darima_ka 29.09.08, 21:27 Idą pełną parą dziś zakupiłam panele na podłogi , jeszcze w tym tygodniu zacznie się u mnie w domu "sajgon" ale mam nadzieję ze sprawnie to pójdzie ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Oczywiście przygotowania do remontu 29.09.08, 21:30 qrczę nic nie piłam , a "byki" popełniam nooo;P Odpowiedz Link
ls48 Re: Moje pzrygotowania do remntu pokoju 29.09.08, 21:52 kobieto. Jeśli jest jeszcze czas to odwołaj ten remont, ale szybko. Sama liżę rany po takim remoncie i przysięgam:nigdy, nigdy więcej. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Moje pzrygotowania do remntu pokoju 29.09.08, 22:08 Muszę bo mnie sąsiedzi zalali jeszcze na wiosnę (pękła rura od kaloryferów w nocy)zabierałam sie do tego pół roku prawie sufit masakra , wiec za jedną robotą zaraz panele położę, wiem co to remont to jak wojna ;P Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A kto Ci będzie ten "remont" 30.09.08, 08:04 robił? Budowlaniec z zawodu?? Odpowiedz Link
darima_ka Re: A kto Ci będzie ten "remont" 30.09.08, 16:14 Tak budowlaniec , ale niestety jak każdy budowlaniec lubi do kielicha zaglądać , i już się wściekam bo wcale nie jestem pewna czy zacznę w zaplanowanym terminie;P Odpowiedz Link
darima_ka Kończy podobno gdzieś robotę... 30.09.08, 16:16 Dostanie kase to hulaj duszo piekła nie ma pewnie tak będzie przez kilka dni Odpowiedz Link
inka-1 Re: Moje pzrygotowania do remntu pokoju 30.09.08, 11:38 to prawie jak u mnie..choc ja mam problem z pozbyciem sie rodziny na ten czas.. udanego,sprawnego remontu-dobrego fachowca.. pochwal sie potem efektami Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ahaaaa budowlaniec czyli że fachowiec... 30.09.08, 16:22 jak to się mówi "od remontów wszelkich", dlatego lubi opróżniać butelki! Tylko że Darima, pewnie masz świadomość, że ci budowlańcy chętnie przy okazji wykonują różne "prace dodatkowe", obadaj images34.fotosik.pl/371/08b5040f3d2fb04c.jpg A wiem co mówię, bo też jestem z branży Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ahaaaa budowlaniec czyli że fachowiec... 30.09.08, 16:26 Za takich "fachowców" to ja dziekuję;P Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przed czy po... 30.09.08, 16:32 Tadziu Ty zawsze potrafisz mnie w coś wkręcić;P i przed i po jednakowa jędza jestem -O! po Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ale zauważasz pewne podobieństwo 30.09.08, 16:34 tej pani na fotkach z Tobą? Nawet ta mina cośkolwiek niezadowolona... jak zwykle Darima Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ale zauważasz pewne podobieństwo 30.09.08, 16:37 Nie zauważam , a Ty gdzie zauważasz jak mnie na oczy nie widziałeś hęęę? czyżby taka wyobraźnie ? a skad wiesz ,czy ja tylko tak nie udaję ,a w gruncie rzeczy się smieję? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bo ta na fotkach młoda jest i dość szczupła, 30.09.08, 20:50 więc to do Ciebie pasuje, co nie? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo ta na fotkach młoda jest i dość szczupła, 30.09.08, 21:30 Owszem , nawet bardzo ,a Ty szczupłych nie lubisz ;P Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Moje pzrygotowania do remntu pokoju 30.09.08, 18:28 darima_ka napisała: > Idą pełną parą dziś zakupiłam panele na podłogi , jeszcze w tym tygodniu > zacznie się u mnie w domu "sajgon" > ale mam nadzieję ze sprawnie to pójdzie ;P nie tylko masz sajgon ja mam od poniedzialku remont kuchni podlogi od podstaw robiona i terakota bedzie aa pamietam jak tez kladli w duzym pokoju panele kilka lat temu smrud brud i pelno kurzu Odpowiedz Link