depresja.sucks 04.09.08, 23:35 wywlacie go!zrobicie cos z nim! co za chory typek! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: snajper tez tutaj czatuje??? 04.09.08, 23:41 gdzie on tam i ty to musi być wielkie uczucie Odpowiedz Link
snajper55 Re: snajper tez tutaj czatuje??? 05.09.08, 00:28 lucyna_n napisała: > gdzie on tam i ty > to musi być wielkie uczucie Ale bez wzajemności. ;) S. Odpowiedz Link
dolor Re: snajper tez tutaj czatuje??? 04.09.08, 23:44 depresja.sucks napisał: > wywlacie go!zrobicie cos z nim! > co za chory typek! Chorego byś z forum wywalił? Ty aesie. Odpowiedz Link
helenka_z_doliny_troli Re: snajper tez tutaj czatuje??? 04.09.08, 23:47 snajper pokrzykuje na wegetarianizmie ze mieso trzeba jesc. Odpowiedz Link
konto_online Re: snajper tez tutaj czatuje??? 05.09.08, 09:14 i słusznie głównym zadaniem aesa jest wzbudzanie emocji celem przyrostu liczby postów celem podniesienia atrakcyjności portalu w oczach reklamodawców Odpowiedz Link
helenka_z_doliny_troli Re: snajper tez tutaj czatuje??? 05.09.08, 09:46 glowne zadanie aesa nie rozni sie wiec wiele od glownego zadania trola Odpowiedz Link
konto_online Re: snajper tez tutaj czatuje??? 06.09.08, 20:22 trochę się różni - aes dodatkowo chroni dupę trolla szeregowego Odpowiedz Link
dolor Re: snajper tez tutaj czatuje??? 05.09.08, 09:51 helenka_z_doliny_troli napisał: > snajper pokrzykuje na wegetarianizmie ze mieso trzeba jesc. Jeśli nie umie lepiej spożytkować czasu i jeśli mu to w czymś pomaga, niech pokrzykuje na zdrowie. Niech nawet jak najwięcej pokrzykuje, może dzięki temu nie starczy mu tego czasu na niszczenie czegoś ważnego, na niszczenie FD. Odpowiedz Link
snajper55 Witam pacynkę. :) 05.09.08, 00:30 Powodem ukrywania swojej tożsamości za nowym nickiem jest zwykłe tchórzostwo. S. Odpowiedz Link
helenka_z_doliny_troli Re: Witam pacynkę. :) 05.09.08, 08:11 pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Fregoliego Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Witam pacynkę. :) 05.09.08, 09:33 aaaa to dlatego snajper albo siwa, nie pamiętam, pisali że prowodyrem buntu na Depresji był depresja.sucks. a ja się nie mogłam nadziwić, że taką rolę przypisali jakiemuś trollowi z zewnątrz. a oni po prostu wszędzie widzą micaela. buaaahahahahahahahaha!!! :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
helenka_z_doliny_troli urojenia odnoszenia 05.09.08, 09:43 mentalnosc kolonizatora. snajper uwaza widac ze on i jego ferajna z forumow politycznych czy bog wie jakich to centrum wszechswiata, a my na tej niszowej depresji to jak dolor napisal holota sterowana przez nich. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: urojenia odnoszenia 05.09.08, 14:31 snajper jest ponad to, on jest ponad wszystko i zrobi tak że niedługo niczego nie będzie!! ciekawe czy chodzi w swetrze a'la kononowicz, bo poglądy na świat ma identyczne. Odpowiedz Link
konto_online Re: Witam pacynkę. :) 06.09.08, 20:24 skąd ta pewność, że to troll z zewnątrz, a nie z tej samej armii co pewien strzelec wyborowy i bezbarwna pani major? Odpowiedz Link
hiperrealizm O Boże :))) 07.09.08, 06:47 To się nazywa strzał w dziesiątkę! PS Tej riposty szczerze zazdroszczę :) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Witam pacynkę. :) 05.09.08, 14:30 ciebie snajper na maksa posrało , jak można depresja.sucks mylić z Ufo? a nawet jak już jesteś taki nieprzekonany to chyba widzisz jakie mają IP? Odpowiedz Link
snajper55 Re: Witam pacynkę. :) 05.09.08, 15:34 lucyna_n napisała: > ciebie snajper na maksa posrało , jak można depresja.sucks mylić z Ufo? > a nawet jak już jesteś taki nieprzekonany to chyba widzisz jakie mają IP? Nie mylę ją z Ufo. Skąd ten pomysł ??? S. Odpowiedz Link
dolor * 05.09.08, 16:09 snajper55 napisał: > Nie mylę ją z Ufo. Skąd ten pomysł ??? > Ufo, czyli e-Ufo-ryk, obecnie jako helenka_z_doliny_troli, niegdyś Micaela, człowiek o łatwo rozpoznawalnym stylu pisania, pojawił się m. in. w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=84043211&a=84061381 Przedstawiony jako legendarny przywódca buntu o nicku depresja.sucks m.in. tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=84043211&a=84059889 Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Witam pacynkę. :) 05.09.08, 20:13 cały czas sugerujesz Euforykowi że depresja.sucks to on, Ufo to Euforyk ciemna maso. Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Witam pacynkę. :) 07.09.08, 06:46 lucyna_n napisała: > ciebie snajper na maksa posrało , jak można depresja.sucks mylić z Ufo? > a nawet jak już jesteś taki nieprzekonany to chyba widzisz jakie mają IP? ============== On jako aest IP nie widzi. Mało tego, on nie ma prawa znać IP userów. Inna sprawa to pytanie czy admini zawodowcy nie łamią czasem prawa i nie informują aesów o tym kto z jakiego IP pisze. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Witam pacynkę. :) 07.09.08, 15:01 myślalam że widzi, ale przecież przy tak ścislej współpracy z naczelną przedzzkolanką nie wmowi mi że ie może się dowiedzeć czy to jest ta sama osoba, zamiast tak głipo ciągle oskarżać Euforyka o prymitywne trollostwo. Odpowiedz Link
konto_online Re: snajper tez tutaj czatuje??? 05.09.08, 09:12 a dlaczego nie? w dzisiejszych czasach pojawił sie taki gatunek, który najlepiej czuje się tam, gdzie jest niemile widziany Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: snajper tez tutaj czatuje??? 07.09.08, 06:49 snajper troluje na wegetarianiźmie. Z uporem maniaka udowadnia tam konieczność jedzenia mięsa. Korzysta tam z ochrony lokalnego aesa. Odpowiedz Link
dolor Re: snajper tez tutaj czatuje??? 05.09.08, 14:37 Depresja.sucks, napisz kilka słów o sobie, cholernie wszystkich ciekawi, coś za jeden i skąd się wziąłeś. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: snajper tez tutaj czatuje??? 05.09.08, 14:43 mnie tam on za bardzo nei ciekawi Odpowiedz Link
dolor Re: snajper tez tutaj czatuje??? 05.09.08, 14:48 Naprawdę? przywlókł się za snajperem, narobił zadymy jak diabli, snajper wszystkim wmawia, że jest prowodyrem buntu, no talent do zadymy gość ma, ciekawi mnie właśnie, po co to robi? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: snajper tez tutaj czatuje??? 05.09.08, 15:00 snajper to cholerny manipulant, niby taki cacany i układny ale jestem pewna że ma czarne podniebienie i włosy między zębami! a troll jak to troll, z początku myślałam że to prowokator, ale po co by jeszcze tutaj snajpka gonił, no może i jest to trochę ciekawe Odpowiedz Link
konto_online Re: snajper tez tutaj czatuje??? 06.09.08, 20:29 moi drodzy ja na niejednym forum bywałem na niejednym forum rządzący zaczynali przebąkiwać, iż trzeba zaprowadzić porządek (na przykład ukryć forum otwarte) i cuda-wianki, zawsze zjawiał się znikąd jeden a nawet więcej trolli zadyma, stali bywalcy sami prosili o urycie naprawdę, nie trzeba mnożyć bytów ponad konieczność, jedna osoba może stać za wieloma nickami proponuję zostawić w spokoju zastępy wrogie, bo Wam i to forum rozwalą życzliwy jak rzadko Tomasz :) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: snajper tez tutaj czatuje??? 06.09.08, 21:18 ale w jakim kontekście to piszesz? czy uważasz że powinniśmy go wywalać czy nie powinniśmy? bo tak do końca to nie zrozumiałam chyba i tak nikt tu nie ma zamiaru moderować, Odpowiedz Link
konto_online Re: snajper tez tutaj czatuje??? 06.09.08, 23:07 ustawić permanentnego ignora Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: snajper tez tutaj czatuje??? 06.09.08, 21:30 ale o co Cię biega tak konkretnie? Odpowiedz Link
konto_online Re: snajper tez tutaj czatuje??? 06.09.08, 23:07 o czytanie ze zrozumieniem Odpowiedz Link
lucyna_n Re: snajper tez tutaj czatuje??? 07.09.08, 14:59 ty byś chcial żeby depresyjni w lot łapali twoje dywagacje, sugestie, pokrętne ścieżki myślowe i jakieś takie chodzenie dookola, pisz jaśniej czego Ci trzeba to nikt nie będzie miał wątpliwości, a co do czytania ze zrozumieniem to najbardzej oklepana i obciachowa forumowa riposta ever:)) :P Odpowiedz Link
konto_online Re: snajper tez tutaj czatuje??? 07.09.08, 15:03 jaśniej nie mogę - forum nie pozwala na wybór koloru :-P Odpowiedz Link
hiperrealizm on tak ma 07.09.08, 06:41 przypomina rzepa - tego co to się psiego ogona uczepił. Odpowiedz Link