Bo ze "to obejmie cala europe..." i "wszystko juz dawno przygotowane"
              Budziki wiedzialy dokladnie. I nawet mialy recje, nie?
    • stranger.pl Tu na forum m.in śmieszne jest gdy Żydzi propagują 13.01.08, 20:11
      nienawiść do muzułmanów (atakująć obecność muzułmanów w Europie) a
      jednocześnie oburzają się na słowa krytyki pod adresem Żydów i
      niechęć do obecności Żydów w Europie.

Jedni i drudzy (muzułmanie i żydzi) są tu obcy i niebezpieczni w
      Europie - na tych samych "papierach".
      • dana33 Re: Tu na forum m.in śmieszne jest gdy Żydzi prop 13.01.08, 22:54
        strejndzerski jak zwykle wylecial z sama madroscia...
        ty mnie pokaz facio jeden zamach w europie w ostatnich 50 latach
        zrobiony przez zydow przeciwko wszystko jedno komu.... ty mi pokaz
        jedna grozbe zydow w stosunku do jakiejs gazety, ktora zamieszcza
        antyzydowskie karykatury... protesty owszem, ale grozby, ze podpali
        sie, ze bedzie zamach, morderstwo?
        komu to wode na mozg lejesz, strejndzerski? chyba tylko sobie....
        • listekklonu Re: Tu na forum m.in śmieszne jest gdy Żydzi prop 14.01.08, 00:43
          No wiesz Dana, w Polsce też nie było żadnych zamachów. Jasne, że islamistów jest
          niewiele, ale są jacyś potomkowie Tatarów i krzywdy nikomu nie robią.
          • absztyfikant Re: Tu na forum m.in śmieszne jest gdy Żydzi prop 14.01.08, 00:48
            Polscy Tatarzy (wspaniali ludzie nawiasem mowiac) maja tyle
            wspolnego z prawdziwym islamem co ja czy Ty.
            • listekklonu Re: Tu na forum m.in śmieszne jest gdy Żydzi prop 14.01.08, 01:11
              Czytałam gdzieś wyniki badań, w których próbowano oszacować ilu jest
              ekstremistów w islamie. Bo tak naprawdę o tym rozmawiamy, a nie o prawdziwym
              islamie jako takim. Badacze doszli do wniosku, że mniej więcej 4% muzułmanów to
              ekstremiści. Niestety zupełnie nie pamiętam, gdzie to czytałam, czy źródło jest
              wiarygodne i jak doszli do takiego wyniku. Jeśli przyjmiemy taką liczbę, to
              wychodzi, że całkiem spora grupa jest zupełnie normalna. Rozumiem, że dla osoby
              mieszkającej w Izraelu, czy nawet we Francji, to wygląda zupełnie inaczej. Ale
              tutaj w Polsce nie mamy realnych powodów, żeby się bać muzułmanów. Pewnie
              napiszesz, że tylko na razie. Być może, ale w każdym razie moje kontakty z
              wyznawcami islamu były zdecydowanie miłe. Moja koleżanka ma męża Egipcjanina i
              są bardzo udaną parą, nic strasznego się nie dzieje. Dla mnie, jeśli facet
              chciałby mieć tu swój meczet, niech ma.
          • dana33 Re: Tu na forum m.in śmieszne jest gdy Żydzi prop 14.01.08, 10:59
            nie bylo i miejmy nadzieje ze nie bedzie.
            ale twierdze od lat, i niedawno pisano tez o tym otwarcie w gazetach,
            ze nie tylko w kazdym kraju w europie (a polska w europie nie?), ale
            w kazdym kraju na swiecie juz od lat radykalny islam ma swoich
            agentow, ktorzy tylko czekaja na odpowiedni znak. chyba nie myslisz,
            ze zamach na wtc to byla sprawa paru tygodni nie? przygotowano to od
            lat, listku, od lat.... to samo grozi kazdemu innemu panstwo na
            swiecie. zamykanie oczu na to, to samobojstwo po prostu....
            • goldbaum O ja cie! Juz wszedzie "agenci" czekajacy"na znak" 14.01.08, 11:34
              "pisano o tym w gazetach"

Znow
              "AGENCI" "w kazdym kraju na swiecie"!!!!!!

I ci "agenci"
              "tylko czekaja na odpowiedni znak"

Rany Boskie! Zaraz chyba zaczne sie naprawde bac!

P.S. Ja sie tak zastanawiam, czy istnieja jakies w ogole jakies granice w twoim
              parodiowaniu szmatlawcow nazistowskich?
        • 1-szy Re: Tu na forum m.in śmieszne jest gdy Żydzi prop 14.01.08, 00:48
          a podpalenie synagogi w Paryzu przez rabina w zeszlym roku sie do tego nie zalicza?
        • goldbaum Ale sie zastrzegla :-))))) 14.01.08, 10:00
          dana33 napisała:

> ty mnie pokaz facio jeden zamach w europie w ostatnich 50 latach
          > zrobiony przez zydow przeciwko wszystko jedno komu....

"W ostatnich 50 latach" i "w Europie" :-)
          A gdyby tak w ostatnich np. 65 latach i nie tylko w "Europie"?

Nie zapominaj, ze Zydow w Europie juz prawie nie ma. Nie ma ich dlatego bo 70
          lat temu z podobnym entuzjazmem (jak ten twoj) podpisywano sie zeby sie "obudzic".

Bo "to" mialo "objac" "cala europe...". I "wszystko" bylo "juz dawno
          przygotowane..."
          • dana33 Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 14.01.08, 11:08
            nu goldzik..... to wezmy, jak cie tak przypililo, nie tylko europe i
            w ostatnich 65 latach...... to kto na calym swiecie, wlacznie z
            israelem, zrobil wiecej zamachow przeciwko ludnosci cywilnej? zydzi
            czy arabowie, goldzik? przeciez wiem, do czego pijesz..... nie zydzi,
            a israelczycy, nie robili zamachow przeciwko arabom na bliskim
            wschodzie, a walcza o wlasne przezycie i odpieraja ataki arabskich
            terrorystow. to oni wysadzaja w powietrze nasze autobusy, restauracje
            i dyskoteki.... daj mi tu przyklad autobusu arabskiego wysadzonego w
            powietrze przez israelskich terrorystow.... a co do reszty swiata,
            to i w ostatnich 65 latach nie znajdziesz ani jednego zydowskiego
            zamachu na nikogo, ale znajdziesz mase porwan samolotow
            miedzynarodowych i zamachow na ludnosc cywilna w usa, afryce, w
            europie, bali, wlasnie zrobione przez terrorystow islamskich....
            a moze ja czegos nie wiem, co ty oczywiscie wiesz, goldzik, to daj
            mi przyklad na zamachy terrorystyczne zydow na swiecie.... jakas
            afryka wlasnie, albo usa czy europa czy australia... swiat duzy....
            napewno cos znajdziesz....
            • goldbaum Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 14.01.08, 11:43
              Who Started Terrorism in the Arab-Israeli Conflict?

Bombs in Cafes: first used by Zionists in Palestine on March 17th, 1937 in Jaffa.
              Bombs on Buses: first used by Zionists in Palestine Aug. 20th-Sep. 26, 1937.
              Bombs in Market Places: first used by Zionists on July 6th, 1938 in Haifa.
              Bombing of Hotels: first used by Zionists on July 22nd, 1946 in Jerusalem.
              Bombing of Foreign Embassies: first used by Zionists on October 1st, 1946 in
              Rome (against the British).
              Mining of Ambulances: First used by Zionists on October 31st, 1946 in Petah
              Tikvah.
              Letter Bombs: first used by Zionists in June 1947 against British targets in UK.
              (for documentation, consult The Arab Women's Information Committee and The
              Institute for Palestine Studies, Who Are the Terrorists? Aspects of Zionist
              and Israeli Terrorism, (Beirut: Insitute for Palestine Studies, 1972).
              • dana33 Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 14.01.08, 12:21
                jezuuuuu goldzik..... ales sie napracowal i wszystko na nic..... :))
                mowimy o zamachach terrorystycznych na ludnosc cywilna, nie?
                nie mowimy o atakach na bazy wojskowe i przeciwko zolnierzom
                okupujacym jakis teren, prawda? wszystkie przyklady, ktore dales, to
                przeciwko brytyjczykom, w wiekszosci byli ostrzegani, i takich
                zamachow na biednych anglikow bylo pelno w tym okresie, nie tylko ze
                strony zydow, ale i ze strony arabow....
                no i ograniczyles sie oczywiscie tylko do tego regionu, a mowilismy
                o europie i swiecie i wyraznie sie ci napisalam, zebys sie nie
                ograniczal tylko do regionu israel-palestyna. nu, to daj teraz cos
                wlasnie dokladnie na temat, git?
                • goldbaum Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 14.01.08, 13:03
                  dana33 napisała:

> mowimy o zamachach terrorystycznych na ludnosc cywilna, nie?

To zamachy na kawiarnie, autobusy i targi nie sa zamachami na ludnosc cywilna?
                  Acha....

> nu, to daj teraz cos wlasnie dokladnie na temat, git?

Jak mi jeszcze powiesz, po co mialbym ci cokolwiek "dawac" to bylbym wdzieczny, git?

:-))))
                  • dana33 Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 15.01.08, 09:58
                    nu, widzisz goldzik..... mowilismy o europie.... nie spodobalo ci
                    sie, bo nie mogles mi nic udowodnic o jakichs zamachach zydow w
                    europie.... przeszlismy na swiat i powiedzialam ci, zebys nie
                    koncentrowal sie tylko na bliskim wschodzie.... ale ty oczywiscie
                    skoncentrowales sie.... dlaczego nie chcesz nic dac o europie i o
                    swiecie? bo nie bylo tam nigdy zadnych zamachow zrobionych przez
                    zydow. ale byla kupa przez terrorystows arabskich i islamskich.
                    wiec ladnie piszesz "po co mialbym ci cokolwiek "dawac"".... no
                    wlasnie... bo sie ladnie zapytales "A gdyby tak w ostatnich np. 65
                    latach i nie tylko w "Europie"? " i ja ci rownie ladnie
                    odpowiedzialam "przeciez wiem, do czego pijesz..... "..... no i co?
                    mialam racje oczywiscie, jak zawsze.... ty goldzik widzisz tylko
                    zydow.... o zamachach twoich ulubiencow, robionych przeciwko ludnosci
                    cywilnej w kazdej czesci swiata nie lubisz pisac.... wiec
                    manipulujesz znow.... nie chcesz pisac o europie, nie chcesz pisac o
                    swiecie... tylko i wylacznie o biednych arabach w gazie... rozumiem,
                    ze dla ciebie swiat zaczyna i konczy sie na gazie i na zydach....
                    ograniczony cusik jestes, goldzik....
                    • dana33 Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 15.01.08, 10:00
                      p.s....... i o mnie piszesz ze sie zastrzeglam?????
                      ale ubaw..... manipulujesz goldzik, ale cienko, cienko.... miales
                      juz lepsze okresy... :))))
                      • melord Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 15.01.08, 11:22
                        niestety dana dalas sie wpuscic w maliny i na dodatek wlazlas po
                        szyje w bagno z ktorego nos ci tylko wystaje
                        pomimo pomocy kropki(usuniecie goracego poparcia) i absztyfikanta
                        ktory chcial cie delikatnie z tego bagna wyciagnac

dalas wiec po raz kolejny d..
                        pozostaje podwinac ogon i wrocic na eretz gdzie pomoga lizac rany
                        you disappointed me..
                        • dana33 Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 15.01.08, 12:01
                          znow nowy nicck, bambusiku?
                          wyjasnilam juz raz, ze znam ta organizacje i wiedzialam dobrze, co
                          robie... wiec ani sie nie dalam podpuscic, ani nie siedze w bagnie,
                          bo popieram kazdego, kto protestuje przeciwko islamizacji europy.
                          co nie znaczy, i to tez juz napisalam, ze popieram inne rzeczy,
                          ktore ta czy inna organizacje reprezentuje.
                          ale co robic.... jak sie nie ma czegos innego, zeby przynajmniej
                          sprobowac mi dokopac, to sie takie bambusy i goldziki chwytaja i
                          slomki... tak juz macie, bidule zyciowe....

goldzik nie chce mi nic napisac o zamachach zydowskich na swiecie
                          lub w europie.... moze ty cos wiesz?
                          • melord Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 15.01.08, 12:36
                            ano nowy...
                            ja tez nie popieram islamizacji europy,zal mi francji,szwecji, danii
                            ktore balagan robia u siebie na wlasne zyczenie ale.... to nie
                            znaczy,ze popieram ugrupowania faszystowskie,neo-nazistowskie itd
                            a napewno nie uklady z samym diablem....
                            twoj antysemityzm gruba to nieuleczalna choroba...i pomyslec ,ze sama
                            w kazdym widzisz antysemite
                            • dana33 Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 15.01.08, 12:41
                              nu, nareszcie..... teraz jestem antysemitka... :))))
                              bambusik.... juz ci pisalam ze bambus to takie cusik drzewniane w
                              srodku puste, nie? nu, wlasnie.... :))))
                              ale przyznaje, ze dostarczacie mi zabawy nie z tej ziemi... :))))
                              • melord [...] 15.01.08, 12:59
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • dana33 Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 15.01.08, 13:45
                                  najfajniejsze z tego, ze za kazdym razem, jak cos napisze na
                                  swiecie, to wlasnie takie przyjemne typy jak ty, goldzik, kubus i
                                  cala ta wasza reszta lecicie jak muchy na lep, zeby sobie ze mna
                                  pogadac... :)))) znaczy sie, ja sie smieje, a wy nic, tylko rzucacie
                                  uprzejmosciami, pokazujac dokladnie, kim jestescie...
                                  cala przyjemnosc po mojej stronie, bambusik.... nawet wiecej, niz
                                  sobie mozesz wyobrazic ....
                                  jak jeszcze bylismy na lepszej stopie komunikowania, to ci z calego
                                  serca poradzilam, nie zaczynac pic przed 17, a ty kurrrrrrka, nikak
                                  nie wziales sobie mojej rady do serca.... :))))
                                  • dana33 Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 15.01.08, 13:48
                                    aaaaa, rozumiem, ze ani ty ani goldzik na temat swiatowego
                                    terroryzmu zydowskiego nie macie nic do powiedzenia..... bo to byl
                                    wlasciwy temat rozmowy mojej z goldzikiem....
                                    ale nicha..... przeciez i ty i goldzik nie odpowiadacie, bo takiego
                                    nie bylo, wiec duzo lepiej zmienic temat i pisac o rozlozonej
                                    grubej, nie? tylko, bambusik.... don't hold your breath, git? bo sie
                                    jeszcze mozesz kiedys zakrztusic, a to nie jest przyjemne... :))))
                                  • goldbaum Znow sie zaczyna, kropka? 16.01.08, 11:25
                                    No to jeszcze raz....

dana33 napisała:

> najfajniejsze z tego, ze za kazdym razem, jak cos napisze na
                                    > swiecie, to wlasnie takie przyjemne typy jak ty, goldzik, kubus i
                                    > cala ta wasza reszta lecicie jak muchy na lep,

Moze najpierw sprawdz, kto zalozyl ten watek, kto na niego przylecial "jak mucha
                                    na lep" przepelniony duma i przechwalajac sie podziekowaniem od Herr Beisichta i
                                    Herr Rouhsa za udzielone im poparcie?
                          • goldbaum [...] 15.01.08, 15:40
                    • goldbaum Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 15.01.08, 15:31
                      dana33 napisała:

> nie spodobalo ci sie, bo nie mogles mi nic udowodnic o jakichs
                      > zamachach zydow w europie

Naprawde? A gdzie tego probowalem?
            • mirawayne Re: Ale sie zastrzegla :-))))) 18.02.08, 02:03
              Dana chce ci powiedzieć ze podpieram każde twoje słowo ale
              niektórych naiwniaków nie przekonasz , muszą dostać w kopniaka tylek
              i wtedy sie obudza a to może być kosztem ludzkiego zyca.W Australi
              ci wszyscy co chca na sile wprowadzić Islam( są muzułmanie
              nowoczesnii wykształceni co nie chca z fanatykami mieć nic do
              czynienia) to są dobrze przypilnowani po cichu sie z nimi robi
              porządek i lapia ich jak tylko coś planuja.Tu Australi jest kraj
              międzykulturowy i każdy ma prawo do życia. A ci muzułmanie co
              podskakują to nie na dlugo.Przykruca in sie pyski legalnie i cicho
              siedzą.
    • goldbaum Temu gosciowi budziki daja swoje podpisy! 14.01.08, 10:26
      Sympatyczny gosc :-)
      www.pro-koeln.org/images/rouhs.jpg
      Manfred Rouhs o muzyce neonazistowskiej:
      "Dobrze zrobiony "prawicowy rock" moze pomoc upolitycznic masy w patriotycznym
      sensie przynajmniej powierzchownie"

"Jesli mlodemu czlowiekowi spodobaja sie zespoly zajmujace sie motywami
      patriotycznymi, to byc moze zacznie pytac o wiecej o to, skad i dlaczego
      narodowy socjalizm? To wlasnie ten moment, kiedy musimy uderzyc oferujac mu
      odpowiedznie tresci i kontakty"

Ten sympatyczniacha napewno ucieszy sie z licznego poparcia naplywajacego z
      ziemi swietej....
      Zalozywszy oczywiscie, ze dana zmotywuje rodzine, znajomych i innych ziomkow.
      • marouder.eu Manny do wora, a wor do jeziora! 14.01.08, 10:51
        Manuelu Ramirez, to nie do ciebie:)

No dobra goldie, przyznaje, udala ci sie jazda z Mannym Rouhsem:)))
        • dana33 Re: Manny do wora, a wor do jeziora! 14.01.08, 11:02
          marudzinski...... nic mu sie nie udalo...... chyba nie myslisz, ze
          nie wiedzialam juz od dawna co to za organizacja, nie?
          ja ich wszystkich znam, marudzinski.... wszystkich.... :))))
          co nie znaczy, ze popieram, ale napewno popieram wszystko i
          wszystkich, jesli sa przeciwko przejmowaniu europy i swiata przez
          islam.
          • goldbaum Re: Manny do wora, a wor do jeziora! 14.01.08, 11:46
            dana33 napisała:

> chyba nie myslisz, ze nie wiedzialam juz od dawna co to za
            > organizacja, nie?
            > ja ich wszystkich znam, marudzinski.... wszystkich.... :))))

Herr Beisicht i Herr Rouhs cieszyliby sie tym bardziej z twojego poparcia, gdyby
            o tym wiedzieli!

:-))))))))))))))))))
            • dana33 Re: Manny do wora, a wor do jeziora! 14.01.08, 12:23
              widze, ze jestes caly szczesliwy goldzik.... i tak trzymac....
              u mnie to bedzie zapisane, jako micwa zrobiona jednemu antysemicie,
              a to sie liczy u mojego zydowskiego boga conajmniej poczwornie.
              sprawdze na wszelki wypadek, moze nawet wiecej... :))))
              • goldbaum Re: Manny do wora, a wor do jeziora! 14.01.08, 13:06
                dana33 napisała:

> widze, ze jestes caly szczesliwy goldzik.... i tak trzymac....

Pewnie!

Jak tu sie nie smiac, jak sie widzi zydowke, ktora 60 lat po Holocauscie swoimi
                podpisami(!) wspiera ludzi szerzacych te same tresci, ktore doprowadzily do
                zaglady jej narodu?
                • 1-szy Re: Manny do wora, a wor do jeziora! 14.01.08, 19:34
                  ale zas to co zrobili Kastnerowcy-dany bohatyry Zydom wegierskim
                  Yahveh dodaje jej nastepne 4 punkty czyli jest narazie bezpieczna u Niemcow,ale
                  zas u Arabow ma przekichane i ciagle to dreptanie i odpieranie antysemityzmow.To
                  musi byc bardzo meczace.

a to sie liczy u mojego zydowskiego boga conajmniej poczwornie.
                  sprawdze na wszelki wypadek, moze nawet wiecej... :))))
                • dana33 Re: Manny do wora, a wor do jeziora! 14.01.08, 22:10
                  nu, goldzik..... nie calkiem te same... nie calkiem....
                  ale nicha....
                  informuje cie, ze sprawdzilam u tego mojego boga, i w twoim przypadku
                  micwa jest dziesieciokrotna!!!!!!
                  • goldbaum Re: Manny do wora, a wor do jeziora! 15.01.08, 15:30
                    dana33 napisała:

> nu, goldzik..... nie calkiem te same... nie calkiem....

nu calkiem te same, calkiem. Dokladnie te same, co 70 lat temu.
    • mirmilek Podziwiac Hitlera 14.01.08, 22:36
      czy mozna? np za rozbudowe niemieckich drog albo polityke
      prorodzinna i pronorodowa? Czy raczej nie wypada? He?

No bo widac, ze np dany narodowy socjalizm nie odpycha. to moze
      innym tez wolno?
      • 1-szy Re: Podziwiac Hitlera 15.01.08, 02:44
        Bez Hitlera Zydzi nie mieli by:

Holokaustu,Holokaustowej mamony,Izraela. Ale nie wypada chwalic Hitlera tym
        bardziej ze juz nie zyje.
      • goldbaum Wielu ma problemy z osoba Hitlera 16.01.08, 12:56
        Ale nie ma najmniejszych problemow z jego ideami, jesli maja byc uzyte przeciw
        innej grupie wyznaniowej lub - jak to okreslaja - "rasie".
        • dana33 Re: Wielu ma problemy z osoba Hitlera 16.01.08, 13:40
          najwazniejsze, goldzik, ze ty nie masz z hitlerem zadnych
          problemow... ganz na odwrot: jest twoim wyraznym idolem.... nie ma
          prawie twojego postu, w ktorym nie porownujesz kogos i czegos do
          hitlera.... widac, ze duzo go studiowales i znasz jego nauki na
          pamiec.... malo tego... podziwiasz faceta wyjatkowo.... i tak trzymac
          dalej, goldzik....
          • goldbaum Az tak juz z toba zle? 17.01.08, 08:54
            dana33 napisała:

> najwazniejsze, goldzik, ze ty nie masz z hitlerem zadnych
            > problemow... ganz na odwrot: jest twoim wyraznym idolem....

Jak widac, pozostalo ci juz tylko fantazjowanie.
            Sypiesz sie na calej linii.

Tobie nie odpowiada osoba Hitlera ale tylko dlatego, ze niezle zaszedl WAM za
            skore. Ale gdyby nie to, Hitler bylby wlasnie twoim idolem.

Dlaczego?
            Bo to nie ja a TY powtarzasz jotka w iwone jego tezy.
            Z ta tylko roznice, ze wobec innej "rasy" - jak to zwykliscie okreslac, ty i Hitler.
            • melord Re: Az tak juz z toba zle? 17.01.08, 14:00
              czytajac tem watek widze ,ze z dana jest gorzej niz zle....
              biedna i opuszczona nawet przez najwierniejszych z koszernych ,
              pograza sie.....bezsilnosc,oportunizm,wscieklosc,nie pozwala jej
              przyzwoicie maniplowac watkiem i odwracac kota ogonem, w dziedzinie
              gdzie jest uznana na forach jako specjalistka
              • absztyfikant melord 17.01.08, 14:45
                Ziomus, to sie chyba projekcja nazywa...
              • dana33 Re: Az tak juz z toba zle? 17.01.08, 17:30
                ach rzeczywiscie, bambusiku????? ty widzisz gdzies u mnie
                wscieklosc??????
                wy to oba dochtora potrzebujecie, babmusik, i to nie od dzisiaj...
              • goldbaum [...] 17.01.08, 20:58
    • goldbaum Ralph Giordano o "Pro-Koeln" 15.01.08, 15:27
      Znany publicysta i pisarz niemiecki pochodzenia zydowskiego Ralh Giordano o
      "Pro-Koeln": To "lokalny wariant narodowego socjalizmu, ludzie, ktorzy gdyby
      mogli, to wsadziliby mnie do komory gazowej".

Ciekawe czy wie, ze "lokalny wariant narodowego socjalizmu" moze od dwoch dni
      pochwalic sie tez podpisami poparcia z Izraela?
    • marouder.eu No Arabs, no drags, no sex, no rock'roll! 15.01.08, 16:49
      A co jest?
    • bywszy1 Re: ?+ 15.01.08, 22:26
      Re: Podziwiac Hitlera
      1-szy 15.01.08, 02:44 Odpowiedz Bez Hitlera Zydzi nie mieli by:

Holokaustu,Holokaustowej mamony,Izraela. Ale nie wypada chwalic
      Hitlera tym

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      Bez Stalina nie bylo by Katynia.
      Nie bylo by Polski.
      Nie bylo by Solidarnosci.
      Ale nie wypada chwalic Stalina tym
    • dana33 Re: Dana ma nowych "Kameraden" 16.01.08, 00:13
      taaaak, znow to samo.....
      goldzik..... masz zamowiony termin u lekarza? nie? to zamow sobie...
      coraz gorzej z toba....
      • goldbaum I znow odpowiedz na post, ktorego juz nie ma 16.01.08, 11:36
        I to jaka "tresciwa" odpowiedz:

dana33 napisała:

> goldzik..... masz zamowiony termin u lekarza?

Czy to ja swoim podpisem poparlem organizacje, ktorej "kameraden" propaguja
        tresci nazistowskie?

Czy to ja w dobrej manierze narodowych-socjalitow deklaruje, ze zrobilbym
        "wszystko", zeby okreslonej grupie wyznaniowej uniemozliwic praktykowanie ich
        religii?

Czy to ja w koncu twierdze, ze dla tego poparlbym "kazdego" "nawet diabla"?

No to co? Gdyby tak "der fuehrer" przerwal emeryture w Argentynie i wspolnie z
        "kameraden" z Pro-Koeln wzial sie za "czyszczenie" Niemiec, poparlabys tego
        "diabla"?

P.S. Wlasnie przeczytalem, ze ochotnicy, ktorzy popieraja swoim podpisem
        Pro-Koeln otrzymuja materialy propagandowe od Herr Beisichta i Herr Rouhsa.

Moze wkrotce dostaniesz poczte z Niemiec.
        • dana33 Re: I znow odpowiedz na post, ktorego juz nie ma 16.01.08, 12:23
          goldzik...... naprawde.... idz do dochtora.... jesli nie widzisz, ze
          zydzi nie podbijali europy i nie zadali wlasnego prawa, nie grozili
          i nie robili zamachow, nie budowali synagog na kazdym kroku i nie
          byli zadnym niebezpieczenstwem dla europy i swiata.... jesli nie
          widzisz roznicy miedzy dzisiejsza europa i zagrozeniem islamskim, a
          zydami wtedy w europie, calkowicie zasymilowanymi, to ty musisz
          koniecznie do dochtora i to w tempie....
          ty wogole musisz do dochtora, bo cierpisz na manipulativis acutis...
          • goldbaum Znow sie pogubilas 16.01.08, 12:45
            A coz ta cala litania ma miec wspolnego z moim postem?

Czy to, ze "zydzi nie podbijali europy" zmienia cos w fakcie, ze poparlas
            podpisem "kameraden" propagujacych idee nazistowskie?

Czy to, ze "zydzi nie budowali synagog na kazdym kroku" zmienia cos w tym, ze
            odmawiasz milionom ludzi prawa do praktykowania ich religii?

Czy to, ze "zydzi nie byli niebezpieczenstwem dla europy i swiata" zmienia
            cokolwiek w tym, ze "poparlabys nawet diabla" dzialajac przeciw pewnej grupie
            wyznaniowej?

Skoncentruj sie i sprobuj zrozumiec tekst, ktory czytasz. Az tak skomplikowany
            nie jest.
            • dana33 Re: Znow sie pogubilas 16.01.08, 13:38
              goldzik..... jest prawo antynazistowskie w niemczech... frakcja jest
              uznana.... nawet mieli czy maja jeszcze jakies mandaciki tam... tak
              ze nie jest niezgodna z prawem niemieckim.... ze skrajnie prawicowa?
              nu, ja tez skrajnie prawicowa... powtarzasz te bzdury w nadziei, ze
              zamienia sie w prawde.... nie wiadomo ci jak widze, ze nadzieja jest
              matka glupich ludzi.... takich goldzikow naprzyklad...
              umiesz sie tylko powtarzac, czy masz czasem jakies nowe idee? bo
              nudzisz strasznie...
              • goldbaum Re: Znow sie pogubilas 17.01.08, 08:59
                dana33 napisała:

> goldzik..... jest prawo antynazistowskie w niemczech... frakcja jest
                > uznana.... nawet mieli czy maja jeszcze jakies mandaciki tam... tak
                > ze nie jest niezgodna z prawem niemieckim....

Co racja to racja. Herr Beisicht i Herr Rouhs za takie slowa z cala pewnoscia
                poklepaliby po karczychu swoja nowa "kameradin".

NPD tez nie jest a NSDAP tez nie byla niezgodna z prawem niemieckim.
                Noszenie tatuazy z runami SS tez nie jest.

Ciekawie sie rozwijasz dana.

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • dana33 [...] 17.01.08, 17:28
                  • goldbaum Re: Znow sie pogubilas 17.01.08, 21:06
                    dana33 napisała:

> twoja sytuacja w coraz gorszym stanie....

Rzeczywiscie... Coraz gorsza!

Zydowka, "potomczyni" ofiar Holocaustu popiera w 2008 roku swoim podpisem
                    organizacje, ktorej kadra kierownicza propaguje wsrod mlodziezy niemieckiej
                    idealy narodowego socjalizmu chocby za pomoca takich wersow jak "Juda verrecke".

Ta sama zydowka, broni swoje poparcie dla wspomnianej organizacji tym, ze
                    organizacja ta nie jest w Niemczech "zabroniona"!

Jestes pewna, ze to moja sytuacja jest "coraz gorsza"?
                    • dana33 Re: Znow sie pogubilas 17.01.08, 21:46
                      jestem absolutnie pewna, goldzik....

git..... ten temat przynajmniej dla mnie jest wyczerpany, a ty
                      mozesz, i jak cie znam bedziesz, dalej to walkowac.
                      w kazdym razie, jak zobaczysz gdzies jakas petycje przeciwko
                      meczetom i zalewaniem europy przez islam, to daj mi znow remez....
                      podpisze natychmiast: niech bedzie skrajnie prawicowa, nazistowska,
                      komunistyczna, chrzescijanska, buddyjska, zydowska i nawet islamska:
                      byle bylo przeciwko meczetom i islamowi w europie. podpisuje
                      wszystko natychmiast....
                      czekam na twoje zawiadomienia, goldzik.....
                      • goldbaum Oto prawdziwa morda faszyzmu 17.01.08, 22:01
                        Voila!
                        Tak wlasnie wygladala i wyglada - jak widac - po dzisiaj prawdziwa morda
                        faszyzmu: Poprzec nawet "diabla", byle tylko byl "przeciw" tym "innym".

dana33 napisała:

> podpisze natychmiast: niech bedzie skrajnie prawicowa, nazistowska,
                        > byle bylo przeciwko meczetom i islamowi w europie.

Wiesz czym sie roznisz od muzulmanow sympatyzujacych z hitlerowcami?
                        Oni nie wiedzieli ze cos takiego jak Holocaust w ogole jest mozliwe.

Ty to wiesz.
                        • dana33 [...] 18.01.08, 00:05
                          • maglara Re: Oto prawdziwa morda faszyzmu 18.01.08, 00:34
                            dana33 napisała:

> idiota jeste, goldbaum....
                            > ale nicha.... ja poczekam, az muzulmanie dojda do ciebie...

a przesylka z niemiec doszla ?
                            • goldbaum Re: Oto prawdziwa morda faszyzmu 18.01.08, 10:23
                              maglara napisała:

> a przesylka z niemiec doszla ?

Lektura patriotyczna na dlugie zimowe wieczory. Na przyklad o "dobrze zrobionym
                              prawicowym rocku", inspirujacym mlodych ludzi do zainteresowania sie narodowym
                              socjalizmem.

Ciekawe czy dana zmobilizowala juz rodzine i znajomych do skladania podpisow?
                              • dana33 Re: Oto prawdziwa morda faszyzmu 18.01.08, 10:58
                                goldzik..... nie masz pojecia ile mam satysfakcji z twoich wpisow na
                                tym watku.... wyobrazam sobie siebie jako gwozdz, ktory wlazl ci w
                                dupe i nie mozesz go wyjac.... siedziec tez nie mozesz, bo cie
                                cholernie uwiera... :)))))
                                znaczy sie, robie dobra robote, jak takie antysemickie i parszywe
                                charakterki jak ty nie moga o niczym innym pisac, tylko o mnie...
                                i tak bede trzymac dalej.... :))))

co powiesz na nasza nowa rakiete, ktora moze dotrzec do iranu i
                                podwiniecie ogona twojego ulubienca, achmadacustam, ktory nagle
                                przestal mowic o wymazaniu nas z mapy swiata, ale twierdzi trzesacym
                                sie glosem, ze "israel nie osmieli sie nas zaatakowac"?
                                osmieli sie, osmieli sie, jesli bedzie uwazal za stosowne... :)))
                                milego dnia jeszcze, goldzik......
                                • goldbaum Re: Oto prawdziwa morda faszyzmu 18.01.08, 13:05
                                  Ano strasznie musi mnie uwierac ten "gwozdz", ze zoutowalas sie po raz kolejny
                                  tym razem nawet jako popleczniczka nazistow.

Znow mnie uderzylas podbrodkiem w piesc i brzuchem w kolano... jak to kiedys
                                  pieknie opisal Woody Allen.
    • mirmilek goldbaum, mam pytanie 18.01.08, 00:42
      dana faktycznie podpisala sie na tej stronie? jest gdzies wpisana na
      jakas liste, ktora mozna zobaczyc?

pzdr, m.
      • dana33 Re: goldbaum, mam pytanie 18.01.08, 08:54
        oczywiscie, ze sie podpisalam.... cel uswieca srodki, mirmilku, cel
        uswieca srodki....
        twoi ulubiency dostaja w dupsko w gazie ostatnio, nie?
        mam nadzieje, ze akcja potrwa i ze dostana porzadnie, co im sie
        nalezy od dwoch lat conajmniej....
        no i dzisiaj sa juz zadania calkowitego zaprzestania dostarczania im
        paliwa... a zimno tutaj, mirmile, zimno....
        chca wojny, to ja dostana, chloptasie, na kazdym froncie... i w gazie
        i w west bank i przy podpisywaniu wszelakich protestow....
        a wy podskakujcie dalej, bo to wszystko, co mozecie zrobic... :)))))
        am israel chai ve-kayam.....
      • goldbaum Re: goldbaum, mam pytanie 18.01.08, 10:17
        Ano podpisala i przepelniona duma zacytowala nawet tu potwierdzenie wpisu i
        podziekowania jakie dostala.
        Administracja z niewiadomych przyczyn usunela ten wpis.

Lista osob, ktore podpisaly nie jest chyba ogolnie dostepna ale wczesniej czy
        pozniej, zostanie przedlozona w Landtagu Nadrenii-Westfalii.

Z reszta co tam podpis wobec takich zapewnien dany jak te:
        "podpisze natychmiast: niech bedzie skrajnie prawicowa, nazistowska,
        (...) byle bylo przeciwko meczetom i islamowi w europie."

Ludzie popierajacy nazistow w latach 30-tych nie mieli bladego pojecia co
        popierali. W 2008 roku wie to juz niemal kazdy.
      • goldbaum Admini przywrocili ten wpis 18.02.08, 11:25
        Zobacz ile z tego bije dumy :-)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=74349949&a=74350967

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka