biala-kawa 08.08.08, 09:06 Cześć, czy ktoś ostatnio korzystał z usług tego fotografa może i ma jakieś spostrzeżenia? Bardzo podobają mi się zdjęcia zamieszczone na jego stronie. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gioseppe Re: Fotograf - Sławomir Gubała 08.08.08, 09:39 hmmm... ostatnio to moze nie bo nasz slub byl ponad rok temu ale z tego co obserwuję na stronie www.gubala.pl zdjecia Sławka są coraz lepsze i jeszcze piękniejsze jednym słowem jest perfekcjonistą w tym co robi i stara się to robić coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ewunieks Re: Fotograf - Sławomir Gubała 11.08.08, 09:47 ja nie mogę nic innego zrobić jak również z całego serca polecić Sławka. Robił nam w tamtym roku zdjęcia i jesteśmy zachwyceni - spełnił nasze oczekiwania w 100% a jesteśmy, szczególnie mój mąź, wymagającymi klientami gdyż sami zajmujemy się czasami fotogafią więcej niż tylko amatorsko. Nawet jest parę naszych zdjęć na jego stronie www.gubala.pl . Całość dostaliśmy w pięknym albumie i do tej pory wracamy do niego z przyjemnością bo otwierając go czujemy zapach tego dnia. Ale sie rozpisałam Wiec może już wystarczy )No i szkoda, że ślub ma sie tylko raz bo z przyjemnością założyłabym znów sukienke i u boku mojego meża poszła do ołtarza. Dzień ślubu trwa zdecydowanie za krotko! i wszystko zbyt szybko mija. Szkoda... Pozdrawiam Ewuniek Odpowiedz Link Zgłoś
katezlosnica Re: Fotograf - Sławomir Gubała 10.09.08, 13:48 Znam i polecam z całego serca. Sławek robił mój ślub rok temu i mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić że jest prawdziwym profesjonalistą, a przy tym bardzo sympatycznym i wrażliwym facetem. A patrząc na jego obecne fotografie to bez wątpienia się rozwija i jest jeszcze lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
bakali Re: Fotograf - Sławomir Gubała 10.09.08, 14:54 hmmm, czy tylko ja uważnie czytam forum? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=83542950&a=83557505 Odpowiedz Link Zgłoś
biala-kawa Re: Fotograf - Sławomir Gubała 10.09.08, 15:59 no i dlatego się nie zdecydowałam, chociaż zdjęcia mi się podobają i opinie o nim w necie dobre, to jakoś nie mogłam przełknąć tych kar umownych. może to zboczenie zawodowe, ale uważam, że interesy obu stron powinny być zabezpieczone w umowie w równym stopniu... no trudno... Odpowiedz Link Zgłoś