capacity Re: Sklep dziecięcy 24.02.06, 23:27 Jako przyszły tato chciałem sie wypytać o rynek branży niemowlęcej. Gdzie taniej, gdzie miło i które sklepy polecacie. Trochę ich znalazłem w naszym mieście i mam lekkie rozeznanie ale może mi coś doradzicie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Sklep dziecięcy 25.02.06, 00:46 ja co prawda nie tato i naweet na razie nie planuje (przynajmnije mi nic nie wiadomo :) ) ale co nie co widzialem, Choc to te bardziej chyba "widoczne" sklepy wiec pewnie znasz: 1. w blekitnym centrum na parterze, obok salonu Ery 2. na przeciwko poczty na jagiellonskiej 3. na parterze zoltych, starych pawilonow, pod schodami jak sie do telepizzy wchodzi na gore i to chyba tyle co na razie pamietam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natka_24 Re: Sklep dziecięcy 25.02.06, 18:41 No cóz w Legionowie nie znalazłam porządnego sklepu dla dzieci. W Bobasie (róg Warszawskiej i Jagiellońskiej) panie a zwłaszcza jedna strasznie nieprzyjemne i nadęte.Podobnie w Kropce na Jagielońskiej. Wybór też słaby (chodzi mi o wózki, łózeczka). wiem, że wszystko można zamówic ale zamawia wózek bez oglądania go w sklepie... Nie dla mnie. Polecam sklep Calineczka w Wwie (właściwe 2 sklepy obok siebie). Ceny bardzo OK, duży wybór. adres na stronie www.calineczka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: Sklep dziecięcy 26.02.06, 08:34 W Bobasie jest największy wybór i jest najtaniej /w Legionowie/ W Warszawie jest fajna hurtownia na Łodygowej 23 na allegro też jest ok :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
veronka5 Re: Sklep dziecięcy 27.02.06, 14:48 tani sklep jest na batorego nazywa się Pajacyk.Nie ma tam może rewelacji,ale ja wolałam kupic tam np kaftaniki czy spiochy(takie do domu) po niecale 6-7 zł niż zaplacic dużo wiecej w innych sklepach.czasami trafia sie coś fajnego.(ten sklep byl kiedyś w innym miejscu-niedaleko stacji-a na jego miejscu jest teraz sklep z superowymi zagranicznymi ciuszkami...też dla dzieciaczków :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ala261 Re: Sklep dziecięcy 27.02.06, 15:37 Jest sporo sklepow w legionowie,ale akurat Bobasa wcale nie polecam,bo nie jest najtanszy a co do kropki to fakt sprzedające w niej wyjątkowo nadęte. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Sklep dziecięcy 28.02.06, 08:31 A ja Bobasa polecam. Po kilku wizytach w sklepie dostalam karte stalego klienta, a panie byly tak mile, ze nawet sprowadzaly mi na zyczenie niektore produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
sara125 Re: Sklep dziecięcy 28.02.06, 10:51 a ja bobasa nie polecam,chyba,ze własciciel zmienił obsługę bo tamte baby były bardzo antypatyczne.Kropka z kolei taka sobie,zalezy o ktorym punkcie,ale drodzy są.....fakt,ze oba sklepy mają duzy wybor wozkow i ubranek,ale jezeli chodzi o zabawki dla maluchow to chodzę do takiego sklepu przy warszawskiej i tam kupuje bo maja taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik80 Re: Sklep dziecięcy 12.04.06, 13:14 "Kropka" dajcie spokoj cos okropnego nadete baby , tam handluje wlascicielka i mamuska jej oj oj cos strasznego jak juz kogos dorwa to na bank zostawi pusty portfer ,a pracownice... co moga ??? Musza tak ronic jak wlsciciel bo z pracy wylecą :(:( Bylam kiedys swiadkiem jak mlody tata przyszedl i mial kupic "TYLKO " sukienke dla corki i wyszedl z , rajstopkami, bluzeczka , czapeczka itp. jak nabila na kase ... to az usiadl .. ale nie wiedzial jak zrezygnowac, ( sama sukieneczka kosztowala kolo 300 zł dla 2\dwu latka hmhmhm :(:( Odpowiedz Link Zgłoś