weekenda 05.07.07, 22:42 bo wykipiało mi mleko! wczoraj i dzisiaj... wczorajsze jeszcze nie wywietrzało a juz dzisiajsza spalenizna daje czadu! szit! zamiast się skupic na płycie to siedzę na tym formu i teraz mi czadzi!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: śmierdzi!!! 05.07.07, 22:48 odpisywałam na Twoje posty!!! i ja teraz zasnę?!?!!? śmierdzi spalonym mlekiem... Odpowiedz Link
mabiwy Re: śmierdzi!!! 05.07.07, 22:46 Ty się ciesz, że się to mleko nie wylało. Byłoby po ptakach Odpowiedz Link
kassa10 Re: śmierdzi!!! 05.07.07, 22:57 kidyś nie miałam internetu, ale w hotelu kuchnię na drugim końcu korytarza - ileż garnków zostało spalonych - piękne czasy)) Odpowiedz Link
buka007 Re: śmierdzi!!! 05.07.07, 23:01 ja dzisiaj śmietanę przypaliłam.. spal listek laurowy (bobkowy) albo podgrzej ocet.. Odpowiedz Link
buka007 Re: śmierdzi!!! 05.07.07, 23:04 aromat neutralizujący.. ale szybko się ulatnia Odpowiedz Link
mabiwy Re: śmierdzi!!! 05.07.07, 23:10 ale cuchnie przepaskudnie. Już ten sfajczony laur bardziej do mnie przemawia, albo okno otwarte . Szeroko Odpowiedz Link
weekenda Re: wywietrzało? 06.07.07, 22:39 jasne! i wyczysciło (?!) sie! pachnie! i idę już spać! ja KOCHAM spać! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: śmierdzi!!! 05.07.07, 23:12 weekenda napisała: > bo wykipiało mi mleko! wczoraj i dzisiaj... wczorajsze jeszcze nie > wywietrzało a juz dzisiajsza spalenizna daje czadu! szit! zamiast się skupic > na płycie to siedzę na tym formu i teraz mi czadzi!!!! I Cię nie widać) Odpowiedz Link
anna_sla Re: śmierdzi!!! 07.07.07, 09:23 och jak ja bym chciała aby mi śmierdziało spalone mleko ;P U mnie fekalia moich niemowlaczków przebijają wszelkie szczelne zawiniątka folią, ich potrzeby załatwiane kilka razy dziennie (a to przecież 2 sztuki) nie dają zbyt czystego powietrza mimo wyrzucania tego 2 razy dziennie! Ciągle tylko wietrzę. Rany jak sobie tak pomyślę pięcioraczki-niemowlaczki, albo więcej -raczki, to chyba trzeba mieć stały zsyp do śmietnika.. Odpowiedz Link
kassa10 Re: śmierdzi!!! 07.07.07, 09:37 a pomyśl, że ja starszego syna na tetrze chowałam) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: śmierdzi!!! 07.07.07, 11:06 Nie rozumiem - tetra -,możesz coś bliższego powiedzieć o tym pochówku? Odpowiedz Link
weekenda Re: śmierdzi!!! 07.07.07, 11:55 aleś przywalił... ;D tetra to materiał, z którego się pieluchy robi! a dziewczyna nie powinna napisac "chowałam" tylko wychowywałam... i się melanż zrobił! ;D Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: śmierdzi!!! 07.07.07, 12:02 )),a jak myślisz,na co ja czekałem?,przy okazji,wiesz co jest - melanż -?) Odpowiedz Link
weekenda Re: śmierdzi!!! 07.07.07, 15:28 prowokator! ;D i melanżu się Tobie zachciewa... ;D Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: śmierdzi!!! 07.07.07, 19:06 weekenda napisała: > prowokator! ;D > > i melanżu się Tobie zachciewa... ;D Dlaczego prowokator?),tak,kawa,melanż i woda z kranu,wiedeńska tradycja)) Odpowiedz Link
anna_sla Re: śmierdzi!!! 07.07.07, 16:01 ja też córę wychowywałam na tetrze, więc co to znaczy, ale nie było wtedy tak zapachowo ;P ponieważ na bieżąco się spierało, płukało. Zwłaszcza latem. Niestety przy takiej gromadce pozwoliłam sobie na luksus i za te 50zł więcej, mam więcej spokoju i więcej uwagi mogę dzieciom poświęcić (zwłaszcza, że muszę) ale za to więcej smrodu, haha.. Odpowiedz Link
weekenda Re: śmierdzi!!! 07.07.07, 16:04 naprawdę te wypełnione pieluchy tak capią? no nie wiedziałam... wiesz... jak to mówią... kto ma pszczoły ten ma miód kto ma dzieci ten ma... to co Wy macie ;D Odpowiedz Link
anna_sla Re: śmierdzi!!! 08.07.07, 00:09 dzieci to kupa szczęścia... z przewagą kupy ;P Mój mąż przebierając swoje srajtki zawsze pyta żartobliwie: "coś Ty żarł??" Wiesz jesteśmy na etapie próbowania co nowego można im podać, bo "stare" jedzenie już jest be i nie chcą go jeść. Tym samym właśnie pojawiają się te kupy, niestety alergiczne, one tak capią. Odpowiedz Link