kochanica-francuza 30.07.08, 15:29 Janie! Przywróćcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nouba Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:32 ale mnie to zaczyna wqrzac, nie mozna nawet porozmawiac o radosci krowy, ktora uciekala z rzezni ze strzykawkami w doopie Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:31 nieeee, no biedna ta krowa... Janie, noł koments Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:31 Twoje pomysły o rodeo ją zlikwidowały... Ty..... :):):) a ja dalej nie wiem kto na kim i jaką role Ty odegrasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Admin się przestraszył, że go wystawimy do rodeo 30.07.08, 15:32 to proste trypel: na rodeo krowa na grzbiecie krowy ty a ja rechoczę na widowni Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: Admin się przestraszył, że go wystawimy do ro 30.07.08, 15:33 a jan ze szczelbą Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: Admin się przestraszył, że go wystawimy do ro 30.07.08, 15:35 i po krowie Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Admin się przestraszył, że go wystawimy do ro 30.07.08, 15:35 a Widok? a jak krowa by sie zestresowała tym rodeo? wiesz że mieso wtedy gorsze? nie moglibysmy innego układu spróbowc? a krowe na kolacje Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: Admin się przestraszył, że go wystawimy do ro 30.07.08, 15:36 to moze tak: ciebie na kolacje a krowa przy stole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Admin się przestraszył, że go wystawimy do ro 30.07.08, 15:38 krowa nie lubi mięsa - po co ma sie męczyc? a mnie potem robale... Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:44 No właśnie, co się stało z krową? Może dlatego, że na innym forumie jest już taki wątek i to byłoby dublowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:47 o zdradach,seksie, i tym podobnych tez jest na innych forach zwroccie mi moja krowę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zerva Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:48 Posty, w których jedyną zawartością jest link, bez żadnego słowa od redaktora prowadzącego są usuwane. Wątek o krowie został wyklikany (możliwe że z tego powodu właśnie) - i usunął go dyżurny (a nie Jan). Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:53 ale w tytule bylo wszystko powiedziane!!! to byl wyraz mojej radosci, mlodzienczego nieokiełzanego zrywu krowa wywalczyla sobie wolnosc, niepodleglosc! mialam prawo sie podniecic? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:54 miałas każdego podniecają inne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:55 nooo :) niektorych na przyklad stek krwisty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:57 wysmazony to np juz nudy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:59 trypel napisał: > wysmazony to np juz nudy :) podrywasz na stek krwisty? bleeeeeee trypel, a pokaż no swoje foto Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 15:56 Wszystkie posty, czy tylko te w pierwszowątkowe? Bo jak juz toczy sie rozmowa i pada prośba o podanie np źródła informacji albo jakiegoś linka do czegoś związanego z tematem dyskusji, to chyba bez sensu jest opisywać ten link. Odpowiedz Link Zgłoś
zerva Re: Gdzie krowa pod Pszczyną??? 30.07.08, 16:00 Masz rację. Niedokładnie się wyraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś