Dodaj do ulubionych

Sklep dziecięcy

24.02.06, 23:15
Obserwuj wątek
    • capacity Re: Sklep dziecięcy 24.02.06, 23:27
      Jako przyszły tato chciałem sie wypytać o rynek branży niemowlęcej. Gdzie
      taniej, gdzie miło i które sklepy polecacie. Trochę ich znalazłem w naszym
      mieście i mam lekkie rozeznanie ale może mi coś doradzicie.

Pzdr
      • polokokt Re: Sklep dziecięcy 25.02.06, 00:46
        ja co prawda nie tato i naweet na razie nie planuje (przynajmnije mi nic nie
        wiadomo :) ) ale co nie co widzialem, Choc to te bardziej chyba "widoczne"
        sklepy wiec pewnie znasz:
        1. w blekitnym centrum na parterze, obok salonu Ery
        2. na przeciwko poczty na jagiellonskiej
        3. na parterze zoltych, starych pawilonow, pod schodami jak sie do telepizzy
        wchodzi na gore

i to chyba tyle co na razie pamietam
        Pozdrawiam
    • natka_24 Re: Sklep dziecięcy 25.02.06, 18:41
      No cóz w Legionowie nie znalazłam porządnego sklepu dla dzieci. W Bobasie (róg
      Warszawskiej i Jagiellońskiej) panie a zwłaszcza jedna strasznie nieprzyjemne i
      nadęte.Podobnie w Kropce na Jagielońskiej. Wybór też słaby (chodzi mi o wózki,
      łózeczka). wiem, że wszystko można zamówic ale zamawia wózek bez oglądania go w
      sklepie... Nie dla mnie. Polecam sklep Calineczka w Wwie (właściwe 2 sklepy
      obok siebie). Ceny bardzo OK, duży wybór.
      adres na stronie www.calineczka.pl
    • gosiik Re: Sklep dziecięcy 26.02.06, 08:34
      W Bobasie jest największy wybór i jest najtaniej /w Legionowie/
      W Warszawie jest fajna hurtownia na Łodygowej 23
      na allegro też jest ok :)
      pozdrawiam
    • veronka5 Re: Sklep dziecięcy 27.02.06, 14:48
      tani sklep jest na batorego nazywa się Pajacyk.Nie ma tam może rewelacji,ale ja
      wolałam kupic tam np kaftaniki czy spiochy(takie do domu) po niecale 6-7 zł niż
      zaplacic dużo wiecej w innych sklepach.czasami trafia sie coś fajnego.(ten
      sklep byl kiedyś w innym miejscu-niedaleko stacji-a na jego miejscu jest teraz
      sklep z superowymi zagranicznymi ciuszkami...też dla dzieciaczków :-) )
      • ala261 Re: Sklep dziecięcy 27.02.06, 15:37
        Jest sporo sklepow w legionowie,ale akurat Bobasa wcale nie polecam,bo nie jest
        najtanszy a co do kropki to fakt sprzedające w niej wyjątkowo nadęte.
        • madziulec Re: Sklep dziecięcy 28.02.06, 08:31
          A ja Bobasa polecam. Po kilku wizytach w sklepie dostalam karte stalego klienta,
          a panie byly tak mile, ze nawet sprowadzaly mi na zyczenie niektore produkty.
          • sara125 Re: Sklep dziecięcy 28.02.06, 10:51
            a ja bobasa nie polecam,chyba,ze własciciel zmienił obsługę bo tamte baby były
            bardzo antypatyczne.Kropka z kolei taka sobie,zalezy o ktorym punkcie,ale
            drodzy są.....fakt,ze oba sklepy mają duzy wybor wozkow i ubranek,ale jezeli
            chodzi o zabawki dla maluchow to chodzę do takiego sklepu przy warszawskiej i
            tam kupuje bo maja taniej.
            • gosik80 Re: Sklep dziecięcy 12.04.06, 13:14
              "Kropka" dajcie spokoj cos okropnego nadete baby , tam handluje wlascicielka i
              mamuska jej oj oj cos strasznego jak juz kogos dorwa to na bank zostawi pusty
              portfer ,a pracownice... co moga ??? Musza tak ronic jak wlsciciel bo z pracy
              wylecą :(:(
              Bylam kiedys swiadkiem jak mlody tata przyszedl i mial kupic "TYLKO " sukienke
              dla corki i wyszedl z , rajstopkami, bluzeczka , czapeczka itp. jak nabila na
              kase ... to az usiadl .. ale nie wiedzial jak zrezygnowac, ( sama sukieneczka
              kosztowala kolo 300 zł dla 2\dwu latka hmhmhm :(:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka