tadeusz_ski.51 07.11.08, 19:59 co do mnie napisała, że jest w Tobie zakochana? Kasia Mak lub coś tak podobnie? Może Makowska? Wiek ok. 22 lata. Ma konto na garnek.pl Kurde Kazik! Nie czaj się tylko gadaj! Taka cicha woda... no no... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Aha, ona podczytuje to forum 07.11.08, 20:00 głównie Ciebie! Nie wiem, czy pisze, tego mi nie napisała... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Aha, ona podczytuje to forum 07.11.08, 20:04 No, to już dziewczynie współczuję , trochę to mi wygląda na szczeniacką platoniczna miłość hahaha Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Aha, ona podczytuje to forum 07.11.08, 20:11 Darima jak możesz! Ty wpółczujesz dziewczynie, a Tadek Zakowi zaadrości. Zazdrość boli Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Zaprzeczyć nie mogę 07.11.08, 20:13 gazetowe_konto_z_debetem napisała: > Darima jak możesz! Ty wpółczujesz dziewczynie, a Tadek Zakowi > zaadrości. Zazdrość boli ------- Ech.... Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Zaprzeczyć nie mogę 07.11.08, 20:16 Dobrze, że nie robisz, czego nie możesz Odpowiedz Link
darima_ka Re: Aha, ona podczytuje to forum 07.11.08, 20:14 Ach , ta zazdrość.... przecież może i Jego któraś podczytuje tylko się tak nie chwali publicznie, i do Zaka nie pisze o tym Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie wiem, ale domyślam się 07.11.08, 20:20 że robię za posrednika? Wykorzystuje mnie do nakłonienia Kazika... Do czego, to nie wiem, ale chyba coś ta laska tak kombinuje? Na moje @ nie opisuje...?! Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Mam wrażenie, że... 07.11.08, 20:25 ... ktoś tu buja Ale ja jestem wybitnie podejrzliwa i nie należy przejmować się moim zdaniem. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Mam wrażenie, że... 07.11.08, 20:30 Dla mnie to też wielce podejrzane jest, Tadzio nas chce tutaj wkręcić w jakąś aferę ? Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Mam wrażenie, że... 07.11.08, 20:34 Wiesz co o tym sądzę. ALe czego nie robi się dla Forum... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Zdaje się, że znowu mnie podejrzewacie?? 07.11.08, 20:37 Bez przesady proszę, to poważne sprawy... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zdaje się, że znowu mnie podejrzewacie?? 07.11.08, 20:39 Oczywiście ,ze podejrzewamy , bo kto na form załatwia poważne sprawy? chcesz w naszych oczach skompromitować Kazika , czy to ma być nobilitacja? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Jak skompromitować?? 07.11.08, 20:46 Czym?? Tym że jakaś ruda, młoda laska ugania się za Kazikiem? Toż to sam sukces! Sukces Kazika, nie mój niestety... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jak skompromitować?? 07.11.08, 20:48 Dziwne sposoby uganiania się sugerujesz nam tutaj , hihi, przecież adres gazetowy chyba zna co nie skoro forum podczytuje, dlaczego trafiła akurat do Ciebie? hehe, za swata masz fuchę ? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A mnie skąd wiedzieć 07.11.08, 20:54 co taka młoda laska kombinuje?? Może się wstydzi tak obcesowo Kazika zaczepić, albo może jakieś niesnaski zaistniały między nimi i teraz szuka sposobu jak to odkręcić?? Nie wiem? Odpowiedz Link
darima_ka Re: A mnie skąd wiedzieć 07.11.08, 20:55 Noooo, popatrz jak wiedziała w kim powiernika znaleść Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Każdy kto czyta to forum 07.11.08, 20:59 wie, że doceniam i szanuje Kazika! To ja ujawniłem Wam jakie drzemią w Nim możliwości! Właśnie ja! Nie pamiętasz?? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jak skompromitować?? 07.11.08, 20:57 Czy nie mogłeś tego Kazikowi na ucho? tak cichutko a nie wszem i wobec na forum rozgłaszać , a jak to do żony Kazika jakimś sposobem dotrze , to narobisz Mu bigosu Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No co Ty Darima??? 07.11.08, 21:06 darima_ka napisała: > jak to do żony Kazika jakimś sposobem dotrze , > to narobisz Mu bigosu -------- Żona Kazika będzie zachwycona, że ma takiego męża, za którym biegają takie laski! Nie każda może takim się pochwalić, np. moja Zośka? Za mną nikt nie biega! Stąd moja nie ma żadnej satysfakcji, że ma męża godnego zainteresowania! To tak jak z samochodem, złom nie wywołuje pożądania posiadania go. Co innego super bryka, każdy by chciał pojeździć, a najlepiej posiąść na własność. Tak jak żona Kazika... ma Go, nie? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Mam wrażenie, że... 07.11.08, 20:37 Eno, Tadzio lubi takie aferki ... teraz pewnie zniknie bo już swoje zrobił... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Pomyłka, nie znikam! 07.11.08, 20:47 Odpieram dzielnie ataki Waszej podejrzliwości! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie wiem, ale domyślam się 07.11.08, 20:28 Jak to za pośrednika za pomocą forum? kolega koledze powinien na @ chyba takie coś przekaza nie? Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Nie wiem, ale domyślam się 07.11.08, 20:33 Absolutnie nie! Nie można od razu i samodzielnie na@? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Chwila, co na @?? 07.11.08, 20:43 Jak mówiłem, że Kazik rwacz jest, taki cichy, ale niezwykle skuteczny, to się wypierał, co nie? Pamiętacie? Szedł w zaparte! No a teraz się okazuje, że jednak miałem rację... Ja działam w "świetle jupiterów", no i popatrzcie, zero sukcesów! A ten po cichutku... Ale wiadomo, Kazik to przystojniak! No i dużo młodszy jest! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Chwila, co na @?? 07.11.08, 20:46 Każdy facet ma swoje sposoby Tadziu , wiec może weź przykład z Kazika? w sukcesy same się pojawią Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Obawiam się, że 07.11.08, 20:49 u mnie ten sposób nie chwyci? Trzeba by mieć warunki porównywalne z Kazikiem... Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Chwila, co na @?? 07.11.08, 20:50 Ja nie pamiętam, ja tu nowa jestem... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Mówisz platoniczną?? 07.11.08, 20:11 Hmmmmmmm... ja lepiej oceniam możliwości Kazika... A kto teraz zakochuje się platonicznie??? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Wyginęli, nie ma. 07.11.08, 20:51 darima_ka napisała: > Romantycy -------- Widziałaś chociaż raz takiego? Nie w książkach, w życiu, w realu. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Wyginęli, nie ma. 07.11.08, 20:53 Oczywiście,widocznie nie dobrze się rozgladasz Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Faktycznie, jeśli chodzi 07.11.08, 20:57 o facetów, to nie za bardzo. Ale jeśli Tobie udało się takiego spotkać, to pewnie niedobitek jakiś gdzieś tam się uchował. Teraz nie ma warunków i mody na romantyków. darima_ka napisała: > Oczywiście,widocznie nie dobrze się rozgladasz Odpowiedz Link
darima_ka Re: Faktycznie, jeśli chodzi 07.11.08, 21:06 Kiedyś mi sie udało..., wiec twierdzę że są tylko trzeba się rozglądać Odpowiedz Link
darima_ka Haha, nie wierzyłam 07.11.08, 21:39 Tadziu , ale znalazłam www.garnek.pl/kasiamak Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No widzicie! 08.11.08, 08:25 Darima już znalazła... Kazika! Zazdrość mnie chwyta, bo mnie to nikt nie szuka... wrrrrrrrrr.... Odpowiedz Link
darima_ka Re: No widzicie! 08.11.08, 13:48 Ja tylko Tadziu Twoją prawdomówność sprawdzałam ,bo niedowiarek jestem nooo Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kazik, a co to za ruda laska 08.11.08, 10:08 Tadziu chętnie wysłucha historii miłosnych.... i książkę napisze Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A Kazik zaszył sie gdzieś 08.11.08, 14:03 i siedzi po cichu? My tu z niego, prawie na siłę, chcemy zrobić Casanovę, a On nie tylko nas nie wspiera ale wręcz przeciwnie, utrudnia zadanie!? Odpowiedz Link
zak-1 Re: A Kazik zaszył sie gdzieś 08.11.08, 14:32 Ale mnie tu wczoraj ominęło !!!!! W pracy byłem , a Wy się tu bawiliście moim kosztem . To wszystko sprawka Tadka))) Ale wybaczę mu , ze względu na ...dobro ogólne Odpowiedz Link
darima_ka Re: A Kazik zaszył sie gdzieś 08.11.08, 16:23 Nooo, Tadzio lubi "podkablować " wiesz Kazik Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 I to się nazywa 08.11.08, 17:29 męskie postawienie sprawy! zak-1 napisał: > Ale wybaczę mu , ze względu na ...dobro ogólne ------- Ważniejsze dobro ogółu od sukcesu indywidualnego! Brawo Kazik! Odpowiedz Link
zak-1 Re: I to się nazywa 08.11.08, 18:45 Tadek a co mam powiedzieć innego ??? Nie interesują mnie malolaty , lubię kobiety dojrzale Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 To znaczy 09.11.08, 16:26 w jakim przedziale wiekowym konkretnie? No bo dojrzała może być przecież i 16-to latka, nie? Dojrzała a nawet coś więcej, jest również kobieta +60, nawet do setki... Odpowiedz Link