tadeusz_ski.51 Re: Ale tu ruch... 03.04.08, 10:10 Gdzie? Nie widzę tłoku... hmmm, pewnie przyszedłem za późno i zabrali co "lepsze kąski"? Rozeszli się parami po kątach, a ja znowu na lodzie... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ale tu ruch... 07.04.08, 20:31 tadeusz_ski.51 napisał: > Gdzie? Nie widzę tłoku... hmmm, pewnie przyszedłem za późno i zabrali co "lepsz > e > kąski"? Rozeszli się parami po kątach, a ja znowu na lodzie... No to masz tak samo jak ja!!! Odpowiedz Link
inka-1 Noooo!wlasnie..ze tak spytam.. 08.04.08, 13:11 gzie sie ,,wloczycie"jak was tu nie ma.... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Mistrzu Rotman ma rację! 09.04.08, 07:36 rotman69 napisał: > pracujemy -------- Dodam, że w moim przypadku w pracy jestem odcięty od netu. Zero ruchu! Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Noooo!wlasnie..ze tak spytam.. 08.04.08, 14:17 inka-1 napisała: > gzie sie ,,wloczycie"jak was tu nie ma.... inka mozez sie domyslac gdzie bylam i jeszcze w roznych innych miejscach,a troche mnie przewialo,ale juz nie zamierzam nigdzie dzis wychodzic Odpowiedz Link
darima_ka Re: Noooo!wlasnie..ze tak spytam.. 09.04.08, 14:10 Tyle rzeczy jest do załatwiania,ze mało czasu i siły zostaje, na "rozrywkę" Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale tu ruch... 10.04.08, 16:00 No właśnie co sie dzieje , gdzie jesteście wszyscy? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bo z forum chyba jest podobnie 11.04.08, 08:16 legwan4 napisała: > Forum rosło,rosło a teraz.....zamiera --------- jak z penisem, rośnie przed i w trakcie stosunku a jak po, to opada... wiesz Legwanka? Ale nie bój, po jakimś czasie znowu się podnosi, wystarczy go trochę rozruszać, nie ma co się załamywać DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Zaraz się trochę Wam tu wytłumaczę. 11.04.08, 08:00 Po pierwsze - praca! Trochę mnie "dotarli"... Po drugie - te całe "biurokracje"! Jakieś tam załatwiania, podatki, zbieranie świstków... szlag trafia! Karta z banku mi wyszła, załatwiaj se nową, po dowód też trza jechać, a to jeszcze zakupy, a do mechanika ze złomowatym poldkiem, a zatankować, szef zleca dodatkowe pierdoły, ci znowu wzięli się za ocieplanie tej strony na której mam satelitę - no i weź to i zdemontuj! Cholerstwo stoi z boku, daleko od balkonu, ledwo można sięgnąć - no spadnę zaraz! Jak bum cyk, że spadnę! A to nie przelewki, bo 10-te piętro!... Noooo jakoś się udało, nie spadłem! Zdemontowałem to cholerrrrstwo i zwykłą TV i kratkę na kwiatki... uffffff. A ci jak pusty balkon u mnie zobaczyli, to se z niego magazyn na te ocieplenia zrobili!!! No szok i krew zalewa! No dobra, przeżyję... Po trzecie - deczko wqurzyła mnie ta Darima! Najpierw zakłada forum i ludzi zaprasza a później jak się coś "odwidzi", to chce zamykać!? No tak się nie robi! Jeszcze raz spróbuj tak poćwiczyć na nas te Swoje humorki, to zobaczysz... Odpowiedz Link
inka-1 Dopadla mnie praca taka ,,bardzo pracowita...same 11.04.08, 08:25 problemy"z moimi chorymi podopiecznymi...w drugiej problemy finansowe itd....sa chwile ze wydaje sie iz czlowiek,a co dopiero tak watla istota jak ja nie ogarnie tego wszystkiego...mysli zebrac nie sposob i siebie do ,,pionu postawic.."-tak bywa czasami.. Odpowiedz Link
azmb Re: Dopadla mnie praca taka ,,bardzo pracowita... 11.04.08, 10:57 tak, jest różnie w życiu... faktycznie, nie zawsze chce się nie tylko pisać na forum, ale w ogóle być...patrząc dziś na inne fora (mam tu dwa ulubione)to te jest najbardziej aktywne i prężne no i może Darimka zostanie? Odpowiedz Link
legwan4 Re: Dopadla mnie praca taka ,,bardzo pracowita... 11.04.08, 11:45 Oj,przytłoka totalna....Widać,praca przywaliła wszystkich forumujących.Ale może przetrwamy....Darimko,nie porzucaj nas.Ty Tadziu,nie odfruwaj z balkona i trzymaj się mocno wiatruIneczko,nie daj się kłopotom finansowym i problemom podopiecznych.Sił i zdrowia,życzę Wszystkim,by stawili odpór dla przeszkód i kłopotów Odpowiedz Link
inka-1 W sobie sie zbieramy... 11.04.08, 11:49 i forum nie oddamy...Wspolnie przetrwamy...Darimka tez w wolnych chwilach sie przylaczy i sprawdzi jak ,,jej dzieci sie spisuja...my sie postaramy by bylo ok...) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W sobie sie zbieramy... 11.04.08, 13:15 Nawet niech nie próbuje Darima robić nam takie :kuku" bo się "rozprawimy" ) ja kompa miałam w naprawie, teraz będzie już chyba dobrze!! Odpowiedz Link