Dodaj do ulubionych

Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia.

12.10.08, 11:23
Niedawno zakończyłam kurs prawa jazdy na Nagórkach na Murzynowskiego
18. Teorie miałam z jednym Panem, imienia nie pamietam, a jazdy z
panem Jackiem. Ile ten człowiek ma cierpliwości, nauczy jeździć
chyba nawet noge od stołu. Dużo ze mną przeszedł, więc na koniec
powiedziałam mu, że nalezy mu sie medal, że ze mną wytrzymał i że
będę go polecać znajomym i wogóle gdzie się da - chyba było mu miło.
A z taką histeryczką jak ja to naprawdę łatwo nie jest ;) Numer do
szkoły: 602 888 708. Mam tylko nadzieję, że zdam egzamin, bo mój
biznes plan nie przewiduje drugiego podejścia :) pzdr
pc
Obserwuj wątek
    • Gość: driver Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.olsztyn.net.pl 13.10.08, 09:15
      Pochwal szkołę jak zdasz egzamin, wtedy dopiero mozna zweryfikować
      poziom szkoły.
      • ravendom Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. 13.10.08, 12:48
        Raz, że post to reklama i chyba powinnaś zapłacić Wyborczej :) A
        druga sprawa to, że zgadzam się z driverem. Szkołę pochwal jak zdasz
        egzamin bez problemu. Kobiety często oceniają instruktorów pod
        względem cierpiwości, tonu głosu, tego czy jest ogolony i czy ma
        czyste paznokcie. Zasada jest prosta : zdasz bez problemów -
        instruktor jest dobry. Masz problemy ze zdaniem - instruktor był
        słaby.
        Pozdrawiam i życze zdania egzaminu.
        • Gość: fff Jakie szanse na zdanie IP: 213.184.17.* 13.10.08, 18:16
          Mam pytanie a jaka jest zdawalnosć w WORD Olsztyn osób zdających za
          pierwszym razem ?? Piszcie !
          • ravendom Krótka obsługa internetu 14.10.08, 18:40
            Otwierasz przeglądarke internetową i w googlach wstukujesz "WORD
            Olsztyn". Po chwili poszukiwan natrafiasz w dziale egzaminy na
            stronkę bip.word.olsztyn.pl/node/32 z której wychodzi, że
            zdawalność egzaminów praktycznych wynosi średnio troche ponad 30%.
            Trudno obliczyć ile wynosi zdawalność za pierwszym razem, a ile za
            drugim bo takich statystyk nikt nie prowadzi. Ja zdałem za pierwszym
            czyli chociaz jeden taki jest ;) (nie ma to jak się czasami
            pochwalić :P)
            • Gość: driver Re: Krótka obsługa internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 19:17
              Zachowałbym dystans odnośnie tych statystyk, bo to tylko statystyki, które nie
              są do końca miarodajne. Podam przykład: Szkoła, która w skali roku wypuszcza 150
              absolwentów ma zdawalność na poziomie np. 45% a szkoła, którą przez rok opuści
              15 kurasntów 85%. Kierując się statystyką wybierzemy tę drugą szkołę ale czy
              słusznie? Statystyki WORD-u nie uwzględniają proporcji w ilości absolwentów
              kończących kurs w danej szkole. Bywały przypadki, że były szkoły ze
              stuprocentową zdawalnością ale przeszkoliły w przeciągu roku ledwie kilka osób.
              To nie jest miarodajna statystyka.
          • Gość: bena Re: Jakie szanse na zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:19
            jak wygrana w totolotka
        • Gość: rty Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 19:52

"Zasada jest prosta : zdasz bez problemów -instruktor jest dobry. Masz
          problemy ze zdaniem - instruktor był słaby."

To nie zupełnie tak. Instruktor to 1/3 sukcesu według zasady;

1- umieć
          2- wiedzieć
          3- chcieć

• pocahontass Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. 15.10.08, 13:20
      Ok - poinformuję w takim razie czy zdałam, czy nie. Egzamin mam
      dopiero w przyszłym tygodniu.
      Pzdr, pc
      • Gość: Philip Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.ols.vectranet.pl 17.10.08, 22:36
        A ja polecam OCK na Wyszyńskiego! Miałem zajęcia z dosyć młodym
        instruktorem (Pawłem) - jest bardzo spokojny, cierpliwy i naprawdę
        potrafi nauczyć kursanta jazdy by zdać egzamin państwowy:) Ja zdałem
        za pierwszym razem!!! Oprócz tego wszystkie sprawy papierkowe
        załatwiają w szkole za was. Najświeższe materiały do nauki, nowe
        punciaki, fachowi instruktorzy i parę innych cennych rzeczy bardzo
        pomagają w zdaniu egzaminu;))))
        • Gość: marycha Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.gprs.plus.pl 18.10.08, 04:33
          A ja za pierwszym razem nie zdałam, i nie uważam że miałam złego instruktora, a
          dlaczego? Bo to ja się zagapiłam i nie ustąpiłam pierwszeństwa pojazdom z
          naprzeciwka. Więc nie rozumiem co ma instruktor do zdawalności za pierwszym
          razem. Jak zdajesz za pierwszym razem, często zgubny jest stres. I właśnie to
          mnie zgubiło, a jak wsiadłam do samochodu mojego instruktora wszystko było cacy.
          • Gość: h Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 10:28
            Trzeba się było najarać dla wyluzowania ;-)
    • Gość: dred Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 18:21
      I co z tym egzaminem?
      • pocahontass Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. 22.10.08, 21:31
        A to dopiero jutro... chyba nie zasnę ze stresu! Poinformuję o
        wyniku, obiecuję.
        • Gość: piotrek Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.ols.vectranet.pl 22.10.08, 22:26
          Nie stresuj się, jeżdżenie jest jak chodzenie, albo umiesz albo nie, czyli albo
          zdasz, albo nie....powodzenia;)Jeżeli nie zdasz to się douczysz;) i też zdasz.
          • pocahontass Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. 23.10.08, 21:42
            ZDAŁAM!!!!!! Jedną tylko miałam nieciekawą sytuację, tam, gdzie się
            tego najbardziej obawiałam, czyli na rondzie Bema, mimo, że
            ćwiczyłam to wiele razy, ale stres zrobił swoje. Ale poza tym było
            bardzo dobrze i teraz jestem bardzo szczęśliwa!!! Chociaż i tak na
            razie nie mam czym jeździć :))) Pozdrawiam!
            • Gość: pat Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.ols.vectranet.pl 23.10.08, 21:58
              gratulacje!!! niektórzy znajomi już próbowali parę razy i dalej nic...
            • Gość: driver Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.olsztyn.net.pl 24.10.08, 07:37
              Gratuluję!
              • pocahontass Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. 25.10.08, 21:53
                dziękuję :))
                • ravendom Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. 25.10.08, 22:28
                  No to jednak mialaś rację ztym instruktorem :) Widać faktycznie jest
                  niezły :) Fajnie, ze zdałaś :) Też zdałem swego czasu za pierwszym
                  razem i wiem jaka to frajda :)
                  • Gość: A propos Re: Egzaminy w PL -parodia . IP: 213.184.17.* 30.10.08, 18:34
                    Mam pytanie otóż ostatnio pisano o Polakach zdających na prawko w
                    Anglii . Podobno zdaje 70% podchodzących . Jak to jest że u nas
                    ledwie mniej niż połowa tego co w Anglii ?
                    1 . Tamtejsi egzaminatorzy olewają pracę -chyba nie bo przy ruchu
                    tamtejszym wszyscy by się pozabijali .
                    2. U nas starają się uwalić jak najwięcej osób pod najbardziej
                    bzdurnymi zarzutami . WORD =dojenie kasy ....
                    A co wy o tym myślicie -bo ja nie sądze że to angielskie powietrze
                    czyni ludzi geniuszami kierownicy .Dodam że niektórzy znajomi z góry
                    nastawiają się na egzamin tam -według nich oblewają tam tylko
                    rzeczywiste drogowe ciemięgi .A gdyby tak gremialnie Poacy zaczęli
                    zdawać za granicą może WORDOM zmiękłaby rura ?? Bo z prasy i opinii
                    znajomych wynika że jakieś 20 % oblewanych zdających to wina
                    złośliwości personelu ww instytucji .
                    • ravendom Re: Egzaminy w PL -parodia . 30.10.08, 20:01
                      Swego czasu był jakiś artykuł w Wyborczej, że własnie ponoć w GB
                      trudno bardzo zdać. Ale pewien nie jestem.
                      • Gość: anenka Re: Egzaminy w PL -parodia . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 15:01
                        A ja chciała bym polecić szkołę jazdy MM. Własnie dzisiaj zdałam
                        egzamin (za drugim podejściem ale to wina nerwów.)Uczą bez krzyków i
                        stresu, dokładnie wszystko tłumaczą. Dla mnie było najważniejsze że
                        dostosowywali się z jazdami, a także wykładami do mojego wolnego
                        czasu którego nie mam zbyt wiele. Mogłam jeździć o 7 rano lub 22
                        jeżeli akurat mi pasowało. Tym instruktorom naprawdę zależy zebyśmy
                        zdali. Polecam MM.
    • Gość: tito Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.olsztyn.mm.pl 26.12.08, 13:36
      Wszędzie tylko nie w OCK,nie miła obsługa,manipulują tak żeby wykupić dodatkowe
      godziny jazdy,no i jak najwięcej klientów idą na ilość a nie na jakość,i nie
      wierzcie w ich zapewnienia o zdawalności,ja osobiście zdałem i nie mam
      problemów,ale wcale to nie jest tak że oni maja jakąś nadzwyczajną
      zdawalność.Wielu moich znajomych zrobiło sobie tam kat B i więcej już tam nie
      robili tylko gdzie indziej.ja osobiście nie polecam tej firmy ,no i drożyzna u
      nich .
    • Gość: robert Re: Kursy na prawo jazdy - firma do polecenia. IP: *.olsztyn.mm.pl 29.12.08, 16:38
      Nie polecam Ock, chodziłem tam ,firma wielka i walą na ilość a nie na jakość
      ,wbrew opinii o dobrej zdawalności nie potwierdziło się to oprócz mnie zdały
      jeszcze trzy osoby na dziesięć .Z ciekawości śledziłem postępy późniejszych
      uczniów i tez nie było tak dobrze ,myślę ze specjalnie zawyżają procentowa
      zdawaolnośc.Bardzo wielu moich znajomych też narzekało na nich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka